İzmir'de HDP il başkanlığı binasına girerek bir görevliyi silahla öldüren kişi gözaltına alındı. HDP'den yapılan açıklamada, Deniz Poyraz isimli parti çalışanının hayatını kaybettiği belirtildi. Valilik de konuyla ilgili açıklama yaptı. Deniz Poyraz’ın, partide çay servisi yapan annesi Fehime Poyraz rahatsızlandığı için bir günlüğüne onun yerine işe geldiği belirtildi. Deniz Poyraz’ın saldırı sırasında binada yalnız olduğu bildirildi.
İzmir'de HDP İl binasına yapılan saldırıda annesinin yerine işe gelen Deniz Poyraz öldürüldü. Ülkedeki iklimden memnun musunuz?
Bir insan, güpegündüz, hiçbir sıfatı olmayan başka bir insan tarafından cezalandırılamaz. HDP'ye terörist denilebilir, başka şeyler diyenler de diyebilir, umrumda değil ne HDP ne diğer partiler, hiçbirine itirazım yok, ancak bilinmeli ki bu olayı gerçekleştiren de bir teröristtir.
Alıntı olarak paylaşalım terörizmin ne olduğunu: "Terörizm, terör ya da yıldırıcılık[1], siyasal, dinsel ve/veya ekonomik hedeflere ulaşmak amacıyla sivillere, belirlenen hedef gruplara veya resmî, yerel ve genel yönetimlere yönelik baskı, yıldırma ve her türlü şiddet içeren yolun kullanımını ifade eden terim."
Kimse kusura bakmasın, bu olaylara dur demesi gereken devlettir, eğer bu terör merkeze iniyorsa, adamın biri elini kolunu sallayarak bir binayı basıp insanların canına kıyabiliyorsa, ortada devlet diye bir şey kalmamıştır. Ki 30 yıllık ömrümün büyük kısmını bu gerçeği iliklerime kadar hissederek yaşadım, yaşadık.
İklim demişsin ya, iklim falan yok, kıyamet sonrası dünya Türkiye, Mad Max fragmanı gibi. aa Ama alıştık işte, artık kafamıza bomba yağsa "Acaba ne olacak da gündemi değiştirdiler?" diyoruz. şu an diyorum ben. Ailem de diyor. Çevrem de diyor.
Allah ailesine sabır versin. Başka lafım yok artık.
O kadar insanlığımızdan kopmuşuz ve O kadar kolay sürü psikolojisine dahil olmuş ki toplum. Tek bildikleri terörist parti , şehitlerimiz askerlerimiz vs.. Ölen her insan bir değerdir. Her kim bunu yapıyorsa kınanmalıdır. Öldüren her kim olursa kınanmalıdır. Silahsız bir insanı her kim öldürüyor ise katletmiştir. Ne vatan için , ne bayrak için ne de millet için yapmamıştır. Birilerinin çıkarına hizmet etmek için yapmıştır. Artık gözlerinizi de , zihninizi de açın vicdanınızın sesine kulak verin. Ülkemiz bir avuç kana ve mala susamış açgözlü elinde ve sizlerin manevi değerlerinizi kaşıyarak prim elde etmeye çalışıyor.
@Oyaşivo Boş yapma hadi yol al ufaktan... Biz biliriz hangi partilerin hangi islamcı, faşist "GERÇEK" terör unsurlarını legalleştirip vergilerimizle beslediğini. Senin aklın ermez tabi o konulara.
Iflah olmaz bunlar kimse ölmeyi hak etmiyor yazık gencecik allah topunuzun belasını kaldırsın inşallah. Olacak iş değil deli oluyorum böyle şeyleri gördükçe.
kim seviniyor? sevinen hic kimse yok, o 9 tane eksilemede sevinenler degil, seviniyorlar diye ithami kabul etmeyen insanlar. Bu olayin tek sorumlulari o ölüdrn kisi ve binayi neden bosalttiklari belli olmayan hdp liler.
Sen kahin mısın? Acaba nerden biliyorsun 9 ekside ne denmek istediğini. Hey allahım :D okuma yazman da yok heralde saldırı nedeniyle boşaltılmış bina istersen keçeli kalemle üzerinden geçelim daha net olsun he :)
Ne yaptık biz kürtler size size savas acaadık sizin parti binalarını basmadık masumları bız oldurmedık pkklılar oldutuo ama kalkıp masum ınsanları olduren sızlersınız sızın ne cahıl ınsanlarınız var be turkıye batmıs bıtmıs allah rahmet eylesın mekanın cennet olsun #denizgezmişölümsüzdür ne kadarda kürtler terorist desenizde insanlarnz bizi öldürüo bi dur diyin ne oldu bir DENİZ ÖLDÜ cok merak edıom dah kac deniz ölecek kac rojdalar olecek ha soleyın bana daha kac ana gozu yaslı olacak sizin askeriniz oluo bizim canımız yanıo bizim evlatlarımız oluo siz zil takıp oynuyorsunuz seviniyorsunuz bizim canımız herzaman tehlıkede.
Bir kisinin yaptigi tüm Türklere neden simdi mal ediliyor, pkk nin 10 binlerce insanin ölmesine sebep terörü, milyarlarca Türkiye verdigi zarara be diyorsun? Tabi nerde kardeslik, nerde baris, önce pkk yi bitirin
@Berkan26 ha bu lafı once kendınıze soyleyın pkklılar sıze saldırıo bız dogudaki kurtler degıl sizin adamınız gururuna yedirememiş kızı oldurmus nerde adalet ha sole nerdeeee sen pkk dıon pkk ermeni kürt değil bu bir biz kürtler size bişey yapmıoz siz saldırıonuz bize bizleri hain olarak goruyırsubuz ne mutluki turkıyede yasamıom turk vatandası degılım ama memleketimi seviyorum sizin yuzunuzden herseyden nefret etmeye basladm nerde kurt duysanız kafayı yıyordunuz tacız etmeye öldürmeye teşebbüs ediyorsunuz bu demi sizzn vatanınızı korumak bu demı masumları cocukları oldurmek vatanınızı korumak ha bölemi koruycaksınız hepiniz aynısınız bu ırkcı olanlara lafım gecırlı diğerlerine değil cok türk ülkücğ arkadasım var ama hiçbiri sizin gibi ırkcı değil okadr yorm okudum iyi olmuş şu olmuş bu olmus. BİZ KÜRTLER KENDİMİZLE GURUR DUYUYORUZ ANLADINIZMI NE KADAR BİZE HAİN DESENİZDE EN BÜYÜK HAİNLİK SİZİN İÇİNİZDE.
Bizim adamımız olsa nıye oldurelım kızımızı zıhnıyetsız mal sızın kadar serefsızı gormedık nenn bır kadın cınayetı oldgnda ayaga kaldırıosunuzda bunda kalkmıonuz merk etme savadı actınız artk ne olur ne bıter bızle ılgılı degıl sızznle ılgıle bzmle değil sz bastnz bız degl sız katlettınız bız degıl.
Kalkmadigimizi nereden biliyorsun serefsiz? aramizdaki fark biz ölen kadinin yanindayiz, öldüren serefsizin degil ama siz ölen kadini kullanip, irkclik, magdur kürtlere ayagina yatma pesindesiniz. Göttün yiyorsa hdpkk terörünün onbinlerce insanin ölmesine sebep oldugu terörü kina, ona destek cikan, kravatli temsilcileri hdpkk yi kina, göttün yirosa, hdp binasi önünde nöbet bekleyen, cccuklarini pkk dan isteyen kürt anneleri destekle.
Bak agzindan kacirdin, kendi kizimiz olsa neden öldürelim? kendi kiziniz degil diyemi öldürdünüz? ya da kendi kiziniz olmasa ölmeyi hak ediyormu? Nasil bir zihniyet bu?
Bak zihniyetsiz berkan bnmle siyasete girme kaybedersn siz kurtleri hapise atmak için neler yapıosnz be okadr kurt masum oldu nerdeydnz ha soleyn hepınızjn yorumunu tek tek okudum adam gbı yazan olmamıs be hepınız ırkcılıgn pesndesnz bn sna dıommu bn pkkyı savunuom ha sole ben sna ole bsy dedmmı ben ne dedm ben kurtlugumu savunurum anladnmı ama sızde akık yok anlamıorsnz ne dıyeym sıze allah akıl fıkır versn
@AcimasizKiz Abicim sen bizi mi anlamıyoon mu biz mi anlatamıyoz? Deniz Gezmişin burda alakası yok karıştırma orayı adamın hasabını bozma. Bizim derdimiz Etek giyen heval ve onlara destek verenlere. Kürtlüğünü savun ona biz birşey diyemeyiz. Ama bir yerde de kürtlüğünü bil. Olur Olmadık yerlere birşeyler yaratma.
Ne siyaseti? bu olayi siyaset icin neden kullaniyorsun? Kadin aslinda umrunda degil, senin amacin üzüm yemek degil, bagciyi dövmek. Islenen cinayetten Türkler sorumlu degil, o sahis sorumlu, Bunu önce aklina kazi, kirli oyunlari birakin, burda amacin belli, her türlü kirli olayi kullanip magduru oynamak.
Halen magduru oynayip serefsizlik pesindesin, kimse öldüren sahsi destekleyip, ölen kiz icin sevinmiyor, aksine katile lanet okuyor. Siz psikolojik sorunlu bir katilin yaptigi olayi kullanip Türkler seviniyor diye magduru oynama pesindesiniz, yani kadin cinyaet umrunuzda degil, bu olaydan irkci, bölücü, ayrim yaratma pesindesiniz.
Sadece sn okuosn belkı lanetı ıyı bak yormlarada snra kns bnmle tmmı serefsız deglm snsın serefsız once dogru knsmayı ogren bız ırkclgn pesnde deglz ırkcılıgn pesnde olsak Şu an turkıyede kıyametı koparıtfk anladnmı ama sn hala bıze ırkcı dıosn ırkcı olsak turk atkadasm ulkucu kardesm olmazdı anladnmı ıste sen ırkcılıgı burda bastırıosun ne dıyımkı sana
yorumlarin irkci, burda kürt irkciligi yapiyorsun, pisikoljik sorunlu tek kisinin isledigi sahsi cinayeti , Türkleri hedef göstererek magduru oynayip üstü kapali terörü hakli göstermeye calisiyorsun. Türkler pkk ile krütleri ayni kefeye koyup cidden sivillere saldirsaydi, bugün kürt diye Türkiye sinirlarinda insan kalmazdi. Ppkk olmasaydi, Türkler Kürtle düsman olmazdi, insanlar ölmezdi. Bugün İstanbul İzmir , Türkiye'nin heryerinde ben kürdüm demesen kimse senin farkinda degil. Sizin pkk irkci, fasist, Türkiyede kardesi kardese düsman eden, kullanilan, hdp de pkk de onlarin kravatli mecliste temsilcileri. Bakin avrupda kac tane irkci faist avrupali müslümanlarin camisine girdi onlarca kisiyi taradi öldürdü, ordaki insanlar hicbir zaman kalkip, hükümeti, devleti suclamadi, Ama sizle bu sahsi cinayeti dahi pkk propagandasi icin kullaniyorsunuz,. Kadinin öldürülmesi herkesin sorunu, ama sizler siyasi cikar pesindesiniz.
Iste böyle foyaniz meydana cikinca magduru oynuyorsunuz, ilk girisinde biz size ne yaptik diyorsun, siz kim? Türkiye vatnadasi degilmisiniz? yoruma girerken kürt olmnayan herkesi sucluyorsun. Sizler kürt irkciligi, kürtcülük yapmasaniz ne terör olur, ne türk kürt itismesi olur. pkk zamaninda sowyetler kurdu birakti, pkk markisit leninist dini ALLAHI inkar eden asiri solcu marksist leninist bir terör örgütü. Kürtler müslüman, baslarinda dini ALLAHi inkar eden bir yönetimi zaten kabul edemezler. . Ama sizlere oltanin ucunda yemi veriyorlar, büyük kürdistan hayalleri olmayacak duaya amin dedirtip doguda herseyi engelliyorlar. Yatirimci doguya terör yüzünden yatirim yapmiyor, halki magdur birakan pkk ve onu destekleyen hdpkk.
Bu cinayetin sorumlusu o tek kisi, ve hdp binasin i o anda bosaltmis, kizi yanliz birakan hdpkk lilar. Bir oyun döneriyorlar ama yine olmadi, kimse yutmadi.
