Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında, 11 Ağustos 2017’de bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit düşen Eren Bülbül, ölümünün 4’ncü yılında da unutulmadı. Şehit oğlunun kabri başına gelen anne Ayşe Bülbül, 4 yıl oldu ama hala o günkü acıyı yüreğimde hissediyorum. Her yıl bugün aynı acıyı, aynı korkuyu yaşıyorum. Sanki yine o haberi biri bana verecek o acıyı tekrar yaşayacakmışım gibi. Kanadım, hayallerim kırık; çok taze daha yeni acılarım diyerek gözyaşı döktü.#İyikivarsınEren#Erenbülbül#4yıloldu#11agustos
11 Ağustos'ta şehit edilen Eren Bülbül'ün ardından 4 yıl geçti, ne söylemek istersin?
Annesi için çok büyük acı sabır versin çok zor. Erenler ölmez. İyiki varsın Eren ❤️Senin gibi cesur yürekli insan zor bulunur. Ruhun şad olsun.🇹🇷🇹🇷🇹🇷Bu topraklarda senin gibi binlercesinin kanı var. Size sonsuz minnettarız kanınız yerde asla kalmayacak bize emanet bu vatan Cesur yürekli askerlerimize şehitlerimizle gurur duyuyoruz.🇹🇷
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Mekani cennet olsun. Allah ailesine çokca sabırlar versin.4 yıl bizim cabuk gecti, ama ailesi icin bir ömür gibi uzun olmustur. Oğlunu sehit edenlerin siyasi destekcilerini 2023 de iktidara taşıyarak öcünü alacağız. Onlara bakanlık bile vereceğiz. Belkide o askerlerin başina senin oglunun katillerini destekleyen siyasilerden birini getirecegiz. Mevcut iktidardan kurtulmak icin bunu yapacagiz. Yazan ve yöneten. Millet ittifakı üyeleri. Böyle bir soruya böyle bir yorum yazmak istemezdim ama gercek bu iste.
çok doluyum güzel kardeşim.. eren şehit oldu iyi ki de vardı ama benim güzel ülkemde afganistan bayrağı açılıyor.. iktidar uyuyor halk uyuyor olan eren gibi kardeşlerimize oluyor..