hepimiz biliyoruz ki, bu yağmur duaları sonrası karadenizde 4 ilde sel felaketi yaşandı. Bölgedeki Vatandaşın, ciddi zararlar görmesiyle birlikte, can kayıpları da yaşandı. www.google.com/.../
türkiye de, milletine ve ülkesine zarar veren kesimlerin cezai işlem görmeden, işlerine devam etmesi, TC Adalet Sistemine uygun bir davranış değildir. Diyanet aldığı vergilerden en azından, karadenizde sebebiyet verdiği sel felaketleri yüzünden, mağdur olanlara tazminat ödemelidir. İnsanlar ilgili yerlere suç duyurusunda bulunarak, bu olayı en azından kamuoyuna taşıyabilirler.
Ayrıca İhsan Şenocak'ın yaptığı dualar sonrası, yangınların sönmesi yerine, karadenizde sel felaketine yol açmasının sorumluluğunu, İhsan Şenocak alacak mı?
Dua eden bir insan iyi niyetler dilediği için eder duasını.. Edilen duaların sel felaketine yol açtığını belirtmek çok saçma. Tedbirsizlik olabilir, Allah'ın uygun gördüğü şekilde oluşabilir fakat edilen duaların yol açtığını söylemek komik yani.
Şaka maka harbiden adamlar dua edince yağmur yağdı ya la. Genel olarak meterolojiyi takip eden bir birey olarak dua edilmeden önce eps, ecf, ecmwf gibi radar türleri ve bunlar üzerinden yorum yapan meteroloji uzmanları akdenizde olası bir yağmur yağmayacağını bildirirken dua edince gözle görülür bir farkla avrupa üzerinden gelen yağışlar bir anda akdenkz ve doğu-batı marmara üzerinde etkili oldu. Doğrusu çoğu uzmanların açıklamalarına göre bu durum bir mucize olarak nitelendirildi
Herkes bilir ki hep bu durum biz ateistlerin suçu. Biz sel olsun diye dua ettik. Aslında yangını kurtaracaktık ama yanlış yere denk getirdik bulutları. Müslümanları suçlamayın!!! Çok şükür 🌸
Bazı soru ve yorumlarında ateist olduğunu söylüyordun şimdi bu ne çelişki? Madem "edilen yağmur duaları kabul oldu da sel oldu" diyorsanız o zaman duayı kabul eden kim? Allah ! O zaman Allah var demek ki? 😂🤤😂🤤
Allah var fakat sorumluların alacağı ceza hem dünyevi hem ahiret hayatı için olabilir bunu görebilene tabi! Allah birşeyle cezalandırırken mahkeme gibi "bu suça uyan şu surenin şu ayetine göre cezalandırıyorum" demez , cezayı birşekilde mutlaka verir çekersin ama neden kaynaklı o cezayı çektiğini bilemezsin. Yediği en ufak bir hakkı dahi Allah kimsenin yanına bırakmaz , senin en ufak bir hakkın yenilse de senin hakkını da kimsede bırakmaz , hakkını yiyene öyle bir ceza verir öyle bir çıkarır ki sen sürekli o kişiyle beraber yaşamadığın için hiç ceza çekmiyor sanarsın ama çeker cezayı en alasından. Olmasını istediğiniz birşeyi o an oldurmuyorsa da geciktiriyorsa güzelleştiriyordur ki bunun birçok örneğini yaşadım çevremde de gördüm , Allah "bu sebepden geciktirdim" demez o geciktirir senin hayırlı olmasını gönülden istediğin dualarının sonucu ol der oldurur ve gerçekten hayırlı olur mutlu olursun, mesele sizin de dediğiniz gibi iman etmekte!