Salgın döneminde alınması gereken önlemler eşliğinde okulların açılması için belli şartlar var ve bu şartlardan biri de öğrencilerle aynı evde yaşayan kişilerin tüm doz aşılarını yaptırması.
Aşı zorunlu denilmiyor ama her yerden baskı uygulanıyor...
Öğrencilerle aynı ev içerisinde yaşayan kişilerin de tam doz aşılarını yaptırmış olmaları önerilecek, ne diyorsunuz?
Salgın başladığından beri hem aşı hemde hasta olmadım çok şükür ama mecbur aşı olacaz da aşı olduktan sonra hasta olursam çok ironik olacağını düşünüyorum Ayrica aşının sanki hastalığın buluşmasını önlüyormuş gibi lanse edilmesi çok garip geliyor Normalde iki doz olmasi gereken aşının üç doz olmaya başlanması ayrı bi garip ne yani ayda bi aşı mi olacaz ki bu aşının yeni varyantlara bi etkisi yok Hea birde şu Nisan 2020 de çıkacak yerli asimiz ne oldu ben onu bekliyordum aslında aşı olmak için Birde etkisi kanitlanmamis yan etkileri belirsiz bi aşının zorunlu olma yolunda gidişi ayrı bi garip Bu arada doğal bağışıklık yoluna gitmiş olan ülkelerde son durum ne bilen var mı bi ara tüm yasakları bile kaldirmislardi gayette normal normal yaşayıp gidiyorlardı ne oldu onlara
@Asklepius bunu tartışmak çok uzun sürer şimdi, sadece herkesin kendi tercihine saygi duyulmalı, olana laf yoksa olmayana da olmamalı, gerisi bildik şeyler...