Bacım bak deli etme insanı uza şurdan. Biz sana 10 kere dedik demi kürtlüğünü savun bu pkk ve HDP'yi savunma diye. Hayır biz mi anlatamıyoruz sen mi anlamıyorsun onu çözebilmiş değilim. Gelmişsin olmadık yere Deniz gezmiş yazıyorsun.. Ya git de bir Deniz gezmiş kim öyle araştır gel benim karşıma.
siz kim? halen ayrimcilik, kürtcülük, irkcilik pesindesin? cinyati isleyen bir kisi , sahis eger sizler dedigin bizler olsaydik o binada ne kadar insan varsa hepsi temizlenmisti, irkci olsaydik, okadar sehit vermezdik, almanlar gibi nekadar kürt varsa temizlenirdi, inan bana biz sizler kadar irkci, fasist düsüncemiz yok.
Bekleyin bakalim, belkide ölenle öldürenin arasinda baska bir olay vardi.
Yorumları okuyunca insan oldugumdan tiksindim.. Keşke bitki olsaydım.. O taraflı olmesine sevindim bu bu taraflı ölmesine sevindim.. Bu kafa yapısını degiştirmedikçe öldürmenin kötü birşey oldugunu ögrenöedikçe herşeyi kan davası olarak gördükçe daha çok can yitiririz.. Düşmanında görmek istediği bu zaten.. Bizden bir bok olmaz.. Daha insan kalmayı beceremiyoruz.. Ölen kim olursa olsun bu cinayetler kime hizmet ediyor ve bu ölenler aynı coğrafyanın insanı.. Belki aynı çeşmeden su içtin aynı kediyi sevdin.. Aynı şarkıda göz yaşı döktün.. Aynı boykota katıldın aynı cinayet için küfür ettin.. Yazık gerçekten çok yazık.. Erende kardeşim berkin de.. Onları ölüme itenler düşmanım.. Bu siyasi oyunları oynayanlar ve bundan nemalananlar düşmanım.. Artık nefes almak bile şunları gördükçe canımı acıtıyor.. Gerçekten yazık...
Bazı görüşleri hayret ederek okudum, insanların siyasi görüşü yüzünden öldürülmesine alkış tutmak nasıl bir cahiliyettir. Ne oldu yani bu kadın ölünce ultra milliyetcilik mi kazandı, teröre son mu verildi neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum.
Allah rahmet eylesin, annesini düşünemiyorum, üzüldüm.
@RRRaskoInikov insanlar malesef birileri ölünce terör son bulacak sanıyor çok üzücü, evine ekmek götürmek için çalışan bir kadının ölümünü siyasete bağlamak ve sevinmek rezillik ötesi görüyorum ve bu rezillik yıllardır devam ediyor.
Bazı arkadaşların yorumlarını hayretle, esefle, içim karararak okudum. Masum bir insan ölüyorsa eğer, masum olduğu için üzülüyorum ben. İnsanlıktan nasibini almış, henüz ölmemiş bir vicdanın da düşünmesi gerektiğinin bu olduğunu savunuyorum. Hemen şehit yazıları yazılmış. Merak etmeyin, herkes sizin gibi ikiyüzlü bir kalbe sahip değil, şehit haberlerine de şu olaya da üzülebilir insan, diri bir kalbi ve işleyen bir aklı varsa. Yazık, gerçekten yazık. Böyle olduğumuz sürece kutuplaşır, böyle olduğumuz sürece zayıf ve geride kalmaya mahkum devam ederiz.
Medyada sürekli birini fişleyip hedef gösteriyorlar. Tivittırda bazı ıqsuz tipler salaksalak silahlı pozlarla gaza gelip yağ çekiyorlar hepside at hırsızına benziyor. Tipine bile müebbet verirsin. Seçim sonrası kim bilir ne halt yerler. Sürekli suçluları salıyorlar ilerde bağlılığınızı gösterin diyip üstümüze bile salarlar. (hdpli değilim. Muhalefet olab herkesten nefret ediyorlar)
@AlfaOrtak pkk mi ezildii terör bitti miii ışıd milatını bile 6 yıl serbestçe dolaşmış bu ğlkede akpyi takip etmeyi ağızlarına bakmayı bırak sen. Gayette hedef gösteriyorlar gözünüz mü görmüyor? Kendilerinden olmayan herkese terörist fetocu diyorlat. Tutturmuşlar bir ümmeti lafını sürekli ümmeti bölemezsiniz diyip duruyorlar. Sen bunları görmüyorsan benle muhattap bile olma kaale alacağım birisi değilsin.
işidciler ülkede serbest dolaşmamiş. işidciler tutuklaniyor sürekli. yalan ortaya atiyorsun siyasetcilik yapmak için. mağdur insanlar üzerine senin aşiri solcu görüşünü öne koymaya çalişorsun. hdpnin kurucusu 'aponun heykelini dikeceğiz' demişti. defalarca başka söylemlerle pkkya destek vermişti. bügun boyle olaylar yaşaniyorsa hdpnin senelerdir bulunan pkklilar yüzünden yaşaniyor.
