2023 chp kazanirsa ne olur sinav sistemi değişirmi tesettür yasağı gelirmi cunku memurum tesettürlü diye atarlarmi beni annemin zamaninda annem okuyamamis onun yuzunden bende işsiz kalirim diye korkuyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl1930 lara geri döneriz. Bu açılan metro çukurları kapatılır, her yere kendi ideolojisinden adamlarını yerleştirir, belediyeleri de tıpkı kendileri gibi çalışmaz sadece ideoloji üretir...
Chp nin kazanması demek ABD nin kazanması ve tüm Türkiye ve ümmet düşmanlarının kazanması demektir..60 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sınav sistemi ve eğitim sistemi değişsin zaten bı zahmet artık. S. ctilar batirdilar herşeyin içine. Tesettür yasağı gelir mi? Onu bilemeyecegim hiç belli olmaz. Gönül isterki öyle saçma birşey yapmasınlar. Müslümanı terörist gören Amerika bile kamu kurumlarında başörtülüleri calistiyorken bu ülkenin özgur bir ülkeyiz diyerek bunu yasaklaması insanlık suçu olur.
10 Yorumla
+1 yıl21. yy da ses getirecek şeylere yasak getirmeleri sıfır ayrıca kendilerini seçersek akıllı olsunlar diye seçiyoruz. her şeylerine tamam demeyip neden diye sorgularsak da bize karşı gelmeye korkarlar.
036 Yorumla- +1 yıl
Peki yakın zamanda neden yasaktı?
- +1 yıl
@betterböcek yakın zaman 20 yıl önce mi?
- +1 yıl
Sen nerde yaşıyorsun? Avrupada mı uzayda mı?
2013 yılında başörtüsü yasağı kaldırıldı - +1 yıl
@betterböcek 2013 te chp mi iktidardı
- +1 yıl
ayrıca hak savunmak diye bir şey var kalk savun hakkını yok chp şöyleydi böyleydi diyerek hayat geçmez hem ne farkı kalmış akp nin chp den bu düzen böyle gitmez artık insanların hayatları çalınıyor
- +1 yıl
Sen okuduğunu mu anlamıyorsun yoksa kafan mı basmıyo?
Başörtüsü yasağı ak partiden önce vardı 15 yıla yakın sürdü, 2013 yılında Ak parti bu yasağı kaldırdı. Neyini anlamazdan geliyorsun? - +1 yıl
@betterböcek ok kanka yani 2021 yılında hala başörtüsü diyerek oy falan topluyorsunuz sizde haklısınız 5 senedir tesettürlüyüm babamda annemde akademisyen ikisi de chp li şuana kadar kaçırdıkları namaz sayılıdır öyle bir sözü herkese atmak kolay, 21. yy da yapamazlar yapsalar karşılığını alılar diyorum sen 2013 diyosun geçmişi öğrenin takılı kalmayın
- +1 yıl
2013 de yapan 2021 de niye yapamasın? Arada 70 değil 7 sene var. Yine güç kazansınlar daha beterini yaparlar.
Tabi sen o günleri yaşamadığın için bilmezsib sana masal gibi geliyor. Yazıklar olsun - +1 yıl
@betterböcek iyi sürsün bu devran, çalınsın paralar oynatılsın kızlar...
- +1 yıl
hiçbir şey değişmesin seçimde yapmayalım ne gerek var ekonomi batsın ülke çöksün
- +1 yıl
Çalmaya gelince Ak partinin içinde 10 tane hırsız varsa chp nin içinde 1000 tane hırsız var. Yakın siyasi tarihi okumanı tavsiye ederim. Hiçbir parti chp kadar kirli değildir
- +1 yıl
@betterböcek sürsün bu düzen diyorum kraliçem siz hep haklısınız zaten Allah rahatlık versin görüşürüz canım...
- +1 yıl
@betterböcek akp hırsız değil zaten hep bu chp var ya 20 senedir hatta osmanlıyı yıktığından beri hep yaktı yıktı kesti parçaladı
- +1 yıl
bu bile yapmak istedikleri şey birbirimize düşman olduk, aynı toprakların insanıyız aynı kandanız belki ama 50-50 ne güzel kavga ediyoruz ne güzel öldürüyoruz birbirimizi en çokta bu nefretten dolayı istemiyorum bu aşırı muhafazakar sağcı partileri, benim dinimi ağzına almasın benim kitabımı elinde sallamasın yaptığı her kirliliği dinimle kapatmasın yeter demek için muhalefete tam desteğim var
- +1 yıl
Senin neyin ne olduğunun farkında değilsin farazi konuşuyorsun. Ama ben bizzat yaşadığım şeyleri bilirim, sen öyle şeyler yaşamadığın için sana ne kadar anlatsak masal gibi gelir inanmazsın ve karşı taraf gram değişmedi sadece gücü eline geçirene kadar numara yapıyor onu da biliyorum.
- +1 yıl
@betterböcek ben yok muyum ben :,)
- +1 yıl
Sen bir halt bilmiyorsun yaşamadığın şeyler hakkında oturduğun yerden boş yorum yapıyorsun
- +1 yıl
@betterböcek sen bile biliyorsun ben bilmiyorum ah ah cahil kaldık görüyor musun
- +1 yıl
şimdi latin harflerine geçince oldu o mazur gör cehaletimi
- +1 yıl
Sen bile derken? Burada bile bir küçümseme var. Tipik chp li kibiri. Ben sana düzgünce saygılı şekilde açıkladım senin cevabına bak. Ban zulüm gördüm de biliyorum. Sen hiç öyle şeyler yaşamamışsın da bilmiyorsun dedim ama anlamak istemiyorsun amacın anlamak değil
- +1 yıl
@betterböcek hocam "kafan basmıyor" da tipik AKP li kibri mi? ama SEN BİLE bunu dediysen ben ne olayım
- +1 yıl
Ben bişey anlatırken mahsus çarpıtıp anlamazdan gelirsen kafanın basmadığını düşünmem normal yine de usanmadan anlatmaya devam etmişim aldığım cevap da bu, vaktime yazık
- +1 yıl
@betterböcek n'olur anlatmaya devam et ya bayılıyorum senin o muazzam önemli vaktine ama söyleyim bu devran dönecek, intihar eden gençlerin hesabını hem bu dünyada hem öteki dünyada verecekler sizleri de vicdanınıza bırakıyorum, sizin de mahşerde iki elim yakanızda olacak
- +1 yıl
Başörtülüymüş utanmaz yalancı, sahtekarsınız herzamanki gibi
- +1 yıl
@betterböcek ne alaka? :)
- +1 yıl
@betterböcek niye size bunlar söylenince konu değiştiriyorsunuz
- +1 yıl
İğrenç bir yalancısın ve aşağılık bir sahtekarsın. Başörtülüyüm diye yalan söyleyip algı oluşturmaya çalışıyorsun ve mide bulandırıcı bir karaktersin
- +1 yıl
@betterböcek aaa gerçekten inanamıyorum görmeden nereden anladın acaba hayır yani başörtülü algınız ne sizin
- +1 yıl
@betterböcek sizin gibilerle uğraşılmaz, unutma iki elim yakanızda olacak şahsi olarak sen ve senin gibilerden bizzat şikayetçi olacağım
- +1 yıl
Başörtülü olmadığın o kadar belli ki, sahtekarlık ve yalancılık da sizin alameti farikanız
- +1 yıl
@betterböcek aynen kardeşim devam edin siz başörtülüyüm gururluyum ve bunu cumhurbaşkanına ya da iktidarlara bağlamıyorum, senin gibi düşünmüyorum diye bu kadar ezik konuşman asıl mide bulandırıcı olan
- +1 yıl
nereden belli ya çıldırıyorummm ahhahahahaha
- +1 yıl
sahtekar ben, yalancı ben, canım kendim
- +1 yıl
Başörtülü değilsen burda algı için yalan söyleyip sahtekarlık yapıyorsan Allah seni bu dünyada hiç güldürmesin kahru perişan etsin.
- +1 yıl
@betterböcek yazık sana gerçekten
- +1 yıl
@betterböcek ok boomer baydın gerçekten
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
+1 yılChp iktidar olursa başörtüsü yasağı birçok alanda geri döner. Senin başını açmanı isterler açmazsan disiplin cezası ve sonunda memuriyetten çıkarmaya kadar gider.
Çoğu chp li nefret ediyor başörtüsünden ve şuanki özgürlük onlara batıyor32 Yorumla- +1 yıl
@kafeinsiz sonuna kadar maske takıp inkar ediyorsunuz ama o günlerde naptığınızı unutmadık
Hdp-Pkklı teröristleri bakan yaparlar var kı ötesi. Kendileri böyle dedi yani. Birde sigalar teröristleri öldürdüğü için bunların üretimini bitirirler, pkk lideri demirtaşı salıp kahvaltı yaparlar bide.
30 YorumlaEminimki 90 yaşımı görsem bile chp ya da herhangibir sol görüşlü bir parti tek başına iktidara gelemez çünkü half muhafazakar geçmişte tesettüre çok karşı çıkan chp okullarda insanların kapalı olmasını istemiyor buna karşı çıkıyordu nitekim istedikleti olmadı ben muhafazakar kesmin bunu unutacağını sanmam zaten bu yüzden akp hala iktidarda bunun tekrar yaşanma olasılığını istemezler bu yüzdende sağcı ve milliyetci kesimi ikna etmeden bir şey yapamazlar
00 YorumlaTesettür nedeniyle birinin işten çıkarıldığını görmedim daha.
CHP belediyeleri kapalı hanımlarla dolu ve hiçbiri işinden olmamış.02 Yorumla
Soran+1 yılAnnemin gittiği okulda kapali öğretmenler hepsi gitmiş biraz arastirirsan bulursun üniversiteye gidememiş oyuzden annem kapali olduğu icin
- +1 yıl
Gülen gibi cemaatler yüzünden inançlı insandan korkuyordu eskiden devlet. Yapılan yanlış uygulamalar olmuş evet keşke olmasaydı.
Maalesef ki bu korku da boşa değildi 15 Temmuzda gördük cemaatin neler yapabildiğini.
Şimdiden sonra böyle şeyleri tartışmak tuhaf bence çünkü kimse türbana vs bakmıyor artık ekonomi o kadar kötü ki kimsenin böyle şeylere takılma lüksü yok. Bu gemide hep beraber batıyoruz.
İç savaşa hazır olun derim akp kaybetsede kaymetsede. Ülkede sadece parası olan rahat onlarda kendi arasında iç çekiyor ama çıtasını düşürmemek için belli etmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç bir şey olmaz. 21. yüzyılda yaşıyoruz internet ve her yerde gündem olur öyle bir şey. Hem özgürlüğe hem de hayata bakış açısı olarak öyle bir şey olmaz. Kendini bilen CHP üst yöneticileri böyle bir şey yapmaz ki
014 Yorumla- +1 yıl
Peki yakın zamana kadar niye vardı bu yasak neden yaptı bunu chpliler?
Cevap sahibi+1 yılBir bilgim yok, CHP'li de değilim zaten ancak bu tip bir durum asla kabul edilemez. Yakın zamanda neden nasıl yaptılar bilmiyorum, ben bugün için konuşuyorum, zaten yaparlarsa sonuçlarına katlanırlar. Kemal Kılıçdaroğlu her ne kadar liderlik vasfı biraz az gibi dursa da aptal biri değil
- +1 yıl
2013 yılına kadar başörtüsü yasağı vardı ve heryerde savunuluyordu. Laikliğe aykırı diyorlardı, kılık kıyafet kuralı diyorlardı ve kimse bişey diyemiyordu. Chp liler yeri gelince çok cazgırlar ama asla İslamcıların hakkını savunmazlar görmezden duymazdan gelirler
Cevap sahibi+1 yılBen de onu anlamıyorum ya zaten. Laiklik ile bu ne alaka, hayırdır din görevlisi misiniz yoksa devlet adamı mı, devletin idaresini yapacaksınız sadece, birinin başörtü takması ya da kot pantolon ile çalışması neden zararlı? CHP'li o bu diye genellemeleri tasvip etmiyorum açıkçası. Her neyse, temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp konuşmaya gerek yok zaten bu konuları, çünkü artık en ufak şeyi bile Tv'de ya da internette görebiliriz. Kimse savunmasa bile doğruya doğru, yanlışa yanlış diyecek kişilerin sayısı hiç de az değil
- +1 yıl
Zamanında da yanlışa yanlış diyenler vardı ama iktidardakiler dinlemiyordu
Cevap sahibi+1 yılEee sonra noldu :) 25 yıldır görüyoruz işte... Bir daha dinlemez ve böyle aptalca hareketler uygulanır ise daha çabuk duyulur ve engellenir. Bu sefer değil 25, 55 yıl geçer
- +1 yıl
Ben chp li bir belediyeye başvuru yaptım geçenlerde, cv mi görüp telefonla aradılar çağırdılar telefonda çok iyimser ve sevecen konuştular. Ben görüşmeye gittim ve benim başörtülü olduğumu görünce yüz ifadelerini görmeliydin. Tiksinir gibi biran evvel defetmek ister gibi bakıp konuştular ve gönderdiler. Sonra da ihtiyaç yokmuş dediler.
Ben çok iyi bir üniversitede okudum iş tecrübem ve sertifikalarım çok.
