- Gündem konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılözel okulları olan adamı liyakatsız bakan yapıldı.
su an bakanlıkların hepsı sembolıktır ağababalarına sormadan imza atma yetkılerı yok , hele ki ciddi rakamlı işler var ise imza atıp beyan bile verdirmezler kendi kast sistemleri içinde , saraydan bırılerı arayıp sız degıl bız bakıyoruz sıze soyleyecegımız acıklamaları yaparsınız der bunlarda uzerıne soguk su içer.
ilk geldıgı gunde sevmedıgım çapsız bir arkadaştı ağababsıda memnun kalmamış herhal yolladı , zaten 2 gundur onu bunu atayacam dıye imzalar sallıyor.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhabalar, aslında ben ilk özgeçmişini okuduğumda o koltuğa gelebilecek en iyi kişi olduğunu dşündüm. Çünkü eğitimci idi ve o bürokrasi işlerinin içinden gelmişti.
Onun şanssızlığı, pandemi oldu. Ben iktidarın içindeki nadir günlük siyasete bulaşmayan akanlardan biri olduğunu düşünüyorum. Hakkında hayırlısı olsun. Kötüydü diyemem.194 Yorumla- +1 yıl
Peki sizce yeni bakan neleri farklı yapacak okulları açacak mı kaptacakmı halkı mı dinleyecek
- +1 yıl
Bende senin ile aynı fikirdeyim
- +1 yıl
@Banabenzememeyeçalış Bizim en büyük hatamız sistemdeki arızayı çözmek yerine kişileri suçlu görmemiz. Bu her alanda böyle futbolda teknik direktörü değiştiriyoruz, Merkez bankasında başkanı değiştiriyoruz, siyasi partilerde genel başkanı değiştiriyoruz ama bi türlü asıl sorunu çözmeye uğraşmıyoruz. Gelen edindiği birikimi yönettiği kuruma sunmadan işinden oluyor. Sorunun cevabına gelince bir şey değişeceğini zannetmiyorum.
- +1 yıl
@badgirlll010101 Teşekkür ederim😊
+1 yılBir insan niye istifa eder,
1. Yaptığı iş onu mutsuz ediyordur
2. Sonuç alamıyordur
3. Aldığı maaşı haketmediğini düşünüyor olabilir, sonuçta devlet işi, yetimin hakkı var
4. İşine müdahele edildiği için başarısız oluyordur
Daha böyle sayar gidersin00 Yorumla
+1 yıl2 sebep var. Erdoğan'dan önce okulların 6 Eylülde açılacağını söylediği için olabilir. Cumhur reisine saygısızlık etmiş olabilir. Bir de Erdoğan sürekli Ziya Selçuk'un yaptığı işe burnunu sokup anlamadığı halde karışması sebep oldu. Milli Eğitim Bakanı ile Erdoğan'ın açıklamaları sürekli çelişiyordu zaten. Adama görevini yaptırmadı.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
+1 yıl• İlk olarak söyleyebileceğim şey kendisi ile alakalı.
Göreve getirildiğinde eğitim camiası tarafından olumlu karşılanan bir isim olmasına rağmen kendisinden beklentileri karşılayamamış olduğu için istifa etmiş olabilir.
Anxak istifa etmeyip ettirilmiş olsa bile bunun sebebinin görüş ayrılığı nedeniyle olduğunu düşünüyorum. Verilen talimatları bir emireri gibi harfiyen yerine getirmediği için vs.
• İkinci olarak söylemek istediğim ise, başarılı olmuş ya da olmamış zat'ı şahanelerinin umurunda değil ki zaten.
O makamları işgal edenlerin hangisi başarılı ki? Bunlar için kriter başarılı olmak değil. Ahbap olmak, bi ad etmek, iyi yalakalık yapmak, padişahım çok yaşa demek vs. gibi kriterler önemli.
