AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Annesi öyle galiba onun için konuşmuştur bu konuda bilgisi var belli
Google a iyi aratmış belli ki mk bunlar ne geziyo ülkede ya
Sapıklar işte
Bozuk saat de olsa, 2 kez doğruyu gösteriyor tabii..
Doğru demiş yapanlar yok mu kabul edin sizde tiktoklarda orda burda açıp kazanmıyorlar mı
Haklısın evladım biz.. afganlilar gibi 15 16 yaşındaki erkek çocukları s. kmiyoruz..
Vede sırf kadın doğru söyledi diye taslayıp yakıp binadan atan bir toplumda degiliz. Ferhunde yi unutmadık
Yallah o zaman Taliban'ın kucağına.. Misafir misafiri istemez (Afgan, Suriyeli), ev sahibi hiçbirini istemez (türk halkı)
Biz yine gösterip elletmeyenlerdeniz , sizin gibi 3-5 kadına nikah kıyıp ona buna tecavüz edenlerden değiliz.
şerefsizler defolsun gitsinler
bu ülkede hiçbir göçmeni istemiyorum. özbek türkmen ırak dahil
Google'a nude afghan girls yaz bak afgan bacılar göğsüyle götüyle para kazanıyomuş
Kendi ülkesinde daha pisleri de oluyordur elbet ama bu haklı olduğu gerçeğini değiştirmez
Asma haklı ama yinede Taliban'a bildirdim kellesini alsın.
Zamanı gelince bu dediklerinin karşılığını misliyle alacaksın.
Afganli beni ilgilendirmez de, ama türk kızları periscope de tango da canlı yayın açıyor özele alıp rahatlitiyor erkekleri ve sonunda hediye para alıyor kolay yolu bulmuşlar beyler bu kızlara güvenmeyin, ben şahit oldum
Türklerin bu ahlaksızlığı hangi ırktan aldığı yeteri kadar belli oldu. Arap kanı varmış çoğunun içinde:)
Doğru söylemiş. Kıçını başını açıp bununla para kazanan onursuzlar var. Yalnız bu Afgan da onları izlemiş 🤣🤣🤣 Abazan bir Müslümanın onursuz kızlarla ilgili sözleri. Tabi bir de şu var. Afgan mülteciler Avrupa ülkelerinde kendilerini duzdürüyorlar. Yani göğüs göstermek daha iyi 🤣
Ulkeden deffffolsunlar
İlk gördüğümdeki tepkim; sanane g*t herif🤦🏻♀️
Hastrrrr lannn kodumun cobanı. Senin ülkende daha recm ile kadın öldürüyorlar örümcek beyinli gawadddd
Kabahat söyleyende değil, Onu cesaretlendirip konuşma imkanı verenlerde.
Kendisinin ne kadar basit bir canlı olduğunu gösterdi. Bahsettiği uygulamalar tüm dünyanın kullandığı ve benzer içeriklerin her ülkede görülebildiğini biliyoruz. Devletimiz bu arkadaşı sınır dışı etmelidir. Herkes statüsünü bilmelidir.
o kadar müslüman duzgunseler neden vatanlarını bıraktılar vatan onlar için namus degilmiymis ve gelen multecilerden çoğu erkek namusa bu kadar önem veriyorsalar orda kalıp kadınları korusalardı neden en önde kaçıp gelmişler
böyle zihniyeti bozuklar abuk subuk sitelerde dolaşıp laf atıyor iki gün sonra sokakta kadınlara da saldırırlar kudurmuslar
Doğru demiş. tiktoka gir bak. kizların hepsi çirilçiplak para kazanmaya çalişiyorlar soyunarak..
Zeka yok bunlarda bide geliyorlar. Kim niye aliyor bunlari anlamış degilim.
Bunu demesi olmadı tabı de , doğru olanı da demiştir
Doğru olanı bir suriyelinin deme hakkı yok yalnız? Ayrıca doğru kime göre neye göre?
@Snowflakeyim ırk ayrımımı yapmalıyız yorum yapılırken Suriyeli Afganlı tunuslu.
Kime göre, neden mi doğru😀 açan show yapan kızlar yok mu o da denk gelmiş sölemiş
Bu yaptigimiz ırkçılıksa evet ırkçıyım. İsteyen istediği yerini açar şov yapar. Bunu kimsenin yargılamaya hakkı yok.
@Snowflakeyim 😂😂😂istediği yerini açar ha. her yerde , her şekilde değl. Hakkı olabilir birilerinin yabancıların olmasa da@ilesi tanıdığı.