Birkaç gün sonra komşunun dandik bir okuldan yeni mezun kızını işe almışlar duydum. Benim yerime onu almışlar. Onun başı açık ve babası chp de aktif çalışıyor
Cevap sahibi+1 yılBelediyeler öyle. AKP'li belediyelerde de aynı şekilde, bir işimi yapacaklardı, benimde bozkurtlu kolyem vardı. Onu görmüş bir anda oysa ki içimde duruyordu "Sen milliyetçisin, bize düşmansın" deyip resmen çıkarmışlardı. Sonrasında araya birini sokup işlerimi halletmiştim. Belediye öyle, ancak devlet kadrosu farklı olur. Devlette işler hep farklı yürür. Mesela her seçimde belediyelerin kadrolarında bir takım değişiklikler olur... Sebebi çok açık
- +1 yıl
Ben ak partili belediyelerde mhp ye düşman kimseyi görmedim aksine mhp li de çok aldılar. Chp li olup ak partili belediyelerde işe giren çok kişiyi gördüm. ak partide o konuda ayrım yapılmıyor ateistlerin bile işe alındığını gördüm. Devlet ile belediye farklı değildir. Yöneten insaflıysa çok karışmaz şimdiki gibi, ama insafsızsa muhafazakarlara nefes bile aldırmaz
Cevap sahibi+1 yılEe işte ben de gördüm ki konuşuyorum maalesef... Var her çeşit insan, burda CHP'li belediye olmasına rağmen bir danışmanı baş örtüsü takıyor, girişte baş örtülü güvenlik çalışıyor. Her gün belediye başkanının girip çıktığı yer... Hani insanımız bazı şeyleri yavaş yavaş aşıyor artık. İnsafsızsa zaten görüyoruz muhafazakar olmasına gerek yok, görüyoruz. Şort giydi diye dövülen kadınları, baş örtüsü takılıyor diye sanki suçluymuş gibi bakılanlarıı... Aşacağız tüm bunları. Hep kadınlar üzerinden gittik ama neyse
- +1 yıl
Chp zihniyeti aşamaz
Cevap sahibi+1 yılHı hı aynen
- +1 yıl
Bunu herkes biliyor
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle doğru
+1 yılNeden yasaklansın? Pelinsular bir taraflarını açıp gezmesini bilince mi yaşam özgür oluyor. Hani isteyen istediğini giyerdi?
14 Yorumla- +1 yıl
Yakın zamanda neden yasaktı?
- +1 yıl
@betterböcek neden yasaktı hangileri yasaktı git bak
- +1 yıl
2013 e kadar başörtüsü okullarda ve kamu kurumlarında yasaktı. Neyini inkar ediyorsunuz? Kaç nesil heba oldu okuyamadı çalışamadı
- +1 yıl
@betterböcek şu an kapalı olanların zorunlu olduğunu nereden çıkardın peki? Şu an kişi özgür iradesiyle kapanabiliyor. İnsanları başına örttüğü örtüye göre sınıflandıran sizin bence heba olması gerekirdi de neyse işte.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenelerce insanların hakkını yediniz. millete din iman satıp kendinize han hamam edindiniz. Yeter artık simdi sira sizde. Artik hesap ödeme vakti.
18 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣
Soran+1 yılTesettürlü insanlarin ne suçu var ben neyin han hamamını yemiş olabilirim
Cevap sahibi+1 yılTorpille devlet makamlarına haksiz yere çöktünüz. Kpss sinav sorularını bile çaldınız beee... insanlarin haklarini yediniz
- +1 yıl
Şu beyinsize cevap verme boşver. O da kendisinin gibi torpil yaptıpımızı sanıyor çünkü bizim yerimize geçersw torpil isteyecek
Cevap sahibi+1 yıl@betterböcek gorucez yakinda kim aptal kim degil
- +1 yıl
Allah size fırsat vermesin yapmayacağınız zulüm ve haksızlık yok
Cevap sahibi+1 yıl@betterböcek http lan ak comarlar. senelerdir insanlarin hakkini yediniz be. Yaptiginiz pisliklerin hak yemelerin haddi hesabi yok. Kpss vr uni sinav sorularini calmaktan tut devletin her kademesine kadar bedavadan girdiniz 3 er 5 er maaslar. Yasa disi Petrol tucareti uyusturucu ticareti silah ticareti. 5 cete üzerinden yuz milyarlarca dolar servet edindiniz beee. Ama yakinda hesabini soracaz hepinizden.
- +1 yıl
Doktora git parasını ben veririm
Celladına aşık olmuşsa bir millet İster ezan, ister çan dinlet İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet Müstehaktır ona her türlü zillet...
AKP✔️⭐
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhalk cehepeye alışıyor zaten bin tane açık varsa bir tane kapalı yok bak sokaklara caddelere
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle bişi olmayacağı için sen rahat ol korkmani gerektiricek bişi olmicak böyle devam
00 YorumlaNe alaka arkadaşım manyak mısınız?
23 Yorumla
Soran+1 yılManyak olsam bu soruyu sormazdim
Soran+1 yılKWOQMQOSMQOSNQOQMSJQ
+1 yılTesettür yasağı ne olm :D
20 YorumlaMerak etme en azından özel sektörde iş bulursun
21 Yorumla- +1 yıl
İlk başta özel sektör olmaz diyor zaten, kamuda yasaklanan bişeyi onlar da imaj korkusuyla almıyor
+1 yılİnşallah kalkar tesettür olayı fazla gereksiz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem