https://www.youtube.com/watch?v=b0Jwf-Y1uww
İmamoğlu'nun, kendisine ait 3 icraatını yazar mısınız?
https://www.youtube.com/watch?v=b0Jwf-Y1uww
açık konuşmak gerekirse el altından adamın yapacağı her şey engellendi biliyorsun meclise bağlı o da yani kendi kendisine karar veremiyor meclisten onay gerekiyor her şeyde basına duyurulmaz çoğu şey meclis tarafından reddedildi
O halde çalışamadığı halde koltuk işgal ediyor, istifa etmesi gerekir diyebilir miyiz?
diyemeyiz bence mecliste değişim gerekiyor güzel olan bir çok proje reddediliyorsa
Hangi güzel projesi reddedildi?
İBB yönetiminin mevcut Halk Ekmek büfelerinin oluşan talebi karşılamadığı gerekçesiyle “şehit, gazi ve engelli ailelerinin işletmesi kaydıyla” yenilerini açma önerisi Belediye Meclisi'nde AKP ve MHP tarafından reddedildi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde cemevlerine ibadethane statüsü verilmesi teklifi AKP ve MHP'nin oylarıyla reddedildi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi aldığı bir kararla belediyelere ait otoparkların 24 saatlik ücretini 1 TL'ye indirmesinin ardından benzer bir teklif ise İSPARK için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'ne geldi. Teklif AKP'li meclis üyelerinin hayır oyları ile reddedildi.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun "150 mahalleye 150 kreş" projesi kapsamında Tuzla’da İBB mülkiyetindeki 1100 metrekarelik araziye "kreş" yapma talebi, AKP-MHP grubu tarafından ikinci kez reddedildi oysa bu proje çalışan bekar annelere büyük kolaylıktı.
İBB Meclis gündemine sunulan ve İstanbul'u depreme hazırlayacak olan 'çatı' düzenlemesi (kentsel dönüşümü hızlandırmak adına çatıların kat olarak kabul edilmesi) AKP ve MHP grubu oylarıyla reddedildi.
Çökme tehlikesi ile karşı karşıya olan Yerebatan Sarnıcı için İBB tarafından Koruma Kurulu'na sunulan güçlendirme projesi, 52 gün bekletildikten sonra reddedildi eğer çökerse tarihi bir eser yok olacak.
İstanbul da degilim elkremde zerre beni ilgilendirmiyor..
Ama ne yaptı dersen söyle demek lazım ne yapılmasına müsaade edildi.. Elinden alışan galata kulesi VS gibi bir sürü TL kalemi var neyse.. İhaleleri açık ve canlı yayınla yaptı.. Mesela..
Tek tek kalem kalrm harcamalarını açıkladı şeffaflaştırdı.. VS
Kişiler sadece yaptıklarıyla degil yapmadıklarıyla degerlendirilmeli...
Mesela kandırıldım diyip sadece geri kalan 200000 bin kandırılmış insanı suçlu ilan edip işinden etmedi...
Atanamayan bir dünya övretmen varken bir dünya başka bölüm mezunu insanı sözleşmeli ögretmen yapıp hakka girmedi mesela..
Garantiler verip geleceğimizi ipotek altı aldırıp sonrada bunları icraatmiş gibi sunmadı mesela... Hasta garantili hastane araba garantili köprü uçak garantili havaaalanı.. Ödediğimiz bedel maaliyetlerinden fazla..
Oglunun vakıfların vergi affı getir edi mesela..
Trilyoner iş adamlarının vergi borçlarını silmesi mesela...
Ülkemize bir dünya insan sokmadı mesela bunlara para akıtmadı mesela... Bu adamlar bayrama ülkelerine giderken harçlık vermedi mesela...
Ormanları denizleri ranta açmadı mesela..
Heslerle dogayı mahvetmedi mesela...
VS vs o kadar çok ki yapmadıklatını yazarken sıkıldım bunaldım...
Dolarla maaş alıyorsun herhalde t-bone ve antrikot ısmarladıgına göre..
Asgari ücretle zor çünkü :))
açık yaptığı ihale 3 tl ye aldığı maske mi?
