Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin’de beklenen ilgiyi göremedi. Basına açık olarak Cumhuriyet Alanı’nda 16.00’da yapılması planlanan açılış törenine beklenen katılım sağlanmadı. Planlanan saatte boş olduğu gözlenen alanda toplu açılış töreninin 1 saat ertelenmesi dikkat çekti. TIR araçları ve demir bariyerlerle küçültülen Cumhuriyet Alanı, saatler 17.00’yi gösterdiği anda bile dolmadı.
Gidişin ayak sesleri geliyor mu sizce?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a miting şoku! Miting 1 saat ertelendi, alan küçültüldü yine kalabalık oluşmadı. Gidişin ayak sesleri mi bu?
Ne sevinmişsiniz be pandemiden az kişi görünce boşuna hayal kurmayın boş takıntı yapmayın gerçekleri görün artık haksızlık ediyorsunuz bu lidere 20-30 sene sonra yapılanlar daha net görülecek tartışmak için yazmadım objektif bakın lütfen takım tutar gibi particilikten kurtulmalıyız artık
Pandemi etkisi de var elbet ama evet kan kaybettiler, edecekler de. Kaostan, kavgadan, kutuplaştırmadan düşman etmekten ve bu yolla milleti başkalarının inadına gidip oy verme haddesine getirme oyunlarından millet yoruldu. Huzur istiyoruz. Devlet nezaketimizi geri istiyoruz. İç işlerimizle uğraşmaktan dünyayı kaçırıyoruz, olan nu ülkenin gençlerine oluyor.
Valla mitingle belli olmuyor bu. İnce de mitingim çok çok diyordu durum ortada. Erdoğan hala en çok oy alan aday. Kalabalığı azsa başka bir nedeni vardır virüs mesela
Bunların her şeyi gibi miting kalabalıkları da algı yaratmak için. Bunlar CB seçimi zamanında veya 2015 seçimlerinde fotoşopla kalabalığı büyütmüş sahtekarlar. Vatandaşta mitingin kalabalık olduğu algısı oluşturmaları bunlar için çok önemli. Ekonomide, dış politikada, sağlıkta yaptıkları tek iyi şey algı operasyonu. Yoksa iyiye giden hiç bir b.. k yok ülkede. Miting alanı neden dolmaz? RTE'nin söyleyeceği yeni bir şey yok. "Yol yaptık, köprü yaptık, 2001 krizinin etkilerini halen yaşıyoruz, enflasyonla mücadele için marketlerin kulağını çekeceğiz, cehabe dinsiz, zillet ittifakı törörist" vs vs. Tencere boş, tencere. Vatandaş üniversite öğrencisi evladını barındıracak yere bütçe ayıramıyor KYK yurdu çıkmazsa.
maymun gözünü açtı o bundan sonra öyle kalabalık mitingleri zor görür ha parası çok parayla adam toplatırsa ki yapar mi yapar o zman başka ama kimse içten katılmaz o mitinglere bundan sonra yanlız kaldığı siyasetinde iyi batmalar ona
Neden, bu defa otobüs otobüs adam taşımayı unutmuşlar mı? Normalde Mersin'e gidene kadar İstanbul'dan başlayıp aradaki tüm illerden birer ikişer otobüs partili götürürlerdi. Mersin çevresindeki illerden de otobüsler kalkar partili taşırdı. Neyse bir dahakine unutmazlar artık, ders olmuştur. 🤣🤣🤣
Az kaldı zaten, 5 sene sonra milletçe iflas bayrağını çekeceğiz. Evler 1 milyon TL, en dandik araba 250 bin TL olmuş. Et, peynir, süt uçmuş. Çarşı pazarın enflasyonu neredeyse yüzde 300. Ufacık bir kutu içecek bile 5 TL olmuş. Paranın değeri kalmadığını gören tek ben olamam herhalde..
Gidicek zaten bunu partinin içindekiler de biliyor o yüzden çözünmeye başladılar. Halk da 40+ veya kafasına çay paketi yiyip beyin travması geçirenler dışında istemiyor.
Hâlâ aşağıda bi duruşu var yiaa diye savunan çaykolikler var, buyrun günlük dozunuzu alın (200 gram):
en güzel protesto mitinge gitmemek olur. şu türkiyenin haline bak güney sudanı geçtik enflasyonda devlet bile değil bu ülke yani. yönetemeyen siyasi olarak tıkanan partiyi tanrı gibi görenler nasıl bunları bilmiyor acaba
Ne kadar güzel bir haber, inşallah 2023u de beklemeyiz, bu haberi de verirsin inşallah bir an evvel...
10
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Gitmeleri sorun değil de eğer yargilanmazsa bu insanlara çok koyar , vatana ihanetin , bunca insana ettiklerini cekmezee bu bir felakettir , insanların ömürlerini aldı , insanalrin işini aldi, açlık pahalılık , milleti usandirdi , uyutucusu cinayet , tecavüz her türlü bisligin içinde yer aldılar.
gidenlerde akp üyeleri normal vatandaş gitmez çünkü bende gitmeyenlerdenim zaten akp li de değilim * neden bu değil çünkü ülkeyi berbat yöneterek sefalet içinde bıraktılar insanları insanlar ekonomik olarak resmen çoktü en basitinden artık kadınlarımız konserve bile yapamaz oldular, bazıları biber salçası yapacak paryı bile bulamza hale geldiler bunlar çok basit ve ucuz ihtiyaçlardı bir zamanlar * bunlar sayesinde oda lükse girdi
Benim tahminim şöyle maalesef bir seçim daha alır. Neden dersek körü körüne bağlı kitlesi epey var. Oylarda düşüş olacak bunların en önemli sebepleri göçmenler, dış ülkelere rezil olmak, itibarımız gitmesi, adalet ve en önemlisi ekonomik sorunlar. Akdeniz vb. Deniz kıyılarında Akp zayıf zaten bu gerçek onunda etkisi var. Asıl soru Akp kalelerinde bunu görür müyüz?
Benim düşüncem şöyle Erdoğan karşısına iddialı biri lazım o da Mansur Yavaş. Sağcı kitleden de sevenler var çünkü.
200gramlık çay için vatanını milletini, bayrağını satan insanlardan herşeyi bekleyin. Bizim insanımız oy vermeyi takım tutmak mantığı ile yapıyor, çoğu ülkenin geleceği için oy vermiyor. Haa bir de "Sanki ondan başka bir doğru düzgün adam var mı ki?" Savunmalarına hastayım. Çok basit, 20 yıl güvendiniz oy verdiniz, bir kez başkasına güvenin baktınız ki güvenilmez çıktı, yine gider verirsiniz.
Gemi var gemicik vaaarrr. Zam vaaar zamcık var :) yapılan zamlar milletin canına tak etti sandıkta bunların zamcığına kuyacağuz. Mehmet Cengiz demişti ya hani bu milletin amuna kuyacağız diye ;) şimdi millet koyacak bunlara..
Dış devletlere yardım edeceğim diye kendi halkını unuttu finalde halkı da onu unuttu... Yine de yerine iyi biri varsa buyursun gelsin. Denemekten zarar gelmez.
şu ana kadar hep erdoğana oy verdim ama yarın seçim olsa asla vermem. Ülkeyi sığınmacı ve yabancılardan kim temizlerse oyumu ona vereceğime Allahın adıyla yemin ettim.
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben pek ihtimal vermiyorum ya. Muhalefet parçalı bulutlu, uğraştıkları adam güçlü. Ayrıca kim gelirse gelsin hiç birşeyin değişeceğini de sanmıyorum. Kimse bu ülkede hiç birşeyi düzeltemez, taviz verip borç almadığı sürece. Yine boş hayaller yani. Gelende ülkenin geleceğini satacak.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Koyu AKP’liler bile bıktı artık. Ocakta tencere zor kaynıyor milletin. %35 oyu zor alır Erdoğan.
şu ana kadar hep erdoğana oy verdim ama yarın seçim olsa asla vermem. Ülkeyi sığınmacı ve yabancılardan kim temizlerse oyumu ona vereceğime Allahın adıyla yemin ettim.
Senin gibi çok var. Artık parti meselesine değil, memleket meselesine döndü bu iş. 5 yıl daha bunlara yönetme görevi vermek; ülkeyi uçurumdan atmaya Evet demektir. Yoksulluk, yolsuzluk, açlık almış başını gitmiş. Kendileri saray üstüne saray yapıyor.
belediye başkanlığı seçiminde yüzünü görünce iğrendiğim Binaliye vermedim. Ak parti içinde en uyuz en nefret ettiğim adam Binali Yıldırım. adamın yüzünden şerefsizlik ve aymazlık akıyor. Ekrem imamoğluna oy verdim iki seferinde de. bir de başkanlık referandumuna hayır dedim.
Binali’nin oğlu bizzat uyuşturucu baronu. AKP’nin içi bizzat çöplüğe döndü. Bizzat bunlar; MİLLİ GÜVENLİK SORUNU haline geldi. Ne kadar çabuk defolup giderlerse o kadar iyi.
Bu ülkede artık yabancı insan görmekten bıktım. tramvaya binince türk arıyacaz nerdeyse. afganından zencisine ülke yol geçen hanı oldu. artık halkı düşünmüyorlar sadece ceplerini doldurma peşindeler
Hiç alakası yok algı operasyonu yapmanıza gerek yok Boşuna sevinmeyin dediğiniz alan Koskocaman bir saha aynı zamanda sizin küçültüldü olarak gördüğünüz unsurlar emniyet tedbirleri dir Ayrıca bu şekilde olan mitinglerde bir önceki programların genelde aksaması sebebiyle programlar daha ileri saati alınır Türkiye'de gerekse başka yerlerde görmeyi isterseniz şayet görmeyi başarabilirsiniz bakmak görmek değildir kapasite ister
Bu arada emniyet tedbirleri yani halkın toplanma alanına dair emniyet tedbirleri gelecek olan yetkili için değil miting alanına kontrolsüz girişlerin engellenmesi problemli veya üzerinde suç unsuru bulunduran şahısları girmesine engel Olmak içindir
Geride bir enkaz bırakıp, zevk ve sefa içinde bir ömür geçirmeye devam edecekler. Bu saatten sonra gitse ne, gitmese ne! Kaybedip, kaybetmemek çok da umurlarında olmasa gerek artık.
Gelen gideni aratır derler sonumuz hayır olsun akp gitsin diyenler mümkünse ekrem imamoğlunun her şey çok güzel olucak sözünü hatırlası ben demiyorum akp çok masum ama şu diğer partilerde masum değil...
Yarın seçim olsa yine Erdoğan kazanır. Cumhurbaşkanı olabilecek donanımda bir aday görmüyorum. Yine tayyip akıllıdır duruşuyla olsun az çok ülkemizi çok güzel temsil etti. Allah yolunda insanın boynu bükülmüyor bunu fark ettim.
Erdoğan'ın kazandırdıkları için şikayet eden mallar, yeni gelecek olanın kaybettirdiklerinin farkına bile varamayacak. Erdoğan giderse yağsız kazığı dibine kadar hissedeceksiniz
Mitingler dolsa suç dolmasa suç, mitingleer dolar yook efendim hınca hınç mitingler yapılıyor corona var kimse dikkate almıyor derler. Alan kücültülür egriye yorarlar. Çok komiksiniz gerçekten. Uğrasacak başka seyler bulmalısınız bence.
Boşuna umut beslemeyin erdoğanı devirebilicek tek kişi mansur yavaş ancak onada chp statikosu yol vermiyor. Bazen şu anki chp teşkilatının erdoğanın özel hafiyeleri olduğunu düşünüyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Her seferinde millet uyandı diyoruz gene bu sıfatsız şero oluyo
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet. Ülke genci Türkiye’nin bu durumunu kabullenemiyor ve sanırım artık onu istemiyor.
Kazanır Tayyip amca bir yolunu bulur boş ver sistem böyle gelmiş gider. Takma. onenli olan adam sayısı değil ki bir şekilde kazanır afganlar da destekler kazanir
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Cumhurbaşkanı Erdoğan'a miting şoku! Miting 1 saat ertelendi, alan küçültüldü yine kalabalık oluşmadı. Gidişin ayak sesleri mi bu?