Bak kardeşim bu güne kadar bu ülke için araba yapanı öldürdüler uçak yapanı öldürdüler silah yapanı öldürdüler ama selçuk bayraktar türk hava silah ve savunma sanayinde çok zeki ve geliştirici bir beyine sahip erdoğan bu adamı koruyabilmek için damadı yaptı bu adama partici gözüyle yaklaşma bu adam hiç bir icraatinde parti ismi kullanmadı sadece vatanım ülkem milletim dedi senin gözün o kadar kararmışki atatürk çıkıp akp dese onada küfür edersin sen futbol takımı tutar gibi parti tutmayın kimin bu ülkeye katkısı var ona bakın tamam erdoğanı sevmek zorunda değilsin ama allahtan korkan selçuk bayraktar hakkında kötü şeyler söyleyemez çünkü gerçekten TSK nın elindeki bir çok teknolojik sikahta selçuk bayraktarın imzası var.
Bu yaşıma kadar oyumu büyük birlik partisine verdim ama senin o sosyal medyadan şişirilmiş partici gururun karşındaki sana uymayan herkesi akp li görüyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yani böyle bir seçim olsa Bayraktar'ı seçerim ülke iyice militer hale gelir zjdjsj
selçuk bayraktarın bu ülke için yapması gerekenler çok, siyaset onun işi değil o çok başarılı bir yönetici mühendis ve öyle kalsın
Mansur beyi anladıkta
Bayraktar beyin ne işi var
Mansuru seçerim bayraktar aday olmaz zaten siyasetle işi yok
Gayet siyaset ile işi var Kemal Kılıçdaroğlu'na sövüyor
Arada sırada muhalefete laf sokuyor
Bayraktar ne alaka şimdi? O da mı adaymış?
recep tayyip kılıçdaroğlu diyorum ben
Selçuk Bayraktar kim ya
Akıncı uçağının üreticisi
Ülkenin silah saniyisinde devrim atlamasını sağlayan çok zeki bir adam nasıl duymazsın mk
Kim olduğunu biliyorum da o ne alaka o kim oluyormuş anlamında söyledim
2 tane uçan teneke yaptı diye adamı Cumhurbaşkanı mı yapalım
İki tenekemi? Dostum sen biraz araştır bu adamı neler yapmış bi öğren
Erdoğan'ın damadını övecek kadar çaresiz değilim
Benim için Selçuk Bayraktar eşittir Recep Tayyip Erdoğan eşittir AKP eşittir ülkenin mahvolması eşittir felaket lanet bela sorun zulüm
Selçuk Bayraktar denilen kişiye sempati duyan muhalif varsa onu Mansur Yavaş ile kıyaslayan muhalif varsa onun kafasını öpüyorum
Bak kardeşim bu güne kadar bu ülke için araba yapanı öldürdüler uçak yapanı öldürdüler silah yapanı öldürdüler ama selçuk bayraktar türk hava silah ve savunma sanayinde çok zeki ve geliştirici bir beyine sahip erdoğan bu adamı koruyabilmek için damadı yaptı bu adama partici gözüyle yaklaşma bu adam hiç bir icraatinde parti ismi kullanmadı sadece vatanım ülkem milletim dedi senin gözün o kadar kararmışki atatürk çıkıp akp dese onada küfür edersin sen futbol takımı tutar gibi parti tutmayın kimin bu ülkeye katkısı var ona bakın tamam erdoğanı sevmek zorunda değilsin ama allahtan korkan selçuk bayraktar hakkında kötü şeyler söyleyemez çünkü gerçekten TSK nın elindeki bir çok teknolojik sikahta selçuk bayraktarın imzası var.
"""Atatürk çıkıp AKP dese sen ona da küfür edersin""" diyen birisinin yorumlarını ciddiye alamayacağın hadi defol git buradan. Beni de engelle
Utangaç AKP'lisin
Kullanıcı adı şeytanuekber kişisimi söylüyor bunu bana laf yetiştiremedin kılıf uydur dimi
Erdoğan'ın taptığı Allah'a mı tapacağım? İstemezük
Bu yaşıma kadar oyumu büyük birlik partisine verdim ama senin o sosyal medyadan şişirilmiş partici gururun karşındaki sana uymayan herkesi akp li görüyor
Mansur başkan