Güncellemeler
+1 yıl
İşin komik kısmı Taliban'in yöneticilerinden Hibatullah'in oğlu Pakistan'da büyümüş bu bana birini hatırlattı. Bir diğer ilginç kısmı askerlerini kendi ülkelerinde değil Pakistan' da kendi okullarında yetiştiriyorlar. Bu da bir şey olduğunda kaçabilmeleri için ve halktan izole beyni yıkanmış insan yetiştirmek için güzel taktik.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
A habere çıkmış basın sözcüsü https://www.ahaber.com.tr/dunya/2021/08/16/son-dakika-taliban-sozcusu-suhail-shaheen-a-habere-konustu-kimse-icin-tehdit-olusturmuyoruz
Peki 15 yaş üstü kadınların cariye olarak kullanılacağı ile ilgili haberler? Ve bu kısıtlamalar ile ilgili açıklamalar.
Yalan diyormuş kendisi o haberleri eski yönetim yapıyormuş
Göreceğiz.
En büyük desteği halktan alıyorlar. Hiçbir terör örgütü halk desteği olmadan büyüyemez, başarılı olamaz.
Halkı göç ediyor. Kadınlar cariyelik mevzusundan sonra intihar etmeye başladı. Tariban asker kökenli bir örgüt ve şeriatçı bunun için sadece baskı yeterli olacaktır. Halkın sözü değil.
o sadece görünen kısım. buna sevinen kısım kaçanlardan daha fazla. halkı birlik olsa zaten 75.000 kişilik talibanı hoplatırlardı.
Silahlara karşı el ile mi 😅 ki öyle bir kapasite olsa bu başlarına gelmezdi. Birlik yok.
afgan ordusu 300.000 di ama dediğin gibi birlik yok
Allah'ın aslanları oldukları için. Allahım şeriatını yeryüzüne hakim kılmak için güç buluyorlar.
Adamlar ülkesini hem rusya dan hem amerikadan kurtardı. Suriyeli neden savaşmiyo diyorsunuz. Afgan savaşınca neden terörist oluyor? Beyin nerde
Bilginin kaynagi ne
İnsanlarına eziyet çektirmek mi ülke için savaşmak. Ki kaç milyon Afgan sığınmacı geldi farkında mısın? Link için xperim yetersiz. Biraz haber okusan zaten öğrenirsin
.
Afganistanda 100 yıldır savaş var. Halk yoksul. Zaten yıllardır geliyor afganlar. Talibana destek var çünkü işin içinde yerel aşiretler de var. Kaçanlar genelde ABD den eğitim almış iş birliği yapmış kişiler ve aileler. Bi de fırsat bu fırsat deyip yoksul ülkeden kaçmak isteyen var. Konu taliban defil
Taliban aslında memeleketini korumak için örgütlenmiş ve yetişmiş bir toplumsal hareket..
Bunu dini kullanarak mi yapması gerekiyor. CNN muhabiri Clarissa Ward'ın ülke de yaptığı yayının bir gün arayla haline bak derim.
Şimdi Taliban’ın çıkış sebebi amacı Ortadoğu caoğrafyasındaki gelişmeler hepsi bir sebeb be sonuçtur..
Dini kullanmak diyorsun zaten Taliban zaten kendisi İslami bir harekettir.. Gücünü zaten böyle sağlıyor finansman zaten Pakistan Katar gibi radikal müslümanlardan alıyor…
Dünya iğrenç bir yer. Bu da işte kanıtı. Taliban başka ülkelerin istilasından korusa bile halkına iyi bir gelecek veremez.
İstersen yaz tartışalım şeninde haklı olduğun taraflar var ama görmediğin tarafları da var;
https://vm. tiktok. com/ZSJWbWtcQ/
TikTok kullanmıyorum ben..
Olabilir illa kullanman gerekmiyor açabilmek için.
İslam'dan alıyorlar.
İslam'la alakası olmayan İslam' ı sadece kullanan bir terör örgütü. Ki bu kadar ambargoya rağmen kendi ürettikleri bir şey yokken nasıl ayakta kalabiliyorlar.
nE? :D :D
Adamlar İslam şeriatını yaymak için Afganistan demokratik hükümetine karşı savaştılar ve kazandılar. Şeriatı getiriyorlar sen de İslam için savaşan adamlara ''İslamı kullanıyor'' diyorsun :D :D
Aynen kanka hep amariganın oyunları bunlar
😒. Cumhurbaşkanı 4 araba dolusu para ile kaçtı.