İki arkadaş ülkeyi el ele yönetiyor biri kırmızı diğeri turuncu... Kırmızı olan turuncuya hep yardım ediyor, turuncuyu istemeyen kırmızıyı seçiyor. Kim seçilirse seçilsin tüm renkler turuncuda birleşiyor.
Siz hala demokrasi var mı sanıyorsunuz?
Siz hala demokrasi var mı sanıyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cahil birakilan halkin önunde demokrasi bir suçtur.
Buda bi dusunce tarzı mümkünati var gibi ama zor
Başka fikrin varsa alalım
Bende fikir bitmez beynimin içine girsen 30 saniye sonra kaçarak uzaklasirsin ama dediğim gibi sadece içinde :))
O zaman bir değeri yok
Evet değersiz gerçekten öyle
Peki fikirlerinden birtanesini soyliyim sana musayitsen :))
bu konuyla alakalıysa söyle
Senin düşüncen gibi benimki farklı ama
la söyle hadi
Bak söylerim tamam bekle yazıyom 😆
Bence iki arkadas ülkeyi yonetmiyor. yonetemiyor çünkü izin vermiyorlar. Dünya haritasını önüne koy ve bak Ortadoğu Avrupa Asya gibi kıtalara ayrılmış ve ülkelere a ülkesi b ülkesi diye bakılmıyor. Kıtaları yöneten ultra güçler için ülkelerin bir önemi yok ülkelerin oluşturduğu kıtaların önemi var. Yani sen ben nekadar bizim ülkemiz desekte ülke bizim değil sadece bizim gibi gözüküyor. ultra güçlerin sözünden çıkarsan ensene şaplaği yiyosun haa dahada inatlasirsan daha beter yumruk yiyosun. sana banaa bırakmıyorlar yani. Birileri oturmuş koltuklara yok bizim ulkemiz yok biz yönetiyoruz havasında kendilerini pohpohluyolar ama malesefki yemiyor. Dünya düzeninde böyle bişey yok ya dünyanın sahiplerine itaat edeceksin ya da cezasını çekeceksin.
O da doğru büyük devletler kendi aralarında bir karara varırsa bizim pek şansımız yok sesimizi çıkarmak için ama büyük güçlerin Türkiye aleyhine ortak karara varması epey ufak bi ihtimal
Neden ufak bir ihtimal? Dünyanın sahipleri için bizim ülkemiz sadece bir taşeron. Kendi ulkelerindeki refah düzeni için kendi halklarını rahat ettirebilmek için bizim ülkemizdeki gibi çalışan bir ülke olması lazım. Bizim çalışıp onlara bakmamız lazım. Konu detaylı bi ara konusurz 🙊
Dünyayı dediğin gibi küçük bir grup yönetmiyor çünkü
Ne güzel, basit olarak anlattın. Anlayana.
Sen ne diyorsun
Dur hakikati ortaya çıkarıyoz şurda
Hakikat belli