Bana yalan haber paylaşıyorsun diyen arkadaşlara özel bir haber paylaşacağım www.sozcu.com.tr/.../
Ziya Selçuk istifa etti, Mahmut Özer yeni Milli Eğitim Bakanı oldu
Ankara’da hareketli saatler…
1-Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar @erolozvar YÖK Başkanı olarak atandı.
2-MEB Ziya Selçuk’un istifa ettiği ve bu istifanın da kabul edilerek, kesinleştiği bilgisi geldi. @tcmeb @ziyaselcuk— Sultan Uçar (@Sultanucar_ist) July 29, 2021
Marmara Üniversitesi’nin, Resmî Gazete’den önce yazdığı ve uyarılıp sildiği öğrenilen bu tweet sonrası@ziyaselcuk un istifa ettiği, istifasının kabul edildiği bilgisiyle ilgili Ankara sessizliğe gömüldü.
Resmi Gazete beklenecek. Kulislerde @meb için tanınan 2 isim geçiyor. pic.twitter.com/lHqQL60cBt— Sultan Uçar (@Sultanucar_ist) July 29, 2021
Yine yeni biri gelir ve sistem değiştirilir. Referandumda tek başkanlığı onaylayanlar, evet çekenler bu günlerin sorumlusu kimse hesap vermiyor ve kimse hesap kesmiyor. Eğitim sistemi yıllardır yok, adalet sistemi uçtu gitti, ekonomi zaten tırt, insanlık kalmadı.
Doktorlar levent gibiyim artık "benim bu ülkeye olan inancım bitti."
şu an bakanlık da en iyi 2 kişi var. Bunlardan biri de Ziya Selçuk.
Bir diğer adam ise. Fahrettin Koca.
O kadar şey oldu kimse Selçuk'tan beklemezken istifa etmesine çok şaşırdım. Hiç insan ihtimal dahi vermiyordu insan istifa etmesine. Acaba öğretmen açığı var demesi ve araba fiyatlarının yüksek olduğunu söylemesinden dolayı mı istifa etti
Cevap
28Cevap
Bu konuda resmi bir açıklama henüz yok ancak yalanlama da yok. Eğitim sistemindeki aksaklığın sorumlusu Ziya Selçuk olamaz. Aksine bugüne kadar gelmiş geçmiş en iui milli eğitim bakanıdır. Bakanı kendi haline bırakmadılar ki işini yapsın. Milli eğitime bakan olarak kim gelirse gelsin kendi kararları olmayacak maalesef ki.
Berat Albayrak da çokomelli ekonomi iken istifa etti. Ekonomi düzeldi mi hayır... Ama eğitim... Bu ülkede bazı şeylerin değişmesi gerekiyor.
Son 20 yılda eğitim bakanından fazla eğitim sistemi değişti koymaz bence bu durum alıştık artık yani alışmış olmalıyız hala da alisamadiysak bizde istifa etmeliyiz artikin 😉
Vasıfsız elemanın istifa etmesidir , darısı diğer bakanların başına onlarında en yakın zamanda istifasını bekliyoruz
Elbette bıktık , Çayçı olamayacak adamlar bakan oluyor
Zaten eğitim diye birşey yok ki istediklerini yapsınlar..
Spor Bakanını milli eğitim bakanı yaparlar
Veyahut varsa başka bir damat falan onu getirirler..
Öyle kapanır mevzu 😂
İyi ya da kötü bilemem, hak ettiklerini yaşasınlar.
Gelen gideni aratmaz inşAllah...🍃
O kadar virüsün ortasında okulu açıpta sınav yapmak ne bilimm
Ziya Selçuk bildiğim kadarıyla iyi bir eğitim bakanıydı. Eğer istifa ettiyse inşallah daha iyisi gelir.
önem arz etmeyen bir haber zira zaten bütün bakanlar tek bir kişinin emrinde kendi fikirleri iradeleri yok zaten
Bu sistemde zaten yetki insiyatifleri yok çok önemli değil.
istifa etse sevinebilirim ama acıkcası öyle birsey Şu an yok henüz bir doğrulama yapılmadı su anda görevinin basında kabinede en begenmediğim 2. bakan olur kendileri
ben paylaşım takip etmem resmi gazetede yayınlanırsa inanırım benim anladıgım budur kimseye inanmam resmi ağızlardan resmi açıklama gelmesi lazım
şu an mutluluktan aç doyurmaya gidicem bu haber doğruysa
En azından sürekli değişmez
Umarım doğru bir haberdir bulunduğu yeri hak etmeyen, işini yapamayan birisiydi zaten.
Bunlar bakan değil cumhurbaşkanlığı sözcüleri :D bir tek soylu sağlam tehdit ediyor külliyeyi :D
Kendi çocuğu yurt dışında okuyo bizi burda süründürüyo
Stres diyosunuz da çok beğendiğiniz amerika da öğrenciler daha stresli cıktı istatistikler öyle
Özel okullarının adını ismiyle duyurarak üstüne de maaş alarak istifa etti adam:)
İşini yapamıyordu. Zaten hangi bakan işini doğru dürüst yapıyor ki
Yapmasi gerekeni yapti. Ztn milli egitim bakani haric her seydi
Degismesini beklemiorum zaten en azindan bi kere de olss istifa etti adam gibi. Beceremedigin işin bakani opmaya gerek yktu
yeni gelecek bakanla bütün sınav adları değişir :D öss ösym öçç kabese çöbese
Kıyafet gibi sınav değiştiriyorlar hemde hepsinin birebir kopyası ssınav bile hazırlamayı bilmiyorlar
Ülkede kafalar öylesine gidik ki, orman bakanının istifa etmesi gerekirken eğitim bakanı istifa ediyor.
Eğitim sistemi bakanın elinde olmadığı için kimin geldiğinin önemi yok. 🤷♀️
😂😂😂😂 neyse aynı tas aynı hamam
Daha karpuz kesecektik nereye Ziya?
Gelen gideni aratmasın bize.
Başka biri gelir belki daha iyisi gelir
Bunlarda gelen gideni mumla aratiyor.
Bu sisteme zerre inancım yok
Sistem ayni kalir degisen bir sey olmaz
Syktrret bir işe yaramıyordu zaten
Gelen gideni aratmaz inşallah
Hadi ya gercekten mi?
Güle güleeeee. Hayırlısı olsun