• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Gündem

Rapçi Ezhel, Türkiye'de gece 12'den sonra müziğin yasaklandığını belirterek turistlere "Türkiye'ye gitmeyin" dedi. Haklı mı? (Sayfa 3)

sudealis
sudealis Takip Et
Xper 7 Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1110
Yapay Zekaya Sor
Rapçi Ezhel, Türkiye'de gece 12'den sonra müziğin yasaklandığını belirterek turistlere "Türkiye'ye gitmeyin" dedi. Haklı mı?
Turist Soruları Instagram Soruları Yorum Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
22 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

88

Cevap

157

Cevap

Popüler Cevapları Göster(120)
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Vatan haini bu bisekilelestiri yapılmaz u kisininvayanfasliktan atılması lazimm

2
    0 Yorumla
  • pitbulsami
    pitbulsami Takip Et
    Xper 3 Yaş: 38
    +1 yıl

Gece uyurken rahatsız oluyordum müzikten iyi olmuş bu kanun.

5
    0 Yorumla
  • xsarinx
    xsarinx Takip Et
    Master Yaş: 57
    +1 yıl
    Gündem konusunda 753 cevap paylaştı.

Kimsenin rahatsız olmayacağı yerlerde çalınabilir, hükumetin kararı yanlış.

2
    0 Yorumla
  • Esmergenc41
    Esmergenc41 Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

Haklı adam turkiyenin yazlik. yerlerinda hayat gece basliyo bunun boyle. olmasi cok sacama hemen bu sacmalik kaldirilmali

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Ezhel once, içtiği yasaklı maddeyi azaltsin bence sonra ülkelerin turizmine dair yorum yapsın!!!

1
    0 Yorumla
  • windman107
    windman107 Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Gündem konusunda 584 cevap paylaştı.

Gece hayatı için Türkiye ye gelen turist sayısı kaç ki🤣

1
    0 Yorumla
  • україна
    україна Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

yasağı duyurmak ile gitmeyin demek tamamen ayrı şeyler, insanın ülkesini kötülemesi her ne sebeple olursa olsun asla haklı bir neden içermez.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

insanlarin özgürlüklerine karismakla hic iyi etmiyorlar bu sonlarini getirecek adımlardan sadce biri

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Gidip bir meyhanede cumartesi gecesi içemeyeceksek biz de o turistlerin memleketine gidelim arkadaş

0
    0 Yorumla
  • McMilanM87
    McMilanM87 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 49
    +1 yıl

Onun ben ta yedi ceddini. S... M adını da ilk kez duydum

0
    0 Yorumla
  • Yokluktçekenler
    Yokluktçekenler Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

ibedethaneler il dışlarına götürülsün gece uykuda rahatsız oluyorum

3
    29 Yorumla
    • Yalnızkadınn06
      Yalnızkadınn06
      +1 yıl

Siz ülkeden gitseniz? Daha mantıklı olacak bence.

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

@Yalnızkadınn06 Siz gidin mk, biz niye gidiyoruz? Milletin kapalı mekanda çaldığı müziğe bile karışıp sonra bangır bangır her yerde ezan okunmasına geldi mi 'üöee ülkeden gidin'' diyen kaypak insanlardan kurtulsa zaten muasır medeniyetler seviyesine çıkar bu ülke

Yorumla
    • Delimineel
      Delimineel
      +1 yıl

@Ragnar_Lodbrok medeniyetten haberin var mı desem gidip Google'da aratacak insansın. Ne medeniyetinden bahsediyorsun?

Yorumla
    • Yokluktçekenler
      Yokluktçekenler
      +1 yıl

@Yalnızkadınn06 ordan git burdan git nereye gideyim yahu bırakın da doğduğum yerde öleyim daralan çıksın

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

@Delimineel İslamcı vahabbilerin olmadığı bir medeniyetten.

