Gündem konusunda 341 cevap paylaştı. Katliamı yapanların da Kürt bir aile olduğunu, 2010 yılında da büyük bir kavga yaşadıklarını ve bunun polis tutanaklarında yer aldığını, olayın kürt-türk çatışması değil, sorunlu komşu olayı olduğunu bilmeden mi bu şekilde paylaştınız? Yoksa ırkçılığı körüklemek için mi böyle yaptınız?
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl7 can katledildi 3ü erkek 4ü kadın.
Ve yetmedi yakildilar.
Orman severler sessiz.
Adalet işlevsiz.
Feministler sessiz.
Soruyorum size Kürt oldukları gerekçesiyle öldürüldü ve yetmedi bedenleri ateşe verildi.
yayınlanan videoda " Kürtleri yaşatmayın öldürün diye bağırıyor 50-60 kişilik saldırgan barbarlar "
Daha öncede saldırıya uğradıkları ve saldırganlar serbest bırakıldıkları raporlandi ama hala failler dışarda.
Adalet islenmedi.
Bu ülkedeki bütün ırkçılar yok olsa ne güzel olur10 Yorumla
+1 yılAileler arasında olan husumet nedeniyle işlendiği söyleniyor ancak güvenemiyorum. İnsanları o kadar ayrıştırılar ki sırf Kürt oldukları için bile yapmış olabilirler. Böyle insanları sınır dışı edeceksin. Diğer azınlıklar için resmen tehlikele. Ve sen devlet olarak vatandaşının güvenliğini sağlamakla mesulsun.
713 Yorumla- +1 yıl
Ne yazık ki öyle çok acı bir durum. Ayrıştırıcı konuşmalar ve nefret söylemlerinin sonu bu ne yazık ki. Çok üzücü bir durum.
- +1 yıl
@sozdemir açıklama yapmak zorunda değilsin bunlar köşeye sıkışınca pkk ve fetoyu diline dolamsyı öğrenmiş bir avuç insan artığı en büyük fetocude kendileri pkk ile anlaşma imzalayan davul zurna ile memlekete sokan barzani ile megri megri diye aniranda kendileri, köpek yer içer kendinden pay biçer.
- +1 yıl
Evet keşke Süleyman Soylu ya da haber etseydinizde işinin başında olsaydı hep laf anca memleketi batırdınız be utanmazlar.
- +1 yıl
Sizlerin insan içine çıkıp laf söylemeye bile hakkınız yok. Bir paket makarna kömür için bir nsan bu kadar kişiliksizleşemez.
- +1 yıl
Türkiye sizin yüzünüzden cehenneme döndü anca a haber izleyip dünya lideriyiz diye avunursunuz. Yazık sizin çoluk çocuğunuza torununuza benim sizin gibi birileriyle bağım olsa utancımdan yaşayamazdım. Siz gidin Arap yalayin anca satın toprakları birbir baska bir boktan anlamazsınız. Türk milletinin ahı üzerinizde olsun her bir vatandaşın ahı altında ezilin.
