Yabancı uyruklu iki kadın, bikinileri ile Taksim Meydanı’nda dakikalarca poz verdi. Kadınları gören vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemedi. Çevredeki vatandaşlardan birinin kadınlarla fotoğraf çekildiği görüldü. VİDEOBence fotoğraf çekinmekte hiçbir sakınca yok fakat topluma açık alanda yapılması ve çocukların, ailelerin, yaşlıların olduğu ve sıkça geçtiği yerlerde yapılması oldukça tepki alır
nedeni ne açıkla örneğin çocuklu bir aile nin çocugu ailesine bu kadınları sorduğunda değişik sorular ile birlikte ailenin düşeceği zorlukları hesaba kat
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sanırsın tek onlarda... Var
Bu neyin havası anlayamıyorum
İğrenç görünüyor herkes de çıkıp aklına geleni yapsın o zaman saçmalık
işte özgürlük adı altında teşhircilik bana göre
Yani bir adam bu denli çıkıp hertarafı belli olan sbirşeyler giyip çıksaydı vurarak öldürmüşlerdi
Feminen biri olarak diyorum bunu hemde
yani haklısın boxer ile gezer ise bir erkek linç edilir
Çıplak çekinselerdi ortada bir haber olurdu. o zaman tartışırdık. Şimdi tartışılıcak ve konuşulucak bir şey yok bence.
sorudada belirttiğim gibi binlerce insanın aileden tut çocuklara kadar geçtiği yerde çekinmek tepki alır dedim
Almamalı
nedeni ne açıkla örneğin çocuklu bir aile nin çocugu ailesine bu kadınları sorduğunda değişik sorular ile birlikte ailenin düşeceği zorlukları hesaba kat
Herkes teşhirci oldu artık. Pek farklı gelmiyo
özgürlük adı altında teşhircilik boy gösterdi
Evet kesinlikle katılıyorum
Bedeni açmak da moda oldu...
haklılık payın var
Gunah yani görende bı bunlarda var sanar
Saçma
yani git sahilde deniz kenarında çek aşırı saçma olmuş yeri
Amac dikkat çekmek sanırsın bı onlarda var kshdjwhdu
ahlaksızlık dendiğide ise ozgorlook diye bağırıyorlar
Bikini nerde
fotoğrafta