Yabancı da eleştiebilr saygı çerçevesinde
Farkında mısın kendi toprağımızda bizi eleştiriyorlar. Açıp bir tarih okuyun derim. Bazı şeyleri daha iyi anlarsınız.
@Snowflakeyim bir turist senı eleştiremez diye bişe mi var civciv.
Senın okuduğun tarihte bu mu yazıyor
Lan ne turisti jckalxkdmslaloxox sen olayı anlamamışsın boş ver. Onlar göçmen adıyla bu ülkede kolayca vatandaşlık alabilen insanlar
@Snowflakeyim lan babandır doğru konuş, turist diye genelledim. bi sn cok anlıyon ya zaten. Sen boş ver asıl tm öyle , öyle insanlar. Git uyu civciv
Hakli is gorusmesinde hafif dekoltesi olan aliniyor direk, twitch tiktoka girmiyorum.
Oralara sende giriyorsun demekki oralarda neler oldugundan haberin kansız...
para kazanıyorsa onun gibi erkekler sayesinde kazanıyor xd
Erkekler sanki melek erkeklerin yaptığını anlatsam roman olur. Afganlar konuşmayın bence
Buna doğru diyen erkekler siz kendinize bi bakın. Erkekler sayesinde o kadınlar para kazanıyor erkekler neler neler yapıyor bu kadınların yaptığı az kalır
Beğenmesinin zoruna gitmiş
Beğenmeyen
Türk Müslümanlardan dolayı bunların kahrini çekiyoruz keşke Müslümanlarla beraber sınır dışı etsek
Bunlar ne zaman gidecekler bu ülkeden? Suriye de daha a suriyeli var
Afgan o.
Onlar da gitsin
Ahaha Az bile söylemiş bu halk bunu kendi istedi
Benim ülkemin insanını eleştirmek sana mı kalmış dangoz
Evet bizim ülkedeki erkekler sapık aynen öyle, cinselliğin Afrikasını yaşıyo bizim Türk erkekleri, Afganlı varoş kro haklı yani
Süper iyi dış imajımız yok kabullenin ohoo neler neler deniyor hakkımızda azıcık ingilizce bilen biri okuyabilir gidin yazın
... Dedi cihatçı afganlı
Cihatları da sahte pisliklerin
@SelinMaktum defol lan toxic
@FuturisticMen dünyanın en gereksiz milleti işte
sktr ol kendi ulkene git o halde
hüptirik 😡 defolup gitsin hepsi en kısa zamanda
Ne yazdık neye çevirmiş site yuh
G. e. r. i. z. e. k. a. l. i. Bizim kizlarin derdi ona mi düştü... atin bunları
Dibine kadar katılıyorum öylesinebiri27
Valla kusura bakmayın doğru söylüyor dekolte giy aç memeni kıçını iki kıvır tiktokta paylaş para kazan yazıklar olsun
Özrünü alsın götüme soksun. Yaa daha bu gün Müslüman oldum dinden çıkcamm
İnsanların müslümanlığından mı etkileniyor senin müslümanlığın
Yoo küfür ettim yaa
Bugün mü müslüman oldun gerçekten
Evet çok heyecanlı 😆
Nasıl oldu önceden deist miydin
Önceden herhangi bir din inancım yoktu
Peki giriş nasıl oldu sorularına cevap mı buldun
Diğer dinlere de baktım ve bu dini benimsediğimden emin oldum
Ayrıca bazı yanlış bilinen şeylerin doğrularını öğrendim
Bunu varyaaa.. Neyse suscam
Jdkdkdj sanane ak kendi uçkurunla ilgilen
Sende izliyorsun o zaman
Afgan kim, niye dinliyoruz bunu?
%30 haklılık payı var
%31 bence
@winniethepeeh sjsjsj
Beğenmiyorsan yallah Afganistan'a demek istiyorum.
buna en iyi cevabı Nevşin Mengü vermiş
Sktrip gitsin magrasinda yaşasın
Şunu böyle konuşturanlar var ya...
Yalan da dememiş Afganli TC vatandaşı
Bu afgana kim mikrofon verdi.
Annesi belli olmayan bi çip kurusudur kendisi
Sana mı kaldı bu ülkenin gençlerini eleştirmek?
Haklı olduğu yönler var tabi
Ya hiç konuşma ya da sözünün arkasında dur.
Bit yavrusu ya...
Bi' síktíríp gidsin
*gitsin
Meme göstermemişlerdir yarası var.
Kısmen haklı
Onane yaa defolsun