www.mfa.gov.tr/...apilan-kotu-muamele-hk-sc.tr.mfa
twitter.com/.../1414683477774151684?s=21
Resmi likten ve twetter hesabından bizzat okuyabilirsiniz.

Barış karşılıklı olur. Tabi iki ayrı karakter arasında olabilir. Ama ben yunanistan'ın bir karaktere sahip olduğunu düşünmüyorum.
~doğal olarak da barışa dair herhangi bir şey söz konusu değil 🌻
Altında tek ve komik sebep yatıyor ; "Siyaset". Gümüşhane kadar yerde 3-5 kişiler adamların yapmadığı yokuş kalmadı arkadaş yaa :D hepsi bir yana tabi ki her şeyden önce daha maç başlamadan fairplay'i ayaklar altına almışlar üzücü bir durum. ( Takım tutmasamda GS ye başarılar dilerim. )
Hakettik bence. Yunistan'ın dşmanca tavıralrı bilindiği için bu ülkeyi tecrit etmemiz lazım. Uluslararası ortamlar dışında bu ülkeyle her türlü işlemi kesmeliyiz. Halk bu şekilde oradaki yönetime bir düzen getirebilir.
Cevap
2Cevap
Delidir ne yapsa yeridir çok sorgulamayın komşuyu düşünerek yapmıyor sonuçta 😂😂
Yunanistan a bak8n hakkını sınırını nasıl koruyor birde bize sınırdan gelen gecenin hesabı yok tebrik ederim
İyi ettiler. Bu ülkede neden kamp yapmadılar parayı yunana kazandıracaklardı. Yunan babayı gösterdi 😂
Türkiye de aynını yapmalı 🙋♀️ Avrupa’nın şımarık çocuğu Yunanistan şımarıklığını yapıyor
Nasıl düşmez ki insan , yani kimseye anlatamasam da kendi içimde kendi kendime düşüyorum
Yunanistan kadar çirkef ve kıskanç başka ülke gelmez heralde.
Devlet uyuyor yine
Or.. uspu çocuğu yunanistan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?