Arkadaşlar ben bu sene oyumu Muharrem İnceye vermek isterim ama kendisi nasıl düşünüyor? Hedefleri nedir? Falan nedir bilmiyorum biri beni aydınlatabilir mi bu konuda
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Türkiye’nin en büyük sorunu deprem ve su hakkında projeleri var. Toplam 20 tane projesi olduğunu söyledi. Kendinden dinlesen daha iyi olur. Onun kadar mantıklı konuşan bi tane adam yok zaten.
01 Yorumla- 1 yıl
Nereden dinleyebilirim yani ne yazsam çıkar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
Suana kadar bana en mantikli gercekci projeler muharrem incenin. Vaad ettiklerinin 100 de 20 sini yapsa yeter. Bir egitimci okdugu icin egitimi duzeltse bile cok buyuk bir basari olur. Bende oyumu inceye verecem
00 Yorumla- 1 yıl
Hedefi Erdogani kazandırmak ne projesi var ne de vaatleri boş boş konuşuyor
15 Yorumla- 1 yıl
Erdoğanın kazanmasını isteseydi chp den ayrılmazdı
- 1 yıl
Adam kazandı lafını hatirlatirim
- 1 yıl
Kazanmadı oylar çalındı diyip kapı kapı gezse ne değişecekti? Arkasında adam mı var dı? Partinin lideri bile ona liderliği bırakmadı. Bu kadar saçma bir şey olabilir mi adam cumhurbaşkanı adayı partinin genel başkanı değil. Asıl Tayyip sevdalısı olan Kılıçdaroğludur.
- 1 yıl
Kardeşim kendi oyuna sahip çıkamayan adamdan hayır gelmez ülkeye bunlar bahane değil İmamoğlu sahip çıktı kazandi hadi selametle
- 1 yıl
Tayyip’in koyunları gibi kesin konuşup konuşmayı sonlandırman da ne ironik geliyor ama selametle kardeşim.
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Haber türk te adam politikasını anlattı et fiyatını nasıl ucuzlaticaz böyle böyle yapıcaz diye ve bana mantıklı ve bilimsel geliyor açıklamaları
00 Yorumla - 1 yıl
Içi boş davul sadece gürültü
013 Yorumla- 1 yıl
Hangisin içi dolu sen söyle ona oy verelim
- 1 yıl
Bunu idrak edecek aklın yoksa zaten oy Moy verme
- 1 yıl
Oy vermezsem Tayyipe gidecek oyum fikirlerine saygı duyacak bir insanım senden fikir bekliyorum yaşına göre konuşma üslubuna bakılırsa saygı duyulacak biri değilsin sanırım
- 1 yıl
Yo gayet net cvp verdim bundan da mantığın bişi çıkarmıyorsa muhatap olma zaten ergen bebe 😉
- 1 yıl
Net bir cevap vermedin senden isim bekledim fikir bekledim ama sen bana sataşmayı seçtin hala devam ediyorsun 32 yaşında gayet yerine göre olgun bir insanım ama o yerler senin gibilerden dolu olduğu için olgun ve saygın kişiliğimi korumakta zorlanıyorum
- 1 yıl
Sinirlenince……
- 1 yıl
Senin gibi ne ayıp a*ına koyuyorum ve rahatlıyorum
- 1 yıl
Mecazi anlamda değil gerçek anlamda koyuyorum
- 1 yıl
Şimdi si*tir git an*nın a*ına kadar yolun var
- 1 yıl
Saygılı olgun kişiliğe bak😂👏👏 boşa demiyorlar kişinin ahlakı öfke anında belli olur diye
- 1 yıl
32 yaşında kime oy vereceğini idrak edememiş kişi... Benden fikir istiyor sanki o fikre saygı duyup yönelecek.. Küfür siz erkeklerin içinde var.. RTE ver kurtul.. Selametle...
- 1 yıl
Tamam Muharrem İnce en mantıklısı o zaman
- 1 yıl
Çıktı işte tüm kişiliğin meydana 😂👏👏👏👏edep yoksunu artı zayıf karakter.. Ince ince...
- 1 yıl
Oylar Kılıçdaroğluna
10 Yorumla Ümit Özdağ dan farkı yok saray elamanı
112 Yorumla- 1 yıl
Saray elemanı olsa Kılıçdaroğlu gibi büyük bir tayyipçinin yanından niye ayrılsın?
- 1 yıl
Kk tayipci olduğunu kanıtlasana
Ben muharem inceyi kanitlayabilirim mesela başkan dediğiniz m i vatandasa telefonda nasıl konustugunuda kanitlayabilirim ses kaydı
Bir cumhurbaskani adayı bir vatandaşa telefonda kufurmu eder
Cenazede Erdoğan kk davut oğlu elini sıkmıyor ama muharem incenin elini sıkıyor ve yan yana duruyorlar vb daha fazla video var - 1 yıl
Ah be dostum bunlarla mı inceyi Tayyipçi ilan ediyorsun jdjdjdj biraz yapılan siyasete baksan kim kimin ekmeğine nasıl yağ sürüyor görürsün.
- 1 yıl
Hdp ye karşı olduğu için mi ırkçı yaptın adamı?
- 1 yıl
Adam PKK karşıtı Kürt karşıtı değil bu ülke de PKK karşıtı olan uyum içinde yaşamak isteyen Kürtlerle zaten konuşurum diyor. Irkçı biri bunu yapmaz. Vatanını seven biri bunu yapar. Sen HDP nin kandilin emriyle hareket ettiğini hatta dağa adam gönderdiklerini bilerek mi HDP li sin yoksa bunları inkar ederek mi HDP lisin?
- 1 yıl
O dağdan inen ırkdaşlarını dinlersen anlatıyorlar zaten ama sana onlarcasını atsam neye inanmak istiyorsan ona inanırsın. Kanıt zaten her yerde görmek istemedikçe bakman bir şeyi değiştirmez. PKK nasıl biter biliyor musun? Akpartili koyunlar gibi olmazsan biter. Yukarda dönenlerin hepsinin amacının para olduğunu bunu da uyuşturucu silah ve insan vb yasa dışı işler yaparak yapıldığını anlarsan biter. Bunları yapan PKK ırkdaşlarını ülke vaadiyle kandırıyor. Maşa olarak da HDP yi kullanıyor. Yine bunu yapan AKP de dini kullanıyor. Yani dağda ki Ahmet’le şehirde ki Mehmet’in aynı şekilde kullanıldığını anlarsan kabul edersen ve bunu anlatırsan insanlara PKK biter.
- 1 yıl
Aynen kardeşim zaten o katliamı yapanlarla ben aynı insanım. 200 yıllık Kürt sorununu ben yarattım. Doğrusun beni onlarla bir tutarak konuşmaya devam edersen zaten seninle iletişim kuramayız. Sen diyorsun ki katliam yapıldı (evet yapıldı kabul ediyorum) peki bunun karşılığında PKK da aynısını yaptı. Sen silahlı eyleme karşı gelerek yapılan silahlı eylemi destekleyerek kendinle çelişiyorsun yeterince. Bunun farkına varırsan sevinirim. Annesine tecavüz edilen babasına dışkı yedirtilen adamın kendisi oğlu torunu şehirde bomba patlatsın orada ölen bebek insan vs bunların yakınları da senin dediğin gibi mi yapsın peki? Savaşmaya devam mı etsin? orada ölenlerin babaları mı yaptı bu katliamı? Irkdaşları yaptı diye ülke kan gölüne dönsün? Silahlı eylemler bırakılmadan bunları yapanların cezası verilmeden sen dil meselesini de konuşamazsın. Bana göre Kürt dili özgür bırakılmalı öğretilsin okullarda benim bir sorunum yok Kürt diliyle ama Türkçe de bilmek zorundasın hatta İngiliz ve Arapça da. 4 dil bilmeli benim insanım. Ama benim askerime kurşun sıkanın benim ülkemde işi yok bunu da bil.
- 1 yıl
Pkk bitti zaten yurt içinde bayraktar tb2ler içinizden geçti mkodumun malı seni
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi