"Atatürkçülüğü ve Milliyetçiliği , Batı özentisi olmak sanan ve değerlerini bineceği arabaya değiştirecek kitle mevcut."
sen kaldırırsan bende kaldırırım tiktok zekası işte.

Herife Türk milliyetçisi değil dedikçe hepimizden daha eylemci hareket ediyor.
Herife Atatürkçü değil dedikçe yine hepimizden daha eylemci hareket ediyor İstanbul boğazı yüzlerce gemiye şahitlik etti.
bizim tayfa da varsa yoksa ona buna sığınalım ona buna dilenekte bizi abye alsınlar
abi en çok zoruma giden ne oldu biliyor musunuz?
cumhuriyetin 100. yılında kendi kültürünün dansıyla kutlamak varken vals'la kutlayan kitle
bunlar kendisine atatürkçü dedi
ya kusura bakmayın da bence biz ne Atatürkçüyüz ne Milliyetçi
varsa yoksa avrupa ülkesi olmak için onların her dediğini yapmaya çalışan tüm kültürlerini kendi kültürümüz gibi yansıtmaya çalışmak
ve bana kalırsa içimizde kendisini Atatürkçü ve Milliyetçi diye maske takmış insanlar var, aslına bakıyorsun pkk kürdü, ama milliyetçi ve atatürkçü takılıyor batıya yanaştırmaya çalışan sosyal medya takımından.
milliyetçiliği ayaklarım altına aldım diyen, tek dil tek din demeyen, barış sürecini yaşatan, kendi vatandaşı varken suriyelileri düşünen, şehit hiç gözyaşı dökmeyip filistine ağlayan, yılda bir gün Atatürkçü olan, filistine üzülürken bop eşbaşkanı olduğunu unutan..
daha sayalım mı?
bop eş başkanı biri neden filistine ağlıyor
işte bunların hepsi şov, sorgulayın biraz
sorguluyorum zaten ve soruyorum,
bop eş başkanı olduğunu iddia ediyoruz fakat haması desteklediğini söylüyor, yani israil tarafından fonlanan biri ise o halde israil bizim düşmanımız
ama aynı zamanda olmadığını söylüyoruz,
israilin adamı olan biri neden savunma sanayisine bu denli yatırımlar yaparak gelişmesini sağlıyor israil tarafından sunulacak ihaları kullanabilirdik hala
iddia etmiyoruz bop başkanlığını, gururla söylüyor bunu youtube da videolara bak
ayrıca merak ediyorum bir daha davos a gelmem dedikten sonra perezden (benim tepkim moderatöreydi diyen) özür dileyecek hale gelen, mavi marmara olayında sesini çıkaramayan, bugün filistin konusunda yaptırım yapamayan ( ufacık ülkeler bile ambargo koyup, elçilikleri kapatırken) birisini sence de gizli israil destekçisi değil midir?
olabilir , ama israili tamamen karşımıza almak ne kadar mantıklı olurdu bugün bile israili karşımıza alırken çekingeler yaşıyoruz halkça, aman filistin için yapmayın aman araplar için girmeyin batıyla abdyle arayı bozmayın diye serzenişlerde bulunmuyor muyuz?
baksanıza israil en ufak canı yanınca abd ve avrupa kendi insan haklarını yok saymak adına sunduğu desteklere bakar mısınız
çok güçlü bir lobi belli ki, bu lobiye karşı onların en büyük düşmanı olan yani çinlileri ve rusları da araya alarak ikili oynayıp tr'nin çıkarına hedeflerini gerçekleştirdiğini düşünüyorum
sizce?
kesinlikle doğru düşünüyorsunuz ama işte beni bir Türk olarak Türkiyeli olarak canımı yakıyor ikili oynamalar
ben ordumuzun ve milletimizin bu ikililik sayesinde güçlendiğine inanıyorum
kafam çok karışıyordu yahu be adam kimin tarafındasın mazlum diyorsun israile tü kaka diyorsun ama 2 gün sonra el sıkışıyorsun
avrupada bi vekil de öyle söylemiş türkiye artık kararını versin onlardan mı bizden mi diye,
bence bana öyle geliyor ki Türkiye kimseye güvenmiyor bi onların çıkarına bi bunların çıkarına hareket ederek gerekli zaman yaratıp gelişimine ve hedeflerini gerçekleştirmeye çalışıyor,
belkide halkça bu yüzden kutuplaştık, iktidarın tavırları yüzünden, bi tarafımız tamamen batı yanlısıyken bi tarafımız tamamen arap yanlısı,
bu süreçte de tr olarak hedeflere yüründü ve bölgesel çekinilen bir güç oldu,
sadece aklımı karıştıran şu , kabul güzel ve ciddi gelişmeler yarattık da neden Türk liramız hala değersiz? neden ekonomimiz hala dalgalanıyor?
belkide bi oyana bi buyana oynamanın bedeli bunlar, ülkeye para gelmesi için kendi halkımızda dahil ne yaptığımızın belli olması gerekiyor,
neyse kıssadan hisse ben erdoğanın kötü biri olmadığına ve yönetimin doğru kararlar vermeye çabaladığına inanmaya başladım,
Cevap
3Cevap
20 tane Türk adasının işgaline 20 yıldır göz yumdu.
Türk vatandaşlığını ve toprağını yabancıların satışına sundu.
Türk topraklarına ne olduğu belli olmayan kaçakları doldurdu.
Andımızı kaldırdı.
Onun döneminde İstiklâl marşından rahatsız olan Suriyeliler türedi.
Türk bayrağından rahatsız olduğunu söyleyen Ruslar türedi.
Türk askerinin başına çuval geçirilirken dalga geçti.
Askerlerimiz işid tarafından yakılırken örtbas etti.
Sabah akşam halk tv izlemenin yan etkisi, olur öyle şeyler
Bu herifin olayı bu. çok iyi uyutur , çok iyi şov yapar , çok iyi mauple eder. Şeytan bile kıskanır onu
Ülkeye milyonlarca sığınmacı almak neyin nesi
görüşleri okuyunuz cevapladım oraya yazarsanız birlikte durumu tartışabiliriz konuda sapmamış olur
Araplaştırrır o
araplaşmak için ne yapılıyor mesela?
savrupanın sınırında olmamasına ve sınırlarını kapatmalarına rağmen milyonlarcası avrupa da şu an,
bizim tam dibimizde oldu sizce nasıl engelleyebilirdik
buna rağmen yinede milyonlarcası illaki giriş yolu bulur sonuçta kara yollarıyla ticaret yapıyoruz
amerika meksika sınırına kalın ve devasa elektrikli demirler çekmesine rağmen engelleyemiyor
tamam kabul devletin vicdanı olmasın sınırımıza yaklaşanı tarayıp gönderelim çoluk çocuk demeden bizi ilgilendirmez diye, ama bu seferde vicdansız acımasız sivil katliamı yapan bir devlet konumuna düşerdik, bizim israil gibi gücümüzde yokki fırsat bu fırsat batı sıçardı azımıza
Dogru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?