İlk şunu söylemem de fayda var ben Kıdemli uzman cavusum ve evimin onunda fark var evimde oturuyorken sigara içmek için balkona çıktım 2 kız parkta oturuyorlardı sarılıyor sandım başta baş izasina baktım ve başladı ileri geri doğru gidiyor inanmak istemedim öpüştük lerine silahımı ve görev kimlik kartımı alarak kızların yanına gittim kollarından tutup demire doğru yasladım isimlerini soy isimlerini sordum burası doğru yer olmadığını ve sizlere saygım sonsuz olduğunu dile getirdim Bak burda çocuklar var küçük gençler var sizlere bakarak örnek olurlar dedim beni normal vatandaş sanıyorlardı polis çağırdım ve arkadaşlarımdı içlerinde yabancı olunca uzman kimliğimi gösterip 2 kızı alıp ailesine teslim ediceklerdi ve para cezası ile kestiler demek istediğim vurmak çözüm yolu değil nasıl evlenmeyi normal karşılanıyor ise onlarida normal karşılamak ve saygı duymak en güzeli
İngiltere'nin başkenti Londra'nın kuzeyinde yer alan Camden bölgesinde otobüse binen lezbiyen çift, öpüşmelerini isteyen dört erkek tarafından saldırıya uğradı. Lezbiyen çift, saldırı sonrası fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından yayınladı.
Konunun icerigi yazalim ki. KS Ailemiz yanlis bir algiya kapilipta kendi insanimiza sövmesin.
Fotoğrafın İngiltere deki habere ait olması Türkiye de eşcinsellerin şiddet görmediği anlamına gelmiyor. En son hangi karaktersizdi bunu bir de İnsta dan paylaşan?
@SweetEvil En azindan bu öyle degil. Sorun soruda eksik bilgi ile paylasilip insanlari yanlis yönlendiriliyor olmasi. Simdi bu soruya arastirmadan yorum yapan insanlar haksiz yere bir kat daha kendi ülkesini elestiricek. Neden buna izin verelim ki. Yorumlarda bu algiya yenilenler olmus zaten. Neden insanlarin zihinlerini kendi ülkesine karsi zehirlemesine izin verelim. Ben izin vermem. Bence sende izin vermemelisin.
Bizim ülkede pedofili, tecavüz, şiddet normal karşılanırken iki aynı cinsten insanın birbirinden hoşlanması tepki görüyor saçmalığa bakar mısın? abi isteyen istediğini sever sevmek suç mu ya madem o kadar dindarsınız çocuğa hayvanlara kadınlara şiddet tecavüz neden? sözde müslümanız çünkü...
Merhaba, bunu görünce cidden çok sinirlendim. İnsanlar ne zaman öğrenecek herkesin kişisel tercihlerine saygı duymayı? Elleri kırılsaydı da yapamasalardı keşke.
Lezbiyenler 3. Dünya ülkelerinde her zaman dövülür. Hindistan'da kafaları kesilir, Brezilya da sopayla vücut komple morartılır
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bak olayı savunmuyorum ama bu raddeye gelmesi için bir sebep olmalı lezbiyen misin gay miisin kardeşim ol ama çok da rahat olma yani bunu hoş karşılamayan illa ki olucak
Ben bu tür olayların ülkemizdeki eğitim sisteminin kötü oluşu ve insanların bastırılmış duygularını nasıl yaşayacağını bilmemesi nedeniyle olduğunu düşünüyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bildiğim kadarıyla olay İngiltere de oldu. Yapılan aşağılıkça bir şey ancak başka ülke de olan bir olayı sanki bizim ülkemizde olmuş gibi izlenim yarattırmak daha aşağılıkça..
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
haberleri okumuyorsun galiba resim örnek olarak koydum ayrıca bu ülkede dövülen lezbiyen sayısı oldukça fazla.