Kişilik & Karakter Yasak Elma Halit hakkında ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aga sinirlenince çok komik oluyor nedense bu adam... Sizce nasıl biri Yasak Elma Halit hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. dizideki karakteri tam bir onun bunun öhöm her neyse.. 1 1 Yorumla ağzını_yırttığımm +1 yıl Senin gibi fenoya hiç yakıştıramadım aşko Yorumla
gereksiz1şey Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl adam harem kurdu, içinde bir kendi kızları eksik. sinirleniyorum ben bu dallamayı görünce. 2 4 Yorumla Soran +1 yıl yıldız nasıl çok makara diimi Yorumla gereksiz1şey +1 yıl o da mal. Yorumla Soran +1 yıl ama harbi makara onu görünce istemsizce gülüyorum Yorumla gereksiz1şey +1 yıl yaani şapşal rolü işte, kız tatlı zaten kaldırmış Yorumla
kanatsızmaceracı Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Adamın yaş yetmiş iş bitmemişSinirlenince bence de komik ahaha 1 0 Yorumla
СеhеnnеmdеkіVоdka Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kadınların oyuncağı olmuş bir halit argun görüyorum o alıyo ona veriyo bu alıyo ona veriyo 1 0 Yorumla
SadeceDinleBeni Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 70% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 742 cevap paylaştı. Gökten üç elma düşmüş. Üçünü de halit yemiş. Murat Soner. 0 0 Yorumla
Xibalba77 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 83% +1 yıl Halite koyayım sana bir şey olmasın 1 1 Yorumla Soran +1 yıl eyw reis.. Yorumla
ağzını_yırttığımm Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Eski karıları bir araya gelmiş dedikodu yapıyorlar wk. 1 0 Yorumla
Gelibolu58 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Adam Sultan Süleymanın Yan Sanayisi Harem Kuruyor qw. das. d 0 0 Yorumla
Mali9707 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bu dizi yasaklansın artık 0 1 Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla
Birşarkıdabanasöyle Takip Et Xper 5 Yaş: 109 +1 yıl Pislik bir karakter 1 1 Yorumla Soran +1 yıl yıldız nasıl :D Yorumla
ecemmmmmmmmmmmmmmmmm Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl berbat bi dizi :/ 1 2 Yorumla Soran +1 yıl aa neden Yorumla ecemmmmmmmmmmmmmmmmm +1 yıl kendi kızları hariç önüne gelenle ilişki yaşayan, kadınları mal gibi gösteren ve hayatı sadece paradan güzel kadınlardan ibaretmiş gibi tanıtan insan zekasına hakaret niteliğinde bir dizi. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
dizideki karakteri tam bir onun bunun öhöm her neyse..
Senin gibi fenoya hiç yakıştıramadım aşko
adam harem kurdu, içinde bir kendi kızları eksik. sinirleniyorum ben bu dallamayı görünce.
yıldız nasıl çok makara diimi
o da mal.
ama harbi makara onu görünce istemsizce gülüyorum
yaani şapşal rolü işte, kız tatlı zaten kaldırmış
Adamın yaş yetmiş iş bitmemiş
Sinirlenince bence de komik ahaha
Kadınların oyuncağı olmuş bir halit argun görüyorum o alıyo ona veriyo bu alıyo ona veriyo
Gökten üç elma düşmüş. Üçünü de halit yemiş.
Murat Soner.
Halite koyayım sana bir şey olmasın
eyw reis..
Eski karıları bir araya gelmiş dedikodu yapıyorlar wk.
Adam Sultan Süleymanın Yan Sanayisi Harem Kuruyor qw. das. d
Çok tatlı ve karizmatik 😍
Bu dizi yasaklansın artık
neden
Pislik bir karakter
yıldız nasıl :D
berbat bi dizi :/
aa neden
kendi kızları hariç önüne gelenle ilişki yaşayan, kadınları mal gibi gösteren ve hayatı sadece paradan güzel kadınlardan ibaretmiş gibi tanıtan insan zekasına hakaret niteliğinde bir dizi.
Tam bir p. ic :D