Yoksa ağzıyla kuş tutsa hava civa. Bu kuş cennet kuşu değil derler.30 YorumlaGündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eğitim denen şeyin içine ettiği için olabilir. Liseye gidecek çocuklara olimpiyat soruları sorup, liselerin kabul puanlarını yükseltip, çocukları özel okullara mecbur bıraktığı, bu sayede okullarına aşırı ilginin ve gelirinin kapısı ardına kadar açıldığı için, devlet birokrasisinr ihtiyacı kalmadığı için olabilir.
Bu yeni neo kapitalist dönemde şunu kesin anladık ki, patrondan bakan, başbakan, olmuyor.74 Yorumla- +1 yıl
Helal özetle eğitimin içine etti artık ihtiyacı kalmadı
- +1 yıl
Alnından öpülesi bir yorum
- +1 yıl
@Adıolmayanüye teşekkürler sağolasın
+1 yılSınavlarda barajı geçemeyenler suçu bu adama ve ÖSYM'ye attı. Elinden geleni yapıp istediği yere ulaşamayan birinin bu hususta eleştiride bulunmasını anlarım, hatta bunu desteklerim de. Ama barajı bile geçemeyen birinin tek çift laf etmeye hakkı bile yok. Birkaç Türkçe sorusu bile çözsen barajı geçiyorsun. Bunlarda o da yok demek ki. Herkes dönüp ilk önce kendine bakmalı, kendini sorgulamalı.
Ziya Selçuk da bu ülkede işini en iyi yapanlardan biriydi. Yorulduğu, bıktığı için de istifa etmiş olabilir. Açıklamasını dinlemek isterim.20 YorumlaEğitimde taş üstüne taş koymamış insanların günlerdir gelip bu sitede Ziya Selçuk'u yerden yere vurması trajikomik gerçekten.. Bir insanı eleştirmek için o konuya vukufiyetinin olması gerekir. Ama kulaktan dolma veyahutta sırf düşmanlık için bir siyasi partiye bağlı diye acimasızca hakaret etme, yerden yere vurma hakkını kendinizde buluyorsunuz. Allah insaf versin ne diyeyim.(Hiçbir siyasi partiye bağlı değilim bu arada)
60 Yorumla
+1 yılEğitim bakanı öğretmenler tarafından seçilip atanmalı.
100 Yorumla
+1 yılGeç bile alınmış bir karar pek icraatı olduğu söylenemezdi
Rica etsem sizde bu sorumda yanıtınızı paylaşır mısınız?
Odasındaki tekk kişilik bazanın yerini tek başına değiştirebilen var mı?11 Yorumla- +1 yıl
Sizde soruma buyrun lütfen önemli bir konu benim için?
Gizli Üye(18-24)+1 yılHola
Eğitimi yönetmek sadece tatlı dille olmuyor. Gerçi şimdiye kadar kim yönetmeyi başardı ki. Test çözmeye değil yeteneklere yönelten bir sistem olmalı. Farklı ilgi alanları olan çocukları sıralarda körelten değil. Gençler hayatı yaşayabilmeli mesela hayat okuldan ibaret değil. Eğitim okulda verilmeli eve 40 sayfa ödev vererek değil. Zaman hırsızı olmamalı eğitim!10 YorumlaGündem konusunda 2b cevap paylaştı. İstediğim hiçbir şeyi yapamadım, hep onların istediklerini yaptım. İstedikleri adamı istedikleri koltuğa oturtabilirler artık gibi bir demeç vermiş. Tabi doğruysa.
40 YorumlaBaskılar artınca biraz vicdanı sızlamıştır herhalde artık o yüzden istifa etmiştir diye umuyorum ama bir taraftan da bırak bunlara inanmayı öyle bir şey tabii ki de olmadı diyorum... Yeni gelen bakanın da çok farklı olacağını düşünmüyorum ama umarım bir şeyler değişir...
10 Yorumla
+1 yılbirşey bilmediği için egitimden anlamadıgı için , Daha adam akıllı eğitim sistemini bile düzetlemeyen bu şahısın istifa etmesi gene hiçbirşeyi değiştirmeyecek önemli olan ülkeyi yöneten partinin biran önce gitmesidir , yoksa 2 3 kişi gitme hiçbirşey olmaz çünkü bu sistem tek kişiden emir alır , :D sanki ultra demokratik gibi istifa etmiş diyorlar bide :D komedi ülkesi ya
10 Yorumla
Kimse kendinden 2 beden küçük kıyafet içine giremez de ondan.
Ülke ne çekiyorsa bu dar kafa zihniyet eğitimsizlik ve yobazlıktan çekiyor.
Bir lider düşünün yönettiği ülkedeki gençler kendisinden daha eğitimli ve donanımlı.
Napacak tabiki dar gelecek, o gençler kanatlarını açacak alan bulamayacak. Sıkışıp kalacaklar.
Lider dediğin belli bir ortalamanın üstünde eğitime donanıma sahip olmalıdır. Ki hepimiz rahat edekşm ülkede
Sayın bakanın istifası da bu sebepledir.00 Yorumla
+1 yılAa bizim eğitimimiz varmış bir de onu yöneten bakanımız mı varmış? Peki neden o zaman kadın cinayetlerinde tecavüzlerde dünya lideriyiz? Bu ne biçim eğitim?
10 YorumlaGündem konusunda 1,3b cevap paylaştı. 20 senedir ülke yöneten partinin bu kaçıncı milli eğitim bakanı? Partinin vizyonsuzluğunu buradan anlayabilmek lazım ama diğer yüzde elli henüz uykuda, uyandırmayın.
10 Yorumla
+1 yılBelki de sadece yorulmuştur artık.
Benim gözümde tek hatası bağlı olduğu siyasi kuruluştu. Onun dışında idealist, iletişimi başarılı idol bir öğretmendi. Teknik çalıştığına ve elinden geleni yaptığına inancım tam.20 Yorumla
+1 yılİstifa haberini göremedim ama niye istifa ettiği çok açık öğretmen maaşları yatırımı engeller diyen bir bakan ne kadar süre daha o görevi yapabilir ki
20 YorumlaAkp denen virusun islerine akil sır ermiyor, hepsinin allah belasini versin , tek temennimiz hepsinin istifa etmesi
20 Yorumla
+1 yılKızını yurt dışında okutan biri nasıl Milli Eğitim Bakanı olabilir?
34 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Yüksek başarısından dolayıdır. Ülkeyi eğitim konusunda kalkındırdı sayın bakanımız tıpkı diğer bakanlar gibi. Zirvede bırakmak istemiştir (!)
10 YorumlaGündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunu aslında kendisinin çıkıp açıklaması lazım ama işte bizim ülkede istifalar Twitter dan yapıldığı için pek de bir umudum yok
10 YorumlaBunların kople gitmeleri lazım ülkenin Hayri selameti için igliz ve Amerika uşakları
30 Yorumla
+1 yılÖğrenciler:Sınav istemiyoruz hocam.
Ziya Selçuk: Öğrencinlerin yarısı sınav istiyor.
Öğrenciler: Hocam lgs çok zor
Ziya Selçuk biz öğrenciler üzerinde yeni sistemler denemiyoruz
Dua edinde daha kötüsü gelmesin20 YorumlaBilmiyorum İlk kez eğitim adına büyük işler yapacağını inandığımız önemli bir eğitmen gitti ya gerçekten bıktım bu eğitim sistemiz Yok her zaman bir bakan değişiyor Bu şekil de olmaz
20 Yorumla
+1 yılAlacağını aldı baktı yeni secimler hüsran olacak yoluna baktı
20 Yorumla- Gündem konusunda 966 cevap paylaştı.
u +1 yılBu sistemde pek yetkisi yok ki zaten bence A kişisi B kişisi olmuş fark etmeyecek.
20 Yorumla Adam diyor muş ki
her istediğimi yaptırmadılar falan
ne yapacaksa10 Yorumla- Gündem konusunda 991 cevap paylaştı.
+1 yılEtsin de, etmesi eğitime çözüm olmayacak. İsim farketmiyor...
10 Yorumla Geçen hafta etti diye biliyordum..
Nedeni hem başarısız hemde çok baskı var..10 Yorumla
+1 yılHangisi geldide eğitim için adam gibi birşey yaptı alayı aynı b*k eğitim iyi olsa bakanın kızı yurtdışında okurmu akp chp farketmez yüm siyasiler beş para etmez adamlar mahalle bakkalı yönetemeyecek adamlar ülkenin başında
00 YorumlaBugüne kadar gördüğümüz bu değil mi zaten, şaşırmamıza gerek var mı ki? Zaten bu iç sistemde kimse uzun süre bir görev yapamaz. Birileri eleştirirken çok iyi derler, savunurlar görevden alınınca unutulur gider.
00 Yorumla- Gündem konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılOysa ne güzel de yapıyordu.. Egitim egitim olalı öyle bakan görmemişti.. Güzel bakıyordu.. Hep baktı...
Farkeden sanki birşey olacak isimler cisimler degişiyor ama zihniyetler hep aynı oldukça daha çok isim geçer gider...00 Yorumla Oh iyi oldu!!! O kadar gencin, çocuğun hakkına... Dur bir dakika🤔 O bir piyon, diğer piyonlar gibi tek tek gitmeye başlamış. Yoksa fiyatta mı anlaşamadılar da istifayı basmış? Bu işin altında gizli bir şaibe var...
00 Yorumla- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılZaten bu işin adamı olmadığını düşünüyordum iyi prof olmak iyi yönetici olmak anlamına gelmiyor iyi biriydi ama biraz da rica ile kabul etmişti bu görevi zaten kendiside çok isteyerek gelmemişti. gitmesi de hiç garip gelmedi hayırlısı olsun
00 Yorumla Sevilen nadir bakanlardan biriydi.
Eğitim camiasında başarılı bulunuyordu.
Bu intibayı edindiğimde uzun ömürlü olmaz demiştim. Çünkü bi bakan olarak inisiyatif kullanmak istiyordu.
Ne yazık ki şu an ülkede insiyatif tek kişinin elinde.00 YorumlaBir zahmet eğitim sistemi çok iyi deyip kızını yurt dışında okutan adamdan beklenir bişey yapamıyordu iyi olmuş
30 Yorumla
+1 yılBir parça bile üzülmedim. Eğitimciydi tamam iyi hoş da ne yaptı bu kötü müfredat ve eğitim sistemi için? Diyeceksinizki pandemi oldu.. Ona da tamam; fakat yıllardır sadece adı değişen, öğrencinin lehine olmayan minik değişimler haricinde ne değişti bu eğitim sisteminde. Umarım yeni göreve gelecek Milli Eğitim Bakanı G7 ülkerinin eğitim sistemlerini yakın markaja alıp bizim için en uygun olanını ithal eğitim sistemi ile inovasyon eder de kurtuluruz bu çöp eğitim sisteminden.
11 Yorumla- +1 yıl
Onun bakanla alakası yokki bakan yukardan ne emir gelirse onu yapıyordu bu yüzden istifa etti bence adama işini yaptırtmadılar.
Eğitilecek insan bırakmadılar ki ülkede. Milli Eğitim Bakanına da ihtiyaç kalmadı belli ki. İstifası bence yerinde bir karar olmuş. Pazarlarda limon satsa daha hayırlı bir iş yapmış olur.
10 Yorumla
+1 yılAdamcağız kötü zamana denk geldi beklenti yüksekti ama pandemi yasaklar falan filan kendini gösteremedi hep yukardan alınan emirleri yerine getirdi pasif kaldı
10 Yorumla
+1 yılBazı haber siteleri nedenini; Ziya Selçuk'un yetkilerinin sınırlandırıldığını ve artık göreve ilk başladığı zamanlardakinin aksine rahat hareket edemediğini, taleplerinin yerine getirilmediğini ayrıca sürekli müdahalelerde bulunulduğunu ve Ziya Selçuk'un bundan rahatsızlık duyduğu için istifa ettiğini yazmış. Ne kadar doğru bilemiyorum ama bana gayet mantıklı geldi zaten son dönemlerde günlük hayatta da bazı sınırlandırmalar getirildi.
00 Yorumla
+1 yılPandemi vurdu seviyordum ve karantina da azgın zamanında virüsün okulları açıp sınav yapması biraz olumsuza çevirdi düşünceleri
Şimdi gelen iyi mi oldu kötü mü bunu da zaman gösterecek..00 Yorumla
+1 yılPasif kalıyordu zaten ve kayda değer bir icraatı da yoktu, birazda cumhurbaşkanı baskısı olabilir dicem ama öyle olmamıştır zaten direkt görevden alırdı
00 Yorumla
u +1 yılİstifa ettirilmiştir. milli eğitim Bakanı olması beni sevindirmişti donanımlarından dolayı.
Pandemi maduru oldu kendisi.
Umarım gelen gideni aramaz.00 Yorumlakendi çocuğu yurt dışında okuyo okadar iyise eğitim sistemi burda okutsun benim kendi çocuğum olsa bende bakan olsam yurt dışına göndermem gerekirse vururum
00 Yorumla
+1 yılİnsanlığa bir iyilikte bulunmak istemiş olabilir , kendisine teşekkür ediyorum.
30 Yorumlaistifa ettirilmiştir... yeni müfrerdatlar eğitim şekilleri yeni rejimlerr yeni oyunlar planlanıyor önümüzde cok sıkıntılı günler bizi bekliyor malesef
00 Yorumla- Gündem konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılRTE istediği gibi hareket etmedi. Daha iyi bir kukla arıyor.
Yakında Fahrettin Koca da istifa eder.00 Yorumla
+1 yılYa bu sistemi beğenmedi
Ya da istifa ettirildi.
Ne bileyim.10 YorumlaÖgretmen maaslari bize yük dediydi, nasil bi kafaysa?
10 Yorumla
+1 yılA yuh ama milleti o kadar okulundan et simdi çözüm bulacagina sıkışınca kaç.
10 Yorumlaİktidar tarafından Verilen karara uyuyor. Başka bir ihtimal gelmiyor nedense aklıma. 🤔
00 Yorumla
+1 yılO adam gittiyse durumlar ckk vahim demekki buna emin olun
00 Yorumla
+1 yılEmir gelen yer degismedi ama...
Yani degisen birsey yok.00 YorumlaDoymustur paraya adam artık yaşta ilerledi kafasini dinler
00 Yorumla
+1 yılAdama işi yaptırtmadılar yukardan ne emir gelirse onu yapmak zorunda kalıyordu.
00 Yorumla
+1 yılPek bir şey diyemem kendileri de diyemez zaten neden istifa ettiklerini. Ancak kılıf uydururlar
00 Yorumla
+1 yılOkulları yüz yüze açmak istemiş, bilim kurulu da olmaz demiş.
00 Yorumla
+1 yılÖyle ya da böyle, bir devir daha kapandı. Bakalım neler değişir yeni dönemde
00 Yorumla
+1 yılİktidar baskısı ve yanlış politikalarından görevini yapamadı
00 YorumlaSözünü tutamadı. Atama sözü vermişti atamalar olmayınca istifa etti
00 Yorumla
+1 yılBaşarısız eğitim yönetimi ve kendini gerçekleştirememe.
00 Yorumlaİsteyerek değil zorunlu olarak istifa ettiğini söylüyorlar
00 Yorumla- Devamını Gör (85)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat