Bence okumayın derim ama herkesin bilmesi yararına.. Bu çarpık düzen artık çökmeli. Elmalı davası nedir mektup?

Bence okumayın derim ama herkesin bilmesi yararına.. Bu çarpık düzen artık çökmeli. Elmalı davası nedir mektup?

Neden bu devirde dünyaya geldim diye kendime soruyorum sürekli.
Aklım almıyor..
Düşünüyorum düşünüyorum, bir anne bunu nasil yapar evladına allahım sen aklıma mukayet ol. İnsan olmaktan utanıyorum yemin olsun ki utanıyorum artık.
Elmalı davası iki küçük çocuğun aile içinde yaşadığı cinsel saldırı davasıdır. Çocuklar bir mektuba aile içinde yaşadıkları cinsel saldırıyı çocukça bir dille anlatıyorlar. Kendime gelemiyorum. Gerçekten gelemiyorum. Nolur bu insanlar aile olmayı öğrensin artık bu nasıl anne, bu nasıl insan? Bu nasıl haysiyetsiz bir erkek bu nasıl vicdan ben bilmiyorum
Okumaya içim el vermedi benim zaten yeterince rezillik duyduk. Allah kahretsin böyle insanları.
Cevap
4Cevap
Sansürlü hali bile tonlarca ağır iğrenç bir duygu. O çocukların ne yaşadığını ne hissettiğini asla anlayamayacağız.
Tanrı hiç utanmadın mı böyle bir kader yazarken?
Yüreğim sızlıyor gerçekten. Bu dünya yaşanılacak durumda değil artık. Her geçen gün cehennemin ne demek olduğunu daha iyi anlıyoruz.
Allah cezalarını versin inşallah tez zamanda 🤲
@lorin94 Kendi yorumunu da yazar mısın? Polemiğe gerek yok.
@lorin94 müslüman degilsin anladım... ama benim inancım bana senin inancın sana inanmıyor olabilirsin ama bu şekilde konusamazsun konusturmam sen kimsin ki Rabbimi sorgulayacaksin haddine değil senin sen böyle konuşmaya ve düşünmeye devam edersen emin ol senin için de cehennemi hazır yol yakınken Rabbime dön kul olki yanmayasin... Allah ıslah etsin diyeceklerim bu kadar
@Leading_Leader o başlattı
Yazdım yazdım sildim. 😠😠😠😠😠
İğrenç bir dünyada yaşıyoruz
Bu o davayla ilgili değilmiş.
Keşke hangi dava ile ilgili olduğunu da yazsaydın madem, zira onu bilen bunu da bilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?