Kadın öldürmekle vatan kurtarılmıyor. Versinler bakalım bi Şırnak cezaevine de orda yiğitliğini görelim. Eli silahsız bir kadına mermi sıkacak kadar alçak biri. Vatanseverlik bu şekilde olmaz. Bu şahsın PKK’dan hiç bir farkı yok. Hatta daha aşağılık...
Yorumlara bakınca utanç duydum ve bu yorumları hep pembe hesaplar yapmış, bunlar anne olmamalı, kadınlara annelik ehliyeti verilmeli, geçmişleri sosyal medya paylaşımları araştırılmalı. Asıl bu zihniyettekiler terörist, yetiştirecekleri çocukları nasıl fayda verebilir bu ülkeye.
Hiçbir demokrasi, şirk kanunları suçları önleyemiyor insan canı bu kadar ucuz mu? Allah baştan aşağı bunlara vesile olanları perişan etsin.
HDP Kapatma Davası'nın tartışıldığı, terör örgütünün ezildiği bir dönemi yaşıyoruz. Ogün Samast vari bir genç, annesi rahmetli, kız kardeşi okuyor. Kendisi sağlık hizmetlisi, istifa etmiş. Silah buluyor. Elini kolunu sallayarak, HDP binasına giriyor. Kendisi içeri girmeden, hemen önce HDP yetkilileri binayı terk ediyor. Haliyle içeride bir tek HDP'li yok. Acil bir sebeple toplantı iptal edilmiş. Suruç Patlaması'nı hatırlayanlar elbet vardır. Sade bir genç kız, yaşlı annesinin yerine temizlik işine gelmiş. Ve o genç emekçi kız öldürülüyor. Bu saldırı kimin işine yaradı? Saldırıyı kim düzenledi? Alim olmaya gerek yok..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Soruyu soran şahıs. Takiye yapmayı bırak da profilindeki Türk bayrağını kaldır ve yerine bi PKK paçavrası koy. Dalga geçer gibi bayrak koymuşsun profiline. Bayrak senin profiline yakışmıyor. Sanırım sen de biliyorsun bu kafa ile PKK'lı sanılabileceğini ki galiba Türkiye'yi sevdiğini ispat etmeye çalışıyorsun. Saldırıyla ilgili olarak ne yapalım, yas mı tutalım, devlet töreni mi yapılsın, bayrakları yarıya mı indirelim, şehit cenazesi mi düzenlensin? Akp MHP katletmiş diyorlar. S*ktiğimin malları, ulan devlet bu beyni yıkanmış zavallıların ağababalarını ayıklıyo dağlardan bilmem neredeki 20 yaşındaki kızı kim ne yapsın. Saldırgan kimse bulunsun, hesabı sorulsun. Şu olayı yorumlarken herkes her şeyin farkında da işte bir defa kahpelik insanın kanına girmeyegörsün. Nokta.
Yas tutalim ulke olarak.. Oldu canim hemen tutarim.. Gencecik insanlar oluyor bu toprak icin Kimsenin sesi cikmiyor.. Sonra vatan sagolsun.. Hdp’li olunca Yas tutulsun Yok boyle bisey olmaz olamazda.. Herkez haddini bilsin.. Burda rahat rahat konusmak kolay tabiki Burda asip kesenler rahat yorum yapsin diye gencecik gencler sehit oluyor
Ya arkadaş seversin sevmezsin... Haklısın veya halsızsın... Herkes kendine göre adalet arar yargı dağıtırsa ne olur bu milletin hali... Polis vs hok muymuş acaba... HDP'yi sevmem ama olan yine garibana olmuş... Vekilleri üst tabakası keyfinde canı yanan yine gariban...
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Açıkçası bu Amerida ki siyahı ırkçılıkta eş değer sonra lafa gelince herkes özgürdür isteyen Türk olsun isteyen Kürt isteyen kapalı isteyen Açık kendinize kandırıyorsunuz hani özgürlük sen kalkıp diyebiliyor musun şu partiyi savuyorum ben Müslüman değilim şu inanca sahibim ve ya ateist halkın %90`ı yalandan Müslüman gibi davranıyor ama inancı zayıf neden diyemiyor ifade özgürlüğü yok geçin bunları bu ülkede özgürlük bir şey yok Müslümanlık milletçilik bu ülkeyi hepten geriye götürüyor
İnsanligin basina dert olan sey radikalizm in kendisi. Neye deyse onu kötülestiriyor ama kimse radikal oldugunu soyleyebilecek bir bilince sahip degildir.
Karincaya sormuslar nereye gidiyorsun diye kabeye demis. Nasil varacaksin demisler, en azindan yolunda olurum demis. İste bu cumle cok tehlikeli bir cumle.
Tayip Erdoğan çok degil 10 gün önce açıklama yaptı. Sayın meral Akşenere ithafen tüm muhalif partilere ‘ bu daha ne ki durun siz daha neler gelecek başınıza ‘ bu açıklama ne demek oluyor. Bu olayın tek sorumlusu var. Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden diktatör
Her eline silahı alan yargı dağıtmaya kalkarsa yandık. Herkesin doğrusu farklıdır çünkü. Bu vatandaşa düşmez. Ülkenin adalet sistemi çözecek bir sorun varsa. Böyle olmaz. Bence yazık.
Bir olgudan, bir oluşumdan rahatsız olmak. O ortamda ki insanların canına kas etmeyi haklı göstermiyor. HDP'nin takındığı tavrı bende sevmiyorum ama gidip de sevmiyorum diye de kimseyi öldürmem..
şimdi bunu yapan serefsiz milliyetci mi oldu :) zorbalik harac mafyacilik is adamlarini kesmek dolandirmak milliyetcilik oylemi :) vatani esas satanlar bellide iste anlayana
Romantik Boş laflara lüzum yok. Hdp ile alakası olmayan biri orada çalışamaz. Hdp ile alakası olan birinin de pkk ile mutlaka alakası vardır. Kadın ölünce ne oluyor yani. Kadından sempatizan, terörist çıkmıyor mu? Hdpkk hamile eşinin yanında asker polis çoluk çocuk öğretmen doktor öldürünce bir şey yok , onlar ölünce ajitasyon.
Aynen öyle o canlı bomba olarak bir yerde kendini patlatsa gurur duyarlardı askerlerimiz şehit olunca bu kadar gündeme gelmiyor kadımış öyle kadınlar kaç tane çocuğu yetim bıraktı kaç tane kadına evlat acısı çektirdi
U. lann o kadar gencecik şehitler veriyoruz, kaç gencecik kadın dul kalıyor, kaç ufak masum yavrular yetim kalıyor HDP yüzünden! Sizde hiç utanma yok mu?
ekmek parası için HDP binasında bile olsa, kimse ölmeyi, öldürülmeyi haketmiyor.. bu ülkeyi seven sağdik olan hiç kimse bu kadar gaddar yorumlar yapmamalı yapamaz! suçsuz yere öldürülen hiçbir canı siyesetiniz üzerinden anlayamazsınız.. kendi cahil zihniyetiz ile boğulun👎
@johnsonza Valla dedi denip duruyor ama kulağımla duymadım. Bu arada bu ülkenin Apo'ya övgüler dizen tek siyasi örgütü bu adamlar mı?
Kimlerden güç aldı bunlar? Düne kadar Türküm demek suçtu ülkede ordunun kışlasına girip bayrak indirttiler. Şimdi herkes püripak, HDP suçlu oldu. Bal gibi de PKK'yı siyasi bir uzantıyla mutabakata çekmedi mi bunlar? İktidarın işi bitince vay efendim teröristler
Şunları söyleyenler ülkenin bakanları, alayı Akp'li. Öcalan'ın kardeşini televizyona çıkarırken, Öcalan'a mektupla oy istetirken iyi, bu adam kürdolara gaz vermek için mitingde mal mal konuşunca höee
Zaten toplumda çıkması çok arzulanan gerginlikler var. Ayni ailedeki sevmediginiz insana savaş ilan etmediğiniz gibi fitne ve nefreti yenmeyi acil basarmaliyiz. Birlik ve sevgi ile hareket edebilen insanlar ne zaman oluruz bilmiyorum...