- +1 yıl
@birumut39 Kuze Çiya tennim lo susda mide bulandırma
+1 yılKanım dondu sabah okudum nasıl bı nefret bu? Sebep ne bilmiyorum bizim ülkemizde pek yoktur ırkçı saldırılar. Sebep ne olursa olsun da ırkçılık olmasın lütfen
41 Yorumla- +1 yıl
10 yıl önce başlayan kedi kavgası sebep.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılAfganlilari oldurun niye birbirinizi yionuz ya allah belanizi versin kürtler pkk degil geri kafalilar pkk lilar dogulu degil hala bunu savunuyolar asıl pkk afganistanlilar geldirler burnumuzun dibine ama siz onlara yarin obur gun tencere yemek gonderirsiniz. Kansizlar
36 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBende doguluym destek vermiyorum nefret ediyorum ama o nolacak
- +1 yıl
@SinemSixem Irkçılığa bak yukarıdada yazmışsın ki Doğudakilere katliam yapılsın. benim Annem annem 54 yaşınsa Türkçe bilmiyor demekki Asimile olmamışız Annem okuma yazma bilmez bu haberleri bile görmek Sadece kuran okur namaz kılar dünyadan haberi yoktur olmasın da bir sizin gibilerin kahrınımı çeksin
Cevap sahibi+1 yılYa irkiciklik yapmayin ya utanmasaniz yanginlari kurtler yapti diceniz onlar siradan halk destekleyeni de inan kendi cahilli kendine kötulugu bende gordum anca cahillikleri ile kendilerini sürunduruyolar ama bu kdr o yadgi gereksiz. Afganli talibanlar girmis ulkeye ulke yaniyor hala kurt ayrimciligi yapiyosunuz az vicdan ya insan insandir ne olursa olsun ama bunu yapanlar hayvanlarj jnsanlari yakmsya sebeb olanlar en asaglik varliktir
- +1 yıl
@SinemSixem Kim ne yapıyorsa yapsın Irkçılığı islam kabul etmiyor hele bu orman yangınlarını yapanları asla insanın bir birini öldürmesini fitneyi kabul etmiyor o böyle şu böyle demeyi de dilini tut çünkü dil insanı cehenneme götüren en keskin bıçaktır. bu gün bunlara sevinen yarınları düşünmez mi bir gemi su alırsa sen o geminin orası kaşındı mı diyeceksin o gemi batınca sende batarsın bir insanı öldüren bütün insanlığı öldürmüş gibidir kim yaparsa yapsın senin amacın böyle şeyleri onaymalak olmasın şecaatle kabul etmeyesin yüreklilikle yiğitliğinle karşısın da duracaksın insan insanlığın gereklerini yapmadıktan sonra insan insana saygı göstermedikten sonra bir anlamı kalmaz dünyada yaşamasının afgan da suriyeli de insan bugün oralar gibi olursan savaş olduğu yerler gibi yarın suriyeli afganlı dediğin gibiler olursun Dünya gibi ne benim nede senin malın bu dünya battığı zaman Allah'tan gelen her şey Allah'a dönecektir..
- +1 yıl
Günün malı
- +1 yıl
@MassacreTerrible yorumu yapan, 2 kadın var ikisi de iğrenç fasist yaratıklar.
İlk yorum yazan Afgan karı öldürün Kürtlere dokunmayın diyor (Afgan insan değil mi?)
Öbürü de ama Kürtler şöyle böyle diyor.
Ormanı kim yaktiysa suçlu odur. Tüm Kürtleri buna dahil etmek ırkçılıktır.
Afganlar Kürtler kadar bu ülkeye yaşamayı hsketmiyor mu? Kürtlerin ne kadar yeri varsa, Afganistan linin, Arabın, Boşnak'larin vs hesoinin aynı ölçüde yeri vardır. Kim faşistlik yapıyorsa hayatında bununla karşılaşmadan ölmesin diye diliyorum
+1 yılBu milleti kışkırtmaya doymadılar.. Emir ile yapıldığına eminim ülkeyi kaosa sürüklemek için... Bu a planı b planı da afgan taliban üyeleri. Bu kadar şeye hala tesadüf diyen nolur intihar etsin milleti katil etmesin ya..
30 Yorumla
+1 yılIrkçılıkla alakası yok husumet kavgası bunu bile kürt türk kavgasına bağladılar sosyal medyada kaos yarattılar aponun fotoları altına kürtlere destek sözleri paylaşıldı amaçta buydu zaten bu haberlerle ortalığı karıştırmak ayaklanmaya bahane arayan itlerin ekmeğine yağ sürmek Türk Kürt kardeştir vatan haini olmadığı sürece kim bunlara destek veriyorsa Allahindan bulsun varsa bi ırkçılık onlarında Allah belasını versin sosyal medya da her çıkan habere itibar edilmemeli bunu bir çok kez yaşadık..
10 YorumlaIrkcilik bir hastaliktir.
kendilerine boşuna müslimanim demesinler
Ne müslimanlikta ne de islam dininde bu vardir60 Yorumla
+1 yılBunu yapanların Allahın laneti onun ve anne babasının uzerine olsun insallahhhh dilerimki bu sabahin hürmetine o yapan insan aileni katleder kendi elleriyle delirip altindan tas tas b*k alıp yer dilerim ki ahı kalmasin o rahmet eden insanlarin aminnn
20 Yorumla
+1 yılAmaç belli oyunlarla kurtu turke öldürmek
Amaçları bu.. bu zamana kadar kardeş içinde yaşayanlar oldu. Ama dağda kurtu türkün eline attılar. Dertleri iç savaş çıkarmak ırak suriye gıbı
Milletimizin uyanık olması lazım. O aileyi öldürende pkk. Milleti galeyana getirip ülkemizi yakmak istiyolar
Sen fırsat verme böyle ınsanlara ALLAHIMM🤲🤲00 Yorumla
+1 yılAlgıyı yapan medya bir-çok haber kanalında kürt vurgusu yapıldı neler donuyoda yine birbirimize düşürülmeye calisiliyoruz diye merak etmeden duramıyorum
30 Yorumla- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBu cinayetler Kürt Türk sorunu degil.
Detaya bu tarz yazilar ekleyerek insanlari provake etmeyin.13 Yorumla- +1 yıl
Güncellemelerin icin tesekkurler.
Samimiyetine inandim. - +1 yıl
Keske herkes sizin gibi özenli olsa
+1 yılHaberin ayrıntısı yok bilmiyoruz ne olduğunu ve zaten Türkiye en sinirli ülkeler sırasında insanlar artık hemen şiddete yöneliyor Allah akıl fikir versin herkese
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir çoğu Kürt ayaklanmış yok hani kardeştik yok ırkçılık olduğundan oldu falan filan...
Olayın iç yüzünü bilmeden ne yorum yapıyorsunuz kardeşim, şu an her ilimizde de yaşayan Kürtler vardır böyle üzücü bir olaydan bile iç karışıklık çıkarmak isteyen her kim varsa Allah'ın dan bulsun...11 Yorumla- +1 yıl
Kimsenin ayaklandigi yok Türklere karşı sadece adalet islenmiyor daha önce bu kişiler tutuklanıp bırakılmış ve o kişiler bir videoda bu Kürtleri burda yaşatmayı öldürün diyor. Ama hala failler serbest dolaşıyor
+1 yılİki aile husumetliymiş o taraflar yapar öyle onlar da onların canını yakmıştır. Gelişmemiş doğu insanı. Kendi edip kendi buluyor. Biz de burada yangınlara canımız yansın. Hala cahiller.
42 Yorumla- +1 yıl
İnsanlığin öldüğüne ve ırkçılık ne olduğunu görün şu yorumda!
- +1 yıl
Doğu tarafında aşiret dolu birbirleri ile kan davası oluyor bilindik bir şey saçma sapan adetleri var. Yıl 2021, yangınlar oluyor, durum kötü bir de bu s@lakları mı dert edeceğiz? Kendileri edip kendileri buluyor bize ne! Daha önemli konular var. Türk-kürt algısı yaparak Türkleri kötü gösterme çabasındalar halbu ki kendileri etmiş kendileri bulmuş olayın içeriği bu. Her türlü yardımda bulunuyorum ihtiyacı olana ( insan, hayvan) ama bu şekilde saçma sapan hareket yapan kürtlere ve mültecilere evet sonuna kadar ırkçıyım olması gereken de bu ben TC İNSANIYIM BANA ZARAR VEREN HİÇBİR ŞEYİ NORMAL KARŞILAYAMAM KUSURA BAKMASIN KİMSE!
+1 yılAl işte kaos yapacaklar birbirimizi düşürecekler uyanık olun arkadaşlar bu tür oyunlara gelmeyin
40 Yorumla
+1 yılSıra bize de mi gelcek bu ne ya? Suriye gibi mi olucaz?
43 Yorumla- +1 yıl
Yakındır
- +1 yıl
galiba ondan zaten karışıklık yaratılıyor kadın cinayetleri ırksal sorun suriyelisi getiriliyor afganı getiriliyor en baştan sesini çıkarmayan halk şimdi hiç konuşmasın eğer sokağa çıkılırsa gerçekten iç savaş olur zamanında sesler çıksaydı yılanın kafası kesilirdi iç savaş olmadan
- +1 yıl
Amacı sadece şeytanlık ne olacak Allah aşkına. İnsanlık bitmiş dediler ama insan mıydı bunlar zaten demediler.
20 Yorumla- Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıl"ırkcı saldırı" 🤔 emin misiniz?
11 yıllık husumet, aileler öncesinde birbirine silah çekiyor..
Allah rahmet eylesin20 Yorumla Irkçılıkla alakası olmayan bir durum bu. Aileler arasındaki husumet ile alakalı ve bu soru tamamen Provokasyon amaçlı oluşturulmuş. Şikayet edebilir miyiz lütfen?
13 Yorumla
+1 yılBöyle bişey olmadığını ülkenin bakanı çıkıp anlattı siber suçlar olarak bu şekilde senin gibi provoke yapanları tek tek toplarlar umarım. Türk Kürt kardeştir ötesini düşünen kallestir
14 Yorumla- +1 yıl
Provake bu düşünce tarzı işte. O. cocunun biri çıkmış Allah'ın verdiği canlari almis kansız köpek dolu ortalık. Her şeyi devlete yıkacak kadar ne yasiyosunuz olm siz. Bu hükümet bı düşsede muhalefet nasıl yapiliyomus bı gösterelim size
- +1 yıl
Knka konuyu saptıran sensin aslında sen deilsin ama böyle saçmalıklara inanmaniz bu saçmalıkları bilerek cikartanlarin ekmeğine yağ suruyo bunu akıl edemiyomusunuz
Kürt oldugu için degil iki aile arasında 11 yıldır husumet varmış. Sorun Kürt Türk kavgası degil. Pkk hdp fetö CHP bunu buraya çekip Türkiye de kargaşa peşinde.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAmaç türk ve Kürt burjuva sınıfının menfatlerini korumak gariban halk ekonomi ve açlıkla değil yangın ve katliam ile meşgul olsun ki... Burjuva tekeli bozulmasın
20 Yorumla
+1 yılKürtler bir azınlık değil o yüzden bunu yapmak çok saçma
20 YorumlaIrkçılık yapmışlar işte başka ne olacak nedeni, inşallah cezasız kalmaz.
10 Yorumla- Gündem konusunda 543 cevap paylaştı.
+1 yılYine pkk ile masaya oturuldu ve sözler tutulmadı. Bi kaç gündür sözde barış safsatalarının cezasını çekiyoruz ülkece. Bu olay husumet falan değil terör saldırısı ayrıca.
11 Yorumla
+1 yılKurt Türk kavgası değil kedi kavgası. Soruda algı amaclamasan bile sebebi yanlış yazarak algıya sebep oluyorsun.
11 YorumlaHaydaa niye son zamanlarda artmaya başladı bu durum?
11 Yorumla
+1 yılKürt Türk düşmanlığı yapıcaklar işte
61 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa bitse bu husümetler ya ne düşmanlığı böyle cahil insanlarla iç içe yaşıyoruz sorum o silahı o insanları veren zihniyette sonumuz ne olacak bakalım
20 Yorumla7 can katledildi 3ü erkek 4ü kadın.
Ve yetmedi yakildilar.
Orman severler sessiz.
Adalet işlevsiz.
Feministler sessiz.
ülke muhteşem üç maymun oynuyor00 YorumlaSoruda algı var sanki Konya'daki yaşayan tek kürt aile bunlar kardes kopyanın yarısı kürt kim ırkçılık yapiyor bu ülkede kurtler ırkçı turk düşmanı doğuda silahsız öğretmen doktor hemşire şehitlerini unutmadık
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmaç Türkler işe Kürtlerin arasını açmaktı Sedat Peker bu konuda millet sokağa dükülemden sağduyu çağrısında bulundu.
10 Yorumla
+1 yılYALAN Haber. Saldırı ırkçılıkla ilgili değil. uzun süredir aralarında husumet olan iki kişi arasında.
00 Yorumla
+1 yılOf of, bu sitede önüne gelen her türden soruyu manipüle ediyor. Olayın aslını bilmeden ''sizce ne yapmak istiyorlar?'' yahu bu olay kaç yıllık, neden olmuş, neden çıkmış bunlar konuşulmuyor da, duyar kasılıyor.
114 Yorumla- +1 yıl
bundan sonra daha dikkatli olun o zaman. biraz bekleyin. olay bir aydınlansın öyle sorun. bu yaptığınız provakatif paylaşımdır. ne olduğunu bilmeden hemen ortalığı birbirine katıyorsunuz
- +1 yıl
''Konya'da daha önce ırkcı saldırıya uğrayan Kürt aileye karşı katliam yapıldı ''
bunu yazan sizsiniz. ne oluyor yani? soruyu sormanızı sağlattıran şey katledien aile mi? yoksa katledilen ailenin kürt olması mı? burada kim ırkçı, biraz düşünmek gerek. soru baştan sona provakatif. anayasya göre suçtur. kimse belirtmemiş ama ben belirteyim. detayda iyi ki çok şey bahsetmemişsiniz, yüreğinizden geçenelri yani. yoksa işler daha kötüye tırmanırdı haberiniz olsun - +1 yıl
Anayasaya göre suçsa o zaman yorumları tek tek okuyun anayasaya göre tepkiyi belirtmek mi suç yoksa kin kusmak ya da ırkçılık yapmak mı suç? ben sorumda ırçılık yapacak provake edecek bir suç görmüyorum ki zaten amacım o olsa günceleme yapıp özür dilemem ki hakeza Konya'da yaşamını yitirenlerin cenazesi yerde iken orada bulunan güruh grup "DEFOLUN GİDİN BURALARDA" sloganı atıyor buyrun çok duyarlıyanız bunlara yorum yapın.
- +1 yıl
Ben onlarla tek tek uğraşamam, zaten onların tek tek türemelerinin sebebi bu soru.
Soruda bir şey yok bu arada. Ama soruyu soruş biçimi yanlış. - +1 yıl
Ben size iki soru soracağım ve yalan veya doğru söylemenizin hiçbir önemi yok benim açımdan. Çünkü gerçeği siz bildiğiniz için sizin yüreğinizde bulacak çanlar.
1) Soruyu size sordurtan şey 7 kişinin katledilmesi mi, yoksa katledilen ailenin kürt olması mı?
2) Katledilen aile Kürt değil de Türk olsa soruyu sorar mıydın?
- +1 yıl
Oh, hadi canım şimdi geçelim bunları. Amerika'da Irağa giderken demokrasi getiriyorum diyerek gitti, sahiden ne olduğunu biliyoruz dimi Irağın?
- +1 yıl
Nerelisiniz siz?
- +1 yıl
Profil kapalı, gözükmüyor.
Bu katliama ses çıkardığınız kadar profilinizde mezhep, etnik kökenli olmayan cinayetlere, katliamlara da ses çıkardınız mı acaba? var mı sorularda?
Kan davası veya başka sebeplerden dolayı düşmanlık olabilir
10 YorumlaIrkçılık. kim Kürtleri seviyor ki. Çevrem annemin Kürt olduğunu anladı benden soğudular...😑
10 Yorumla
+1 yılBirileri yine ülkeyi karıştırmak istiyor ne olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSedat pekerin dedigi gibi ortaligi kariştirip kaos yapmak istiyorlar bence
10 YorumlaAdım adım hedefe doğru ilerleniyor.
Biz gelişmeye globalleşmeye çalışırken, tam da istenildiği gibi kin ve nefret dolu bir mevsime.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKürt oldukları için mi öldürülmüşler? la bi s*kin a*ınızı gidin, sığır gibi PKK ağızlarını taşımayın buraya.
10 YorumlaNe kadar aptal yorumlar klasik kürtler birbirini kesiyo işte ırkçılık çıkarma peşinde bazı şerefsizler namussuzlar sizi
00 Yorumla
+1 yılİnsanları manipüle etmeyin. Bakan açıklama yaptı kürt-Türk sorunu değil. 2 aile arasındaki 11 yıllık husumetten kaynaklanıyormuş.
