Erdoğan hakkında ne düşünüyorsunuz? Son iki yıldır herkes kötülemeye başladı ama önceden yaptıkları ülkeye çok şey kattı bence, hiçkimse yaptıklarını konuşmuyor yapmadığı şeyleri herkes konuşuyor, sizin fikirleriniz nelerdir? Saygı çerçevesinde yorumlarınızı bekliyorum.
Erdoğan hakkında ne düşünüyorsunuz? Son iki yıldır herkes kötülemeye başladı ama önceden yaptıkları ülkeye çok şey kattı bence?
bizim de Almanya gibi 4 tarafımız dost ülke olsa içimizde pkksi bilmem nesi olmasa. Müttefik dediklerimiz gidip pkkye binlerce tır dolusu yardım etmese eminim biz de çok çok refahlı olurduk ama durum ortada
Her şeyi Erdoğan'dan beklemek kusura bakın da aptallık. Madem çok bilgilisiniz gidin okuyun, cumhurbaşkanının görevlerini. Adam, belediye başkanlarının yapması gerekenleri yapmamasından dolayı onlarla da ilgilenirken siz her şeyi yeni gelen şahsiyete mâl ediyorsunuz. Sonra da 'ben yaptı ki?' Yahu adamın ne yaptığına sadece Google'a yazarak bile ulaşabilirsiniz.
~ben anlamıyorum gerçekten yapmış olduğu şeyleri gözü olan, aklı olan kişiler nasıl olur da algılayamaz? 🌻
Erdoganin bir basarisi yok. 2012'ye kadar iyi giden Ekonominin nedeni Ecevitin ve Kemal Devrisin uygulandigi Ekonomik cizgidi.
Erdogan bu basarilari tutamadi. Özellikle Baskanliktan sonra ipleri tamamen kendisine teslim edilince nasil beceriksiz bir lider oldugunu ülkenin durumundan anliyoruz.
Bu adamin ülkeyi verdigi zararlari düzeltmeye senin ömrün yetmeyecek. Yani sen bir ömür boyu bu adamin zararlarini göreceksin.
Ulkenin 80 yilda biriktirdigini satip dis borcta rekor kirmasindan baska yaptigi birsey yok. Bir yuzukle geldi kendi cevresini abad edip milleti surundurdu. Ha simdi yol yapti diyeceksiniz o yollari onun mutahitleri fahis fiyatlarla ulkeyi 29 sene ipotek ederek yapti. Doneminde bir tane acilan fabrika bile yok.
Erdoğanın yaptıklarnı bız bılmılyorızda Avrupa gidince anlatıyorlar eski turkıye ve yeni tukıyeyı o zamn bir şeyler yaptıgını anlıyoruz ne kadar oy vermsekte yigıtı öldur hakkini yeme
Adam gibi adam. Allah her şeyden korusun. İnşallah daha uzun seneler başkan olarak devam eder
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben rte dönemini bahçeli öncesi ve bahçeli sonrası diye ikiye ayırıyorum bahçeliyle ittifak kurduktan sonra mafya rüşvet torpil mafya kriz, öncesiyss dava devrim kalkınma büyüme istikrar güven
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
85 milyonluk ülkede 45 milyon kişi buna oy veriyor ise gayet başarılı bir siyaset güzel bir yönetim uygun bir başkan
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
aşırı yolsuzuklar oluyor eski çizgisinde olsaydı o zaman niye değişti ekonomiye bak rezalet durumda
At gözlüklerini çıkarın bu ülkeye yaptıkları zararı hiç bir iktidar yapmamıştı
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki yaptıkları faydaları bilmiyor musun? Eger CHP veya başka bir parti gelseydi başa ülke çoktan satılmış olurdu, bu şekilde refah içinde yaşayamazdik, Erdoğan başa geldiğinde ülkenin durumunu biliyor musun? Adam ülkeyi o durumdan bu zamanki duruma kadar getirmiş, pandemiden dolayı ekonomi kötü oldu diye Erdoğan'ı kötüleyemezsiniz, 14 yıldır başarılı bir şekilde devam etti ve pandemi olduğu için şu son 2 yılda ekonomik kötü olmuş olabilir ama sadece bunun için kötü diye değerlendirmemek gerek.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Erdoğan hakkında ne düşünüyorsunuz? Son iki yıldır herkes kötülemeye başladı ama önceden yaptıkları ülkeye çok şey kattı bence?