Gündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. Birisi çıkıp camii de Erdoğanın posterine namaz kılıyır, birisi çıkıp, Taliban için lokum dağıtıyor. Ya haberler yalan, ya da büyük bir medya provakasyonu ile karşı karşıyayız. Bayburt muhafazakâr bir yer doğrudur ama sırf kadınları ehram giyiyor diye Taliban ile bir düşünmezler, ihtimal vermiyorum ama diyelimki haber gerçek, 80 milyonda bir kişinin fikrini, Anadolu insanı nın fikrine eş değer tutmak, yinede büyük bir haksızlık ve provakasyon dur.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gündem konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılYazık ya ülkemizin geldiği hale bak. Onlar kim bok ki talibanin kutlamasını yapacak benim ülkemde
30 Yorumla
+1 yılDarbe günü arap erkekleri bu vatanin kadinlarina göz diker afgan vatandaşı ulkesini ter eder gelir burda talibanin zaferini kutlar bir suriyeli vatandasi olmadigi ülkede iktidarı destekler baska partiyi kötüler bilmiyorum ne görüce daha
10 Yorumla
- Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılacaba akp ve erdoğan kaybettiğinde bizdemi yapsak
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
+1 yılO lokumu alıp onun muhtelif yerleriyle temasa geçirirdim de lokum da yumuşak bişey zevk alırdı bu canım
23 Yorumla- +1 yıl
Canım nedir yaa böyle sansür mü olur. Ben bu adamın zekasıyla dalga geçmemeli öiyim yani
- +1 yıl
Kufurleri degistiriyor site
En az ikrami yapan kadar serefsizdir o ikrami kabul edenler...
61 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun
Haram zıkkım olsun o lokumlar... Madem anti-kemalistsin, e ne işin var Atatürk'ün ülkesinde? Bayıl a bayıla Taliban'a git o zaman!
40 Yorumla
+1 yılKemalist olsun olmasin terör örgütünü desdekliyen biri müslüman degildir insan degildjr böylelerini aff edersin ama s... sin
411 Yorumla- +1 yıl
Kemalisttim, kendi özgür inancıma göre vede resmiyette de İslam yazar dinimde. Terör örgütlerinin ne olduğunu iyi bilirim. Arkasına sığınanların bir cacık olmadığını bilirim, ben sol görüşlü biri olarak insanlara herhangi bir zarar söz konusu olan bir oluşumları bildiğim için destek vermem, vermiyoruz, siz algıları farklı yöne çekmeyin, Türkiyede sol hatalar yaptı ama bir asker, polise kurşun sıkılmadı, sıkıldı diyeceksiniz o da bir fikir ile yola çıkıldı tarihte sadece bizim ülkemizde değil diğer ülkelerde de yaşandı. Ama başarısız olundu güçlü olan kazandı. Örgüt o kadar da iyi bir şey değil. Sizin yaranız başka galiba 🤔
- +1 yıl
@ozgur00000 usta kemalist veya kemalst degil ister akpli olsun isder olmasin ben elhamdülillah müslümanim benim atatürkede saygim erdoganda saygim gelmis gecmis tüm siyasetcilere saygim var önemli olan insan olsunlar
Terrör örgütlerinde zaten hic bir dinle alakasi yoksur - +1 yıl
Haklısın belki hiç biri insan olamadı, hataları olmuş ya da olmamış sevsek bile biz kendimize bakalım ama insanlar uyandı artık. Mülteci istemiyorlar.
- +1 yıl
@ozgur00000 türkün tarihinde kaderinde yardim etmek var ha adam akilli durana calisip insan gibi yasiyana herzaman kapimiz acik gerisi aff edersin ama s... Gitsin
- +1 yıl
Öyle, tarihte bile var, ama bizim askerimize yazık. Vede bunu istemeyen insanlar var, kendi ülkelerine dönsünler mülteciler.
- +1 yıl
@ozgur00000 bize kovmak yakismaz ama
- +1 yıl
Farklı düşünüyoruz, haklı olsan bile bu ülke bataklık oldu. Giren çıkamıyor. Ama burda laik insanlar var, akıllarından karayı kaldırsınlar.
- +1 yıl
@ozgur00000 karayi derken anlamadim
- +1 yıl
Şeriatçılar afganistana gitsinler burada ekmek yok onlara. Hz. Muhammed (s. a. v) 'in şeriatı bu değil. İnsan öldürmek değil.
- +1 yıl
@ozgur00000 kardes ben zaten sana onu demek isdiyorum bunu yapanlarin hic bir dinle alakasi yok
- +1 yıl
Aynen öyle, biz kendi ülkemize bakalım işsizlik var.
Arkadaşlar bu bahsedilen haberin bir kısmı doğru ben bu adami cok yakindan tanırim tesaduf eseri burada yazilanlara sahid oldum ve uzuldum sebebi sudur ki 1. ibrahim abi türk oğlu türktür bayburtludur afgan degil
2. burada yorum yapanlarin cogu sunada bilsinler isterim. bir cogunuz 15 Temmuz gecesinde evlerinizde otururken bu adam sokaga cikmis ve gazi olmustur milliyetci ve muhafazakar adamdir
3. isid kafasi diyenleri okudum bu adam isidle turkmen daginda aylarca carpismistir
Sizin burada kotulediginiz adam cok iyi bir musluman dir hak yemez esnaftir sofrasi her gelene aciktir ac olan kimseyi yari yolda birakmaz bunlari bilin ona gore yorum yapin elhamdullillah muslumaniz kemalist degil bunuda bilin hersey her ulke her sistem allah nezninde yok olmaya magkumdur elbed ebed kalacak teksey islam ve takvadir sizlerin bugun ilahlastirmis oldugunuz ADI TÜRK.. de hesap verecek tir ve ogun mahkemeyi kubrada ne siz onu nede o sizi tanimayacaktir bundan emin olun
00 Yorumla
+1 yılAtatürk’ün kurduğu ülkede Atatürk’e nefret duymak.. böyle yaratıkları beslemeye devam ediyorlar ya ne diyeyim.
30 YorumlaBurada neden kutluyor gitsin memleketinde kutlasın yahu ne günlere kaldık
Derler bu ne perhiz bu ne lahana turşusu30 YorumlaTaliban suanda eski Taliban değil demokratik bir rejmi benimsemek daha özgürlükçü bir söylemleri var ama bu sahaya nasıl yansır zamanla goreceğiz. Ben lokumdan almazdım :)). Ama bu söylemin sahaya yansıması ayrıyeten Çin ve Rusya'nın bölgedeki verdikleri sözleri tutması temennimdir.
11 Yorumla- +1 yıl
Dünyaya kendilerini kabul ettirmek için yapıyorlar hocam. İngilterenin bir zamanlar İran da yaptığı gibi
Derhal Afganistan'a gönderilmeli. Orada talibana lokum dağıtsın.
40 YorumlaDeffolup gitsin talibana versin lokumu burda ne arıyor?
30 Yorumla
+1 yılKemalizm ile Afgan savaşı zaferi ne alaka ayrıca bunu nerde ifade etmiş
30 Yorumla- Gündem konusunda 990 cevap paylaştı.
+1 yılBizim millet beleş buldu mu yerleşecek çok kişi var. Zıkkım olsun, ona bu fırsatı verenlere göz yumanlara da Allah'ın l. neti üzerine olsun
10 Yorumla
+1 yılE burada ne işi var o zaman 🤣🤣🤣 gitsin orada dağıtsın
ben olsam elbette almazdım saçmalık. Alan mallara da Allah akıl fikir versin10 Yorumla- Gündem konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılO elindekileri gözzüne sokacak bir tane şerefli Türk çocuğu yok muymuş orada?
20 Yorumla - Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAlmam.
Bu tarz insanlar ile pkk'lı teröristlere sempati duyanlar benim gozumde ayni.20 Yorumla Cok seviyosa ne nane yemeye geldi magara adami gitsin inine girsin
20 YorumlaGündem konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben onun orada sülalesini kurlar sakallarını yolardım.
20 Yorumla
+1 yılmevzuyu okadar yanlış anlıyorlr ki kızamıyorum da bu tiplere.
