Yani onlar islam düşmanlığı var bizimkilerde hristiyan sevgisi mi var? Bas baya bizde de Hristiyanfobi var aynı şeyleri yapıyoruz onlardan farkımız yok.
var ama adamların haklı olduğu yerler de var. yapılan terör saldırıların çok büyük kısmından müslüman terör örgütleri çıkıyor. müslümanlar ise kendinden olmayan herkese kafir diyor. böyle bir döngü var işte.
Bi fark var bence onların islamafobik hareketlerini çok sık haberlerde görüyorum bizim ülkemizde nadiren görüyorum mesela uzun süredir ilkkez bi klisede oynayan haberi gördüm 10 sene mi oldu kaç sene oldu bide papaz öldürüldü başka ne oldu sanki bro abartma okadar turist geliyor gidiyor bide kaçtane olay gördün yanlı bakma not:ben dindar değilim
Hristiyan düşmanlığı kişilere yok, direk inançın kendisine var, gavur demek, haçlı birliği demek gibi… öte yandan Avrupa’da milyonlarca islamcı var onlarda zulüm görmüyor elbet.
Yok be bro bence bizim ülkemizde pek yok sadece gavur kelimesi var atalarımızdan kalma o kelimeyide deden eben söyler yeni nesil kullanmıyor pek hristyan demiyorda gavur diyor işte museviyede dinsizede hepsine gavur diyor yabancıya gavur diyorlar yani ama onlarda islamafobik hareket direkt camiyi basıp insanları tarıyor 2 olay oldu galiba dünyada o şekil bizde olmadı allaha şükür
Bide senin profil fotona baktımda dikkatimi çekti bişey sorcam siz aşırı solcu kesim ülkemizde neden müslümanları sevmiyorsunuz hristyanları seviyorsunuz avrupadaki solcu kesimde müslümanları seviyor onların hakkını savunuyor bizde tam tersi hadi bakalım buna ne dicen :)
Bizde kiliseyi camiye çevirdik. İşid ve benzeri yapılar islami yapılardır. İşid ister gücü Avrupa’da alsın ister Abd’den alsın islam ruhuyla hareket ediyor.
Türkiyede cami yıkılsa mesela bizim solcular zaten heryer cami yıkın gitsin oh iyi olmuş der Avrupada cami yıkılsa adım gibi eminim oranın solcuları ayaklanır yürüyüş yapar müslümanların yanında durur hiç araştırma yapmadım bu arada cok haber bakıuorm gözüme çarpıyor sadece
Ben orta batıyım kardeş doğusunu doğululara sor izmirliyim ben ayrıca bal mesela kanadada binlerce yerli halkın cocuklarının toplu mezarları çıkıp duruyor yerli halkta kızıl derili galiba yatılı kilise okullarının haberinide yap merak etme herşeyin aşırısında zarar vardır benim gibi ortadan git boşver :)
Ayrıca mesela avrupalı yunanistan müslüman mültecilerin botlarını patlatıp geri gönderiyor haberlerini videolarımı sende görmüşsündür mesela o bottakiler ermeni hristyanı olsa idi sence o botlar patlatılıp denizin ortasında bırakırlarmıydı ya da türk askeri polisi sahil güvenliği o hristiyan diye ermenileri denizde bırakırmıydı botlarını patlatırmıydı mesela bak biraz düşünsen kafanda kursan türk polisini ya da askerini sevmesen bile aen bile yok ya bizim türk milleti yapmaz böyle bişey diyosun şu an adım gibi eminim yani demem o ki ben ce bizim milletimiz iyidir yine sen boşver tabi kötüleride vardır ama iyidir yani çoğu
Tamda onu yazacaktım bizdede hristiyanafobi var ve bu gayet normal
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bunlar gece 12 yaşağını protesto edenler 2 kişi sarhoş olmuş çıkmışlar dinle ilgisi yok tabiki yine de dine saygısızlık diye 9 yıla kadar hapis isteminde bulunuluyor. Muhtemelen yüklü bir tazminat öderler dava düşer