Videoyu şuraya koyuyorum o saldıran homofobik gençlere dayak atıp özür dilettiler 🏳️🌈🏳️🌈
Şahsen çok iyi Oldu ben lgbt destekçisi değilse nötrde değilse Bile gidip birine lgbt bireyi diyip saldırmamalı böyle haddini bildirirler sonra 😚
Bu olayda dikkat edilmesi gereken şey bir kişinin "laik, demokratik, hukuk devleti" olan Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde lgbti bir birey olarak bazı gruplar tarafından açıkça saldırıya uğrayabilme ihtimalidir. Sadırıya uğrayan kişi cishet bir birey mi yoksa queer mi bilmiyorum zaten bu olayın yaşanması çook büyük bir trajediyken benim bildiğim kadarıyla saldırganın güvenlik güçleri tarafından hakkından hiçbir işlem yapılmaması. Ve daha sonrasında dayak yiyip ben yanında kız olmasına rağmen bunu yaptım özür dilerim demesi 2. Bir trajedidir. Benim burada ilk aklıma gelen şey demek ki saldırdığı kişi quuer olsa bu kişiye böyle bir müdehale yapılmayacaktı ve bu kişi böyle bir nefret suçu işlediği için değil cishet birine yanında bir kadın olmasına rağmen saldırmasına özür diliyor. 🤦♀️ Cidden neresinden tutsam elimde kalan bu ülkede henüz kendini açmamış bir lgbt bireyi olarak ileride ne gibi tehlikelerle karşılaşabileceğimi bana göstere çok üzücü korkunç ve utanç duyulması gereken bir durum.
haklısın katılıyorum sana..
Cahil cüheyla dolu ülke ne denebilir ki şaşırmadım. Özür diletmeleri iyi olmuş da dileseler nolur bugün onlarca lgbt sorusu gördüm. Görüşlerde inşallah ölürler asılmalılar diyenler var. Bu ülkede pislikler bitmiyor hergün bir hayvana tecavüz kadın katliamı çocuklara eziyet oluyor. Lgbt üyelerine gelene kadar laf edilmesi önlenmesi protesto edilmesi gereken o kadar şey var ki
Üyesi değil kanka bireyi o 💝 ve evet katılıyorum ve bence dersini almışlardır rezil oldular sonuçta tekrar edemezler Azcık karakter ve şahsiyetleri varsa
Delikanlı mısın sen? DEĞİLİM.
Erkek misin sen? DEĞİLİM.
Güzel konuşmuş, dediği gibi herşey, her kelimesi doğru.
Darısı diğerlerinin başına.
Cevap
1Cevap
Sonunu güzel bağlamışlar benim kızdığım nokta. Yanında kız olduğu halde artis artis yürüyor vuruyor güzel benzetmişler.
Evet ve yanında kız var bu 1. si adam Lgbt bireyimi tam bilmiyorum belki bisekstir belki hetero taklidi yapıyordur bilmiyorum fakat lgbt bireyi diye vurma hakkı yok Cezasını kesmişler rezilde oldu şimdi umarım akıllanır
Umarım akıllanır. Ben ilk başta vuranın lgbt sandım yürüyüş ne biçim dedim meğer bu geriz*kalıymış. Vurmaya hakkı yok tabiki
Ay cidden yeter lgbtden bıktım türkiyede daha kötü şeyler oluyor?
Bize ne abi kimle s*kiştiğiniz yeter ya ne kadar işsiz insanlarsınız
onlara ne zararı varmış aga
Zararı yok işte sorunda orda durduk yere saldırmış homofobik arkadaş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?