Bugün iki büyük yangın çıktı. Biri Manavgat biri Osmaniye. Manavgat'taki yangın 4 farklı yerde eş zamanlı olarak çıktı. Osmaniye'de de aynı şekilde bir yangın çıktı. İkisi de saat itibariyle hâlâ söndürülemiyor. PKK eylemi olabilir mi sorusu aklıma geldi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Manavgatta oturuyorum kasıtlı yapıldı yapanların plakası 07 L 7515 muhtemelen plakayı ya da aracı çoktan değiştirmişlerdir hala yanıyo buralar bugün güneş doğmadı bütün gökyüzü siyah gri turuncu dumanlarla kaplı gece hiç kimse uyumadı korkudan hala yanıyo. bizim mahallede yandı Allah'tan bize sıçramadan söndü
terörist ne zamandan beri orman yakıp yanan ormanı sit alanına çevirip sonra da otel ya da site dikiyor?
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Manavgatın yarısına otel yapacak halleri yok. Haklısın otel için de side'de yakılan alanlar ama bunda durum farklı. 4 farklı yerde eş zamanlı yangın çıkarıldı. Ayrıca Osmaniye'de de şu an yangın var. İkiside çok büyük ölçüde. Daha önce PKK'nın böyle girişimleri oldu ve açıklama yapıp üstlendiler. Yaptıklarına ilişkin şu an bu kanıt yok ama bu yapmadıklarını da göstermez. Bana terör eylemi gibi geldi
ağzımı açtırma sonra bir yerlere irtica etmem gerekir. Terörist yangın çıkarıp ne elde edecek? Ayrıca terör örgütleri aynı eylemi ikinci kez yapmaz. Askerinin terörle mücadele eğitimlerinde verilir bu. Bu konu hakkında daha fazla konuşursam ya ergenekoncu olurum ya da fetöcü ya da balyozcu. ya da sırf beni içeri alabilmek için yeni bir örgüt uydururlar.
Tabi şehir merkezinde canlı bomba patlatmak kadar etkili değil bi orman yangını. Yapılan her eylemin ilk amacı zaten devleti zarara uğratmak. Yangında Ne kazancı oluyor bilmiyorum
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Vallahi iyiki p k k var yoksa kendi hatalarimizi atacagimiz baska kimse kalmazdi🙌
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Valla genelde böyle şeyleri PKK üstleniyor belki ileride açıklama da gelebilir bilemem. PKK gibi örgütler yapıyor böyle şeyler. Feto ışıd bilmem ne. Alfabede ne kadar harf varsa hepsinden terör örgütü var ülkede 😄
Bak dostum bizim ulke olarak soyle bir hatamiz var. Herşeyi bu ulke soyle yorumlar; Amerika Avrupa bizi kiskanir, dunyada her zaman gelismekteyiz ve cok yukseliyoruz, orman yanar bunu teror yapar ( attigimiz siseler camlar pislikler hepsi terorun onceden planlaması) yere düseriz yeri suclarizzz biraz realite hepimizi kendine getirecekktir
En İyi Cevaplar