Öyle bi hale geldi ki ülke kimse biz iyiyiz diyemiyor onlar kötü diyor bir saray yaptı diyor diğeri heykel yaptınız diyor biride yok yapmadık harcamadık yemedik diyemiyor siyasete o kadar kendimi kaptırmış o kadar körü körüne bağlanmışız ki ülke elden gidiyor göremiyoz kimse bu cennet gibi vatanda insanlar neden mutsuz diye sorgulamıyor sorgulayanda hain oluyor
Nedir müslüman kadının tanımı evinden şu mu evinden çıkmasın çocuklarına baksın kocasına itaat etsin hayatını devam ettirmek için kocasına muhtaç olsun hayatın hiç bi yerine kesinlikle dahil olmasın bu mu müslüman kadının tabiri
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ona kimse sormusmu sanmam
anlamadım?
Keşke bi kerede yolsuzluk yapan siyasetçilere siz müslümansınız haram diyip hz ömeri örnek gösterebilse
ahada üstüne bastın twitter.com/.../1118439044948680704?lang=tr
utansınmı dediğin gibi hz ömeri örnek göstermiş demekki neymiş bilmeden konuşmıcakmışsın
utandınmı
Hani hiç bi siyasetçiye yolsuzluk yapıyosun haram dememiş milletin cebinden bindiğin makam arabası yaptırdığın saray ahirette sana sorulur dememiş
Bu adam yıllarca bi gazetede köşe yazarlığı yapıyordu faLası yoktu sonra baktı ki olmuyor reisim dedi 5 yıl içinde türkiyenin heryerine yurt açtı
nediyon senin dediklerini dedi işte çvirme hz öömerde var sjkdvlkasşkodlk
ozaman sana göre çankaya köşkünü yaptıranına ahirette hesabı sorulcak demi
Başkasının parasıyla kendi zevkine iş yaptıran ya da birilerine para kazandırmak için iş yaptıran herkes hesap verecek
orda haklısın
Öyle bi hale geldi ki ülke kimse biz iyiyiz diyemiyor onlar kötü diyor bir saray yaptı diyor diğeri heykel yaptınız diyor biride yok yapmadık harcamadık yemedik diyemiyor siyasete o kadar kendimi kaptırmış o kadar körü körüne bağlanmışız ki ülke elden gidiyor göremiyoz kimse bu cennet gibi vatanda insanlar neden mutsuz diye sorgulamıyor sorgulayanda hain oluyor
Ne dedi ki
www.cumhuriyet.com.tr/.../turkiye-milli-kadin-voleybol-takiminin-basarisi-ihsan-senocaki-rahatsiz-etti-1855165
Müslüman bir kadını tanımlamış voleybolcular müslüman mı orası bilinmez eleştirme hakkı vat sonuçta
evet
Nedir müslüman kadının tanımı evinden şu mu evinden çıkmasın çocuklarına baksın kocasına itaat etsin hayatını devam ettirmek için kocasına muhtaç olsun hayatın hiç bi yerine kesinlikle dahil olmasın bu mu müslüman kadının tabiri
@atlantiss60 çarppıtma öyle bişey yok burda
Bu adam kadar boş biri yok. Ben bunun çok pisliğini biliyorum. 13 yaşında taciz edilen kıza ses çıkarmayan biri bu yediği ilk bk değil
voleybolculara söylediği sözler bk değil eleştiri ayrıca ispatın yok boş konuşma lafıda çarpıtma
iftira atma
Herkes kendi işini yapsa ne güzel olurdu dimi.
okumadım özet geç
sen hayanın edebin kızısın burnunu göstermekten utanan anaların evladısın popüler kültüre aldanmayasın demiş