AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
157Cevap
Vatan haini bu bisekilelestiri yapılmaz u kisininvayanfasliktan atılması lazimm
Gece uyurken rahatsız oluyordum müzikten iyi olmuş bu kanun.
Kimsenin rahatsız olmayacağı yerlerde çalınabilir, hükumetin kararı yanlış.
Haklı adam turkiyenin yazlik. yerlerinda hayat gece basliyo bunun boyle. olmasi cok sacama hemen bu sacmalik kaldirilmali
Ezhel once, içtiği yasaklı maddeyi azaltsin bence sonra ülkelerin turizmine dair yorum yapsın!!!
Gece hayatı için Türkiye ye gelen turist sayısı kaç ki🤣
yasağı duyurmak ile gitmeyin demek tamamen ayrı şeyler, insanın ülkesini kötülemesi her ne sebeple olursa olsun asla haklı bir neden içermez.
insanlarin özgürlüklerine karismakla hic iyi etmiyorlar bu sonlarini getirecek adımlardan sadce biri
Gidip bir meyhanede cumartesi gecesi içemeyeceksek biz de o turistlerin memleketine gidelim arkadaş
Onun ben ta yedi ceddini. S... M adını da ilk kez duydum
ibedethaneler il dışlarına götürülsün gece uykuda rahatsız oluyorum
Siz ülkeden gitseniz? Daha mantıklı olacak bence.
@Yalnızkadınn06 Siz gidin mk, biz niye gidiyoruz? Milletin kapalı mekanda çaldığı müziğe bile karışıp sonra bangır bangır her yerde ezan okunmasına geldi mi 'üöee ülkeden gidin'' diyen kaypak insanlardan kurtulsa zaten muasır medeniyetler seviyesine çıkar bu ülke
@Ragnar_Lodbrok medeniyetten haberin var mı desem gidip Google'da aratacak insansın. Ne medeniyetinden bahsediyorsun?
@Yalnızkadınn06 ordan git burdan git nereye gideyim yahu bırakın da doğduğum yerde öleyim daralan çıksın
@Delimineel İslamcı vahabbilerin olmadığı bir medeniyetten.
Bu iğrenç üslubunuzla ne kadar medeni olduğunuzu göstermiş oldunuz, klavye başından insanlara saldırmak küfür etmek hiç kaypakça değil çünkü asıl kaypak sizsiniz. Algılayabileceğinizi hiç sanmıyorum ama yine de anlatayım, şu an içinde bulunduğumuz bir hastalık söz konusu iken ve müzik olan ortamlara insanların rağbeti daha fazla iken çareyi yasakta buldular, virüsten önce böyle bir yasak var mıydı? ne yapsınlar? Ne yapmalarını istersiniz? Siz söyleyin ona göre bir şeyler ayarlayalım. Kabul edin ya da etmeyin düşünceleriniz zerre kadar mühim değil, lakin burası Türkiye burası islam ülkesi müslüman kesim çoğunlukta bu sebeple ezan okunacak, ve rahatsız olan defolup gidecek bu ülkeden konunun tartışılacak bir tarafı dahi yok. Siz inançsız olabilirsiniz ama başka insanların inançlarına, değer yargılarına “bangır bangır” diyerek saygısızlık edemezsiniz, haddinizi bilin. Siz ezana karışabiliyorsunuz biz sizin müzik keyfinize karışamıyoruz öyle mi? Nerede buldunuz bu bolluğu? Keyifte kimde olur onu da burda söylemeyeyim şimdi.
@Yokluktçekenler doğduğunuz yerde ölmek istiyorsanız saygısızlık etmeyin, edebinizle yaşayın.
AŞIK MAHZUNİ ŞERİF KESER DÖNER SAP DÖNER
@Yalnızkadınn06 Olayın pandemi ile bir alakası yok
Eğer ses ve sabahın köründe insanların rahatsız edilmesi ise mevzu, ezan çok büyük rahatsızlık burası da islam ülkesi değil! Ne kadar uğraşsanız da, didinseniz de, yırtınsanız da her sıkıştığında Atatürk'ün ardına saklanan reisiniz dahi artık anladı ki, burası İslam ülkesi falan değil
Herkesin her hakkının süistimaline he derseniz, yanlışı sırf işinize geliyor diye alkışlarsanız, hiçbir inancınızın, düşüncenizin veya prensibinizin saygının katresini görmesini bekleyemezsiniz.
Gün olur sıra size geldiğinde görürüz nasıl sızlandığınızı
Burası vahabbilerin her istediğinin dayatıldığı bir Arap ülkesi değil. Bunu da kbullenemiyorsanız, zittirin gidin hangi bedevi memleketine istiyorsanız, yeriniz orası
Tamam hadi git az daha söz araştır öyle yaz ne dense boş çünkü kullanabileceğiniz bir akıl olunmuyor sizde...
bla bla bla daralan çıksın
Aşağılık ve kalitesiz bir insansın yazdığın her cümlenden buram buram basitlik kokuyor. Aynı zamanda dar görüşlü ve sığsın neden islam denilince aklınıza reis geliyor? Ayrıca kimse benim reisim falan değil. Burası Türkiye ve burası İSLAM ÜLKESİ. Ezandan rahatsız olan sensin bende diyorum ki git bu ülkeden insanlara, değerlere saldırma hakkına sahip değilsin. Ancak senin gibi kişiliği olmayan insanlar sızlanırlar ben her zaman dik durdum her zamanda öyle olacağım. Senin gibi ciğeri beş para etmezler Atatürk’ün arkasına sığınıp işine geldiğini alır işine gelmeyeni karalar sen önce Atatürk’ün dini, siyasi görüşünü ve hayata bakış açısını araştır sonra cümlelerinde kullanırsın.
ne dövüştünüz yaw atayis müslüman herkes birleşsin en az 3 çocuk
abi gadın doru söylüyo
@Yalnızkadınn06 başka insanların inançlarına saygı duymak demek onlara tahammül edeceğimiz anlamına gelmiyor. o zaman klise çanı da çalsın hristiyanlar da var sonuçta sonra kafamızda filler tepişsin her vakit. ya da sen gece 3'te son ses şarkı dinleyen bir insana da saygı duymak zorundasın bu da onu rahatlatan önemli bir durumdur belki? çoğunluğun müslüman olması hiçbir şeyi değiştirmiyor. saygıdan bahsediyorsan kendi saygı duyduğun değerlerini, inançlarını kişisel alanların çerçevesinde yaşamak zorundasın. asıl saygı duymak budur. ne kadar tezatsın.
bayramlarda çocuklara toz şeker veren şrfsizler akıllı olun bu ülke kolay kurulmadı
Ben başka inançlardan ya da kilisede çanın çalınmasından rahatsız olmuyorum, gece 3 te çalınan şarkı ile ezanı aynı kefeye koyacak kadar küçük bir beynin var. Başka insanlara ve inançlarına saygı duymak demek evet aynı zamanda onlara tahammül etmek demektir tezat olan sensin bence. Linç kampanyası başlattınız galiba:) sadece gülüyorum sizin gibi zavallılara, benim inançlarıma ve değer yargılarıma hiç kimse saygısızlık edemez laf söyleyemez, söyletmem. Bu sebeple herkes haddini ve kendini bilmeli müslüman olduğu için insanlara ikinci sınıf insan muamelesi yapamazsınız siz, kendinize gelin.
@Yalnızkadınn06 Atatürk'ün dini falan benim umrumda değil, Türkiye'de İslam ülkesi değil, ben ezan gürültü yapıyor dediğimde bunu tartışılmaz addedersen anana bile söverim.
Sizden daha aşağılık insnalar mı var? Şu görüş altına geldiğinden beri milleti ülkeden kovuyorsun ulan sen kimsin, ağası mısın ülkenin? Hangi sıfatla kovuyorsun milleti
Ziktirin gidin kendinize bir tane çöl bulun, sabaha kadar da ezan dinlersiniz isterseniz. Dünyanın hiçbir yerinde şehirlerin merkezinde gece hayatı ''Ay aman rahatsız oluyoruz'' diye yasaklanmaz.
Saygının, toleransın arkasına korkakça saklanıp başka herkese nefret kusan aşağılık vahabiler gözümde insan bile değil
@Yalnızkadınn06 Ezan da ses, gece üçte çalan şarkı da ses, gece üçte çalan şarkının ses seviyesi ezandan çok daha düşük, ama şarkı yasakken ezan her yerde bağrılıyor
Bu da apaçık çifte standart, istediğimi de istediğimle mukayase ederim kimse sizin zikko dini hassasiyetlerinize göre fikir beyan etmek zorunda değil
Sende benim nezdimde insan değilsin senin gibi kişiliksiz saygısız ahlaksız insanlarla daha fazla zaman harcayamam değmezsiniz, ufacık bir beyniniz ve içinde bir kaç ap*talca düşünce ile hayatınızı devam ettirmeye çalışıyorsunuz, acizsiniz daha fazla yazma teneke sesi dinlemek gibi bir niyetim yok.
Diğer profiller için söylüyorum, insanlık sınırlarını aşmadan fikir alışverişi yapmak isteyenleriniz olursa profilim açık. Burasını daha fazla meşgul edip her anlamda, gelişimini tamamlayamamış saldırganlara davetiye çıkarmanın manası yok.
tatlım asıl beyni idrak edemeyen sensin. senin değerlerin beni zerre ilgilendirmez şunu bir anlayamadınız. benim değerim de bu her gece 3'te alem yapmak istiyorum şarkı dinlemek istiyorum. dinin senin için önemli olması herkes için önemli olduğu anlamına gelmiyor.
@Yalnızkadınn06 Vırvırvırvır ben söylediğimi temellendirebiliyorum.
Sen ise sırf dini önceliklerin birileri tarafından ciddiye alınmıyor diye ayağına taş düşmüş gibi anırmaktan ve hakaret savurmaktan başka şey yapmıyorsun
Atadan dededen agresif ve argümentatif yapılıyım, bir de bunların ciğerini bilirim, ondan.
@Ragnar_Lodbrok senin yazdıklarının 1 tık fazlasını yazarımda banlarlar :D
Müzikle coronın ne alakaso var diye diye düşünmüyor değilim. Burda müzik severlere yapılan bir haksızlık. Amenna😊 Ama tartışırken insanları incitmeden fikir alışverişinde bulunsak daha iyi olmaz mı beyler?
Kendi görüşünü beyan ederken, diğer görüşleri olan , başka inancı olan insanlara saygılı olun!
İster ağlayın, ister ağlamayın. Türkiye islam ülkesi. Bilmeyen bunu beynine kazısın.
Diğer inancı sahip olanlara saygımız sonsuz
kafam güzel ne dövüştünüz yaw ben sadece fikirlerinizi öğrenmek istemiştim trol yaptım inadına akparti ulen
Dm'de onu da anlattım ha bu salağa. Benim dinime hakaret ediyorsunuz diyor. Dedim ''Ulan adam dalga geçmek için biraz protest bir geyik yapmış adamı ülkeden kovmuşsun bir de saygı bekliyorsun'' falan
En son ''Sizi benim olduğum yerde öldürürler adam olun saygılı olun'' diye Işidciye bağladı kendisi.
Bu Vahabbiler böyle, zaten sandıkları kadar zeki olmadıkları için, bizim kendilerinin ciğerlerini bildiğimizi düşünemiyorlar
@Ragnar_Lodbrok bana basit dediler nnnahahahahaha
Ülke siyasi ve ekonomik olarak o kadar gülünç bir halde ki, haklı.
Boş konuşuyor pabucumun sanatçısı
Ülkede o kadar sorun varken müzik yüzünden mi gelmeyecek turist hapı fazla kaçırmış dingil😄
Sanki her turist gece kulübüne gidiyor.
Gidenlerin çoğu türk mk😄
Demokrasilerde çare tükenmez😄
mobile.twitter.com/.../1407447670990516226?s=20
Turist müzik dinlemeye mi geliyo sadece. Bu ip nelik ve hainlik
Turistler de ezhelin paylaşım yapmasını bekliyordu zaten. Ülkede herkes birbirinden prim kasma derdinde.
Bu Ezhel denen kişi terörist değil mi? Ben mi yanlış biliyorum? Zaten müzikleri çok iğrenç bunu dinleyen insanın kendisine öz saygısı yoktur.
Siz ve sizin Gibi Çomarlar kendi düşüncelerinize uymayan herkese Terorist Demeye Alışmışsınız. Turiste Elinde Olsa poponu verecek Iktidara tek kelime Etmezsiniz Ama.
