Kanka vallahi yaptırımlar hemen gelmeli. Aşı olmak istemeyen kitlenin evinde oturması gerekiyor. Benim kız kardeşim de iki gün önce kaptı gibi şu an arkadaşında karantina da. 2. doz aşısını olan kişide fazla rahatsızlık yokmuş, ilk dozu olan kardeşim bir miktar daha iyi, gel gör ki aşıyı olmayan arkadaşı öksürük tat kaybı yok olmuş bile.
Aşı kurtarıcımız olacak, normale döndürecek bizi, bunların kompleksleri yüzünden bu süreç uzayacak şaka gibi. Geçmiş olsun hepsine bir an önce iyileşirler inşallah. Covid'e yakalanmaktan korkmazlar ama aşıdan korkarlar oda ayrı bir ironi.
Aminn inşallah kanka aşılar başka ülkelere gönderilirken buradaki yorumları hatırlıyorsun dimi aşılar neden gönderiliyor diye şimdi aşı var başka teoriler üretmeye başladılar
Pandemi bu, şaka değil. İnsanlar kafasında komplo teorisi kuruyor diye benim hayatım sevilmek zorunda mı? Hayır yani aşının içine çip takıp kim sizin entrikalı ve monoton hayatınızı izleyecekse. 😅🐍
Hiecc iste. Adamlar kendilerini cok onmsiyor. Yaw o cip ssnden pahali elin amerikasi hic isi gucu yok sana ciplemi ugrascak cok isterse oldurmeyi sallar iki bomba kim engel olucakki? 🤣
Önceden kişinin insiyatifine bırakılması gerektiğini düşünüyordum ama bu delta olayı çıktıktan sonra fikrim değişti. Herkes aşı olmalı , zorunluluk haline getirilmeli.
Döner döner söylerim devletin ben mesul değilim kağıdı imzalatıp yaptırdığı aşıya güvenilmemesi çok normal ha bu arada ben yaptırdım yaptırmayanlarada hak veriyorum Devlet bir an önce mesul olmalı sonra ne yaptırım getirirse desteklerim
Mesul ne yahu? Bir disciye gittinmi ya da acilde yaraya mudehale edildimi sana kocaman icinde bilimum saglik personeline hatta temizlikcisine kadar hakkim helaldi diye kagit imzalattiriyorlar. Bu uygulama 4335689999 yildir var zaten. Sorun olmuyordu simdi noldu
Ne alaka aşı olunca virüs bulaşmıyor mu? Aşı olduktan sonra birsürü yakalanan ve karantinaya alınan insanlar olmadı mı? Demekki bulaştırma riskleri olduğu için oluyor. Yani olan da olmayanda bulaştırıyor. Bundan birkaç yıl sonrasının garantisi yok. Neden aşıyı yaptırırken imza attırıyorlar sorumluluk almıyoruz diye? Bir sürü de yan etkisi var. Ben bir sürü insan biliyorum aşı olduktan sonra fenalaşıp hayatını kaybeden. Sanki bir senelik aşı bizi kurtaracakmış gibi konuşuyorsun. Günlük bakma olaylara.
Aşı virüsü bitirecek denmiyor, aşı daha hafif atlatmamiza sebep olacak deniyor. Alttaki yorumumu okursan sevinirim, herkes geçirecek bu hastalığı öyle ya da böyle ama bilime sırt dayayıp aşı olmak istemeyenlere evinde oturmalarına saygı duyacağız. Aşı zorunlu olsun demiyoruz. Aşı olmayanlar toplum içinden muaf edilsin istiyoruz.
Tek soru çevreden kim öldü bi kanıtlasana sosyal medya ağzıyla konuşuyorsun şu an. Aşı bulaşı kesmiyor, öldürücülüğü düşürüyor ah bunu idrak edebilseniz.
@LApadulaa önce beni tanıman lazım kanıtlayabilmem için zira nasıl güveneceksin doğru söylediğime. Ben şu dediğim zaman gidip kim olduğunu araştıracakmısın boş yapma burda şimdi. Öldürülcülüğü düşürüyormuş belki de doğrudur ama ben uzun vadeli güvenmiyorum. Zaten atlatacak bünye atlatır onu merak etme. Sen güveniyorsun ben güvenmiyorum bu kadar basit. Geçmiyor heralde. Bir senede aşı bulunamaz. www.google.com/.../tarihte-asilar-ne-kadar-surede-gelistirildi (bak bakalım aşılar en erken ne kadar zamanda bulunmuş)
@uçmayıbırakankuşş aşı olmayan kişilere mi üzülüyorsun onlara birşey olacak diye? Çünkü onlar herşeyi göze alıp olmuyor. Tam açıklasan ne demek istediğini anlamıyorum çünkü
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Fransa aşı sertifikası olmayan bireyleri kısıtlama yoluna gidiyor! Vaka sayısına göre de aşı zorunlu kılınacak, bizde de olmalı mı?