10 YorumlaAntikemalist diye bir şey yazmıyor. Pravakotörlere dikkat edin.
11 Yorumla
+1 yılİyi ki bana denk gelmemiş anasını öperdim😂yobaz pezemek
10 Yorumlao lokum kutusunu kafasina geciririm sonra da sikayet ederim.
B u ne curret yahu, insanlar da o lokumu alip yiyor mu?10 Yorumla
+1 yılAdı üstünde örgüt. Bir ülkenin bekasina zarar veriyorsa hiç bir örgüt iyi değildir.
10 Yorumla- Gündem konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılEe gitsin işte babasının dizinin dibine çok sevinmiş madem
10 Yorumla - Gündem konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılHelal olsun adamlara. Hem Taliban'ın tehdidinden kaç hem burda kutlama yap.
10 Yorumla
+1 yılBiz nereye gidiyoruz.
Taliban çok iyi bir şey mi
Bence direk dovselerdi10 YorumlaHep bir Bayburt'lu Afganlının lokumu almak istemişimdir, üstelik antikemalist..
10 Yorumla
+1 yılO lokumları ağzına sokardım ama nefes almayacak şekilde
10 YorumlaAlmam, döverdim diyeceğim.
Ancak adalet, hükümet “Bizim inancımızla ters yanı yok” diyerek onları yanına aldı.
Bizi çöpe attı….
Dövemezdim, süründürürdü bu hükümet beni.10 Yorumla
+1 yılAlmazdım tabi, çerezcide uzatıyorlar onu almıyorum, hijyenik değil. Yallah Afganistana derdim.
10 Yorumla
+1 yılYALAN haber.. Şahıs Afganlı değil... Lokum dağıtma nedeni de siyasi değil... Şahıs medyaya durumu açıkladı. İşiniz gücünüz çarpıtma... Siz muhalifler bu kadar yalan konuşurken neden sizi destekleyelim ki.. Ak Parti sizden daha dürüst..
00 Yorumla- Gündem konusunda 962 cevap paylaştı.
u +1 yılBu nasıl bir kafa, yazık.
32 Yorumla- +1 yıl
Memleket elden boyle boyle gidecek, bak goreceksin :(((
- +1 yıl
hayatında türkçe din kitabı okumamış kadınlar var bunları savunan
Gizli Üye(30-35)+1 yılKağıdı okumuyorlar galiba. Artık dısarıda lokum dağıtılan birşeyi alan var mı ya. Hastalık bulasır tabi. Boğazlarınıza hakim olun
20 YorumlaSınırda asker olsam hepsini kurşunlardim burası Atatürk'ün ülkesi tek çare chp
30 Yorumla
+1 yılyanına yaklaşır mıydın diye bir sorsana bir her an kendi kendini imha etme potansiyeli var gözümde
20 YorumlaEee ne işi varmış ozaman burada kendi ulkesine gitsin?
10 Yorumla
+1 yılne gunlere kaldık turkıyede talıbaın zaferini kutluyor adama bak ya :DD
12 Yorumla- +1 yıl
Dimi
Taliban terör örgütü mü? Daha ülke terör örgütü görmüyor. Siz nerde müslüman örgüt var batı gibi terör örgütü ilan ediyorsunuz. Kendinizden şüphe edin. Bu Afganı da kendi ülkesine gönderin.
023 Yorumla- +1 yıl
Sen biraz... neyse!
- +1 yıl
@MachineS_ n'olur bana gercek İslam'ı goter!
- +1 yıl
Goster
- +1 yıl
Taliban Abdnin örgütü. Asya'da ilerlemek için Çin ve Rusyayı engellemek için natoyu kullandı kendi askerlerine de olanlar oldu. Zamanında Hitlere Yahudi aileleri destek vermişti Hitler milyonlarca Yahudi öldürdü. Senaryo aynı. Afganistanda krom bol miktarda var kaynak ve toprak kazandılar kendi askeri ölmüş ölmemiş sence umurunda olur mu?
- +1 yıl
1) Taliban SSCB'yi yıkmak için Pakistan istihbaratı eliyle ABD tarafından hayata geçirilmiş bir projedir.
2) Oynanan tiyatroya dikkat: Ellerinde sadece tüfekler ve omuzdan atılan roketler olan toplam 70 bin kişilik bir talibana karşı elinde her türlü ağır silahlar olan 700bin kişilik ordu savaşacak ve taliban kazanacak. Buna kargalar güler.
3) Tam 80 milyar dolar tutarındaki en modern silahları ve mühimmatı bırakın geri götürmeyi, yerinde imha etmeyi bile düşünmeyen ABD'nin maksadı ne? Tabi ki bunları Taliban'a vermek.
4) ABD 20 yıl boyunca, taliban ile gerçek anlamda savaşmadı. Savaşır gibi peşrev çekti. Taliban'a talim yaptırdı. Hazır olduğuna karar verdiler ve işleri bitti gidiyorlar.
5) Artık Taliban hem Rusya hem Çin için bir baş ağrısı olacak.
6) Yani ABD'nin bu sinsi planı tıkır tıkır çalıştı.
7) Ve maalesef bazı salaklar da İslam kazandı sanıp bayram ediyorlar.
8) Emperyalist çakallar da bu salaklara bakıp ellerini ovuşturarak kıs kıs gülüyorlar.
- +1 yıl
Ben bu bütün örgütlerin ABD İsrail projesi üretimi safsatalarından gına geldi. Bunlar zaten ABD İsrailli gördüğünde kelleyi alıyorlar neresi proje yahu, bu cahiliye kafa ne zaman bitecek. Rusya ve Çin Taliban'a sesini dahi çıkarmıyor, ABD silahları bırakıp gitse ne olacak? Kalaşnikoflarla galibiyet iman gücüdür zamanın Sovyet Rusya'yı nasıl yendi Taliban?
- +1 yıl
@MachineS_ Kadim Çin Öğretisi şöyle der:
"Düşmanını kucakla ve sarıl.
Ki sana yumruk atamasın."
Çin'in tarzını anlamak için SUN TZU nun öğretilerini okumak gerek.
- +1 yıl
Rusya'nın emrine gireceğini söyleyen kim?
- +1 yıl
Yazdıklarımı bir daha oku. Madde 5 de ne demişim?
Rusya ve Çin'in başına bela olsun diye Taliban orada 80 milyar dolarlık ağır silah ve mühimmat ile bırakıldı.
Taliban Pakistan istihbaratının kontrolündedir.
Pakistan ise ABD'nin kontrolünde.
Yani ipin en ucunda ABD durmaya devam ediyor.
- +1 yıl
Bende Rusya ve Çin'in başına bela olmayacağını, bağımsız olacağını düşünüyorum. ABD Pakistan üzerinden Taliban'ı yönetemez. Daha Afganistan'da yönetemedi arka planda mı yönetecek. Taliban Rusya'ya ılımlı mesaj verdi, Rusya elçiliklerine dokunmadı bu yüzden halen Afganistandalar
+1 yılyüzüne tükürürüm ne alması
20 YorumlaAsıl soru şu neden Bayburt?
10 Yorumla
+1 yılBende takma diş var yapışıyor lokum
10 Yorumla
+1 yılAtin bu pici topraklarimizdan
10 Yorumla
+1 yılBekleyip göreceğiz ne ayak
10 YorumlaOzmam afganistana gifip kutlamasini yapsin
10 Yorumla
+1 yılBurda ne işi varmış doğru afganistana yollayalım
10 YorumlaGündem konusunda 732 cevap paylaştı. Almaz tam tersi terslerdim
10 YorumlaAklı var, fikri yok çoğunun.
10 Yorumla
+1 yılsize ne kim ne dağıtırsa dağıtır hem taliban afaganistanı işgal filan etmedi halk seçti onları 20 yıldır afganistanda işgal vardı ve taliban işgali sonlandırdı
00 Yorumla- Gündem konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yılHavada kapacak %30 var
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbd zaferi taliban değil
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılasa çölünde kalsam bile almam
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaç gözlü milletimiz hemen kapış kapış etmiş
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsınır dışı etmek lazım bu kişiyi
10 Yorumla
+1 yılAlır kafasına atarım
20 Yorumla