Aynı dönemde bimde 1 tl ye satılıyordu mesela. Bilsem ihaleyi gidip bimden alıp satardım ibb ye.
Ya da 75 tl den aldığı dezenfektan ihalesi mi? 15 tl lik dezenfektanı 75 e aldılar, keşke şeffaf yayınlansaydı da bizde girseydik. Ama maalesef söylediğinizin aksine 22/d şeklinde yalnızca birkaç şirketi davet ederek aldılar.
Körü körüne her söylenene inanmak yerine biraz araştırma yapmanızı öneririm.
@Master81 öneri sizin içinde geçerli İbn canlı yayın yapıyor ihaleleri izleyebilirsiniz ankarada yapıyor..
Bu tavrı yıllarca ödeyecegini havvaalanı yol hastane lerde görmenizi dilerim..
Yazının başında belirttim Ekrem zere umrumds olmaz.. İzmirde Tunç soywrede oy vermedim.. Ben parti VS ayırmam taraftarda degilim yaptıklarını yazdım digerleri in yaptıklarında.. Hepsine ses çıkarıyorsan ne ala... Tek tarafa bagırıyorsan fikrinin bir hükmü kalmaz
İhale mevzuati bilmiyorsunuz diyorum bende.
22-d adında bir ihale modeli vardır. Alımı ivedilikle yapılması gereken şeylerde kullanılması için bu alım modeli de ihale kanununda mevcuttur.
İBB nin bir sürü ihalesi bu 22-d yle yapıldı ve bu model şu sekilde çalışır.
Birkaç tane şirkete ihalemize katılir misiniz diye davet gönderilir. Ancak bu şirketler ihaleye katılabilir, isteyen herkes katılamaz
@Master81 bunları biliyorsan ihale hükümlerinde belediye başkanları temsil yetkisinin bulunmadığını alım ya da ihale işlemlerinde mülki amirlerin görevli olduguna.. Bu sebeple başlatılan soruşturmaların ivedilikle sonlandırıldıgını biliyor olmanda gerekir..
Kanun belediye başkanına taşınır taşınmaz ihalelerde temsil yetkisi vermez.. İlgili birimin amiri harcama yetjilisidir.. Kaldı ki her ihale incelenir ve onaylanır.. Yetki temsil ya da harcama yetkilisindedir... Buda belediye başkalarını kapsamaz ihalede yetkili idari amirdir.. Birim amiridir... Va VS..
Belediye meclisinde açıktır ihale şartbamelrri VS fiyatları sunuçdugunds belediye meclisleri ne yapar? Kamu ihale komisyonu ne yapar? Dezenfektan konusunda bir bakanın yaptığı işlerde ortada neden soruşturma açılamıyor sence? Kanunen ihale temsil yetkisi yok..
Bizde sorun da bu işte ne hukuk ne bürokrasi uygulanır oldu.. Hiç biri yok.. Biz bunu kaybettik.. Hemde acı şekillerde.. Yani ne bakanı ordan vuraviliyorsun nede imamoglunu.. Böyle saçma bir döngü
@Master81 bu benim mantıgım degil degişen kanun.. Zaten bu kanunu hükümet ddgiştirdi.. Degiştirme sebebide belediye başkanlarını baka ları korunak... Bir memura imza yetkisi ver ihsle yap.. İhale patlarsa memura işi bırak uzaklaş.. Sistem bu..
Bunu anlatmaya çabalıyorum zaten adalet ve hukuk suçluyu koruma mantığına dönmüş durumda.. Sistem tamamen erk sahiplerini koruma sistemine dönmüş..
Neden yıllardır haksızlığa bagırıyoruz sanıyorsun?
Parça parça il ek ilmek herşey kaybeypruz..
Bunun kimin yaptığımdan önemli olan bunu kimselerin yapılmasına izin verdiği.. Sen kanunu istediğin gibi egip bükwrsen işte sonuç bu olur..
İmamoglu savunmasında aynı bu şartları gösterdi internetten bak istersen degişen kanun ve öevzuatlarla ben suçlama ma yetkim yok.. İdari amire bakın dedi geçti gitti..
Kanunu kim degiştirdi..
Peki niye degiştirdi bunu hükümet?
Bak sana çok komik bir durum anlatayım da içinde bulu duygumuz durumu gör.. Bir firma belediyedenç yeri adı altında inşaat izni alınıyor sonra buraya koca bir te dikiyor.. Tapulatı VS dagıtıyor evleri teslim ediyor.. So ra biri durumu farkwdip şirketi mahkemeye veriyor.. İşyeri ruhsatlı ama tapulu evin var olur mu oluyor.. Neyse soruştur a açılıyor.. Ve yargılanan kim biliyor ısım... Belediyenin imar memuru.. Bak müdürü degil memuru.. iziblerde onun imzası var.. İmza yetkisi var mı yok.. Ama üdür rapor alıp imza yetkisi veriyor.. Adam ya Dı gitti... Ne şirket.. Ne belediye.. Nede imar.. Hiç kimse memur gitti... Belediye kimin chpnin.. Firma kimin AKP in.. Yanan kin.. Göre e sadece 7 ay önce başlayan memur... Sistem çok iyi.. Partileri va geç.. Rant ve para çılgınlığı almış başını gidiyor.. O kadar çok soyuluyor uz ki haddi hesabı yok debetleyende yok.. Sana bir trilyon böyle garip olay anlatırım..
Hocam ben akp de yok demiyorum, ama Ekrem şöyle icraat yaptı, böyle icraat yato dediklerinde çıldırıyorum.
İgebciye indirim yaptı diyorlar İETT için. Ulan yetişkine geçirdi, onu kimse söylemiyor. Aktaran vs diye bir şey vardı. Üst üste bindigin her seferde çok daha az öderdin. Şimdi o bile kalmamış, fiyatlar uçmuş. Rezalet tonla ama Ekrem hala almış tutulsn adam. Vallah i çok komik bir durim bu
@Master81 bak kardeşim Ekrem ya da bir başkası gelsede şunu anlatmaya çalışıyorum bende siyasetin mekanihi hatalı bunu da saglayan hükmet çünkü yönetim onda hatta tek başına karar yetkisi onda... Kendi belediyeleri adamlarını koruyacak diye çıkardığı yaralar ahlaksız olan herkesi bir. Anda koruyor farkında degil.. Sistem yanlış... Ekrem iiymi kötü mü bilemem o şehirde degilim ama Tunç kötü mesela bunu derim izmitli olarak... Ekrem içinde gönül rahatlığıyla ampden kötü degikdir derim.. Zaten hepsi birbirinin laciverti.. Çok az düzgün belediye başkanlığı ya da bakanlık veya nilletvekilligşş yapan... Sitemin degişmesi gerekiyor.. İhalesinde yönetimine kadar yoksa aynı tas aynı hamam
İyimi bu şimdi kötümü destan gibi yazdıkların 😳😳🤔🤣 bir kıza bile aşık olduğuna yazmamış sindir Bukadar...
@AxDEATHxANGEL sayfalarca yazdım aşık oldugumda ama bir yararını görmedim :))..
Yazdıklarıma gelirsek gri dir.. İyi ve kötü duruma koşula göre degişiyor... Anlatmak istediğim şu sistemi işletenler kendilerini korumak adına hukukla ya da mevzuatlarla oynarsa bir gün gelir herkes bu koşulları kendi çıkarına kullanır ve olan halka olur.. O yüzden sistem bir kişinin elinde olup denetlenemez halde olamaz... burada suçlu ararken sistemi kullananları degil bu sistemi getireni eleştirmek lazım diyorum.. Bu sistemi degiştirmek gerek diyorum.. Yoksa havanda su döver evrende boş bir ses bırakırız o kadar.. Bu arkadaşla oldugu uz gibi birbirimizi yemege çalışırız.. Tartışmalarda haklı çıkmaya çakılır bundan tuhaf bir haz alırız.. Sistem ve işleyiş devam ettikçe bu kısır döngüde saçma sapan konuşuruz o kadar... Sağı solu VS yok bu işin ama biz hep bir taraf hep bir yere ait olma istegiyle konuşursak asıl meseleleri hep kaçırırız :))... Hoş 50 yıl sonrada aynı olacak bizim ki boş muhabbet çünkü insanoğlu degişmez degişmek için çabada göstermez...
