İstanbul Ticaret Üniversitesi Ulaştırma Sistemleri Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, "Salgında sosyal mesafe endişesiyle toplu ulaşımdan kaçış oldu. Biz 150 bin kişilik anket, araştırma yaptık, değerleri inceledik. Gördük ki bir günde tahmini olarak sosyal mesafe endişesiyle 350 bin yolcu özel araca gitti. Özel aracı olup kullanmayanlar, araçlarını kullanmaya başladı. Araç kiralandı" dedi.
Toplu ulaşımı kullanan kişi sayısı, 2019 yılının 6 ayında 1 milyar 101 milyon 89 bin 475 iken, 2020 yılının 6 ayında yüzde 40 düşerek 653 milyon 674 bin 91 oldu.
Salgın korkusu İstanbul'da toplu taşıma kullanımını yarı yarıya düşürdühttps://t.co/x9Y3YTB9JE— T24 (@t24comtr) September 14, 2021
Toplu ulaşımı kullanan kişi sayısı, 2019 yılının 6 ayında 1 milyar 101 milyon 89 bin 475 iken, 2020 yılının 6 ayında yüzde 40 düşerek 653 milyon 674 bin 91 oldu.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Metrobuste bile millet kucak kucağa gidiyor. Nerde azaldı? Hangi veriler, kim yapıyor bu araştırmaları arkadaş?
Ya biraksinlar kim nerde sosyal messfe uyguluyor? Metrobuste sosyal messfe dedigim icin linc edilip az kalsin meydsn dsysgi yiyecektim. Biraksinlsr nutuk atmsyi
Bu arastirmayi pandeminin ilk ciktigi zamanlar yaptilar heralde.
ya da masa basinda ezbere karalamislar.
ya da İstanbul'da yasamayanlara sormuslar galiba !
Yav yapmayın otobüs durakları tren metro istasyonları eskisi gibi ee tarafiktede çok araç var ben anlamadım yani afganlar işgal ediyor herhalde
Eminmisin yarı yarıya düşürdüğüne kalabalıktan koltuk kapmaca yarışına giriyorlar
Ben araba aldıktan sonra toplu taşıma kullanımını azaltmıştım ancak salgından sonra hiç kullanmamaya başladım. Gideceğim yerde aracımı park edebileceğim yer yoksa ve zorunda değilsem gitmiyorum ancak mecbursam kullanıyorum.
Değiştirmedi, zorunda olmadıkça seyehat etmiyorum çünkü. Fakat milletin g*tü yere değmiyor.
Aşı olmayanlara yasaklansin
Evet çok değiştirdi.