Yorumla
    • Yalnızkadınn06
      Yalnızkadınn06
      +1 yıl

Bu iğrenç üslubunuzla ne kadar medeni olduğunuzu göstermiş oldunuz, klavye başından insanlara saldırmak küfür etmek hiç kaypakça değil çünkü asıl kaypak sizsiniz. Algılayabileceğinizi hiç sanmıyorum ama yine de anlatayım, şu an içinde bulunduğumuz bir hastalık söz konusu iken ve müzik olan ortamlara insanların rağbeti daha fazla iken çareyi yasakta buldular, virüsten önce böyle bir yasak var mıydı? ne yapsınlar? Ne yapmalarını istersiniz? Siz söyleyin ona göre bir şeyler ayarlayalım. Kabul edin ya da etmeyin düşünceleriniz zerre kadar mühim değil, lakin burası Türkiye burası islam ülkesi müslüman kesim çoğunlukta bu sebeple ezan okunacak, ve rahatsız olan defolup gidecek bu ülkeden konunun tartışılacak bir tarafı dahi yok. Siz inançsız olabilirsiniz ama başka insanların inançlarına, değer yargılarına “bangır bangır” diyerek saygısızlık edemezsiniz, haddinizi bilin. Siz ezana karışabiliyorsunuz biz sizin müzik keyfinize karışamıyoruz öyle mi? Nerede buldunuz bu bolluğu? Keyifte kimde olur onu da burda söylemeyeyim şimdi.

Yorumla
    • Yalnızkadınn06
      Yalnızkadınn06
      +1 yıl

@Yokluktçekenler doğduğunuz yerde ölmek istiyorsanız saygısızlık etmeyin, edebinizle yaşayın.

Yorumla
    • Yokluktçekenler
      Yokluktçekenler
      +1 yıl

AŞIK MAHZUNİ ŞERİF KESER DÖNER SAP DÖNER

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

@Yalnızkadınn06 Olayın pandemi ile bir alakası yok

Eğer ses ve sabahın köründe insanların rahatsız edilmesi ise mevzu, ezan çok büyük rahatsızlık burası da islam ülkesi değil! Ne kadar uğraşsanız da, didinseniz de, yırtınsanız da her sıkıştığında Atatürk'ün ardına saklanan reisiniz dahi artık anladı ki, burası İslam ülkesi falan değil

Herkesin her hakkının süistimaline he derseniz, yanlışı sırf işinize geliyor diye alkışlarsanız, hiçbir inancınızın, düşüncenizin veya prensibinizin saygının katresini görmesini bekleyemezsiniz.

Gün olur sıra size geldiğinde görürüz nasıl sızlandığınızı

Burası vahabbilerin her istediğinin dayatıldığı bir Arap ülkesi değil. Bunu da kbullenemiyorsanız, zittirin gidin hangi bedevi memleketine istiyorsanız, yeriniz orası

Yorumla
    • Delimineel
      Delimineel
      +1 yıl

Tamam hadi git az daha söz araştır öyle yaz ne dense boş çünkü kullanabileceğiniz bir akıl olunmuyor sizde...

Yorumla
    • Yokluktçekenler
      Yokluktçekenler
      +1 yıl

bla bla bla daralan çıksın

Yorumla
    • Yalnızkadınn06
      Yalnızkadınn06
      +1 yıl

Aşağılık ve kalitesiz bir insansın yazdığın her cümlenden buram buram basitlik kokuyor. Aynı zamanda dar görüşlü ve sığsın neden islam denilince aklınıza reis geliyor? Ayrıca kimse benim reisim falan değil. Burası Türkiye ve burası İSLAM ÜLKESİ. Ezandan rahatsız olan sensin bende diyorum ki git bu ülkeden insanlara, değerlere saldırma hakkına sahip değilsin. Ancak senin gibi kişiliği olmayan insanlar sızlanırlar ben her zaman dik durdum her zamanda öyle olacağım. Senin gibi ciğeri beş para etmezler Atatürk’ün arkasına sığınıp işine geldiğini alır işine gelmeyeni karalar sen önce Atatürk’ün dini, siyasi görüşünü ve hayata bakış açısını araştır sonra cümlelerinde kullanırsın.

Yorumla
    • Yokluktçekenler
      Yokluktçekenler
      +1 yıl

ne dövüştünüz yaw atayis müslüman herkes birleşsin en az 3 çocuk

Yorumla
    • Yokluktçekenler
      Yokluktçekenler
      +1 yıl

abi gadın doru söylüyo

Yorumla
    • cococalypso
      cococalypso
      +1 yıl

@Yalnızkadınn06 başka insanların inançlarına saygı duymak demek onlara tahammül edeceğimiz anlamına gelmiyor. o zaman klise çanı da çalsın hristiyanlar da var sonuçta sonra kafamızda filler tepişsin her vakit. ya da sen gece 3'te son ses şarkı dinleyen bir insana da saygı duymak zorundasın bu da onu rahatlatan önemli bir durumdur belki? çoğunluğun müslüman olması hiçbir şeyi değiştirmiyor. saygıdan bahsediyorsan kendi saygı duyduğun değerlerini, inançlarını kişisel alanların çerçevesinde yaşamak zorundasın. asıl saygı duymak budur. ne kadar tezatsın.

Yorumla
    • Yokluktçekenler
      Yokluktçekenler
      +1 yıl

bayramlarda çocuklara toz şeker veren şrfsizler akıllı olun bu ülke kolay kurulmadı

Yorumla
    • Yalnızkadınn06
      Yalnızkadınn06
      +1 yıl

Ben başka inançlardan ya da kilisede çanın çalınmasından rahatsız olmuyorum, gece 3 te çalınan şarkı ile ezanı aynı kefeye koyacak kadar küçük bir beynin var. Başka insanlara ve inançlarına saygı duymak demek evet aynı zamanda onlara tahammül etmek demektir tezat olan sensin bence. Linç kampanyası başlattınız galiba:) sadece gülüyorum sizin gibi zavallılara, benim inançlarıma ve değer yargılarıma hiç kimse saygısızlık edemez laf söyleyemez, söyletmem. Bu sebeple herkes haddini ve kendini bilmeli müslüman olduğu için insanlara ikinci sınıf insan muamelesi yapamazsınız siz, kendinize gelin.

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

@Yalnızkadınn06 Atatürk'ün dini falan benim umrumda değil, Türkiye'de İslam ülkesi değil, ben ezan gürültü yapıyor dediğimde bunu tartışılmaz addedersen anana bile söverim.

Sizden daha aşağılık insnalar mı var? Şu görüş altına geldiğinden beri milleti ülkeden kovuyorsun ulan sen kimsin, ağası mısın ülkenin? Hangi sıfatla kovuyorsun milleti

Ziktirin gidin kendinize bir tane çöl bulun, sabaha kadar da ezan dinlersiniz isterseniz. Dünyanın hiçbir yerinde şehirlerin merkezinde gece hayatı ''Ay aman rahatsız oluyoruz'' diye yasaklanmaz.

Saygının, toleransın arkasına korkakça saklanıp başka herkese nefret kusan aşağılık vahabiler gözümde insan bile değil

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

@Yalnızkadınn06 Ezan da ses, gece üçte çalan şarkı da ses, gece üçte çalan şarkının ses seviyesi ezandan çok daha düşük, ama şarkı yasakken ezan her yerde bağrılıyor

Bu da apaçık çifte standart, istediğimi de istediğimle mukayase ederim kimse sizin zikko dini hassasiyetlerinize göre fikir beyan etmek zorunda değil

Yorumla
    • Yalnızkadınn06
      Yalnızkadınn06
      +1 yıl

Sende benim nezdimde insan değilsin senin gibi kişiliksiz saygısız ahlaksız insanlarla daha fazla zaman harcayamam değmezsiniz, ufacık bir beyniniz ve içinde bir kaç ap*talca düşünce ile hayatınızı devam ettirmeye çalışıyorsunuz, acizsiniz daha fazla yazma teneke sesi dinlemek gibi bir niyetim yok.

Yorumla
    • Yalnızkadınn06
      Yalnızkadınn06
      +1 yıl

Diğer profiller için söylüyorum, insanlık sınırlarını aşmadan fikir alışverişi yapmak isteyenleriniz olursa profilim açık. Burasını daha fazla meşgul edip her anlamda, gelişimini tamamlayamamış saldırganlara davetiye çıkarmanın manası yok.

Yorumla
    • cococalypso
      cococalypso
      +1 yıl

tatlım asıl beyni idrak edemeyen sensin. senin değerlerin beni zerre ilgilendirmez şunu bir anlayamadınız. benim değerim de bu her gece 3'te alem yapmak istiyorum şarkı dinlemek istiyorum. dinin senin için önemli olması herkes için önemli olduğu anlamına gelmiyor.

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

@Yalnızkadınn06 Vırvırvırvır ben söylediğimi temellendirebiliyorum.

Sen ise sırf dini önceliklerin birileri tarafından ciddiye alınmıyor diye ayağına taş düşmüş gibi anırmaktan ve hakaret savurmaktan başka şey yapmıyorsun

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

Atadan dededen agresif ve argümentatif yapılıyım, bir de bunların ciğerini bilirim, ondan.

Yorumla
    • Yokluktçekenler
      Yokluktçekenler
      +1 yıl

@Ragnar_Lodbrok senin yazdıklarının 1 tık fazlasını yazarımda banlarlar :D

Yorumla
    • hiraizerdüş_
      hiraizerdüş_
      +1 yıl

Müzikle coronın ne alakaso var diye diye düşünmüyor değilim. Burda müzik severlere yapılan bir haksızlık. Amenna😊 Ama tartışırken insanları incitmeden fikir alışverişinde bulunsak daha iyi olmaz mı beyler?

Kendi görüşünü beyan ederken, diğer görüşleri olan , başka inancı olan insanlara saygılı olun!

İster ağlayın, ister ağlamayın. Türkiye islam ülkesi. Bilmeyen bunu beynine kazısın.

Diğer inancı sahip olanlara saygımız sonsuz

Yorumla
    • Yokluktçekenler
      Yokluktçekenler
      +1 yıl

kafam güzel ne dövüştünüz yaw ben sadece fikirlerinizi öğrenmek istemiştim trol yaptım inadına akparti ulen

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

Dm'de onu da anlattım ha bu salağa. Benim dinime hakaret ediyorsunuz diyor. Dedim ''Ulan adam dalga geçmek için biraz protest bir geyik yapmış adamı ülkeden kovmuşsun bir de saygı bekliyorsun'' falan

En son ''Sizi benim olduğum yerde öldürürler adam olun saygılı olun'' diye Işidciye bağladı kendisi.

Bu Vahabbiler böyle, zaten sandıkları kadar zeki olmadıkları için, bizim kendilerinin ciğerlerini bildiğimizi düşünemiyorlar

Yorumla
    • Yokluktçekenler
      Yokluktçekenler
      +1 yıl

@Ragnar_Lodbrok bana basit dediler nnnahahahahaha

Yorumla
  • IHasLips
    IHasLips Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Ülke siyasi ve ekonomik olarak o kadar gülünç bir halde ki, haklı.

3
    0 Yorumla
  • beyazyakalıanarşist
    beyazyakalıanarşist Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 94%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 536 cevap paylaştı.

Boş konuşuyor pabucumun sanatçısı

6
    2 Yorumla
    • beyazyakalıanarşist
      beyazyakalıanarşist
      +1 yıl

Ülkede o kadar sorun varken müzik yüzünden mi gelmeyecek turist hapı fazla kaçırmış dingil😄
      Sanki her turist gece kulübüne gidiyor.
      Gidenlerin çoğu türk mk😄

• beyazyakalıanarşist
      beyazyakalıanarşist
      +1 yıl

Demokrasilerde çare tükenmez😄
      mobile.twitter.com/.../1407447670990516226?s=20

• SaveTheDolphins
    SaveTheDolphins Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Turist müzik dinlemeye mi geliyo sadece. Bu ip nelik ve hainlik

1
    0 Yorumla
  • serhat7788
    serhat7788 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Turistler de ezhelin paylaşım yapmasını bekliyordu zaten. Ülkede herkes birbirinden prim kasma derdinde.

0
    0 Yorumla
  • YaHumeyni
    YaHumeyni Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Bu Ezhel denen kişi terörist değil mi? Ben mi yanlış biliyorum? Zaten müzikleri çok iğrenç bunu dinleyen insanın kendisine öz saygısı yoktur.

0
    1 Yorumla
    • GizliÜye-88738
      GizliÜye-88738
      +1 yıl

Siz ve sizin Gibi Çomarlar kendi düşüncelerinize uymayan herkese Terorist Demeye Alışmışsınız. Turiste Elinde Olsa poponu verecek Iktidara tek kelime Etmezsiniz Ama.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Bilemiyorum ama turistler gelsinler zaten türklerden daha çok ilgiyle yaklaşıyor hükümetim turistlere. türkler türkiyeden gidebilir bence:/

3
    0 Yorumla
  • LordVlad
    LordVlad Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    +1 yıl

Haklı tabi ki, Türkiye den daha berbat kaç ülke var ki dünyada? Parmağınla sayamayabilirsin.

1
    0 Yorumla
  • OdtülüGenç06
    OdtülüGenç06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

O terörist sussun. Haklı diyenler de insanlığını sorgulasın bir teröriste haklı dedikleri için

1
    5 Yorumla
    • cheekystaff
      cheekystaff
      +1 yıl

Bunun ideolojik düşüncesi ile bir alakası yok. Adam haklı. 12 de müzik kapanacaksa eğlence truzimi için gelen adam neden gelsin buraya.

Yorumla
    • OdtülüGenç06
      OdtülüGenç06
      +1 yıl

Tabi adam ondan dedi siz bu kadar Pollyanna gibi düşünün adamın derdi ne müzik ne müzisyenler

Yorumla
    • Hacım_ahval
      Hacım_ahval
      +1 yıl

@cheekystaff tarih deniz kum için geleniyor

Yorumla
    • cheekystaff
      cheekystaff
      +1 yıl

@hacım_ahval ne kadar masumsun.. 🤣

Yorumla
    • Hacım_ahval
      Hacım_ahval
      +1 yıl

@cheekystaff tam tersi akilliyim

Yorumla
  • Sitaresee
    Sitaresee Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Bu kadar da Türkiye düşmanı olunmaz. Bu olmadı Ezhel.

1
    0 Yorumla
  • Rima_0
    Rima_0 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Turistler daha geç saatte eğlenmek istiyoruz derse uzatırlar merak etmeyin..

1
    1 Yorumla
    • SarıSakallıKumral
      SarıSakallıKumral
      +1 yıl

Turistlerin geldiği ülkelerinde bile saat 10 dan sonra sifon cekmek bile yasak 12 ye kadar eglenmek onlara fazla bile gelir

Yorumla
  • Mayk2
    Mayk2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

Ezhel kim ya. dünkü bebe. müzisyen olarak görmüyorum

1
    0 Yorumla
  • Pesimizm
    Pesimizm Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 55%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Hain tipini s*ktiğiminin maymunu.

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Turistler TR ye müzik dinlemek için mi geliyor, ya da gece clubleri için mi geliyor. Avrupa'da kat kat en iyi clubler var. Saçma konuşmuş.

2
    0 Yorumla
  • xecrtv7ybıuogıö
    xecrtv7ybıuogıö Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

o nası bi mantık acaba gece 12 den sonra müzik yasak olsada gece 12 den sonra gün bitiyo yasak yok

0
    0 Yorumla
  • Jomei
    Jomei Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl

Tipinde meymenet yok söylediğinde mi olacak. 😒

4
    0 Yorumla
  • AhmetÇakıl
    AhmetÇakıl Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Ülkeyi dışarıya şikayet etmek saçma

10
    0 Yorumla
  • bi_tubaa
    bi_tubaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    +1 yıl

Herkes kendi canı yanınca konuşuyor

7
    0 Yorumla
  • varus55
    varus55 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 38%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 2,5b cevap paylaştı.

yav çekmis otu saçmaliyor.

3
    0 Yorumla
  • Miinervaa
    Miinervaa Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Kendiside gidebilir zorla tutmuyoruz kimseyi

3
    0 Yorumla
  • tanlıyx
    tanlıyx Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Şunun kılığına bak Allah’ın müptezeli

2
    0 Yorumla
  • kyrat
    kyrat Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 51%
    +1 yıl

Ezhel çok sevdiğim biri.

2
    0 Yorumla
  • SeninİcinGeriGeldim
    SeninİcinGeriGeldim Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 93%
    +1 yıl

Yol da gösterir o arkadaş kürdistana gelin der...

2
    0 Yorumla
  • ᴡiɴcнᴇѕтᴇʀ
    ᴡiɴcнᴇѕтᴇʀ Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Buda hep bir beğeni kazanma peşinde a q :D

2
    0 Yorumla
  • TedMosbycik
    TedMosbycik Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 94%
    +1 yıl

Ülkesini kötülemiş, haklı bir tarafı mı var?

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sgtr gt m-kdm soytarisi seni

5
    0 Yorumla
  • Elagözlü7575
    Elagözlü7575 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 92%
    +1 yıl

Burda ihanet etmiş daha çok böyle söyleyerek

1
    0 Yorumla
  • MahmutUcar
    MahmutUcar Takip Et
    Yoda Yaş: 55 , eic 75%
    +1 yıl

Doğru bir yaklaşım değil.

1
    0 Yorumla
  • birumut39
    birumut39 Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 84%
    +1 yıl

Türkiye düşmanlıgı kanında var bunların

1
    0 Yorumla
  • Kvothe96
    Kvothe96 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 39%
    +1 yıl

Ülkeye ihanet olarak suçluyorum..

1
    3 Yorumla
    • Abzaham
      Abzaham
      +1 yıl

hangi ülke? kendi halkını vuran polislerin mi ülkesi

Yorumla
    • Kvothe96
      Kvothe96
      +1 yıl

o polisler abd de kimsenin gözünün yaşına bakmayıp kurşuna dizen polisler.. hani örnek alınacak ülke olan abd varya hani?

Yorumla
    • Abzaham
      Abzaham
      +1 yıl

15 temmuzda herkes kendine sıktı zaten aynen kardeşim sen haklısın boşver

Yorumla
  • Jidotojimoshi
    Jidotojimoshi Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 96%
    +1 yıl

Köpekler istedi diye atlar Ölmez!!!…

1
    0 Yorumla
  • Nikuleta
    Nikuleta Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45 , eic 77%
    +1 yıl

Az sabretseymiş 2023 de gidecek bunlar

1
    1 Yorumla
    • Nikuleta
      Nikuleta
      +1 yıl

Önce içki yasağı şimdi müzik kısıtlaması yavaş yavaş ideolojilerini zorbalıkla yerleştiriyorlar İran olmaya az kaldı ama şundan eminim Türkiyede aydın insanlar buna izin vermeyecetir gidişleri yakındır

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Hain içerden olunca kapı kilit tutmazmış

4
    0 Yorumla
  • xModSavar
    xModSavar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 96%
    +1 yıl

Kisilik yoksunu.

7
    0 Yorumla
  • LİiLİİTTH
    LİiLİİTTH Takip Et
    Guru Yaş: 26
    +1 yıl

Müzik niye yasaklandı.

1
    0 Yorumla
  • Meyvelipidem
    Meyvelipidem Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Bir Ermeni balasından da bu beklenirdi...

0
    0 Yorumla
  • JackRocker
    JackRocker Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Turizm açısında geri adım atıcaklar bence

0
    0 Yorumla
  • kartal5454
    kartal5454 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 97%
    +1 yıl

Bunun lafına kadar düştüysek yanmışız

0
    0 Yorumla
  • BitterChocolat3
    BitterChocolat3 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 94%
    +1 yıl

Buda kaşınıyor ama sjsjsjsj

0
    0 Yorumla
  • A-R-SLİNE
    A-R-SLİNE Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 91%
    +1 yıl

Türkiye'de müzik mı yapılıyordu? Hiç haberim yok !

0
    0 Yorumla
  • KaaNnnn_
    KaaNnnn_ Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Haklı iyi demiş gelmesinler virüs de getireckeler

0
    0 Yorumla
  • tutunamayanadam10
    tutunamayanadam10 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 85%
    +1 yıl

Gece kulüplerindedemi yasak

0
    0 Yorumla
  • nomorebets35
    nomorebets35 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 64%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.

haklı.
    cunku dogru sacmalik

0
    0 Yorumla
  • okeyn
    okeyn Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 96%
    +1 yıl

imkan olsada gitmesek

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Tipe bak allahın tipsizi defolsun gitsin mademm

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Saçmalık niye milletin ekmeğine taş koyuyorlar.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Haklı. Bazılarının işine gelmiyor :)

1
    0 Yorumla
  • Meltem0011
    Meltem0011 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 47%
    +1 yıl

Haksız ezhel kim ya

4
    0 Yorumla
  • baban31
    baban31 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Dibine kadar haklıııı

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

vatan hainliği bu işte..

4
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Rapçi Ezhel, Türkiye'de gece 12'den sonra müziğin yasaklandığını belirterek turistlere "Türkiye'ye gitmeyin" dedi. Haklı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Türkiye de yasakmı? 9 cevap verildi
Doberman türkiyede yasak mı? 14 cevap verildi
Türkiyede yasamaya calısmak? 11 cevap verildi
Türkiyede yasamakmi almanyami? 13 cevap verildi
Sizce Tiktok Türkiye'de yasaklansın mı? 5 cevap verildi
Türkiye'deki tarikatlar kapatılmalı mı? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Defne yaprağını en çok hangi yemeklerde kullanırsınız?
  • Hap mı şurup mu?
  • Yaz meyvelerinden 'Vişne' sever misiniz?
  • Aşk mı, tutku mu?
  • Çikolata rengini sever misiniz?
  • Araba sürmeyi biliyor musunuz?
  • Çilekli, kuru üzümlü kekimden ister misin?
  • Aşkın formülü nedir?
  • İdrar probleminiz var mı?
  • Minyon kadınların çekiciliği abartılıyor mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