Evet fikirlerinizi de ayrıca belirtirseniz sevinirim
Ülkemiz için sorun oluşturmaz daimi kalsınlar
Ülkemiz için bu büyük bir sorun, kalmamalılar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yarın bir gün parti kurup seçimlere katılır meclise girerse ne olacak?
Sınırlar neden açık ki? Elini kollunu sallayan haymana beygiri giriyorlar üstüne birde çekip gitmek isteyeni geri göndermiyorlar neyin planı programı yapılıyor anlamak güç değil. Kusura bakmasın kimse ama bu ülkede Türkler haricinde kimseyi görmek istemiyorum. Her milletin devleti var defolup gitsinler ülkelerine ne bu ya toplama kampı gibi ülke...
Düşüncemizin hicbir önemi yok onun içinde istemediğimizi bile bile suriyeliler getirip vatandaşlık verdiler sira afganlara vatandaslik vermekte esat suriyelileri geri cagirdi niye dönmediler rahat tabi burası ülkenin tüm şehirlerini gezdiler biz oturduğumuz şehirden çıkamazken kim veriyo yol paralarını dersiniz başımızdakiler çünkü bizzat kendim şahit oldum bilet satışta çalıştığın dönem bana en yüksekten kes bileti dedi 10 tane bilet aldı sordum niye yüksek ücretten kestirdim diye devletten alıyorum dedi parasını ya
Milyonlarca kimliksiz kayıtsız suç teşkil eden tip ülkeye giriyor 2021 yılı itibariyle azınlıkta kalan türk vatandaşlarına herhangi bir yerde bu tipler birşey yapsa bu şahısları kıçlarını yırtsalar bulamazlar herhangi bir merdiven altı bir yere girdiğinizde en az 10 tane mültecinin çalıştığını göreceksiniz bu vatan 40 yıl pkk ile uğraştı bi 40 yıl daha da bu mültecilerle uğraşır
Cevap
4Cevap
Bizler ne kadr burda görüş paylasırsak paylasalım bir önmei yokki, herkesin kndi ülkesi var defolup gitsinler, bizim ülkenin adamı ülkenin adamı aç Baska ülkenin milletine kucak acıyrz adamlar ne ilaca ücret ödüyorlar ne barınmaya ne de hastaneye en basitinden birde üstüne üstlük bizim devletten para alıyorlar!!!
Biz gelmesinler diye bir yerimizi yırtsak bile toplayacak gene bu ak yolcular nerde pislik varsa gelecekler.
ben şunu belirtmek istiyorum nasıl birinci dünya savaşından araplar ingilizlerle anlaşıp bizi sattılar aha bu suri ler ve afganlarda büyük ihtimal böyle olacak önce bizi dışlayacaklar sonra da özerklik isteyecekler aha şuraya yazıyorum
Akp bu kadar hatalı politikaları yüzünden yıllar sonra ne yapacak merak ediyorum
yoksa siz gideceklerini mi düşünüyordunuz :D :D
Harika, tam bi ortadopu ülkesiyiz
Gitsinler.
Onlar sizin din kardeşleriniz hahhahahahhh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?