AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
olum adam yaşlı zaten iki tokat vursan yere devrilir az kendinizi koruyun
Yine başladılar her sene hic sasmaz bilerek çıkarıyorlar bu haberi yalan haber
Hayrına biri dövseydi orada şu dayıyı böyle insanlara kim neden saygı duyar
40 yaş üstüne konuşma hakkı verilmemeli, toplumdan dışlanmalı
Çok yanlış düşünüyorsun.
Bende 40 yaş asıl 20 yaş daha gerici günümüzde bizim zamanda zorunlu dindersi yoktu daha çağdaş kaldık şimdikiler hep hacı hoca
@engeler sana katılıyorum.
Senin yaptığın ile o bayana sort giydiği için tepki gösteren gericiden farkin olmuyor. Yazdığım genelleme için özür dilemen çok güzel bir davranış olur.
Bir insanda ne eksikse hep ondan bahseder ve ona düşman olarak onu hedef alır
Biri bana denk gelse takacam bıcağı harbi diyorum kana susuyor insan bu ülkede
İşte bu yüzden yanımda elektro taşıyorum. Böyle olay başıma denk gelirse direk tutarım böyle insanlara mk
Vay a q 😂
@Merlo noldu :D
Tedbirli olmak iyi de tanismaya da yaklasilmaz sana mazallah adamlara sok gecirtme skdj
Kopek gibi isleri gucleri yok kahvehane koselerinde gelene gecene ma l ma l bakiyorlar cahil lanet olasicalar
bu tür haberleri yabancı medyalarda da görmek beni çok üzüyor türkiye resmen şebeği oldu tüm dünyanın. okuyup okuyup gülüyorlar
Bak bu da şort
Buna şort mu diyorlar 😂😂 bunun diğer tarafi nerede
@yanlızcicekkardelen şort diyorlar evet ve yaz geldiği için bir çok yerde bunlardan görüyoruz. hele de yazlık yerlerde daha fazlası görülüyor.
Aynen kardesim amca hakli degil mi
E ne var? Siz niye kadın görmekten bu kadar rahatsızsınız ben onu anlamıyorum. Gizli gaylik falan mı var?
@Ragnar_Lodbrok hee ya. gizli gaylık var mutlu oldun mu? ulan ben niye rahatsız olayım, şort var şort var anlamında koydum bu resmi.
@sanadiyorumsana2 amcaya sor haklı mı değil mi?
Amcadan fikir alcagima g*tümü dinlerim
Herkes adama geri kafalı falan demiş 🤣 poponu açıp gezmek medeniyet olmuş ya çağında.
Ahlakı dilinden düşürmeyen fakat, en büyük ahlaksızlığı kendi yapan kişilerdir..
Ahlak iki bacak arasında değil kafadadır..
Asıl namussuz ahlaksız insanların kılık kıyafetine karışan yobazlardır. Aklı uckurunda sapık zihniyet, mide bulandırıcı yaratıklar.
O adamın şortlu, gazinolarda fotoğrafı çıktı. Telefonunu karıştırsalar kim bilir ne çıkıcak. Kadın orda sinirden konuşamamış bile. Umarım bu son olur.
Ahlâk kıyafetle alakalı değil, kişi teşhirci değilse tabi. Ülkede her zamanki gibi o yaştaki adamın kızı yaşındaki birine bakması değilse kadının üzerinden ahlak sorgulanmış. Şaşırmadım
Kız adama bastıra bastıra g@vat diyor bide. Baya hoşuma gitti
Buamk insanları zaten ahlaklı olduğu için değil sürü psikolojisiyle hareket ettikleri için öyle yapıyorlar. Onlara göre herkes müslüman zaten. Amkibnleri
İsteyen çarşaf gıyer, isteyen şort, ne kadar meraklıyız bırbırımıze karışmaya hakaret etmeye
Böyle geri kafalı zihniyetli insanların yaptığı yorumlara aldırmayın.
Köpek havlıyor gibi düşünün.
