AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
Bunlar da bariz gençleri tavlama çabası 🤣🤣🤣
Koltuktan kalkıyorum dedi sandım!
Ötv tamamen kaldirilmali beni tatmin etmedi
İlk alinacak arabada değil sadece hicbir zaman alinmasin
İlk aldığımız nereden bilinecek acaba
Güzeldi açıklaması ama yeterli değil
Bunlar muazzam vaatler.
Bunları yaptılar mı yapacaklar mı iktidar olunca?
Bu adama inanan var mı ya djdjej
Evet ben inanıyorum
Yahudiler cennete girecek deseler inanırım da şu adama inanmam 😂
Keyfin bilir şahsen o adamın senin inancına ihtiyacı yok umrundw değilsin hani XD
Bak gördünmü bu adamın kitlesinde bile algı problemi var 😂😂😂 adam ne okuduğuyla ne söylediğini bilmiyor 😂
Şu muhteşem algı ve akınla az ötede havla 25 yıldır ülke diye bir şey bırakmadınız. Alışmışsınız tâbi çalıp çırpıp yolsuz olmaya bitireceğiz devranınızı.
Bak şimdi de beni iktidar partisiyle yan yana koydu 😂 kanka sen ne yaşıyon ya 😂 lan ben adam hristiyan demedim inancınıza ihtiyacı yok diyosun herhangi bir parti ismi söylemedim çalıp çırpıyosunuz diyosun 😂 ulan moralim bozuktu iyi geldi bu 😂😂😂😂
Birincisi inanç derken dini kastetmedim , adama inanmadığını kastettim. İkincisi senin zaten ne olduğun tipinden belli hani parti ismine gerek yok. Bu ülkede CHP'den daha iyi bir parti yok. Benim görüşlerimin de tamamına uymuyor lakin en iyi alternatif o yani. Takım tutar gibi tutmayın değerlendirin.
Kanka ülkede daha iyi parti yok dediğin parti kaç yıldır başa gelemiyor söylesene bana hani kura ile de seçilmiyorki sen ben biz seçiyoruz 😂 ayrıca benim inancıma ihtiyacı var ben (biz) inanmazsak o adam barajı bile göremez ki zaten yıllardır çabalıyor
Mantıklı konuşsan kaldırmaz 😂😂
Bizim halkımız kendini sömürgeni seviyor bisversin
Devlet vergiyi nereden toplayacak acaba
Bence güzel müjde ama gerçekleşmesi zor
Akp hükümetinden kalan öğrenilmiş çaresizlik...
@aerolite CHP döneminde su bike yoktu. İzmir'de hala yok hastane yoktu sindi ananız babanız devletin temiz hastanesinden çıkmıyor. Emekliyi koşarak alıyorsunuz her sene ikramiye için o kuyruktaananız babanız. Maşallah. Ahmaksınız ahmak.
@Ciddişimö 23 yaşında , ailenden , partinden öğrendiklerini bana satmaya çalışmışsın... Lakin ben Chp ve diğer partiler dönemiyle bir kıyaslama yapmadım.
Kusura bakma ama ahmak ve cahil olan bir tek kişi var aramızda. Bil bakalım hangimiziz o?
@aerolite 23 yaşında değilim 27 yasındayım ailemden öğrenemedim bu ülkenin iş adamları derneğinin spikeriyim. İkincisi kültür ünivsitesinden onaylanmış 3 tane tezim. var herkesi kendi cehaletinde sanma. Son olarak. İzmir'de su yoktu geçen sene hala bazı yerlerde yok. Ayrıca kemal Kılıçdaroğlu'nu Ekrem bile konuştuğu saçma cümleler yüzünden defalarca uyardı 😅 Kemal'i kimse takmıyor kemal kim. Yurt dışında bile dalga konusu. Ezik herif in teki bir video var izlesene. Kemal tayibin karşısında titriyor işte sizin konumunuz bu. 2023 TE tektar sizi gönüceğiz ha birde seçimden b2 ay önce araba çıkıyor tayio yine nirvana olucsk o sene bir sürü işler yapıp halkı bağlayacak her seçim senesi yapar bunu. 😂 Ke-MAL amcanıza konuşmayı öğretin terörist yncısı bebek katilleri o kemal amcanızın içerden çıksın dediği Demirtaş varya hani apo başkanımız diyen Demirtaş onun patladığı ilk yerde snein ailen olsun inşallah terörist yancısı pisliker
@Ciddişimö Hakikatten konuştukça batıyorsun... Neymiş, iş adamları derneğinin spikeriymiş. Eminim o derneğin çaycısı, temizlikçisi senden daha zeki ve potansiyellidir...
Eskiden bir laf derdik bir "ben diyorum antartika, sen diyorsun gel... mantar tıka" diye.. O aklıma geldi bir anda.
Hadi bakayım sayın spiker beni de kendini de daha fazla yorma.
Arkadaşlar benim yorumunun altında tartışmayın gidin kendi sorunuzu aranızda çözün lütfen 👍
@aerolite jdkrjdjdjd ezik cahil. Terörist yancısı ya açıklasana kemal amcan YouTube de. Neden hep dalga konusu Ekrem imamoğıu bile neden ona saçmaladığı cümleler için uyuarı yaptı açıkla. Obama bile ben tayip gibi lider görmedim diyor turumpun menejeri kitap yazmış kitapta söyle yazıyor turump a tek cevap verebilen lider tayip Erdoğan'ı senin o ezik partinden birisi olsa iki kelime konuşamaz lan çünkü çoğu CHP li bike kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkçesi ile saçmalıklaeı ile dalga geçiyor. Ezik geldiniz ezik gidersiniz korkaklık lafsınız. İstihfaf en iyi size yakışır. Atatürk' kalksa suratına tükürür böyle Parti'nin. Ahmaklar.
@aerolite bu arada 😅 ben neden ke-MAL amcana laf ettiysem sende iki kelimeyi bir araya getirip cümle kuramıyor Sun. Bir sürü delil ile laf sokuyorum hala aynı şeyleri tekrar ediyosun eğtim seviyen düşük cünkü 2023 TE seçimden bir ay önce araba çıkıyor. Onun haricinde 2 ay önce toplantı var yurt dışında tayio yine diğer liderlere dausta olduğu gibi çekinmeden laf çarpıcak ve herkes yine hayran olucak tayibin taktik bu seçim senesi çok kral şeyler yapıyor halkın öfkesi hemen bitiyor işte bu zeka sizin partide yok bebek katililleri.
Kusura bakma ben sustum ama bu aktrolün kapatma düğmesi nereden oluyo onu bilmiyorum :))
@aerolite ahahah ben alışkınım CHP lilerin cahilliği den konuşmadığı için susmasına o iş adamı derneğinde bike korkmadan kaç büyük iş adamı ile siyaset tartıştım. Hepsini susturdum. Hepsini rezil ettin genel olarak CHP milleti. Liderinden ötürü cümle kuramaz konuşamaz anca mal mal konuşur öptüm.
çay atandan çok iyi
Bir s. iik yapamaz bu
Ahhh ne güzel olurduuu
Bunlar çözüm değil
Cıktı ziyaaaa
Hayal sadece
İyi olmuş
Guzel seyler asilnda
Önce barzani olayını açıklasın
Cambaza bak
Yaşasın CHP Müslümanlıktan bizi kurtacak tek kişi
Hiç yoktan iyidir