Türkiye'nin ekonomisi bomb.. k kardeşim, bakmayın AKP'nin propaganda medyasına. Bizim memlekette g.. te "g.. t" denir, kimse kıvırtmasın. K..çında giyecek donu olmayan, 2.000 TL emekli aylığı alıp şükreden, ayak numarası kadar IQ sahibi, enine çizgili polo yakalı tişörtlü 60 yaşındaki gereksiz dayının A haber adlı iktidar yalama kanalından izlediklerini gerçek zannetmesiyle ekonomi iyi olmuyor. Bugün gökten Merkez Bankası'na 53 milyar dolar döviz girse, net döviz rezervi ancak 0 oluyor, ve CB bu konuda da hep olduğu gibi 100 milyar dolar diye yalan söylüyor. Tüm AKP'liler Allah tektir, birdir dese bile başka kaynaklardan teyit etmeden inanmam. Şehir hastanelerinin, geçiş garantili köprü, otoyol ve havalimanlarının bedelini biz de ödeyeceğiz, torunlarımız da ödeyecek, fakirleşerek. Bu projeler dipsiz kuyudur, 5 tane pu.. t müteahhidi zengin etmek için geliştirilmiş bir inşaat modeliyle yapılmışlardır. Çiğ süt olmuş 5 TL, yenebilecek kalitede beyaz peynir olmuş 40 TL, daha da egonomi süper yeğenim, tüp kuyruğu, yağ kuyruğu vardı eskiden diyenin g.. ne kızgın demirin soğuk ucunu sokmak istiyorum. Niye soğuk ucunu? Diğer ucundan tutup çıkartamasın diye.
Ekonomiden; bakanlıklardan ve akp li belediyelerden iş alıp 3 kuruşluk işi 10 kuruşa yapanlar memnun olabilir. Bunlardan da Twitter'daki akpcocuklari hesabında bolca var zaten. 25 yaşında 2 milyonluk arabaya binen, pandemide kapalı pavyonda eskortlarla eğlenen, koko çeken, nargileci, sakallı, kısa paçalı dar pantolon giyen pçkurusu bebeler. Atanamayan öğretmenlere bütçe olmamasının nedeni olan o.. çocukları. Bunlar akp il gençlik kollarında, veya babaları, amcaları, dayıları parti teşkilatında, belediyelerde. Çünkü, kabul etseniz de, etmeseniz de ülkenin parası bunlara akıtılıyor, çünkü 20 yıl önce @lapadulaa kardeşim henüz ilkokul bebesiyken tam da bu niyetle iktidar oldular, ülkeyi soymak için.
ahahaaaaa bunu da sığırın teki eksilemiş 🤣 Eksileyen g.. tkılı kardeşim, senin ekonomin iyi herhalde, belediyeden ihale falan mı alıyon? Makarna kömür yardımı alıp da eksilememişsindir umarım? Ya da "ödeyemediğim elektrik faturamı Aile Bakanlığı ödüyor çok şükür" diyerek eksilememişsindir umarım?
Eksileyen iki akg.. t olmuş. Sizin ekonomi iyi galiba, belediyeden iş alıp koko mu çekiyonuz yoksa müteahhit kocanızın parasıyla Ebubekir Sıddık bebeğe şatafatlı, altın varaklı mevlid mi okutuyonuz he? 🤣
Bizde öyle şahlandık ama nasıl şahlandık. O kadar şahlandık ki nasıl böyle. Adam uçurdu gitti. Ama nasıl şahlanıyoruz o biçim şahlandık.
Daha da AKP diyen insanlar benim gözümde Milli Güvenlik Sorunu olarak tanımlanır. Bu ülkeye kasıtlı olarak zarar veren herkes haindir, bunlara destek verenlerde aynı zihniyettendir. Hayatımda bir tane AKP'li tutmuyorum. Zaten ileri derece de zeka kaybı olmayan kişilerde AKP'liyim demeye artık utanıyor.
Hayaldi gerçek oldu... 20 yıl evvel birisi dese "Çin'deki asgari ücret Türkiye'dekini geçecek" diye güler geçerdik. Bu ülkede tecavüzden zevk alan ciddi bir nüfus var. Birazdan görüşümü de eksiler o tecavüze uğramayı severlerden birisi..
Bu resmen bir skandal sebebini şöyle açıklayayım 10 yıl önce ben yurt dışında çalişırken ucuz iş gücünden dolayı çinli çok vardı ve o zaman için onlarla konuşurken bizim maaş ortalamamiz onlara göre en az 5 katı kadardı. Hatta Çin de doktor olupta yanınıza işçi olarak gelen vardı nerden nereye bu bir iflastır.
ASLA AMA ASLA MEMNUN DEĞİLİM. HAKKIMI DA HELAL ETMİYORUM. BENİM ANNEME BABAMA 1 GÜNLÜK TATİLİN VEYA ABURCUBURUN LÜKS OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜREN İĞRENÇ BİR YÖNETİM SİSTEMİ VAR. EKONOMİ BERBAT.
Helal olsun bir cips olmuş 5.90 çok ucuz almanya ve çin bizi kıskanıyor amerikadan daha güçlüyüz biz maaşınızı dolarlamı alıyonuz siz birde dolar yükseliyor diyonuz siz heeee acabaağğğ
Yalnız yaşayan birisi olarak asgari ücretle bile ay sonunu zor getiriyorum.( Eğlence ortamlarına görmediğim halde). Sigarayı bıraktım yine gecinemiyorum