Size şiddet uygularsa da öldürebilirsiniz.
Haklı taraf sizsiniz
yobaz çok memlekette kime ne isteyen istediğini giyer istediğini giymez
Güçü kimden alıyor acaba.. yazıklar olsun kimin ne hakkı başka birine şiddet uygulamaya.
Şiddet eden kişi çok mu ahlaklı?
Erkekler bi önce kendine baksın
inşallah avrupaya gidicem bıktım bu tarz haberlerden millet milletin ne giydiğibe karışiyor
Müslümanlar nesli tükenmedikçe bu ahlak giyimden kalkmayacak belli
Bu yaşlılar varya hakkaten tam paranoyak toplumun karanlık yüzü bu aksaçlı dedeler nineler yemin ediyorum.
eski kafalı oldukları için yapacak bişi yok artık katlanıcaz yoksa ohooo
İyi olmuş bence, utanmadan giyip geziyorlar sonra da ya biz özgür değiliz ulan sizin kadar kim özgür, özgürlük olmyan bir ülkede giyemezsin, İran gibi olur, ama umarım olacak inşallah, her yer lagam gibi her sokak, kıçı açık dolu. İyi olmus
umarım ironidir
Yok vallahi bu kadar da olmaz ya ne olduk biz, neslimiz noldu bu topraklar bu yüzden mi feth edildi
toprakların fethedilmesiyle benim giydiğim şortun ne alakası var deliricem ya
abi bana şunun cevabını ver o kız şort giymişse allahıyla onun arasında değil mi seni ne ilgilendieiyo bak gerçekten cevabını merak ediyorum
sana giren çıkan ne o an
Önce benimle ya da kisilerle normal konuş bir, iki şu Cephede şu an bile Allah kuran için vatan için gidip şehit olalım diye kosuyoz, dilimizde bunlar ama adamlar dine onun getirdiklerini yapmayı Birak küfür ediyor, amaç bu mu sence? Fetihle müjdelenen İstanbul ne halde görüyorsun, eskiden bir bela geldimi hemen rahmet inerdi artık o da, giyinme yalan haksız mal faiz hepsi tetikliyor güzel kardeşim ben bunu kasttettim, yoksa isteyen istediği giyer, ama bizde toplumca birşeylerin artık farkına varalim
allah türk değilss o rahmeti türkiyeye indirmez, filistine falan indirir. rahmet çok ütopik bana göre. ben inançsızım ve dediklerinin gram önemi yok benim için. ve sen senin için önemsiz olan bir inanışın gereklerini yerine getirmiyosan, satanist ayinine katılmak gibi, ben de senin dininin gereğini yapmam ve bu en doğal hakkım. ve istediğim gibi, senin de kendi doğrularını yaşadığın gibi ben de kendi doğrularımla yaşarım.
bana göre, videodaki kıza göre bu yaşantıda kıyafette bir sorun yok. herkes kendi şeyini kendi yaşasın. çok mu mükemmel yaşıyorsun sen de diğer insanları eleştiriyorsun
Beyin o kadar
Hadi o gö.. tünü acti sen niye baktin be pesev.. venk hadi o namussuz da sen cok mu namuzlusun elin karisinin gö.. tün deki dona baktin inceledin bacaklarina baktin ahlak bekcisi kesildin bakmayin kardesim milletin gö.. tündeki dona sizene sizene sizene sizene
Aha bir cebanet İzmirli eksikti oda geldi tam oldu😀😀
Cenabet sizin gibi karilarin şortunden ortüsunden elinden ayagindan tahrik olana denir iciniz sapık beyniniz yok
Giymicekseniz arkadaşım o kadar değişecek inşallah bu düzen
Sanane kardesim benim giydiğim şorttan bakma ozaman cevir kafani gec öküzün trene baktigi gibi bakmak zorunda degilsin herkes ayni sekilde yasamak zorunda değil kabullenin artik bunu
Bu duzen degismicek essek gibi anira anira saygi duyacaksiniz bu insanlarin fikirlerine yasam stillerine giyinislerine essek gibi
O zaman kudurmayin, ozgurlukt yok diye, sen özgür olmasan burda bunları yazıp dışarda her istediğini yapamazsın, sizin derdiniz egemen olmak, fuhuş serbest olsun, aile yapısı olmasın boşanmak aldatmak herşey olsun sizin özgürlükten kastınız bu, gavur gibi yaşayalım, ama unutma burası Türk toprakları
Su yazdiklarimin icinde fuhus bosanma aldatma kelimelerinin hangisini savundugumu gördünde bana bunlari savunuyomuşum gibi muamele yapıyosun bence senin sorunun kendinle kafanda 3 beş yanlis kalip kendi hakkini savunan insanlara bu iftiralari yapistirip savunduklarini iddia ediyosun yaptigin cok yanlis
Özgürlük var evet bu ülkede ama sen sokakta normal geziyosun anan bacın normal gezerken elin adami gelsin onu dövsün laf atsin milletin icinde bagirsin yok şort giydin diye yok bu ne kardesim özgürlük bu değil iste
Tm kardeşim aynı dusunuyoz sorun ne
fuhuş serbest olsun, bu nasil bir cumle allah askina fuhuş nedemek zorla kadinlarin rizasi olmadan ticaretinin yapilmasi demek hangi kadin ister kötü yola düşmeyi kim pis erkekleerin tecavuzune ugramak ister bunu kim savunur hangi insanlik hangi vicdan
aile yapısı olmasın boşanmak aldatmak diyosun da kimse kolay kolay yuvasini yikmaz kimse keyfi boşanmaz hem kadin hem erkek kimse ailesinin yuvasini bozmaz aldatmakta karakter meselesidir hangi gorusu savunursa savunsun kanı bozuksa insan aldatir
İdam gelmeli kardeşim, ortada sapık kaliyir mu çocuk katili pic kalirmi, kısasa kısas net
Ama burada da goruyoz evli kadınlar bile aldatmış pişman, sonra nafaka alıyor sonra adalet ariyoz, bu kadın erkek değil ulkece bir sorun, her yerde bir düzensizlik var benim isyanım bunlara iyi geceler
Idamın gelmesine gerek mi var ya insanlar kendine baksin kendini duzeltsin
yazık kafana
@izmirliderlerrr ultra geri kafalı cahilin teki kendisi, şeriati getirip 10 15 karısı olmasını isteyen gizli abazalardan. sal boşver, istediklerini elde edemeyecekler nasıl olsa. bundan rahatsız olan varsa da yallah arabistana
Adam haklı değil ama bu AKP'ye bağlayan süzme sa. lklara sesleniyorum BOŞ YAPIYORSUNUZ BOŞ.
Sananeee laaaann sannnaeee laann seensiin. GaVaadd :D :D
Kadın erkek istediğini giyebilir özgür bir ülkede yaşıyoruz
Bunlar aşı olmasın ya covid olup gebersinler de memleketin IQ seviyesi yükselsin
yahu ister şort giyer ister mini etek istersede başını örter ne bu insanların her şeye karışma olayı anlayamıyorum
Fark ettiyseniz çoğu boomer yani moruk kesim. Cahiliye döneminden kalanlar böyle oluyor ama az kaldı geberip gidecekler onlar da
İstedıgı gibi gıyınebilirde toplu tasıma park bahçede sevişenlere ayar oluyorum yuz lira verip ptele gitmekten aciz
Bir insan (kadın erkek fark etmez ) istediğini giyebilir.
Buna kimse karışamaz.
Bakmaya da birşey demeye de asla hakkı olamaz
Adamın yüzüne bakınca kusuyorsunuz zaten cahili cühelası bol ülkenin
Millet uzaya koloni kuracak uğraştığımız şeylere bak kafayı yersin ben bu çağdan çok sıkıldım.
Senin de ekmeğine yağ sürülüyor tabiki göz banyosu yapıyorsun 😂 hiç anormal görür musun bu durumu
@yanlızcicekkardelen Pardon? Ben burada aslında isteyen istediği giyer karışanın da laf söyleyeninde a*ına koyayım demek istedim sadece kibarlıktan ötürü bir şey dememiştim
Şimdi kibarlık nerede kaldı
Başörtülü kadınlara linç eden insanları niye paylaşıyorsunuz da hep mini etekli kadınlar yok parmak atılmış yok linç yemiş diyorsunuz tuhafsiniz gerçekten başörtülü kadınlara sahip çıkmıyorsunuz bu kadar
@yanlızcicekkardelen ne alaka kardeşim kadın istediğini giyer istediği bölümü okur istediği yeri gezer ben kadınlara karışanlara ayar oluyorum seni anlamıyorum ben yanlış bir şey mi dedim acaba?
her yoruma yazmışsın da senin tepkin neye anlamadım?
@yanlızcicekkardelen kardeşim derdin ne? Kim ne isterse giyer. Basortulu birine basortusu icin hakaret edilse ona da tepki gosterirdik. Ama senbelli ki isine geldigi gibi davraniyorsun sadece
@yanlızcicekkardelen yanlız istediği gibi görür. adama derler SANANE ABLACIM.
Ben karışmıyorum ama aynı hassasiyeti o zaman da gösterin diyorum sadece orasını burasını açanlara hakaret edilmiyor başörtülü çoğu kadında bu tür benzer şeylere uğradılar
@yanlızcicekkardelen Ben kadına yapılan her türlü sözlü hakaretlere karşıyım zaten neden bu kadar uzadı bu?
Sana birşey diyen yok şu iki bayana yazdım
@yanlızcicekkardelen pick me girl
@yanlızcicekkardelen Anlıyorum tamam neyse hanfendiler özgürce yaşayınız istediğinizi giyip istediğiniz gibi geziniz iyi günler dilerim
@yanlızcicekkardelen nerden biliyorsunuz? Hickim hickimseye dini, giyimi vs uzerinden hakaret edemez. Ben buna sonuna kadar karsiyim.
off biktim bunlardan milletin giyiminden size ne cildircam ya
Asıl ahlaksız kendisi ama farkında değil şort giymeyle mini etek giymeyle ahlaksız olunmuyor ahlak vicdandadır kıyafetlerde değil
Bu adamın "KUMARHANE" de "ŞORT" ile çekilmiş fotoğrafları çıktı.
Gerçekten mi 😂 kahkaha attım daha fotoğrafı bile görmedim 😂
Bugün insta da gördüm sesli güldüm 😅
Şarlatan ya 😂
Soyismi gibi at hırsızına benziyor zaten cahil geri kafalı yobaz insan çok
Suç hiç bir zaman acanda değil tahrik olandadir
Sapıklığa tecavüze yatkın olan insanlar bunlar.!
Şuraya yazıyorum. Milletin giyimine laf eden insanlar gördüm 45 50 yaşlarında ınstagram hesaplarında genç kızların 18 25 yaş gruplarına sexsi fotoğraflarının altına yerim yazıyorlar. Kimin ne giydiğine karışamazsın fikrini söylersin ama karışamazsın herkes haddini bilecek.! Sözüm ona kendini bir book sanan erkeklere
Kudursunlar, giymeye devam.
Yok yok bi gün şu erkeklerin sonunu kadınlar getirecek çok bıktık çok yıprandık sizden, sözlerinizden, bakışlarınızdan Allah belanızı versin
Sen kimsin mk kadının giyimine laf ediyosun
Böyleleri genelde sapık oluyor
Buna temiz bi sopa atmak serbest olmalı
Akepe zihniyeti bunlar işte
Bu konu hakkında bişi demiyorum
Hani Özgürdük demokrasi vardı
Yobaz işte. Bunların soyu kurumalı.
Amca da şort giysin konu kapansın fjdjd
Herkes istediğin giyer
istediğini*
Artık bizi RAHAT BIRAKIN ! ! !
Milletin tek derdi sizdiniz aamk