Bilemiyorum ama turistler gelsinler zaten türklerden daha çok ilgiyle yaklaşıyor hükümetim turistlere. türkler türkiyeden gidebilir bence:/
Haklı tabi ki, Türkiye den daha berbat kaç ülke var ki dünyada? Parmağınla sayamayabilirsin.
O terörist sussun. Haklı diyenler de insanlığını sorgulasın bir teröriste haklı dedikleri için
Bunun ideolojik düşüncesi ile bir alakası yok. Adam haklı. 12 de müzik kapanacaksa eğlence truzimi için gelen adam neden gelsin buraya.
Tabi adam ondan dedi siz bu kadar Pollyanna gibi düşünün adamın derdi ne müzik ne müzisyenler
@cheekystaff tarih deniz kum için geleniyor
@hacım_ahval ne kadar masumsun.. 🤣
@cheekystaff tam tersi akilliyim
Bu kadar da Türkiye düşmanı olunmaz. Bu olmadı Ezhel.
Turistler daha geç saatte eğlenmek istiyoruz derse uzatırlar merak etmeyin..
Turistlerin geldiği ülkelerinde bile saat 10 dan sonra sifon cekmek bile yasak 12 ye kadar eglenmek onlara fazla bile gelir
Ezhel kim ya. dünkü bebe. müzisyen olarak görmüyorum
Hain tipini s*ktiğiminin maymunu.
Turistler TR ye müzik dinlemek için mi geliyor, ya da gece clubleri için mi geliyor. Avrupa'da kat kat en iyi clubler var. Saçma konuşmuş.
o nası bi mantık acaba gece 12 den sonra müzik yasak olsada gece 12 den sonra gün bitiyo yasak yok
Tipinde meymenet yok söylediğinde mi olacak. 😒
Ülkeyi dışarıya şikayet etmek saçma
Herkes kendi canı yanınca konuşuyor
yav çekmis otu saçmaliyor.
Kendiside gidebilir zorla tutmuyoruz kimseyi
Şunun kılığına bak Allah’ın müptezeli
Ezhel çok sevdiğim biri.
Yol da gösterir o arkadaş kürdistana gelin der...
Buda hep bir beğeni kazanma peşinde a q :D
Ülkesini kötülemiş, haklı bir tarafı mı var?
Sgtr gt m-kdm soytarisi seni
Burda ihanet etmiş daha çok böyle söyleyerek
Doğru bir yaklaşım değil.
Türkiye düşmanlıgı kanında var bunların
Ülkeye ihanet olarak suçluyorum..
hangi ülke? kendi halkını vuran polislerin mi ülkesi
o polisler abd de kimsenin gözünün yaşına bakmayıp kurşuna dizen polisler.. hani örnek alınacak ülke olan abd varya hani?
15 temmuzda herkes kendine sıktı zaten aynen kardeşim sen haklısın boşver
Köpekler istedi diye atlar Ölmez!!!…
Az sabretseymiş 2023 de gidecek bunlar
Önce içki yasağı şimdi müzik kısıtlaması yavaş yavaş ideolojilerini zorbalıkla yerleştiriyorlar İran olmaya az kaldı ama şundan eminim Türkiyede aydın insanlar buna izin vermeyecetir gidişleri yakındır
Hain içerden olunca kapı kilit tutmazmış
Kisilik yoksunu.
Müzik niye yasaklandı.
Bir Ermeni balasından da bu beklenirdi...
Turizm açısında geri adım atıcaklar bence
Bunun lafına kadar düştüysek yanmışız
Buda kaşınıyor ama sjsjsjsj
Türkiye'de müzik mı yapılıyordu? Hiç haberim yok !
Haklı iyi demiş gelmesinler virüs de getireckeler
Gece kulüplerindedemi yasak
haklı.
cunku dogru sacmalik
imkan olsada gitmesek
Tipe bak allahın tipsizi defolsun gitsin mademm
Saçmalık niye milletin ekmeğine taş koyuyorlar.
Haklı. Bazılarının işine gelmiyor :)
Haksız ezhel kim ya
Dibine kadar haklıııı
vatan hainliği bu işte..