Aslında kimsenin umrunda olmadığınızın, paylaştığınız görüşlerin de soruların da insanları alakadar etmediğinin... Herkesin her zamanki gibi kendi çıkarlarına baktığının farkında mısınız?
Ben fark ettim geçte olsa

#farkettim
17 Ocak 2023 // 10.50
Aslında kimsenin umrunda olmadığınızın, paylaştığınız görüşlerin de soruların da insanları alakadar etmediğinin... Herkesin her zamanki gibi kendi çıkarlarına baktığının farkında mısınız?
Ben fark ettim geçte olsa

#farkettim
17 Ocak 2023 // 10.50
Bunun farkındayım bende. Fakat kimsenin umurunda olmak gibi bir derdim yok. Zaten mümkünse kimse de umursamasın beni. Burada ki tek derdim. Birinin yardımına koşabilmek. Bunun için buradayım. KS bana ne maaş veriyor ne de başka bir şey.
Bu kadar farkındalık sahibi olupta bununla yaşamak çok büyük bir yük. Bu farkındalıklara sahipsin fakat hayata dönünce asla ait olmadığın insanlarla yaşıyorsun onlar gibi oluyorsun sonra olmak istediğin kişiyle olduğun kişi hayat boyu Savaş veriyor. İşte bizde burada farkındalıklarımızı, düşüncelerimizi ol ak istediğimiz kişiyi anonim kimlikler altında paylaşıyoruz...
Çok güzel özetledin 😍
Ben bunun çoktan farkındayım ve hayat felsefem bunun üzerine kurulu zaten
Yalnız doğdum yalnız öleceğim, kalabalıklar içindeki yalnızım. Ve bundan memnunum.
Aldım bu sözü, çok mantıklı
Ben hep farkındaydım zaten. Çünkü ne zaman çevremdekilere bir şeyler anlatmaya çalışsam sadece başlarını sallayıp sabırsızca sıra kendilerini anlatmaya gelsin diye bekliyorlar. İnsan işte, hepsi manyak bunların..
+1 bir yerden sonra şaşırtmıyor da artık hiçbir şey
Cevap
7Cevap
Evet farkındayım tabi ki. zaten kimseyi umursamıyorum sadece eğlence için kullanıyorum siteyi. çünkü siteyi kullanmak soru sormak ayda görüş paylaşmak bana iyi geliyor.
Evet herşeyin farkındayım , sanal da zaten çok az düzgün mantıklı insanlar var. Ve herkeste bizim gibi değil , ben mesela birinin derdi sıkıntısı olur kendisini iyi hissedene kadar uzun uzun yazarim çok nadir kendim gibilerle karşılaşıyorum. Ve evet herşeyin farkındayım çoğu insan sahte..
+1
Sanalda böyle bir beklentiye hiç girmedim zaten. Benim için yüzeysellikten başka bir şey değil sanal ortam.
Hep farkındaydım, onlar da benim umurumda değil zaten
Yaşamakta böyle bir şey zaten. Beni ilgilendiren çevrem, benimle ilgilenen çevrem. Kâfi.
Aslında çevrendekiler için de geçerli bu. Tabi ki herkes için değil ama çoğu çıkarı için yanında oluyor
Olur, haklı bir söz. Fenomen olmayayım ya bir modluk alırım ama varsa hgjfh
Eyw
Özledim kendimi, dünümü. Aynı soru farklı bir ben..
Farkındayım fakat umurumda değil
Her Zaman farkındayım
Yeni farketmiş olman ne kadar da üzücü.
Geç olsun güç olmasın 🍃
sitede olduğumdan beri farkındayım...
Çok az insan bunun bilincinde
Eeevet
Evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?