Bende İstanbul dogumluyum. Yurtdisinda kaliyorum ve cok pek birsey diyemem. Ama, bu kisin Istanbuldaydim. Ve o kar donemi de yasadim. Abicim o ne rezaletlikdi be?
Cidden oyle rezalet nerde gorulmus? Millet karda kaldi 7 saat evine yuruyerek gittiler be. Kendi ailem dahil bunu yasatanlara ben simdi ne diyim? Haftalar once bilinen kar yagsina neden hazirliksiz yakalandi? Hayatimda gormedim boyle bir olay. Sirf rezalet. Gitsin imamoglu balik yesin, milleti pel perisan etti, yaziklar olsun!
Ben hayatımda bu kadar boş olduğu halde poposu bulutlarda gezen bir adam görmedim.
Demek gercekden oyleymis. Umarim ilerdeki secimde millet daha akilli terci ederler, ama bunu basa geterenlerden umut mu olur ki?
Tekrar seçecekleri mi zannetmiyorum kendi Partisi bile gözden çıkarmış adamı.
1- Adama,
2- kişilere,
3- gruplara,
4- cemaatlere,
5- vakıflara,
6- derneklere hizmet işi bitti.
Bu icraatı o kadar güzel ki, yandaşa halkın parasını yedirmemek en büyük hizmettir anlayana.
İBB Rekor borç içinde.. Takip ediyor musunuz?
15 milyonluk bir şehirden bahsediyoruz. Bu nüfusta ülkeler var. Elbette borcu olacak.
Hangi kamu kurumunun borcu yok?
Önemli olan bu borç nasıl yapılmış bunun sorgulanması.
son iki yılda mı 15 milyon nüfus oldu? daha önce İstanbul köy müydü?
Yandaşlara akışı kesti diyorsunuz, bununla ilgili nasıl veriye sahipsiniz bilmiyorum ama elinizde varsa lütfen paylaşın ve bende öğrenmek isterim.
Bunların yanında büşon parası olarak gündeme gelen faturası ibb ye yüklenmiş birçok masraf var.
Gündeme yansıyan birkaç tanesini paylaşmak isterim.
Maske alımı 3 tl den maske alındı ihaleyle
Dezenfektan alımı. 75 tl den dezenfektan alındı.
Yenikapıda sergileyip iade ettiği araçların yerine 2 kat fazla araç, 3 kat fazla fiyatla kiralandı.
Bunlar sadece aklıma gelenler
Cevap
26Cevap
adam istanbulu aldı la daha ne yapsın? .
hem hakk olan secımı iptal edılıp 800 bin fark attı daha ne olsun :)
ben olsam kasa kasa soguk soda dağıtırdım halka belediye olarak...
butun buyuksehırler hak ettıgı parti yonetımınde. unutmayın İstanbul ne yaparsa küçük anadolu'da onu izler.
bende yandaş arkadaşlara sormak isterim İstanbul daha once fonları tarikat derneklere akıtılırken o zaman zarfında yandaslar yedırılırken 3 adet icraat sayabilirler mi?
Aldıda ne oldu demek senin için yandaşlık yapmak önemli ülkenin nereye gittiği ne yapıldığı değil.
@NeyyyyMıstaamNeyyyy nereye gidiyor ülke?
ne güzel istanbulun fonları istanbullulara kaldı yandaşlara derneklere tarikatlara peşkeş çekilmedi . bumu zorunuza gitti?
aşık olduğun parti sistemi su an ekonomıyı göçertti , nereden tutsan pislik çıkıyor kamu adına bile dava açılamıyor incelenemıyor yargı yurutme yasama cökmiş sen gelmişsin ülke nereye gidiyor diyorsun
Beni ötekeleştirmen yanlış parti tutmuyorum. Doğru neyse onu söylerim. Bide kişi kendinden bilirmiş işi kayırdıgıgna göre partizanlık yapanda aşık olanda sensin. Sen beni konuşturma ben sana sayarım şimdi bisaürü şeyde parmacıklarım yorulur sen anlamazsın.
@NeyyyyMıstaamNeyyyy haklısın parmaklar yorulur bende yazsam rantları entrikaları soyup soğana cevırmelerı.
bılıyormusun her zaman siyasal islam kokusu olan ülkelerede böyledir.
yakın zamanda temizlenecek bu durumlar lakin şimdiki takım gibi parti tutanlar bizden daha fazla devrimci olacak ya ona gülüyorum bende .
ben ülke yararına bakarım genel anlamda.
ne durumdayız asgari ile geçinenler alım gücü vs. zaten ortada herkesin Allah yardımcısı olsun.
Siyasal islam kokusu değil korkusu diyeceksin ona
@NeyyyyMıstaamNeyyyy her ikiside olur .
fakat siyasal islam kelime itibari ile güzel naif herkesin benimsediği ekonomık , hukuki , adaletli bir kelime değil. burda dikkat edersen kimse islam kelimesini irdelemiyor , siyasal islam üzerinden hareket edenlerin yaptıklarını kastediyort velev ki zaten gün yüzünde herşey umarım acıkca ifade etmişimdir.
1-Fazilet durağı (organize kötülük )
Haberiyle gündeme gelen, covid varken hastalık korkutucu durumdayken, İETT sefer sayıları azaltıldı.
2- temel atmama töreniyle başlayıp tam kapasite calsitirmadigi arutma tesisleri sonrası k. cekmece gölünün yanına yaklasilmiyor, Marmara da ki musilajin ana sebebi İstanbul atıkları vs.
Ama bunlar popüler olamadı ve fanları
3- musluk açma törenini kutladı.
bu kitle ekrem kazandı diye asla yanlışı görmeyecek kadar kör fanatik militan kafalarla dolu onlar erdoğan kaybetsin diye hdpli teröristlere bile oy vermekten çekinmez ülke batarsa sevinir erdoğan yaptı diye bunları insan diye tasvir etmek
imkansız bunlar batının içimizdeki truva atları.
Önemli olan icraat yapmak değil. Eğer icraat önemliyse, biz bu kadar icraat yaptık da, neden İstanbul'u kaybettik diye sormak lazım bir önceki yönetime.
Gelişime alışmak... İnsanlar 25 yıllık belediye idaresine alışınca, her gelenin aynı hizmetleri devam ettireceğini düşünmeye başlaması.
Bir Teknik Direktör iyiyse, kulüp onunla sürekli devam eder. Ama bir dönem iyi ve sonrasında kötüyse, kulüp onunla yolları ayırır. AKP'nin ömrü bitmişti zaten İstanbul'da. Derneklere aktarılan milyonlarca dolarlar ve güzelim şehir Suriyeliler ile dolunca, millet de bu şekilde cezalandırdı. İstanbul'lu uyandı ve akıllandı, gerisi tüm Türkiye'nin başına.
Umarım bu uyanıklık ve akıllılığın gelecek seçimlerde de devam ettiğini söylersiniz. Lakin halen T-Bone ve antrikot hak etmedin. Daha somut cevaplar bekliyorum :) .
İBB nin kendi resmi sitesinden sadece bir yılda 27 den fazla proje ve icraat tümü gözler altında niye araştırmak bakmak yerine buraya bu şekilde cümleler kullanıp böyle bir şey yapmak istedin anlamadım. Ki adamın her bir projesi meclis tarafından redd 'te yiyor.
Musluk takmayı, kaldırım taşlarını söküp takmayı, Ak Partiden kalan işleri kendine maal etmeyi proje saymıyoruz saymıyoruz
1. Süt dagitmak ve bunlar icin özel sifir araclar almak.
2.
3.
Ben 1. de takildim.
Üçü tamamlayamayana TBone yok :D .
Ahh be kirk yılın bası birsey kazanacaktik olmadi 😁
Diger arkadaslara basarilar dilerim.
Bulsunlar da senin gibi bir AKP 'linin yuzunu kizartsinlar 😆
Ya offf böyle kötüleyerek kendinizi kandırmayı bırakın pahalılıkta yaşamaktan başka ne yapıyoruz iktidarı eleştirmemek için bi sürü bahane bulmaya çalışıyprsınuz
Hala tatmin olmak istiyorum diyor sgshshshsh senin gibiler ikna olmaz zaten şuanki düzenden memnun olmasan ikna edici bir şeyler aramazdın sana mülteci düzeniyle mutluluklar t*liban
T-Bone mu, antirkot mu? .. Şu an ikisini de hak etmedin. Daha çok çalışmalısın :D
Susss Ensar vakfı sussss
bizler çoban gibi güdülmeye muhatacız biri gelse gitse ne olcak bunca insana
Şov yaptığı kadar icraatını da görsek dert etmeyeceğim.
Milyon milyon burs verilenlere diyecek sözün var mı? Bence yok çünkü işinize gelmez
Soruya cvp?
Sen soruma cevap ver ben cevabı veririm
300 metrobüs alımına cumhur başkanımız neden izin vermedi? Hizmet ettirmemek için mi?
Hizmet edemiyorsa koltuğu neden işgal ediyor?
Verecek cevabın yok. İki soruma cevap vermedin yazdığına bak. Adamı engellediklerini bildiğin halde işine gelmiyor. Gelmesin çünkü çaldılar dediniz 810 bin fark attik. Hadi cumhur başkanı yapamazsınız diyinde bı farkda orada atalim
Aslında şu ana kadar yazdıklarınla soruya cevap vermiş oldun. İmamınoğlunu 3 değil, 1 tane bile icraatı yok demişsin. Bunu da Ak Partiye bağlamışsın. Demek ki icraatı olsa bile Ak Parti yapmış olacak. Özetlersek, koltukta boş bir çuval oturuyor.. sözünü geveleyerek itiraf etmişsin.
Ak parti yapmış olacak demedim. Adamın önüne engel oluyorsunuz yapmak istediğini onaylamiyorsunuz dedim ama makarna yemekten anlayamaz olmuşsun. Sen bu kafada devam et
Diyemedin.
Çalmıyor, çaldırmıyor, tarikatlara ve derneklere para aktarıyor...
O halde sözde tasarruf ettiği paralar nereye gitti de belediye 2 yılda boğazına kadar borca battı?
Kendi sitelerine bak... Döviz yükseldiği için ödeyemiyoruz diyorlar.. Mazeret hazır...
Her ne yaptıysa dini sömürmedi
her ne yapamadıysa kandırıldık demedi
Yani bişey yapmadı?
@Piposs Ailesinde dindar biri varmış 😂😂😂😂
Hizmet yapıyor mu
Tasarruf ediyorum dedi. İBB Boğazına kadar borca girdi. İSPARK İflasın eşiğine geldi. Ortada parada yok hizmette.
Istanbulun parasının peşkeş çekilmesinin önüne geçti. Mesela 1 araba 1 km de 300 lt yakıt yakmıştı daha önce bunun önüne geçti. İstanbul annelerine yardımda bulunuyor. Belediyenin verdiği yardım paralarını küçük esnafta kullanılmasını sağladı. Gençlere her konuda destek veriyor. Gormek istemeyen gözlerin açılır mı?
Peşkeş mi dedin? Aç Google ı bak İstanbul'un güncel borç durumunu gör.
Sende ac bak ülkenin borç durumuna ondan sonra yorum yap. İstanbulu nekadar borçla almış İmamoğlu onuda ogrende beynin yenilensin
Ha birde kac fark atmış onada bakta halkın isteğine saygı duymayı öğren.
yaptığı değil yapmadıkları önemli 😂
İmamoğlu idaresindeki İBB, tasarruf ve savurganlığı önleyeceğim sloganları ile çıktığı yolda şu sıralar rekor borca koşuyor. Garip bir şekilde, sözde o kadar para dağıtan önceki yönetim, yeni yönetime İBB nin 1 aylık gelirine eş değer borç bırakmıştı.
Kreşler, süt, annelere ücretsiz ulaşım gibi şeyleri yapacaktı, ne yaptı acaba... ama kayağa gitti, tekne turu yaptı, adam meşgul uğraştırmayın..
Çeşme açılışı
Temel atmama töreni
Borç batagı
Heykel var mi?
4 yaş altı cocugu olan annelere iett indirim yaptı galiba
bide musluk yaptı
3. bende yok
Ben de İstanbul'da değil turkiyede yasiyorum2018 de ekonomi iyi olacak diyor du rte iyi oldumu merak ediyorum
Geçmişle kıyasladığımızda ekonomi çok iyi seviyelere geldi fakat dünyayı negatif etkileyen bir pandemi döneminden geçiyoruz. Tüm dünyayı etkilediği gibi Türkiye'yi de negatif yönde etkiledi.
Yazdıklarımı teyit etmek için şu verileri inceleyebilirsiniz.
Kıyaslayacağınız döneme ait sanayi ve tarım üretim verileri (artışı ya da azalışı)
İnşaat çok ciddiye alınmasa da ülkenin alt yapısını geliştirmek, gelecekte işler hale getireceği için çok kıymetlidir. Örneğin bir bölgenin yolu yoksa orada üretimi canlandıramazsınız çünkü ürettiğiniz ürünü sevk etmeniz gerekmektedir. Buna raylı sistem ve havalimanları da dahildir. Bu tür yatırımlar isminden de anlaşılacağı üzere gelecekte faydalarını göreceğimiz yatırımlardır.
@Master81 nesi iyi saf mısın sen geçen yılki alim gücüne birde şimdiye baş geçmişte isszilk kaç şimdi kaç mal mal konuşup sınır etmeyin insanı
@Master81 neyin makrosu bu kadar genç işsizlik var mı var hayat pahaliligi var banane neyin makrosu
@Master81 kalibreli çok indan var 12 saate 2800 tl veriliyor açlık sınırı altı maaş bu maaşa kendine köle arıyorlarsaa işvereneler patron değil köle tüccarıdır
@Master81 kaç yaşındasın şimdi üni mezunu kaç kişi ıssız ayrıca senin aldigin bu parayı kaç kişi alıyor ülkenin yarışı asgari ücretli
Bende diyorum ki bunun suçlusu kim?
38 yaşındayım. Geçen sene aldığımdan daha az alır durumdayım çünkü pandemi var. Pandemi bittiğinde daha iyi olacak.
Tekrar soruyorum bunun sebebi nedir?
İş bilme, çok yorulma,. ben un bitirdim çok para isterim de. Bir şey üretme, sonra da iş bulamıyorum de.
@Master81 yeni mezunlara iş fırsatı taninmazsa nasıl tecrübe edincek acaba
Bırak ya makro mikroymus ben markete gittiğim de geçmiş yıllara gire nerede olduğumuzu biliyoruz bırakın bu tuzu kurulari iyi mis ekonomi nah iyi
Oldu oldu uçurumdan aşağı yararlanıyoruz kendisini ülkemizin ekonomisti ilan edip, dolarla asgariyi kıyaslamayın diyen kişi sayesinde 😂😂 dünyayı negatif etkileyen pandemi sürecinden geçiyormuşuz. Hadi canım ya ciddi misin 😂 bu süreçte halkı ayakta tutabilecek destekler verilmesi gerekirken, vergi üstüne vergi neyin nesi oluyor.
@Master81 is beğenmeme himm evet haklısın. Mesela üniversite mezunu olup da asgari ücretin altında konfeksiyonda çalışmak istemiyorum. Aaa ama benim iş beğenmeme lüksüm yok değil mi, afedersiniz. ya da kendi bölümümde asgari ücret altında çalışmak istemiyorum. Madem mesleğimde çalışamayacaktım, istihdamım olmayacaktı neden mezun sayısı sınırlandırılmadı. Ben devlet hastanelerinde yerime emekliliği yaklaşmış hemşireler çalışsın diye mi hem bulaşıkçılık yapıp hem okudum. Aa pardon ama şimdi iş begenmiyor oldum değil mi. Kulaktan dolma laflarla kendinizi avutun lütfen. Temel gıda malzemelerinden biri olan yağı almak için on kez düşünmeyi istememek en doğal, en insani hakkımız.
Ben takip edemiyorum türkiyeyi acikcasi , ne desem yalan olur bu konuda
İstanbul'u bilmiyorum ve Ankara 'dan memnun değilim.
Ben Ankara 'da yaşıyorum ama ak parti hükümetinin adamlarından iyidir
Cahille sohbet etmeyi bıraktım uzun zaman önce. Sizin gibilere laf anlatılmaz
Türkiye dünyanın süper gücü, desem hemen muhalefet yapmaya başlardın 😂😂
1. Temel atmama töreni
2. Çeşme açılışı
3. Heykel açılışı
doğmamış cocuga don biçilmez
olmayan icraata sayı belirtilmez
. BB sitesine gir öğren o kadar merak ediyorsan.
Girdim öğrendim. Erdoğan'ın belediye başkanı iken 6 ayda yaptıklarını 2 yılda yapamadılar
Sitede yazıyor. Bir bak. Mesela arıtma tesisleri. Erdoğan senede 4 arıtma tesisi yapmış Bunlar iki senede bir arıtma tesisi yaptı. Sosyal medyada da bol bol onun şovunu yaptılar Çünkü kendileri sadece şovmen
boş ver hacimi, imkanı. Belli ki bana verdiğin akıla kendin uymamışsın. Siteye gir bak, sonra konuşalım. Net sölüyorum, İmamoğlu'nun belediyecilik anlayışı da, hizmet anlayişi da, Erdoğan'ın 1/100 i kadar bile değil. Unutma, Erdoğan belediye başkanı iken, mecliste 4. sıradaki partinin üyesi idi. Yani o sizin, "Ak Partliler yaptırmıyor, onaylamıyor" lafları boş.
Masal soyut olur. Ben somut olanı yazdım.
bunu da bir izle bakalım ne demiş ne yapmış?
https://www.dailymotion.com/video/x2q53kq
Doğruluk
Dürüstlük
Cesaret
😆
Hırsızlığı da dürüstlük kapsamına alıyor musun
Bizim ülkemizde hiç bir parti hiç bir kurum hiç bir resmi özel ne gelirse aklına katiyen hırsızlık olmaz olmazda. Bu kadar kesin konuşmayın ayıptır güzel ülkemde tüm kurum kuruluşlar işini layıkıyla yapıyor sizi kınıyorum hırsız diye itham ettiğiniz için
Çok ilginç
Ankara'da yaşıyorum yazamam bilmiyorum
Bilende çıkmadı zaten.
temel atmama töreni
müsilaj
her mahalleye kıreş yapmama
Bir tane bile yazamam
Kayak yapmak
Tekne turu yapmak
Uyumak :)
Balik yemege unutmuyalim. Ben o olaya cok takildim.
Her şey çok güzel oldu kanka
Atla gel uçağa
ne bilim ya bu işlere ben bakmıyom
At, avrat, silah
Henüz hiç mantıklı cevap gelmedi bu soruya...
Soru mantıklı değil ki :D
Evet, farklı bi bakış açısı :D İmamınoğluna hesap mı soracağız. Ne derse eyvallah dememiz lazım. Adam büyük lider :D
Tabi ki hesap soracaksın. Hatta sen hesap sormadan o hesap verecek. Olması gereken bu. Büyük lider mi? ooo hemşerim o devir bitti be ya.. bu topraklardan artık kolay kolay büyük bir lider çıkmaz. Ya asloında çıkmasın da.. devir değişiyor hafız. artık liderlik çağları geride kalıyor. artık dünya merkeziyetsiz yönetime öz yönetime hazırlanıyor. lider neymiş kimmiş?
Manisa dayım takip etmiyorum
Kan çıkar şimdi boş ver antrikotu😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?