twitter.com/.../1425561590514868229
Bu doğru mu gerçekten, Türk milleti suriyelilere olan öfkesini bir çocuktan mı çıkardı?
twitter.com/.../1425561590514868229

Ben sana bir olay anlatayım kararı sen ver.
Dün olayların başladığı saatlerde yoldan geçilen bir mültecinin aracını çevirdiler içinde çocuk vardı bıraktılar.
Bundan sonra sen çocuktan öfkesini çıkardılar dersen diyecek lafım yok... Bu millet yakar yıkar ama mülteci de olsa bir çocuğa bilerek zarar vermez.
Bugün bu olayın yaşandığına dair bir kaç hesap ve bir kaç fotoğraftan başka bir şey yok.
Evi taşlamışlar dendiğine göre, evde çoluk çocuk yaşar bu açık bir gerçek bu sence akledilmemiş mi
Ev taşlama falan yok, tüm videoları izle sonra paylaş. Bu görüntü bugüne ait bile değil. İnternette biraz araştırırsan görürsün.
görsel arama motoru var 10'a yakın sitede tüm kaynakları araştırır
sadece google değil ve fotoğrafın kaynağı yine twitterde anonymousun haberine çıkıyor
Kardeşim ben gözümle gördüğüme inanırım, iki gündür mahalle yangın yeri bir mültecinin burnu bile kanamadı. Evleri boşaltıp eşya yaktılar diyorlar, eşyalar bir spotçu dükkanından alınmış. Gördüğüme mi inanayım, kim olduğunu bilmediğim bir paylaşıma mı?
Yani sadece çevrendeki bilgiden ibaretsin dostum, ama olay yaşanmış belliki
Dostum zaten olay bu çevrede yaşanıyor, başka bir yerde değil. O video fotoğraf hepsi Önder Mahallesi, Battalgazi Mahallesi, Orhan Kemal Caddesi, vs yerlerden geliyor. Anlayacağın olaylar gözümüzün önünde cereyan ediyor.
Umarım dediğin gibidir ve fotoğraf anonymous tarafından sahte bir şekilde lanse ettirilmiştir.
:S
Emin ol dediğim gibi ben bu mahallede oturuyorum, sana canlı canlı yerinde gördüğümü söylüyorum. Evleri kimse taşlamadı çünkü aynı binada Türk yaşıyor, sokağa çıkanlar zaten o binalardaki insanlar, sence bile isteye kendi evine zarar verir mi insan? Tam tersine Suriye'lilerin olduğu binaların kapılarını sıkı sıkı kapatıyor ki insanlar apartmana girip onlara zarar vermesinler de, alacak arabalar gelip onları alsın. Mahallede ki Suriye'liler otobüsler ile bu bölgeden uzaklaştırılıyor zaten.
evler taşlanmıyor dediniz
ibrahim melih gökçek (her ne kadar haz etmesemde) tweeti
twitter.com/.../1425596157967978509
Ev taşlanmıyor taşlanan yer bir dükkan. Dükkanlar sabahtan beri kapalı, Türk esnaflar bile dükkan açamadı. Yani dükkanlarda kimse yok, kız evi yaktı diyor yanan bir yerde yok. Melih Gökçek Suriye'lileri buraya toplayan adam ne bekliyorsun ondan. İşine bu gelmiş bunu paylaşmış. Benim evimin altıda Suriye'lilerin dükkanı, camlarını kırdılar. Polisi görünce geri çekildiler. Bir kaç ipsiz sapsız vardır onlara bir şey diyemem ama bir tane görüntü olması o evde bu çocuğun olduğu manasına da gelmez ayrıca. 🙂
Kötü örnek vereyim, bir yan taraftaki binanın duvarını yıktılar, dükkana saldırırken. Tekmeyle ha, öyle koçbaşı, balyoz falan kullanmadılar. 🙂
Dostum doğrulandı bilgin olsun
twitter.com/drkerem/status/1425559611860561932
Taşla çocuğun kafasını yarmıslar
Allah topunun belasını versin Rezil iğrenç insanlar bunlar
Evet. Tıpkı 6 7 eylül 1955 te rum kadınlarına vw çocuklarına yaptıkları gibi. Yazıklar olsun bu halka. Gözü dönmüş barbarlar sürüsü. Halbuki bir uzman çavuş 18 yaşındaki kıza tecavüz edip ölümüne sebep olduğunda bu halkın gıkı bile çıkmadı. Yazıklar olsun.
Bende istemiyorum yeterince pislik var bu ülkede sayısı artıyor...
Bizim milletimizdede böyle pislikler var... Sadece onlardan bize değil bizden de onlara zarat verenler oldu. Hamile Suriyeli kadına tecavüz edip çocuklarıyla beraber öldürmüşlerdi.
Pisliğin milleti cinsiyeti ırkı vs olmaz.
Cevap
0Cevap
Hizmi galeyana gelme iyice bakalim duruma. Ulke bizim unutma hemen yukselmenin kimseye faydasi yok bilgilerin dogrulugundan emin olup ona gore strateji belirleyelim
Ya ortalik çok karışık. Her fotoya, habere inanmamak lazım...
Filistinde olduğuna dair bir kaynak atabilir misin ben bulamadım
Görselin tek kaynağı anonymousun tweetine çıkıyor
malesef doğrulandı :S
twitter. com/drkerem/status/1425559611860561932
Çok üzücü...
O foto gerçek değil filistine ait peki 18 yaşında öldürülen genç icin de aynı duyarliktamisin
Filistene air olduğunun kaynağını atabilirr misiniz, görsel arama motoru kaynağı Ankara olarak gösteriyor
Lütfen önünüze gelen filistin diyor kaynak göremiyorum ve hala endişeliyim
Soruyu sorana kadar araştırıp koysaydın googl dan fotoğraflardan arat.
Ya cidden olmuş mu bu olay hayvandan aşağılıklar cidden ya içim parçalandı resmi görünce
evleri taşlıyorlarmış :S
doğrulandı ne yazıkki :S
Kaynak, doğruluğu? Ciddi bir karışıklık söz konusu. Her şeye inanmamamız lazım.
evleri taşlıyorlarmış :S
polisler gelince kaçıyorlar işin içinde türk milletinden çok provokatörler var gibi duruyor
Olabilir, bilemiyorum, of çok korkutucu.
doğrulandı :S
Bu fotoğraf Filistine ait
Filistinde olduğuna dair görsel kaynağı atabilir misiniz? Arama motoru sadece anonymousun ankarada olduğuna dair tweetine çıkıyor
doğrulandı ne yazıkki ah ah :S
twitter. com/drkerem/status/1425559611860561932
Hani haber? Sadece bir twet var.
doğrulandı
Gitsin ler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?