Güney Afrika'da ateşe verilen binada mahsur kalan anne, çocuğunu aşağı atarak kurtardı.
#dediykodu #gündem
Tatbikatta gece çadırdayım dışarda bağrışmalar oluyor yangın gibi akev görünüyor çıkıp gittim benzin butonunun ağzından prunus gibi alac fışkırıyor.. Salak ast subay çakmak yakip bidon dolumu diye bakmış... Kimi asker şu getirin diye bağırıyor, kimi bidonu devirin diye bağırıyor.. Bir branda aldım araç bırakası işlettim. ve bitin deli gibi kapadım ve söndü.. Benzin tankerinden bidonlar benzi bosaltiyor şoför. benzinlil içinde o arada çankayada dolduruyor ve çakıyor çakmağı tankerin hortumu tutuşuyor tanker yanıyor.. Her kes kaçırıyor direksiyona geçip tankeri yanar halde benzinlik dışına çıkardım hortumu kuma sokup söndürdüm ve tanker kurtuldu sonra komutan bana sen manganmışım defi.. Bunun ışığında ne yapacagimi anlarsın herhalde
O ortamda ne halde olurum, ruh halimi düşünmek bile istemiyorum. Sanırım refleks olarak düşünmeden hareket ederdim. Belki çocuğumu kucağıma alır unu kurtarma pahasına, vücudumu onun canını emniyete alacak şekilde onu kucaklayıp kıllarımla gövdemle ona kafes olup o halde birlikte atlardım, canımı riske atar onun burnunun kanamasına izin vermeden onun canını mutlaka kurtarmaya gayret ederdim.😎
Korkarım ama başka çare olmadığını bildiğimden atarım
Uha evet
Cevap
7Cevap
O an o telaşla kimse ne yapacağını kestiremez
Anlık refleksle yapılır bişeyler
Annelik işte 😔 Anne olmadığım için bilemem. Ama çocuğum için onun canı kadar benim canımda önemli olduğundan kendimi de kurtarmaya çalışırdım.
~yani farklı bir yol bulmaya çalışırdım 🍃
O anlık can havli ve kadın diğerinde kurtulma ihtimalinin daha çok olduğunu görmüş emin degikim ama gakiba bende yapardım
Büyük cesaret.
Ben yapmazdım çünkü tehlikeli lakin o anda öyle bir zor durumda başka çarende yok gibi. Bina farkı.
Son çaresi buysa atmam o kucağımda atlarım sirt üstü düşerim hiç değilse düşüşü daha yumuşak olur ve şansı artar
Yanarak ölmesinden ise öylesi daha iyidir diye düşünürdüm
Yanarak ölmesindense başka bir yol ararım herhalde ama çok korkunç bir durum.
Kesinlikle tereddüt etmem en son carem o kalmiştir...
Atarım belki bık kırıkları kurtulur tamamen yanmaktan iyidir
Atarım belki bir kırıkla kurtulur yazmaya çalıştım
Evet atarım. Halkımız zaten Madımak olayından dolayı iyi tecrübeli.
Güven içinde tutacaklarının garantisini gördüysem atarım
Yere düştüğünde birşey olmayacaksa atarım benim canımdan daha kıymetli onun ki
Atardım yanarak ölmekten iyidir
onla birlikte atlardım
Atarım atlarım yanmaktan iyidir diye dusunuyoru,
Heralde atarım. Yanmasından iyidir.
Mecbur atarım başka çarem yok
En azından belki kurtulur diyebilir ve atarım...
Yanmasından iyidir tabii ki atarız
Kurtulmak icin baska sansi yoksa evet
evett atarımm
Atlarım
Kimse yaşamasın😬
Hayır yapamazdim
Kendimi de atarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?