https://onedio.com/h/990287
www.google.com/.../amp
Haberlere bu ve benzeri sitelerden ulaştım. Yalan olduğunu düşünmüyorum çünkü kaynağı belli haberler. Ama başvurular konusunda haberlerin içerinde yazanlardan fazlasını bilmiyorum

Finlandiya en mutlu ülkelerden birisi olmasına rağmen, aynı ortantılara yakın intihar oranı vardır. Finlandiya'da iş hayatında rekabet çok fazla olduğu için insanlar iş hayatlarında depresif bir hâl alıyor. Finlandiya çalışma şartları olarak çok ekstrem bir ülke değildir. Bir kişi çalışmak için göç etmeye karar verse Finlandiya muhtemelen liste dışında olur genelde.
Sorunuza gelirsek Finlandiya'da çalışma şartları için değil, ülke şartları için gitmek isterdim. Çok fazla rekabet olduğu için Finlandiya'da çalışmak istemezdim.
Yaşamak için gidince çalışmak gerekiyor sonuçta. Ben de yaşam şartlarını seviyorum hatta bildiğim kadarıyla yabancı insanlara karşı da pek sevgi dolu bir ülke değil ama yine de Türkiye'den iyi bir yaşam ortamı ve iş imkanı olduğundan da eminim o yüzden rekabet benim için sorun değil şahsen.
Giden geri kaciyor bizim cahil insanimizda oyy ne kaaaa guzel memleket zannediyor
Göçmen karşıtlığı sorunu
Ancak göçmen karşıtı duygular ve yabancıları istihdam etme konusundaki isteksizlik Batı Avrupa'nın en homojen toplumunda yaygın. Muhalefetteki aşırı sağ Fin Partisi de seçimlerde düzenli olarak desteğini artırıyor.
Soğuk hava ve fahiş fiyatlar
Ancak ülkenin yabancılar için her daim cazip olmadığını gösteren örnekler de var. 2013 yılında, batıdaki Vaasa kasabasına alınan sekiz İspanyol hemşireden beşi, Finlandiya'nın fahiş fiyatları, soğuk havası ve herkesin bildiği karmaşık dili gerekçe göstererek birkaç ay sonra ayrıldı.
Cevap
25Cevap
Finlandiya'da yaşıyorum, böyle bir haber duymadım ve görmedim.
Hep aynı haberleri sunup duruyorlar, işçi sayısı o kadar fazla ki çoğu firma işçileri çıkarıyor.
Biri çıkıp dese ki gel kardeşim gidelim anında giderim.
Bekar ve genç kişiler için bence değerlendirilir. Hoş geldin bu arada
2027-2040 yılları arasında belki düşünebilirim. Engelli çalışan olduğumdan dolayı, 2026-2030 yılları arasında emekli olacağım.
Ulkemizde kalmaktansa gitmeyi tercih ederim yeterki kazanacagimiz ucretler dolgun olsun en azindan gurbetin kahrini cektimizi degsin
Her önüne geleni alıyorlar mı peki bende mi gitsem ne 😂
Bekarım 👅 de var 😂
Giderim de bunlar çok eşitçi değil çalışana öyle izlenim veriyorlar. Ülkenin %60 kadın bu arada.
Ne gerek var durumum iyi.
giderdim ama üniversite bitirmek istiyorum
Nasıl gidiliyor link ver
FİRLANDİYA BİZİ KİSKANİYOR
sen masonmusun sen siyonistmisin , eskiden garnyelen sicardik , yol yapti gopru yaptı
Başvurular nereye yapılıyor? 😁
Of be imkan olsada keşke gitsem
Evet zaten AB birliği vatandaşiyim
birisi davet göndersin yeterli
Ailem izin vermez.☹
Ahahah kim tutar seni fırsat buldun mu kaç.
😄
İhtiyacım yok
Haber kaynagi-linki?
Nerden başvuruyoruz
Öğrenirsen haber verirsin sana zahmet
Yok istemiyorum. :D
İşimden be ülkemden mutluyum
Giderim Türkiyeden bin kat iyidir
orayi gec ben seni almanyaya getireyim istersen
gezi kolay 3 aylik alirsin davetiye ile onemli olan kalmak tamamen
herkes bir sey istiyorda almanyadan sonra her yer kolay hadi bakalim sen gidebilirsen oraya git
Helsinki iyi olur
Giderim sanırım
Evet giderim.
Ben hemen giderim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?