312 Yorumla- +1 yıl
Ortada delil, görünen herhangi bir şey yoksa devletin ne yapmasını bekliyorsunuz ki bende onu anlamıyorum? Kapılarına özel personel mi verecekler? Ölenlere Allah rahmet eylesin çok üzücü bir olay ama bu tür olaylarda da ortada görünen bir şey yokken devletin müdahale etmesi oldukça güç.
- +1 yıl
Olayın iç kısmını bilmiyorum ama 11 yıl süren bir çekişmede delil yoktu diyemez kimse.
Ortada delilin olmadıgı bir bie çekişme sonucu 7 kişi öldürülmez. En azından bu kadar kolay olmamalı. Bir aileyi taamamen öldürmek cinayet değil, kırımdır.
Bu cesareti gösterebiliyorlarsa sebebi devlet kurumları ve kişileridir. - +1 yıl
Bir yerde haklısınız ama dediğim gibi her husumeti olanı her dakika kim nerde nasıl takip edecek. Yapılan şey katliam, kesinlikle doğru değil çok çirkin bir saldırı ama dediğim gibi her dakika kim nasıl takip edecek?
- +1 yıl
yapılan her açıklamaya inanan arkadaş bunada mı inanmış şaşırtmadı
- +1 yıl
Yapılan her açıklamaya inanmak, sorgulamamak aptallık. Bende sistemden olanlardan hoşnut değilim ama bu tür olaylarda biraz tarafsız bakmanızı tavsiye ederim. Somut delil yoksa ortada hukuki işlemler neye göre başlatılacak anlamıyorum. Asıl aptallık karşıt görüş diye her yapılan açıklamaya kulp takmaktır.
- +1 yıl
@MimariuS2 olayın iç kısmını bilmiyorsan tahminlerde bulunma. Olay mahallemizde oldu. Bu iki aile her yıl catisir. Sonunda olan oldu.
- +1 yıl
@MimariuS2 bunu önlemek için iki ailenin de hapse atılması gerekirdi. Davaları devam ediyor mu? Yani bunu düşünemiyor musun? İki aileyi de hapse atmak gibi bir çözüm olabilir mi?
- +1 yıl
Bakan önce pekeri sustursun
Videolarda vurun Kürtleri burda yaşatmayın diye bağırıyorlar neyin husumeti. Husumetlerde öldürülür ama bedenler ateşe verilmez.
+1 yılYine birileri manipülasyon peşinde.. Türk Kürt kavgası çıkarma derdindeler
10 Yorumla
+1 yılne pkksı ne fetösü aptall yapanlar belli zaten zırcahill seni hala fetö diyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKürtçe konuşmayın demiştir kendi dilimizi konuşuyoruz demiştir oradan tartışma sonradan kavga dövüş muhtemelen
10 Yorumla- Gündem konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılKürtleri ayaklandırmak amaç ırkçı saldırı tamamen
20 Yorumla Bu olay kedi yuzunden olmuş diye biliyorum öyle yaziyordu haber de
10 Yorumla
+1 yılİleriki günlerde netleşir bir çok söylenti çıkıyor
10 Yorumla
+1 yılCinayetin amacı ölmez
11 Yorumla- +1 yıl
Olmaz
+1 yılSuçlular zamanında yakalanıp serbest bırakılmış
10 YorumlaSoruda algı var arkadaş
13 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle birbirimize kırdırmak amaç
10 Yorumla
+1 yılAfedersin de tamamen mallık
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDünyanın çivisi çıktı artık cidden dehşetle okudum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlay ne tam bilmiyorum fakat aşireti o katilleri bulup cezasını keser 😇
00 Yorumla4'ü kadınmış. Kalan 3'ü ne?
00 Yorumlaamaç provokasyon
10 Yorumla
+1 yılortadoğuda kliasik bi gün
10 Yorumla
+1 yılCok tuhaf. 7 insan gereksiz yere can verdi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAçık provokasyon belli.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIrkçılık her yerde
21 Yorumla- +1 yıl
11 yıllı. Husumet ırkçılık yüzmeden değil
Para mevzusu oluyor genelde.. Veya kız meselesi..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMilleti birbirine düşürüyorlar
10 Yorumla- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler