bütün yardımlar kabul edilmeli. izliyorum görüntüleri helikopterler yetersiz kalıyor acilen uçaklar lazım birde bu söndürme uçakları görevi bence TSK'ya verilmeli disiplin olur en azından sağlam bir filo oluşturulmalı askeriyede bakımlarıda düzenli yapılır. bu sıradan bir yangın değil doğal bir felaket herkesin canla başla uğraştığını görüyorum çok zor bir durum
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu kadar gururun ormanlarımıza insanlarımıza faydası yok bunu idrak edemediler. Kuvvetli ülke olduğumuzdan söz ediliyorlar da kime neye göre kuvvet? 3 yangın uçağı olan bir ülkeden bahsediyoruz onunda kanadı kırılmış uçamazmış heralde. etraf yanmaktan kül oldu hala yanmaya devam ediyor yangın hakkında düzgün bilgi bile yayına vermiyorlar. Kime neye güvenip de bu yardımları red ediyorlar ben hala anlamıyorum.
İçimiz yanıyor zincirinden bile ayrılmayan hayvanlar o ateşte yaniverdi hayvanların dili olsada konuşsa heryer cehennemden bir parça oldu milletimize. Gelip teklif reddini savunan varsa derhal engellesin beni.10 Yorumla
Bizimkiler iyilik yapınca altında bi sebep yatıyor hep...
Onları da ayni görüyorlar olan bu
Yoksa biz de israile bayılmiyoruz 😏😒
Bizi bu duruma düşürenler utansın
Tüm ülkelere yardıma variz kendimize yokuz rezillik diz boyu daha ne olsun ne olsun !60 Yorumla
Ticaret yaparken hiç gururları yok.
İsraille ticaretimizi geliştirmek istiyoruz derken, bir ton İsrail ürününü ihraç ederken de yok!90 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Gurur, doğru kelime, özellikle birinci anlamıyla. Kibir; aşağılık kompleksinin nevrotik örtüsüdür. Eksiklik duygun ne kadar yüksekse, kibirin o kadar yüksek olur. Yazacak çok şeyim var da başıma açacakları saçmalıklarla uğraşmak istemiyorum.
40 Yorumla
+1 yılDevletler arası iliskiler böyledir işte. Zor zamanda da güzel anlarda da genel politikaya göre hareket edilir. Böyle konulari tartışacak olanlar bizler değiliz zira işin içine tonla alan giriyor siyaset, sosyoloji, ekonomi gibi. En nihayet Rusya sanıyorum ki en büyük hava desteğini yapan ülke oldu. O da kısmen doğaldır çünkü en manyak turist sayısı oraya ait. Yunan, İspanyol ve Alman yetkililer de once teklif edip sonra bizde de sıkıntılar var dercesine teklifi geri çekmişler ki rusyanin yardımının bir nedeni de bu olabilir. Neyse.
00 Yorumla
+1 yılNeden trip atar gibi cevaplar veriyoruz dış ülkelere? YARDIMA İHTİYACIMIZ VAR. Ben de diğer ülkelerden yardım istemek istemezdim ama şu an hiçbir şekilde tek başımıza yangına söndüremiyoruz ve orda canlar, ormanlar yok oluyor. Diğer ülkelerden yardım istemek suçsa vatan hainliğiyse gerekli tüm önlemler alınıp çıkan yangınlar 2 gün içerisinde söndürülmeliydi. Kaç gün oldu hala ülkenin her yeri cayır cayır yanıyor.
20 YorumlaÖlüme göndersinler insanını o zaman.
Ne kadar saçma bir düşünce
Yardım yardımdır
Yarın o sana, öbür gün sen ona.
Allah katında değil Türkiye.
