AKP Ordu Ulubey İlçe Başkanı Süleyman Özdemir, "Nutuk okuyanlar barda kafa çekerken, Kur’an okuyanlar göklerde SİHA uçuruyor” dedi. Özdemir tepkiler üzerine paylaşımını sildi.
AKP'li Başkan: "Nutuk okuyanlar barda kafa çekerken, Kur'an okuyanlar siha yapıyor" dedi. Millet bu yalanlara kanar mı artık sizce?
Yine ne saçmalamışlar acaba yani ülke batıyor insanlar aç ölüyorlar anneler utanıyor artık çocuklarının önüne yemek koyamıyorlar babalar iş bulamıyor bütün gün sokaklarda öylece dolaşıyor bunlar hala Nutuk’un kötüleme peşinde Kur’an okumayı yükseltme peşinde yani şu an önemli olan ne okunduğu ya da ne okunacak değil ülke batıyor yani birilerinin artık birlik olup bir şeyler yapması lazım kurtarmak için yolgeçen hanına döndü ülke gelen vuruyor giden vuruyor her gün kötü bir haber ben artık yaklaşık iki aydır filan bakmıyorum çok çünkü iyi bir şey yok her şey kötü her gün daha da kötüye gidiyor her gün daha bir felaket mesela yine bir virüs gibi bir şey çıkmış büyük ihtimal yine okullar kapanacak yine eğitim yok yine bir şey yok insanlar maskesiz bir şekilde dolaşıyorlar hala yani anlamak için bunları anlatabilmek için acaba ne yapmak gerekiyor insanlar niye Bu kadar cahil saçma sapan şeylerle meşgul oluyorlar anlayamıyorum bir türlü yani biraz bilince varın Bir şeyleri kötülemek ya da yükseltmek değilde elde var olanı iyice varlığını göstermeye çalışsalar keşke çünkü ben ülkemi seviyorum ve ama artık insanlara ben Türkiye’yi seviyorum diyemiyorum çünkü bana kızıyolar diyorlar neyini seviyorsun ama haklılar bir şey diyemiyorum çünkü sevilecek bir yanı yok en işte çalışan iyi insan bile bak doktor çıkıp buraya gelme peşinde canı pahasına şebeke bulup herkes ülke dışına çıkma peşinde insanlar ben vurulurum bir şey olur demiyorlar hapse atılır filan demiyorlar bir an önce bir şeyler bulup ülkeden çıkma peşinde herkes
Kendimi nerden atsam bilemiyorum. Kuranı Kerim ile nutuğu karşılaştırmak nasıl bir cahil zihniyeti? Nutuğu yazan kuranı kerim okumamış mı? Din adı altında milleti uyutmayıp, bir nesli bir ülkeyi Nutuk ile uyandırdığı için nefes alıyoruz biz bu topraklarda. Nutuğa yazılacak mücadeleler olduğu için, bir bayrağımız, bir ırkımız, bir dilimiz var. Nutuk yazıldığı için Bir Dinimiz var.
Asıl din adı altında milleti uyutup hakkını gasp edenlere laf atsınlar. Ateşleri bol olsun inşallah iki cihanda da. ALLAH'ın adaleti şaşmaz, dilerim ki iki dünyada da yanarlar inşallah.
Dini siyasete alet eden herkesten nefret ediyorum. Böyleleri adamı dinden soğutur. Bu ülke Atatürk ve onun ilke inklaplari sayesinde bir yerlere gelebildi. şu an konusabiliyorsa onu da Atatürk'e borçlu ama yüzsüzlüğü de bu kadarı yani
Kur'an okumuş olsalar ; çalmanın, kul hakkına girmenin, dini kullanarak bir yerlere gelmenin ve birçok şeyin günah olduğunu bilirlerdi. Ülkede aç, işsiz, bu sebeple intihar eden binlerce / milyonlarca insan varken, kendileri son model makam araçlarından inmez, itibardan tasarruf olmaz diyerek en büyük israfı yaparlar. Okudukları Kur'an bunların da uygun olmadığını yazıyor ama heralde bahsettikleri Kur'an Allah tarafından indirilmiş olan değil, kendi uydurdukları Kur'an.
Bu bence aptalligin yansıması olan bölücü faaliyettir. Yerli silah sanayinin gelişimi taktir edilecek bir konu. Chp ye karşı politik malzeme yapilabilir ama bu şekilde olmaz. Evet, Chp nin iş yapma konusundaki başarısızlığı zaten belediye yönetimlerinde bilinen bir konu. Muhtemelen ülke yönetiminde de başarılı olamayacaklar ve ilk dönemden sonra iktidarlari sona erecek. Ama en azindan bunlar kadar ülkeyi kutuplastirmazlar.
80 den sonra gerek chp gerekse dsp birkaç defa koalisyon hukumetlerinde yer aldılar. Varliklari ve yokluklari hiç belli olmadi. Hatta ben bir ara dsp de çalışırken aşı üretiminin tamamen yabanci firmalarin eline geçme durumuna karşı yerli uzmanlardan bir destek talebi geldiginde dsp yönetimi buna hiç ilgi göstermemişti. Önemli olan iktidara gelmek değil, kisa sürede fark yaratıp, halkın gerçekten rahatlamasini sağlayarak, halktan yana olduğunu gösterecek devrimci reformlar yaparak uzun yillar boyu iktidarda kalıp bunu sürdürebilmektir. Aslında Chp uzun süredir yerel yönetimlerde iktidarda. Sence ne kadar fark yarattılar bu süreçte? Dürüst ve çalışkan olduklarını halka kanitlayabildiler mi?
Geçmiş geçmişte kaldı. Her zaman geçmişi düşünerek hareket edersek değişimi kaçırırız. Hatalar olmuştur, derste alınmıştır. İstanbul gibi bir belediye bile CHP ye çeyrek asır sonra geçti. Yani bir kaç il, ilçe belediyeleri ile devleti yönetmek kıyaslanamaz.
Benim devamli geçmişi düşündüğümü nereden çıkardın? Sadecr soruna cevap vermek için gecmisteki iktidar deneyimlerinden bahsettim. Aslında bu kucuk gibi görünen ama aslında milyonlarca insana hitap eden belediyecilik hizmet ve yönetimleri, tam olarak ta devleti yonetmeyle kiyaslanir bir durumdur. Belediyecilik yaparken çalmamak, çaldirmamak, dürüst, çalışkan olmak, halkın istek ve ihtiyaçlarını anlayip karsilamak, partizanlik yapmamak, ülke yonetiminde de nasıl olunacagini gösterecek en net gösterge olur.
Kimse kanmaz artık. Genç kesim, yaşlı kesim gibi koyun değil. Genç kesim her şeyin farkında. Asla kandırılamazlar. Zaten ülkede değer görmediğimiz ve sömürüldüğümüz için başka ülkede iş hayatımızı başlatmak istiyoruz.
Beğenmeyenler sessizce ağlayarak günlüğüne yazabilir. Ben ülkemi sevmiyorum demedim. Mesleğimin hakkını almak için başka ülkeye gitmek istiyorum. Bir vatandaş olarak burada değer görmüyorum. Ülkemi seviyorum ama sadece Atam, şehitlerimiz ve masum zeki halkımız için seviyorum. Savaş durumunda tabiki de gelip savaşacağım. Ben mülteci olarak gitmiyorum başka ülkeye, iş göçü-beyin göçü olarak gidiyorum.
Sen git 1923-38 arası uçaktan ilaca, ilaçtan demir çeliğe 49 fabrika kur, 1926-1942 arasında Kayseri Fabrikasında 212 uçak üret, Etimesgut Fabrikasında 16 özgün uçak tasarla, TH-5A ambulans uçağını Danimarka'ya ihraç et, uçurumun kenarındaki ülkeyi baştan yarat Türkiye Cumhuriyetini kur sonra elinde kuran ağzında allah diyenler seni eleştirsin. Üstelik işin en trajikomik kısmı da şu aselsanın temeli 1974 yılında ambargo sonrası atılmıştır utanmasalar onuda biz yaptık diyecekler 😂😂😂
Bu Arap artıklarının çok ovundugu siha ve ihalarin yapay zekası, motoru Kanada tarafından geliştirilip Türkiye'ye satılmakta :D Kuran Okuyanlar İncil okuyanlar olmasa sihanin S sini yapamayacaklar atıp tutuyorlar işte. Bu fındık beyinlinin büyük dedesi sallandirilmis belliki, ondan kuyruk acısı var.
Özel bir şirketin başarısını devlet niye sahiplenip gurur duyup böbürleniyor ki Bidenin kürsüye çıkıp elinde iphone ile dünyaya da şu kadar iphone var demesi gibi ya da Tüm dünya da ford araçlarımız var ihraç edip şu kadar satıldı demesi kadar abes... Hiç bir ülke de bu muhabbet yoktur İsveç'te saab firması savaş araçları konusunda aşırı iyi ama çıkıpta bir bakanın şunu bunu ürettik şu kadar sattık dediğini daha duymadım saab ürünlerini üretir, İsveç devleti kendi envanterinde olmayan savaş araçlarını satın alır çıkıp saab firmasının ürettiği araçlardan kendine pay çıkarsın ilk önce firma tepki gösterir sonra halk o bakanın siyasi hayatı biter yapması gereken iş için kimse takdir bekleyemez ama bizde her başarı ile övünmek sahiplenmek kendimize pay çıkarmak gibi huyumuz var
Serefsiz adam iha siha yapti dedigin adamlar ogrenimini yurtdisinda gormus olanlar hani o gevur dedigin memleketlerde ve iha yi sihayi yaoanlar yabanci muhendisler sadece basindaki adam turk birakin bu ayaklari kac senedir yapip ortaya cikardiginiz bisey yok yerli ucak dediniz yok yerli otomobil dediniz araba zaten yapilmis olan araba onuda caldiniz yerli diye millete kakaliyorsunuz yemin ediyorum nefret ettim sizden yaaa ne kadar bos beyin varsa turkiyeyi yonetiyor
Bazi kesimler her şeye, her yalana, bunlarin her dediklerine kanar. O kesimler icin ne söylendiği önemli degil, kimlerin söylediği önemli, Onlarda sorgulama yok çünkü.
Keşke o Kuran'ı doğru düzgün okusalar da, komşusu açken tok uyuyan bizden değildir lafını da bi benimseseler. Ulan nutuk kitabını yazan adamın kurduğu Ülkeyi yönetiyorsun bir de laf mı ediyorsun hadsiz herif. Kuran'a ne diyor aç bırakma yoksul görürsen karnını doyur üstünü giydir. Bunlar karnımızdan çalıyor. Üstümüzü çıkarıyor. Sizin Allah belanızı versin.
Ak parti de iyice CHP gibi olmaya başladı. Açıkcası alın birini vurun ötekine. Ben adım gibi eminim ki, CHP'yi heykelcilikle suçlayan bu zihniyet, yarın Erdoğan öldüğün de, her yere Erdoğan heykeli dikecektir. Çünki kafa yapıları CHP'li tayfayla ayrı gözükse de, bence aynı.
10 yıl önce ki çalışan ve ülkeyi geliştiren Ak parti den pek bir eser kalmadı.
Evet din yine siyasete alet edilmiş. AKP'liler bunu çok iyi yapar, halkımızda buna çok güzel kanar. Yazıklar olsun diyorum sadece, 2023'te defolup gitmelerini bekliyorum.
Kanar canım kanar, buna da kanar daha absürtüne de kanar. Hatta daha kötülerine kanmışlığı da var. Hala aranızda bu milletten ümidi olan var mı gerçekten?
Artık diyecek hiçbir şey bulamıyorum. Sinirden, ne denli sığırlığa tanık olmaktan iflağım kesildi. Yetmiyor be kardeşim! Bunların ne denli adi bir şerefsiz olduğunu haykırmaya, açıklamaya...
Kur'an okuyup bütün cinsel arzularını yıllarca bastırıp tenhalarda çoluk çocuğun ırzına geçenleri de iyi biliyoruz. Şimdi kalkıp böyle konuşmasın zevzenek.
Nutuk okuyanlar 1929dan 1938e kadar yeni kurulmuş bir devlette 45 fabrika açarken, Kur'an okuyanlar bırak fabrika yapmayı elimizde olan fabrikaları yabancılara peşkeş çektiler
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bir kerede yapılan çalışmaları, teknoloji yatırımlarını övseniz övmediğiniz gibi bir tane saçma sapan kıyaslamayı insanları kışkırtmak için kullanıyorsunuz Lütfen birde bu sihalar için yapılan aşağılamalara yorum yapın ama yapmazsınız peki bunlar iha siha yapmış eleştirenler heykelde başka ne yapmış acaba? Bir eleştiri varsa arkasında tutulacak bir vaat olmalı bence muhalefet bu olmamalı
Yapılmıyormu sihalar yalanmı? Bu ülke 80 yıl boyunca ssdece ve sadece aptal koalisyonlarla mücadele ederek ayakta kalmaya çalıştı. 2000 yılında ımf nize yollayacağı 1 milyar dolar için neredeyse got verecektik avrupaya Ama bu gün ülkede 1 milyar dolar mevduatı bulunan 1200 hesap sahibi olanlar var Ne yaşadınızda ne kenonuşuyoraunuz.
Böyle bir karşılaştırma yapmak saçma. Sihayı yapmak ile kuran okumak arasında bir bağlantı yok. Veya nutuk okuyan herkes de içki içip kafayı bulmuyor. Saçmalamış bence.
Doğru demiş Kemalistler/ateistler cevap verin laaa bir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Kanada abd'nin silah ambargosu yüzünden iha'larin motorlarını vermiyor turkiyede motor yapılmıyor. ikincisi hangi cumhuriyetçi kişiye imkan veriyorlar kendileri çalıp oynuyorlar
@BlueCupcake ne alaka be selçuk bayraktarın bu ülkeye faydasından senin haberin var mı? şu an Atatürk çıksa gelse acaba kimi kutşar? Bu ülke için her daim gelişme gösteren bayraktar grubunu mu yoksa akp bu ülkeye faydalı bişi yapsa bile karşı çıkarız diyen chplilerimi?