AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Ne olursa olsun etnik kökeni ırkı Ne olursa olsun ölen insan…. Toprağı bol olsun
Ülkedeki iklim? Günlük nice cinayetler oluyor. Bunun digerlerinden farkı ne? HDP binasının basılması mı? Yapan bir şahıs. Tek bir şahıs. Ve ülkede her çeşit insan var. Olayları buyutmeyelim isterseniz.
Çok üzüldüm inanılır gibi değil
Binlerce askerimiz şehit oldu onlarda sadece vatani gorevini yerine getirmek için ordaydı. hdp ye göre pkk li teröristte masum.
eeee ülke iflah olmaz diye boşuna demiyorum böyle adalet arayanın haline asla düzelmiyeceğiz
Şehit cenazelerimiz bu kadar gündem olmuyor bunamı dert yanalım ülkenin okadar sorunu varken
Üzülmedim vuran kişinin ailesinden birini pkk dağa çıkarmıs hdp eliyle.
Kapanmalı..!
Askerler polisler şehit olunca zil takıp oynayacak insanlar bunlar
Ben burada kadın öldü iyi oldu demiyorum keşke ölmeseydi inşallah bunun yapan en ağır cezayı alır ama bunduruma üzülenler asker ve polis şehit olunca zil takıp oynayan zihniyet
Ben ikisine de ayrı ayrı üzülüyorum.
Ben cana, can olduğu için üzülüyorum.
Tek bir kişinin bile yazdığın gibi düşünmemesi bu anlamsız genellemeni yalanlar.
Bende cana can olduğu için üzülüyorum allah bu kadına rahmet ailesine sabır versin benim zoruma giden askere hakaret eden insanların ahkam kesmesi 6 gün önce filan olması gerek bir askerimiz şehit oldu neden ona da aynı değeri ve ilgiyi göstermediler
Bende genelleme yapmadım yarası olan gocunur
Yazdığın yoruma bakacak olursan yarası değil bu olaya üzülen herkesi kapsayacak bir genelleme yaptığını umuyorum ki idrak edebilirsin.
Örnek veriyorum tüm kadınlar aptaldır deyip sonra yarası olan gocunur demek gibi bir şey bu.
Genelleme yapıyorsan yarası olan değil o genellemeye dahil olan herkes gocunur.
Şehit haberlerine de gereken hassasiyeti gösteriyorum, bu kadar gündemde olmamasını da en baştan yanlış buluyorum.
Evvela düşünüp sonra yazalım.
İyi günler.
Asker ve polisler şehit düşünce zil takıp oynayan ve oynayacak insanlar AKP ve trolleridir, net.
Daha önce 2013'de onlarca şehit varken 34 PKKlıyı aslanlar gibi otobüsün tepesinde diyarbakıra sokup miting yapmışlardı, oradan tecrübeleri var.
Haklısın Şehidime sevinen zihniyetlere acıma duygum yok benim belki mahsum bir insan bilemem fakat mahsum bir insanında yandaş partide işi olmaz olamaz
@ReadyForWar twetterda birisi ile tartıştım sinirden burada kendimi yanlış ifade ettim haklısın aslında askerler şehit olunca sevinen bazı insanlar dedem gerekiyordu
@AgantKid AKP hdp hepsi aynı bokun laciverti benim için birisi Barzani ile miting yapan diğeri teröristlerin cenazesine katılan insanlar
@Soran gördün mü kızın babası benim kızım Kürdistanın denizi demiş bu konu hakkında düşüncelerini almak istiyorum
yazık kadına üzüldüm ölmeyi kimse hak etmiyo
ahh be masum bir insan öldü yok yere allah belasını versin böye insanların
Allah rahmet etsin bu insanlık dışı
Hdp binasinda çalışan birinin hdp ile bağlantısı olmadığına inanmıyorum hdp bağlantısı olan birinin pkk bağlantısı olmadığına inanmıyorum
Tespit gibi tespit
Türk üstünlükçü ırkçı kafa yine masum bir insanı öldürdü. Allah belâlarını versin.
Onun bunun çocuğu hala sinirliyim
Yazık ya kadın resmen yürüyerek eceline gitmiş
masumlar ölmesin
hdpnin ağmpoa g0yum
eksileyen 2 terörist dün mağarada kıskıvrak ele geçirilmiş arkadaşlar kesin bilgi...
Hiç memnun değilim.. :(
Hergün maalesef asker polis şehit oluyor
Ortaçağdan çıkamadıgımızı gösteren bir olay daha
Yazık olmuş kızcağıza.. Allah rahmet eylesin.
Hdp binaları kapatılmalı
HDP dense iyi olmuş üzülmedim
Dislike atanlar hainin kadını erkeği olmaz hain haindir
Sözün bittiği yer
Allah rahmet eylesin
Ben de diyordum yolları niye kapatmışlar acaba
Yazık olmuş üzüldüm. İşte akp beyinleri bu kadar çalışıyor.
Akpli değilim bundan 6 gün önce asker şehit oldu bu kadar gündemde olmadı buna daha çok üzüldüm askerimizin bu kadar değeri yokmuş demek
Çok gereksiz ve saçma bir kıyaslama yaptın
Neresi saçma ölen bir can insan sonuçta asker olan ölünce bir şey olmuyor mu
Ölen hdpliyse iyi olmuş, değilse yazıl olmuş
Allah rahmet eylesinke
Hayır
Hayir
PKK terör örgütüdür
HDP kapatılsın!!!
HDP, MHP'den daha fazla oy alıyor.
İster kabul edin ister etmeyin, k'çınızıda yırtsanız HDP bir siyasi parti ve öyle kalıcak.
@AgentKid Oy meşruiyet kazandırmaz.
HDP er ya da geç kapatılacak.
@AlfaOrtak HDP yasal bir siyasi parti ve öyle kalıcak.
HDP kapatılırsa siyaset yapacak birşey kalmaz ve ilk seçimde AK Parti'den geriye boş parti binaları ve levhaları kalır.
Birde o attığın fotoğrafa karşılık olarak buyur;
https://www.youtube.com/watch?v=doQFJm9eFpQ
@AgentKid PKK terör örgütüdür
@AgentKid peşmerga pkk değildir
biri komünist yapisi var diğeri kapitalist
@johnsonza PKKya açık desteğiyle tanınan Mesut Barzani videodaki, nokta
@AgentKid Ayyçç yerim çeni çen büyünde siyaset mi yapıyon çen
@ToprakBey_ Kes sesini fakiroğlu fakir, adres salda Almanya'dan gelirken 500L yağ bırakalım kapına malum alamıyorsundur fakirlikten.
Önümüz bayram, Payoneer IBAN salda bayram harçlığını yollayayım mına kodumun fakiri seni.
@AgentKid Çen sempatizansın ama kardeşim? Bende Türk askeriyim :D çok iyi ayar verecem sana bekle sen. Yakında ;)
@ToprakBey_ Yol al hadi görmiyim bida.
Eminim türk askerisindir bro, KS'de hesap açıp kız düşürmeye çalışan abaza yol al hadi görmiyim bida.
Ya hehe aga
@ToprakBey_ Yol al hadi bro uza git başka yere orda yap artistliğini
@AgentKid Kanka çok korktum ya valalhi bir sorasn çok korktum ÇALJKSDBAKLJDBAÇKJB
@ToprakBey_ Vay canına koskoca türk askeri işi güçü yok gelmiş KS'ye 5 bin soru cevaplamış, baya inandırıcısın be bro.
Zaten kimse sorsak KS'de ya polis oluyor ya da hakim, savcı, avukat veya asker oluyor genelde.
@AgentKid Kardeşim harekat varda operasyon varda biz mi gitmiyoruz? Sg işine uğraştırma insanı
@ToprakBey_ Ulan yazan sensin bide saçma salak cevap veriyorsun, sana cevap yazanda kabahat.
aerolite adlı kullanıcı ananı avradını
Planlanmış gibi ama neyse
siyaset benim işim değil
Allah rahmet eylesin
Üzüldüm yazık
Memnun değilim. 😏
İlgilenmiyorum