Daha iyi kim yönetecek miş? Her saniyesi yalan olan pkk lı karikatür tip Kılıçdaroğlu mu? Gladyonum fetönün aparatı Akşener mi? 4 matematik 10 Türkçeyle üniversiteye girmiş cia kuklası imamoğlu mu?
PKK lı Kılıçdaroğlunu oraya fetö/gladyo getirdi. Cumhurbaşkanı adayını da Gladyo/fetö/cia belirleyecek be KK nın eline verecek. Akp deki fettoşların da canı cehenneme ama akp deki fettoşlar akp nin politikalarını belirleyecek güçte değil. Ama CHPkk yı ve Kılıçdaroğlunu bizzat cia/gladyo/fetö yönetiyor, KK ve Chpkk vatan hainidir.
O yokkende biz vardık, defolsun ülkenin başından garibanın gtunden kan ala ala servetlerine servet kattılat yuh olsun yazıklar olsun ki hala sizin gibi savunanlar var
Sanki KK gelirse bundan iyi mi olacak? Ekonomi çok iyi demiyorum ama kötü de değil. Türkiyenin ekonomi hiç bir zaman iyi olmadı zaten. Şimdi Cumhuriyet tarihinin en iyi dönemlerinden biri.
Aynen murat kardeş böyle önyargılı, aptal insanlarla, provakatörlerle tartışılmaz cahille tartışılmaz nede olsa Kılıçdaroğlu na muhtarlık verilmez Kılıçdaroğlu nu ülkenin en iyisi yapack nerdeyse tayyip e muhtarlık verilmez diyo😂
Noldu yavru yemedi görüşü mü Kaldırdın , saygısız ,😉😂Provokatör İşine gelmedi tabi Bitmediydi laflarım suçlarını yüzüne vuruyordum ne güzl Kendin okumadığına boş diyip de bana oku diyen tezat boş insan,😂😂😂lafları anlamayıp işine geleni yazan şahıs.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sen ne anlarsın devlet işinden.
Ben yönetirim demedim ki, daha iyi yönetecek insanlar var diyorum. Tayyip insanları etkileme yeteneği var onun dışında ülkeyi yönetmeyi bilmiyor.
Daha iyi kim yönetecek miş?
Her saniyesi yalan olan pkk lı karikatür tip Kılıçdaroğlu mu?
Gladyonum fetönün aparatı Akşener mi?
4 matematik 10 Türkçeyle üniversiteye girmiş cia kuklası imamoğlu mu?
Feto arıyorsan Tayyipe binlerce fotosu var. Kemal beyin bir tane bile yok. Bu kadar yalan dolan içinde yaşamayın.
PKK lı Kılıçdaroğlunu oraya fetö/gladyo getirdi. Cumhurbaşkanı adayını da Gladyo/fetö/cia belirleyecek be KK nın eline verecek. Akp deki fettoşların da canı cehenneme ama akp deki fettoşlar akp nin politikalarını belirleyecek güçte değil. Ama CHPkk yı ve Kılıçdaroğlunu bizzat cia/gladyo/fetö yönetiyor, KK ve Chpkk vatan hainidir.
Ben Tayyip diyorum fotoları var fetoyu öven konuşmaları var. Tayyipi bu kadar sevmek seni kör etmiş
Vatan haini baştaki adamdır net. Ülkeyi batırdı yabancılara peşkeş çekti
Boş konuşuyorsun. O olmasa kıçından kan almışlardı.
O yokkende biz vardık, defolsun ülkenin başından garibanın gtunden kan ala ala servetlerine servet kattılat yuh olsun yazıklar olsun ki hala sizin gibi savunanlar var
Delilin yok. Sallıyorsun.
Delil çarşı pazarda çıkın ülkenin halini görürsünüz.
Aç mısın?
Açlık size göre ekmek bulamamak mı? Ülkenin ekonomisi iyi mi?
Sanki KK gelirse bundan iyi mi olacak? Ekonomi çok iyi demiyorum ama kötü de değil. Türkiyenin ekonomi hiç bir zaman iyi olmadı zaten. Şimdi Cumhuriyet tarihinin en iyi dönemlerinden biri.
Cumhuriyet tarihden tl’nin en değersiz dönemindeyiz. Geç Kemal beyi muhtar bile daha iyi yönetir
Senin yakın tarihten haberin yok
Senin tarih kendisinden haberin yok
Ön yargılı adamlarla tartışmam zaten hataydı
Tayyipi savunan adamlarla işim olmaz, ülkeyi batırdı hala savunuyorlar yuh diyorum
Ülkeye çağ atlatan gelmiş geçmiş en iyi liderlerden birine ülkeyi batırdı diyorsun:) ideolojik saplantı bu
Çağ mı? Doğru geriye doğru çağ atladık sizde haklısınız. Az ahaber izleyin.:) Gerçekler çarşı pazara gidince belli oluyor
Sizin saplantı bile değil direk batmışsınız çamura
Aynen murat kardeş böyle önyargılı, aptal insanlarla, provakatörlerle tartışılmaz cahille tartışılmaz nede olsa
Kılıçdaroğlu na muhtarlık verilmez Kılıçdaroğlu nu ülkenin en iyisi yapack nerdeyse tayyip e muhtarlık verilmez diyo😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂detay baya komik
Noldu yavru yemedi görüşü mü Kaldırdın , saygısız ,😉😂Provokatör
İşine gelmedi tabi
Bitmediydi laflarım suçlarını yüzüne vuruyordum ne güzl
Kendin okumadığına boş diyip de bana oku diyen tezat boş insan,😂😂😂lafları anlamayıp işine geleni yazan şahıs.
Evet doğal hakkımız
Evet.
Bu kadar mal cahil halk varken zor gider