2015 yılında 2023 için 2 trilyon dolarlık milli gelir hedefi açıklayan Cumhurbaşkanı, bugün 2024 için 1 trilyon dolarlık hedef açıkladı. Hedefler tutarsa bile 2023'te 2013'ün gerisinde olacağız.
Cumhurbaşkanı Erdoğan çark etti! 2023 yılında 2 trilyon dolar milli gelir hedefi 1 trilyon dolara indi! Sorumlusu kim bunun şimdi?
2013 te kisi başı milli gelir 13 bin dolar iken 2023 te kisi başı 8 bin dolar olacak. Resmi rakamlar bunlar. Ben ekonominin bu sahlanmasindan bir şey anlamadım
5
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Allah Aşkına Şu Herif Artık Defolsun Gitsin Ya Ülkeyi Düzene getirecem rayına oturtacam diye ak düzeni sk Kusura Bakmasin kimse ama gerçek bu Şimdi Tepki Gösterenler olacaktır biliyorum onlar Boş yapmasın Gerçeği görsünler Ona göre Tepki Gösterin Veya göstermeyin Tayyip Eğer Adam Olsa ülkeyi yönetse düzgün İlk Başta Adalet sistemi olurdu o kadar Suçlu var Elini kolunu Sallayarak Serbest geziyor Şerefsiz heruf masum birini Öldürüyor Kadına kıza tecavüz ediyor Kadına şiddet Darp sonuç adalet karşısına çıkıyor Serbest Bırakıyor devlet böyle devleti sk Hiç mi Suçlular Cezasını Çekmeyecek Hep masumlar Eziyet Çekmek Zorunda mi huzur yok mu İyilere Türkiye hep kötüler şerefsizler mi Rahat olacak yeter artık Ya Tayyip idam Cezası getir artık ne kadar şerefsiz var En ağır cezayı ver yoksa seninde onlardan olduğunu düşünüyor Olcaz açın gözünüzü Ülkemiz güzel canım topragimiz kirleniyor görün bunları
Millete faydası Ne ki bunun? Orada burada büyümekten söz ediyorlar birde cepleriniz büyüdü tabii bizim millete de delik cepler, yüklü faturalar, geçim sıkıntısı büyüyen şeyler bunlar her geçen gün. Her geçen gün geriye gidiyoruz allah razı olsun ülkenin içine ettiniz nerde o leş koyunlar fakirlikten ağzı kokup hala avukatlık yapan tiplemeler?
En nefret ettiğim durumlarından biri siyasetçilerin boş söylemleri vaatlerinin boşa oluşması. Sonradan ortaya çıkan sorunlarla söylenenleri kapatmaya çalışmak. Bir çocuğa oyuncak alıcağını söylersin ama en sonda ona istediği oyuncak yerine onun istemediğini alabilirsin ya o duruma benzemiş.
Bunu bilmek için reisten duymaya gerek yok görünen köy kılavuz istemez ama yinede itiraf etmiş olması işin resmiyeti oldu Bu kadar göçmen besle ülke develuasyon geçirsin bu kadar savaşa ordu yolla üzerine pandeminin mumu daha ne olsun ki ben o rakamada inanmıyorum
Sermaye tabana adil bir şekilde yayılmadiktan sonra kişi başı 100 bin usd milli gelir olsa ne yazar? 3. dünya ülkeleri gibi siyasi istismar, yolsuzluk.. vs de en başa oynuyoruz.
zaten asgari ucret deger endeksinde çinden bile gerideyiz yani alim gucu ve enflasyon maalesef ucuk durumda bunun nedeni tamamen yanlis yapilan mali politakalardir
Evet Ama Bir Ülkede Üretim ne kadar çok olursa gelişim o kadar çok olur ve Bence Hepimize bu görev düşüyor hep eleştirip sadece izlemekle olmaz İnsanlar sürekli Ülke ve Hükümeti Başkanü eleştiriyor. Ama bu yanlış bence kitap okuyup kendimizden sorumlu olmayız ilk önce diye düşünüyorum
ne üretelim mesela evde dikis nakıs mı :) ciftcilik bitik :) tarim kan agliyor :) pardon sanayi eee bizim olan bir fabrikamizmi var? ya da turizim nerde mesela bir turizim devimiz mi var? yani okuyalim ama ne uretelim?
Fabrikatörlerin de öncesinde fabrikası yoktu , cumhurbaşkanı cumhurbaşkanı olmadan bu işi biliyor muydu Ya da hemen onu Cumhurbaşkanı mı yaptılar? emek vermeden gelir elde edemezsin bu işler pat diye olacak kadar kolay değil zaten
bakın :))) fabrikatör parasıni yurt dısına gotürur fiyat politikasıni kendi belirler vergi vermemek icin yatırım yalanlarını kullanir :))) ya yapmayin :) birakin kitaplar ogrenmek icin degil dusunup bir pay çòkartmak icindir :))) yani gördünüzmü yatırımı ile ulkeye sınıf atlatan bir özel sektör :)))) devlet bakin hükümet demiyorum :) tarafsızım :) bir tane devlet kurumunuzu yatırımınızı yazın lütfen?
Demek istediğimi cidden anlamıyor musunuz yoksa sırf laf olsun diye çarpıtıyor musunuz? parasını yurt dışına götürür tamam pekala.. 😉 şu an okuyorum Ama İleride Başarılı olacağımı biliyorum
yani zeka ile bir problemimiz yok ise :) sordugum tek bir soruya cevap vermeyip :) mavi ve gece mavisi arasindaki farki anlatiyorsunuz :) ustune kısır döngu :) özur dilerim cevabına salca oldum sen haklısın :))))
Aynı soruyu farklı bir biçimde sorup farklı bir cevap bulmak da ayrıyetten üstün bir zeka gerektiren Bir durum asıl siz benim kusuruma bakmayın hayırrr Siz haklısınız😉
abicim senin bildigin kitap ismi kadar benim okumuslugum bar birak bel altini ekonomi konusuyoruz soyleneni anlamiyorsun ustune ukalalik pesindesin :) yapma olmaz senden :) iyi geceler
Yok yok bu kadar bilgi birikimi izin nereden geldiğini merak ettim sadece belki okuduğunuz kitapların bana da bir faydası olurdu merak edip okurdum, bu kadar basit bir soruya bile cevaplıyamıyor sanız bence de bu konuşma burada bitmiştir.😉
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Cumhurbaşkanı Erdoğan çark etti! 2023 yılında 2 trilyon dolar milli gelir hedefi 1 trilyon dolara indi! Sorumlusu kim bunun şimdi?