İmparator değil Türkiye
Acizlik diye bir şey yok bu konuda
Ha Türk yetkililerin israil ile bir şeyi vardır ona bir şey diyemem insanlık yapıp yardım teklif edilmiş bana göre.10 Yorumla- Gündem konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu doğal bir afet burada siyasi görüş devletler, Milletler ayrımcılığı düşünce yapısı olamaz. Herkes herkese bu kötü durumlarda yardım etmeli ve yardım teklifini kabul etmeli. Bu bir doğa olayı ve önleyemiyorsan önlemek için yardım elini uzatan her kim olursa yardımını alacaksın
10 Yorumla
+1 yılBende anlasam. Orman diye bisey kalmadı.. Hala gurur peşindeler.. bir bırakın da ortam düzelsin ya. Sen pandemi de maske filan yollarken sanki senin uçağını geri çevirdiler. Bu neyin kafasını anlamadım...
52 Yorumla- +1 yıl
Peki
Gizli Üye(36-45)+1 yılHükümetin umrunda mı?
Olan vatandaşa, ağaçlara, hayvanlara, çevreye oluyor.
Onlar o yanan bölgeleri parsel parsel satacaklar ve kendilerine rant sağlayacaklardır.100 Yorumla- Gündem konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılAjan bu Adam’da Vatan sevgisi olsa Ask olsa Vatani icin gurur kibir yapmaz Her yardimi kabul eder.. Israille sadede is yaparlar bunlar Gemicik’lerle
80 Yorumla
+1 yılkibir ve ego ya insan haline bakın ya birazcık halk düşünmeleri lazım
erdogan istifa etsin yapamıyo ülkenin haline bak83 Yorumla- +1 yıl
hâlâ erdoğancı orplar var
- +1 yıl
@SosyoPsikopat yazık kafalarına adam millet aklıyla dalga geçiyo
ve onu hala sevmelerine inanamıyorum - +1 yıl
Gerçekten. Ülkenin haline hiç dikkat etmeyip daha bir de bu kadar ciddi bir şeyin gururunu yapıyorlar. Adamlar "yardım" teklif ediyor yardım. Bunun sonucunda sanki para alacaklarmış gibi hareket etmeleri ayrı bir ironi. Eeee gerçi yangından sonra sanki ironi yapar gibi Marmaris'te "keyif çayı" fırlatılmasını bile saymak istemiyorum. Böyle bir ülkede yaşıyoruz. Başımızdaki resmen ülkeyle oynuyor hala farkında değiller.
+1 yılAllah Allah 300 tane uçağımız var neden kabul edelim ki🤣🤣
Şaka bir yana bir ülke yandı bitti umurlarında değil hala saçma sapan gurur yapıyorlar. Onlara muhtaç eden kendileri değil sanki…60 Yorumla
+1 yılşu bı işe yaramayan gurunuzu artık lütfen rafa kaldırın çünkü zarar ülkeye oluyor siz gurur derdindeyken hayvanlar ölüyor millet evsiz kalıyor yazık değil mi onlara ağaçlarımız telef oldu bi şey yapın artık yardım isteyin komşu ülkelerden ha İsrail yardım etmek istemiş Evet İsrail'lle aramız iyi değil ama bunu düşünüceğinize insanlar ı düşünseniz keşke
53 Yorumla- +1 yıl
@Maviaay12 Evet öyle ama bak hiç milleti düşünmüyorlar millet yanıyor cayır cayır ona bakarsan ABD den de uçak aldık ona neden izin verdiler
- +1 yıl
Israille aramiz cok iyi Lutfen.. Ogullari is yapiyor israille Nasil iyi degil.. 😀 Z kusagi..
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun gururla alakasi yok. Zaten kendi uçaklarımız helikopterlerimiz yeterdi aslında. Yangın söndürmeye değil, sondurülmemeye çalışılıyor bi anlayın şunu artık. Adamlar otelcilere rant sağlamanın dışında, ülkenin de geleceğini yok etme peşindeler. Siz halen demagoji yapıyorsunuz.
10 YorumlaBol bol ranta arazi çıkıyor ne gururu
Biz koskoca amerikaya maske yollamışız adamlar hayır almayız dememiş60 Yorumla
+1 yılGurur değil alışkanlık eksik kısmın üstünü örtme çabası ve düşman olarak gösterdiklerine muhtaç gözükmek istememesi.
