Suriyeli ve Afgan göçmenler hakkında tartışmalar sürerken Suriyeli bir sığınmacının CHP ile mücadele edilmesi için çağrıda bulunduğu video tepkilere neden oldu.
Türkiye'de yaşayan sığınmacılara seslenen şahıs, "AKP'ye hepimiz destek olmalıyız. CHP aleyhinde çalışmalıyız" çağrısında bulundu.
Suriyeli sığınmacı, "Akp'ye hepimiz destek çıkmalıyız, CHP'ye meydanı bırakılmamalı" dedi. Milli güvenlik sorunu bu değil mi?
Chp kadar başınıza taş düşsün ulan 😂 Suriyeliler o çok akıllarını kendi ülkeleri için kullansınlar. Anasını ağlattılar ülkenin. Sahip çıkmadın kaçtın geldin, burda benim ülkemin iç işlerine kafa yoruyorsun, bak sen... Bu kadar batan nedir bunlara gayet belli. Batsın. Daha da batacak, bu milletin öz değerlerine savaş açanlara fena batacak hem de. Gitmek istemiyorsunuz, rahatı buldunuz, yediniz sömürdünüz. Savaş var diye geldiğiniz ülkede kök saldınız. Şimdi de konuşmaya başlamışlar. Nasıl bir güvenlik zaafiyeti olduğunu yöneticiler görmeli. Bunlar yılandır. Beslersin gelir sokar. Asla güvenmiyorum, her zaman söyledim. Her zaman söyleyeceğim. Irkçılıksa ırkçılık. Araplara güvenmem. Osmanlıya düşmandılar. Osmanlıyı onları sömüren ve özgürlüklerini elinden alan bir imparatorluk olarak görürlerdi. Bu yüzden İngilizlerle ortak olmuş binlerce Osmanlı askerinin canını almışlarsır. Şerif Hüseyin'i bilmeyen varsa açsın okusun. Sonra gördü gününü. Osmanlıya kazık atmanın bedelini ödediler. Hala ödüyorlar bana göre. Ne diye sahip çıkacağım? Asla. Herkes uyanık olsun bu konuda.
ulan dağdan gelmiş bağın işleyişine karışıyorlar sığıntı p.. çler ülke vatan sevgisi nedir bilmeyen aptallar kendi ülkelerinde savaş çıktı topuklayıp kaçtılar bizim ülkede de benzer bir şey olsa ilk bunlar kaçacaklar yine ama gelmiş ülkenin yönetimine dahi karışıyorlar
Şimdi Akp'yi destekleyenlerin aklı fikri bu olayı alır mı bilemeyiz. Şimdi çıkar 'Cehapenin oyunu bunlar bu adam aslında Çankaya Belediye Başkanın oğlu' falan derler. Şimdi bunları savunanlar yarın Arap ayaklanması çıktığında ne yapacaklar acaba. İyi ki AKP'ye hiçbir zaman oy vermedim de ileride çocuklarımın yüzüne , vatan toprağıma utançla bakmayacağım.
Tabii ki AK Parti bunları çok iyi baktığı için onun yalakalık yapıyorlar ülkeyi birbirine karıştırdılar CHP ya da diğer bir parti geldiği zaman bunlar bedavaya ekmek yiyemeyeceği için AK parti'den aldığı para ile benim ülkemiz siyaseti hakkında söz konusu sahip oluyor bunları bu ülkeye sokanların Allah 1000 türlü cezasını versin
Bunlar güzellikle gitmeyecek ve 100 yıldır Türk Kürt entegrasyonunu bile kolay kolay saglayamadigimiz gerçeğini de düşünürsek iki ihtimal var. Ya bunlarla sürtüşe sürtüşe yaşayacağız sürekli, ya da İttihat ve Terakki benzeri bir zihniyet yönetimi ele alacak.
Bu aklını ülken içinde kullan salak suriyeli. Eninde sonunda hepiniz çöplüğünüze döneceksiniz. TÜRKİYE CUMHURİYETİ kolay kazanılmadı. Sizin gibi pis millete canım ülkemizi yedirmeyeceğiz
Yol geçen hanına döndü ülke şu ağza bak, kaybeden siz olacaksınız merak etmeyin bakalım kim sizi sokacak ülkesine hadsizliğe bak neyine güveniyor bunlar.
Amaç belli koltuğu sağlama almak için ortalığı karıştırıp ben olmazsam ülke iç savaşa sürüklenir der olaylar çıkartıp sonra bastırır korku düzeni koyun halkımızda bunu yer
Milli güvenlik sorunu gibi görünüyor hocam aynen. Fikir beyan etmeler felan hoş değil. Daha üç gündür buradasın hayırdır ülke siyasetine mi karışır olmuşlar hiç haz etmedim bu durumdan.
Suriyeli haklı çünkü amaç ülkeyi karıştırıp TC den çıkarıp Türklüğü bitirip kozmopolit ülke ile ümmetçilik yoluyla iktidara devam Ülke yanmış derdi değil zira 7 sülale ve mal varlığı yurt dışında
istenilen de bu değilmi. multecilere ab den gelen Euro sandıkta oy gözü ile bakılmıyor mu? Sandıkta da istedikleri çıkmaz ise iç savaş çıkarırız diyen parti lideri var iken
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu chp'nin içinde birtane adam var. Faik öztrak deniz gezmişlerin asılmasında İMZASI olan adamın çocuğu bu. Güvenlik sorunu değil mi buda? akp'den bizene kardeşim bu ülkeyi ne ecevit ne akepe ne MHP neden erbakan yönetti, ülkeyi her zaman yahudiler yönetti Osmanlı'dan SONRA. Halada öyle. Adamlar kuklaya bak oynatıyorlar bizimkiler uyuyor 🥳🥳
zaten amaçlanana oydu işte oy devşirmek başka bişey değil bunlara vatnadaşlık verilip oy kullandıracaklar artık türkiye türkiye olmaktanda çıktı... yapay memleket olduk
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Suriyeli sığınmacı, "Akp'ye hepimiz destek çıkmalıyız, CHP'ye meydanı bırakılmamalı" dedi. Milli güvenlik sorunu bu değil mi?