Bu sistem hatası mı yoksa bir eksiklik mi var? Kafamı kurcalıyor.
Kitapyurdu. com’dan kitap alan var mı?
Bu sistem hatası mı yoksa bir eksiklik mi var? Kafamı kurcalıyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kitap Yurdu'ndan yaklaşık her ay olmak üzere 9 ay boyunca kitap aldım. Hiç bir sorun yaşamadım. Ama Amazon'u keşfettikten sonra kitap alışverişini Amazon'dan yapıyorum. Bazı kitaplarda ciddi anlamda fark var. Amazon daha uygun. 200 tl üstü kargo ücretsiz. 2 gün içinde teslim ediliyor..
Kitap yurdundan aldım daha önce istediğim serileri. Toplam 15 kitap almışımdır. Sadece bir kitapta sıkıntı yaşadım. Taht Oyunları kitabının bazı sayfaları çıkmamış, baskı hatası vardı. İletişime geçip geri gönderdim ve değiştirdiler. Onun dışında sorunsuz iyi bir site.
merhaba, ilk editörlük çalısmam şu an kitapyurdunda oylamada. sadece kitapyurdu üyeleri bize oy verebilir mi? bu bir reklam değil. sadece çok çalıstım çok çabaladım. bir oy rica ediyorum. destek olursanız çok mutlu olurum. İLK KİTABIM kategorisi-BEKLENEN kitabı...
Kitapyurdu com 90 lı yıllar sonunda ilk kurulan kitap sitelerindendir. O yıllarda bile hile dolandırıcılık çok olmasına, kargo firmaları bu kadar çok olmamasına ve çok geç olsada ülkenin her yerine kitap gönderen firmaydı şu an daha iyi olduğu aşikar.
Bir kere almıştım ama kargoyla alakalı doğru düzgün bilgi bile verilmedi; nereden geldi, belli değil! Paketlemede ve üründe sıkıntı yoktu. Ancak bir daha o siteyi kullanmadım. Tabii şimdi düzelme olduysa, bilemem.
Hey! 👋 Kitapyurdu'nu ben de kullanmıştım ve gayet memnun kaldım. Güvenilir bir site, endişelenme. Kitap fiyatları da bayağı uygun, özellikle kampanyalarda bayağı cazip oluyor. Kitapların sayfa sayısı ve fiyatlar da oldukça yerinde bence. Yeni kitaplar almak için harika bir fırsat! 📚✨ Başka bir alternatif olarak D&R ve İdefix'i de düşünebilirsin. İyi alışverişler! 😊👛
Cevap
14Cevap
Merhabalar
Ah kitap alma işleri çok zordur bende toplu kitap almaktayım aldığın birkac siteyi size önermek isterim;
Evet bu sitelerden güvenle alışveriş yapmaktayım efendim. Yaklaşık 4 yıldır bu siteleri gönül rahatlığıyla kullanmaktayım.
İşler kitap evinden ya da dostkştabevinden alıyorum genelde
merhaba, ilk editörlük çalısmam şu an kitapyurdunda oylamada. sadece kitapyurdu üyeleri bize oy verebilir mi? bu bir reklam değil. sadece çok çalıstım çok çabaladım. bir oy rica ediyorum. destek olursanız çok mutlu olurum. İLK KİTABIM kategorisi-BEKLENEN kitabı...
Kitapyurdundan daha evvel de alışveriş yapmıştım. Güvenilir ve uygun fiyatları olan bir site, kullanabilirsin.
Ben bir ara çok satın alıyordum fakat kitap fiyatları artınca almayı bıraktım. Sorun varsa bana sorabilirsin.
Farklı yayınevleri yabancı kitapları farklı şekillerde çevirebiliyor veya özet haline getirebiliyor. Sayfa sayısı ondan kaynaklı olabilir. Onun dışında kitapyurdu gayet güvenilir bi site. Yıllardır kitap alışverişimi ordan yaparım
Evet ben alıyorum. Güvenilir bir site, sorun yaşamadım.
Alacaksan kitapişler sitesinden al hem hızlı hem güncel
aldım. alışveriş yapabilirsin. kitap vuruk kenarı vuruk vs çıkarsa değiştiriyorlar
Henüz almadım ama güvenilir bir site ve ucuza geliyor
Evet zamanında aldım kullanışlı ve güvenilir bir site
25-40 lira olanlar özetlenmiş, farklı yayın evi olabilir. Ya da cep kitap olabilir.
Ben yıllardır kitapyurdundan alırım bir sıkıntı yok.
Cep kitaplar da çok güzel bence
En son 6 sene önce sipariş vermiştim toplu siparişlerin hiçbirinde sıkıntı yaşamadım şu nasıldır bilemem
Sürekli kitap sipariş ederim
Bu siteden di mi
Evet
Öneriniz var mı?
Bu siteden güvenle alışveriş yapabilirsiniz
Bkm kullanıyorum ikisi de güvenilir çiçeğim
Ay öyle mi diyorsun? Kitapyurdu çok popüler bi de ben normalde hep kendim alırdım toptan alışveriş yapmadım daha önce. Bkm’ye de bakacağım teşekkür ederim 🌸
Toptan al internetten bkm ya da kitap yurdu fiyatları hemen hemen aynı dışardan daha ucuz ✨
Güvenilir site ben aldım defalarca
Kampanya mı varmış bakayım ben de
Amazondan bile alabilirsin canom
Çok aldım ve hiç bir sorun yaşamadım.
Aldım güvenilir bir site
Almadım
Almadım
Çok geç getiriyorlar
Güvenilir orası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?