İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu “İSPARK niye zarar etsin? İstanbul’da 60 bin araç İSPARK’tan indirimli veya ücretsiz yararlanıyor. Yapılacak düzenlemeyle İSPARK düzelecek”demişti.
Sonuç: 2017 ve 2018 yıllarında 19 milyon TL kâr elde eden İSPARK, CHP’li İmamoğlu’nun göreve geldiği 2019 ve 2020 yıllarında toplam 76 milyon TL zarar etti. 2021 rakamları ise Nisan 2022’de İBB Faaliyet Raporu’nda açıklanacak.2 yıl sonunda İSPARK şimdilik 115 milyon TL yakın zarara uğradı. Şirket iflas etmek üzere.
Ben esas hamidiye suyundaki durumu merak ediyorum. Bildiğin kuyu suyu olduğuyla ilgili iddialar var. Yani ne desem bilemedim. Biz iki yıldır kaynak suyu diye kuyu suyu içmişizya 🙄🙄🙄
@F_a_r_u_k Ne gibi duruyor? Asdg. Manyak mısın lan sen? Söz konusu şahsın destekçilerinin kuracağı cümleyi kurdum, her şeyi hükumete bağlayıp kendi ideolojisindeki adamları kayırmaya çalışan koyun seçmeni baz alarak yazdım. Sen bile bu kadar gerçek algıladıysan, o seçmen kitlesinin zeka seviyesini bir şekilde doğru yansıtabilmişimdir..
2017 ve 2018 yıllarında 19 milyon TL kâr 2019 ve 2020 yıllarında 76 milyon TL zarar Bunu sadece ÖTV'nin yüksek olmasına mı bağlıyorsun gerçekten? Şaka gibi. 2 yıl önce ÖTV yoktu sanki. Hey Allahım.