50 Yorumla
+1 yılŞimdi yardım edermiş gibi görünüp çok daha fazlasını almak isterler. Hiç boşuna yardım ederler mi? Yunanistan da sözde yardım edelim dedi. AB tamam dedi yardım edin Türkiye’ye. Bu seferde demesinler mi “Kendimiz kullanacağız”... Önemli olan iş buralara gelmeden önlem almaktı...
02 Yorumla- +1 yıl
- Gündem konusunda 689 cevap paylaştı.
+1 yılİtibardan ödün olmaz 🤣🤣🤣
40 Yorumla - Gündem konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılistedikleri kadar alan yanmadıysa yangın erken sonsün istenmemis olabilir :)
heleki yanan alanların tasarrufunun turizm bakanligına verilmesinden sonra :)20 Yorumla
+1 yılFazla gurur gote vurur reco biz cayip icip demlenelim istiyor sondurecek ya sozde yanginlari nah sondurur anca sarayina yatirim yapsin.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGurur değil, yok dedilerse yoktur. Ayrıca diyelim kabul ettiler İsrail geldi yangına müdahale etti? Bu defa bizim muhalifler burada sormayacak mıydı "AKP o kadar atar gider yaptığı İsrail'e muhtaç mı kaldı?" İsrail şu siyasi durumda yardımı kabul edilecek bi ülke değil.
00 Yorumla
+1 yılMadalyayını da geri ver o zaman o kadar gururluysan ulan nasıl bir yaşam biçimine denk geldik vatan hainlerinin %35 oyu falan var.
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAmaç belli. Rantları ortaya çıkmasın istiyorlar. Tüm dünya öğrenecek bu yangınları kimin yaptığını aksi halde.. Rantı bekleyin anlayacaksınız.
20 Yorumla
+1 yılFilistin yüzünden İsrail'e gurur yapıyoruz şaka gibi ya
10 YorumlaYok abi olurmu öyle şey hepimiz Müslümanız Türkiyede başka din yok 🤦♂️
10 Yorumlaitibarları sarsılır onlar kıbrısa saray yapmak derdinde
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKibirlerinden ölcekler. Keşke ölselerde kurtulsakta...
10 Yorumla Gemicikler oraya gidip ticaret yaparken bu gurur nerede?
10 YorumlaLan ülke tam şakamatik cidden sen okadar sene iktidar ol 2 tane yangın uçağı aktif olsun envanterde bir bôk olmasın ama yalandan güçlü ülke gibi gözükmeye çalış
00 YorumlaOğlu israille ticaret yaparken ki dolayısıyla kendi de yapıyor zerre gurur yapmıyorlar
10 Yorumla
+1 yılBir kisi daha olurse, vebali cok agir olur. Bu noktadan sonra havadan bir kac golun bosaltilmasi gerekecek.
00 Yorumla
+1 yılFazla gurur gö*e vurur🙊✌️
82 Yorumla- +1 yıl
Bunlarin g.. arik G.. cikmis Gemi’de girse Anlamazlar..
Yardım isteyeceklerine uçak alsınlar uçak. 🤬
80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaştakiler ülkenin başına ülkeyi sömürmek ve yok etmek için gelmişler. Konu tartışmaya kapalıdır.
10 Yorumla
+1 yılGurur yapmamak lazım. Yarın birgün onlarda da yangın çıkarsa biz yardımcı oluruz. Ülke sınırları bizim ama dünya bütün herkesin dünyası. Doğanın mahvolması kimseye fayda sağlamaz.
10 Yorumla- Gündem konusunda 689 cevap paylaştı.
+1 yılİyi demişler Türkiye den gelen en gururlu bir cevap 👏👏
23 Yorumla- +1 yıl
enayii
+1 yılyav bilerek yaptılar zaten niye yardım alsınlar ki
70 YorumlaAbi İsrail yalanladı bunu diye biliyorum?
21 Yorumla
+1 yılNe gururu kardeşim, adamlar yangınla değil, yanan yerlerden sağlayacakları rantların peşinde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErdoğanın yahudi madalyası yok. Yahudilerden aldığı ödül var onuda geri verdi. Erdogani sevmiyorum ama sizin gibi comarlar yüzünden adam hep mazlum durumuna düşüyor
00 YorumlaYahudi zihniyeti ne olacak... işte devlet düşmanlığı böyle yapılır... provokatörlük bu işte...
00 Yorumla
+1 yılŞahsen bende olsam istemem onları çok şerefsız bir ülke
05 Yorumla- +1 yıl
Neden Ogullari is yapiyor ama Israille..
- +1 yıl
O kadar araştırma gereği duymadım ben istemezdim ama bağımsız diyorum
- +1 yıl
Dayı edebiyat siyaset yapma ayriyetren İsrail’i hiç sevmem İsrail de benim evim için gelecek değil
+1 yılçok doğru tespit 7 gündür neyin kafasını yaşıyorlar
10 Yorumla
+1 yılÜlke yanarken yardımları red etmenin mantığını anlamıyorum
10 YorumlaHiç kimse böyle düşmanlık etmez müslümanlara ülkeler olarak israil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇay içince söneceğini sanıyor herhalde erdoğan bey.
20 YorumlaGündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kibir, ego...
82 Yorumla- +1 yıl
Onlarin kibirlerini …. Topluca
+1 yılGurur mu rant mi acaba
10 Yorumla
+1 yılBen Yanarak öleceğimi bilsem İsrailin yarımını kabul etmem , çok iyi bir davranış Helal olsun , Pkk ile onun hiç bir farkı yok Terör devleti
314 Yorumla- +1 yıl
Bem israili severim ama lanet teroru sevmem. Farki cok. İsra halkinin da bir adi var.
- +1 yıl
bu kafayla git öl zaten
- +1 yıl
Lan canım mısınız siz her birimiz ak babalar gibi üşüşmüşsünüz, daha bi kaç ay önce bu ülke terör devleti diye masum müslümanları öldürüyor diye , kahrolsun İsrail diyen siz değil miydiniz , şimdi gelmiş Türkiye niye yardım kabul etmedi , öyle yerden gelecek yardımın altında bile bir b. k ararım... Benim vatanıma benim milletime benim Müslüman kardeşlerime saldıran bir Devletin tek damla suyunu istemem , ölürsem de onurum la ölürüm , hadi şimdi gidin başka yerde havlayın naşşşş
- +1 yıl
šg öl o zaman
- +1 yıl
çok mu acıdı kıyamamm dndnfkd
- +1 yıl
anca kopyala yaptıştır yaparsın yavrum xd dkdkfl
- +1 yıl
baise
- +1 yıl
bastard
- +1 yıl
@SosyoPsikopat iğrençsiniz ya
- +1 yıl
sen git laf atana de onu
Fenomen kardeş yine ortalığı karıştırıyor xd
10 Yorumla
+1 yılolaylar çok başka kardeş boşver kafa yorma artık
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyardım istemek acizlik değildir
22 Yorumla- +1 yıl
Elin gavurun yardımı istemem ben
- +1 yıl
Filistini vuran israilin yardımı almam
Diyeceksiniz ki Erdoğan'ı yine düşüremedik...00 YorumlaFazla gurur kıca vurur:)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende de İsrail aşkı var nedense algıcı
26 Yorumla- +1 yıl
Yahudi'nin ürettiği telefonla bunu mu yazdın? 🤭
Cevap sahibi+1 yıl@Sesindekuşlaryaşıyor Yahudi üretimi değil telefonum meğerse ne çok İsrail sever varmış sitede yazık
- +1 yıl
Sen, senin gibi düşünmeyeni İsrail sever olarak mı algılıyorsun? 🤭
Cevap sahibi+1 yıl@Sesindekuşlaryaşıyor Öyle algılama gibi bir durumum yok. Konu farklı
- +1 yıl
Bu dönüş alkışlanır 👋
Cevap sahibi+1 yılAlkışla o zaman
- Gündem konusunda 501 cevap paylaştı.
+1 yılSalaklik
20 Yorumla
+1 yılYalan bu haberler
00 Yorumla
+1 yılDomuzdan post düsmandan dost olmazmis.
00 Yorumla
+1 yılAptalligin
00 Yorumlabos kafa
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn çok sizi rahatsız etti sanırım bu durum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt