Instagramı açıyorum, baktığım sayfaları basmışlar hep, kim hangi tarafsa onu savunuyor. A tarafı ya da B tarafı ile ilgilenmiyorum ben, habere bakamıyorum insanların yorumlarını görünce, sinirlenip çıkıyorum hemen.
Dinî de olmasın mümkünse, benim hangi dine mensup olduğum önemli olmasın. Yargısız, tarafsız bi kanal olsun varsın tarafımı ben seçeyim, başkasının yönlendirmesine gerek yok. Var mı böyle haber siteleri?
Dinî de olmasın mümkünse, benim hangi dine mensup olduğum önemli olmasın. Yargısız, tarafsız bi kanal olsun varsın tarafımı ben seçeyim, başkasının yönlendirmesine gerek yok. Var mı böyle haber siteleri?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sen haber sitelerine değil, o sitenin haberlerindeki yorumlara ataelanmışsın. Bunun da çok basit bir yolu var, yorumları okuma 🤷🏻♂️
Tarafsızlığa gelecek olursak.. Haberin dili tarafsız olmalıdır doğrudur, lakin haber bir propaganda aracıdır. Tarafsız olması mümkün değildir!
Kurtuluş Savaşı'nın ortasında Hakimiyeti Milliye gazetesi tarafsız habercilik için kurulmadı. Ki hiçbir gazete ya da yayın aracı ideolojisiz, tarafsız kurulmaz.
Burada önemli olan o yayın aracının neye hizmet ettiğidir.
Önerime gelince Aydınlık olacaktır.
En azından Türkiye'de dün neler olduğunu değil, 5-10-20 yıl sonra neler olacağını okursun.
Hayır yorumlar çok önemli benim için. İnsanlar farklı partiyi ya da fikri savunan birini görünce hemen saldırıya geçiyor, haklı olsun ya da olmasın, takipçileri böyle olan sayfalar ancak böyle insanlar için haber değeri taşıyan şeyler paylaşır, ya da düşünceleri o tarafa çeken paylaşımlar yaparlar.
Ay kendimi açıklayamadım ama cidden takipçisi kanser kitle olan hesaplar sinir krizi geçirttiriyor bana.
Tavsiye için de teşekkürler
Aydınlık'a göz atmanızı öneririm.
Eleştirilerinizden de mutlu olurum.
Rica ederim :)
Evet, bakarım👍🏼
Ntv, CNNTürk, bloomberg
new york times