İpsos'un gerçekleştirmiş olduğu, 28 ülkeden toplamda 21 bin yetişkin bireyin katıldığı ankete göre; yüzde 72'lik kesim pandemi öncesindeki hayatlarını değil daha iyisini isterken, yüzde 29’luk bir kısım ise pandemi öncesi yeter diyor.
Pandemiden önceki hayatımız olsun
O kadar pandemi çektik, daha iyisi olsun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İnsanların çoğunluğu, pandemi öncesindeki hayatı değil, daha iyisini istiyor. Pandemiden sonra nasıl bir hayat istiyorsunuz?
genellikle refah seviyesi yüksek olan ülkeler de yaşayan insanlar her zaman herşeyin daha iyisini isterken refah seviyesi düşük olan ülkeler de insanlar karnını doyurduğuna şükür eder, dünya ne yazık ki eşit imkanlara sahip insanların yaşadığı bir gezegen değil ekmek ve su bulduğuna dua eden insanlar varken pastası frambuaz lı olmadığı için şikayet eden insanlar var
Bize ait her türlü manevi ve kültürel değerin yeniden yaşanmaya başladığı, kaybettiğimiz insani değerlerin yeniden insanların hayatına girdiği bir sürece girilmesini isterim.
2008 yılına dönelim lan şu an seninle ilk defa dinliyorum ne günlerdi ya Türkiye Euro 2008 Tarkan sokakta oynamak Suriyeli yok Dolar 1,25 civarı... Çok sebep var be 😔
Ben pandemi öncesindeki hayatımdan gayet memnumdum arkadaşlarım ile mutlu mesut bir hayatim vardı yine eski hayatımı maskesiz hayatımı istiyorum maske yapıştı yüzüme artık oda benim bir organim oldu ya
Tek istediğim ideolojilerin ve dinlerin yok olması. İnsanların sadece güzel bir hayat yaşayarak dünyada ki zamanlarını doldurduklarında acaba diye düşünmediği bir hayat.
Benim için değisen hiç birşey olmadı. Sadece ekonomi duzelse yeter
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Pandemiden önce sokaklar cıvıl cıvıldı. Şimdi aşılar olduğu halde sokaklar bomboş denilebilir. Pandemi öncesi hayatı istiyorum lütfen. Maske zorunluluğu da kalksın artık
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
düzenli monoton hayatımı özlüyorum ama neyseki kavuşmama 1 ay var farklı bir hayat istemek için henüz erken okulum bitip iş sahibi olursam daha farklı olur
pandemi aslında bir çoğumuza ne kadar sıradan ne kadar basit hayatlarımız olduğunu yüzümüze vurdu. hayattan neler kaçırdığımızı anlamak için ne yazık ki bir salgın ile karşı karşıya olmamız gerekliymiş.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
mk virüs bitti de öncesi sonrası ilerisi kaldı dimi s*kim ben böyle anketi
Ana Sayfa > Gündem > Anketler > İnsanların çoğunluğu, pandemi öncesindeki hayatı değil, daha iyisini istiyor. Pandemiden sonra nasıl bir hayat istiyorsunuz?