Binada yalnızca bu kız varken saldırmışlarsa bu işte birsey var. Ya hedef bu kızdı. Ya da amaç ortalığı karıştırmak için birini öldürmekti. Bence ortalığı karıştırmak amaç. Çünkü kim saldırsa günlerce takip ediyor saldıracagi yer ile ilgili bilgi ediniyor vs.
Bana normal cinayet gibi gelmiyor, 2 resimdeki kişide masum değil (kadının ölmesi kabul edilemez o ayrı). •Adam gündüz vakti çantayla girince güvenlik görmemiş mi? •Binada yapılacak toplantıyı neden son anda iptal ettiler? •koca binada niye sadece o kadın vardı? •bu kadının terörist cenazesinde yürüyüş yaptığı görüntüleri var. •Adamda sagda solda birilerini vurup iyi bişey yaptığını saniyor
Bir takım kişiler ülkeyi kaosa sürüklemeye çalışıyor. Şu andaki iklim büyüklerimin anlattıklarına göre 1970 sonlarının iklimi gibi. Sonrasında ne gibi sıkıntılarla karşılaştığımızı az buçuk kitap okuyan birisi zaten bilir. Öldürülen için ailesine başsağlığı dilenir ve suçu işleyen suçu hükmünce ceza alır. Bunu siyasi bir malzeme haline getirmenin manası yoktur.
Bu kadının annesine, katilden daha sert muamele etti polisler.
Bu ülkeden bi bok olmaz
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bir evlat kolay yetişmiyor. Yorumlarda iyi ki ölmüş diyen bile var , kininizde boğulun. İçiniz kap kara. Gün yüzü görmeyin , hakettiğiniz yaşam içinizde ki karanlık kadar olsun.
Terör örgütü mensubuna sırf kadın diye üzülmemizi mi bekliyorsun? Hayır seni çılgın serseri, burada cinsiyetçiliğe yer yok..
8
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Memnunuz, yönetim bu konuda ne yapabilirdi? ALGICI Devlet düsmani beyefendi? HDP icinde Türk Askerimi bekletsin, ya da cinayet islemeyi kafaya koymus birini önceden bilme bilimi gelistide senin haberin var, bizim mi yok?
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Fetö, Muhalefet, HDPKK'li ilimin icine sizmis, bu olaylarla güvensizlik ortami yaratip, yeni darbe girisimleri.
ooooooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrooooooooooooooooooooooooooooooooossssssssssssssssssssssssssssssssssssppppppppppppppppppppppppppppppppppuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuçocuğu , vatanı korumak vatanseverlik çaycı bi kızı öldürmekle mi oluyor o kadar adamdın askerde neden kalmadın nedne uzman çavuş olupta operasyonlara gitmedin m k kiralık katili
Hak isteyenin hakkını verin baş kaldıranın başını kesin Sultan Hamid Han böyle anarşist şerefsiz devlet bilmezleri asacaksın suçlunun cezasını adalet verir sen değil hele ki masum bir çalışanı öldürdüysen idam gelsin de kurtulalım şunlardan yoksa bunları hapis paklamaz
@osman2509 Bunu önlemek için sert tedbirler alacaksın kardeşim ben hep derim hapis çözüm de ğil idam şart abi bizim millet canına düşkün ölmeye yeltenemez ibreti alem için idam edeceksin kısas gelmediği sürece ne adalet sağlanmış olur ne de suçlular azalır.
özellikle görüşlerdeki yoğun eksileme ve artılamalar hoşuma gitmedi, bu hayra alamet şeylerin olmayacağını gösteren basit bir hareket sadece. benim tahminim bu tür olaylar tesadüf değil ve her ne kadar tek başıma yaptım dese de failler, kesinlikle birileri yaptırıyor artık her kimler ise. karışıklık-kaos isteyen her kim ya da kimler ise işte.
Binlerce masum çoluk çocuk anne askar öldürüldü bu ülkede ama bu kadar ses getirmedi.
Çok üzücüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü ÇOOOOOOOOKKKK.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bunlar hep oyun oyun ama anlayamıyorsunuz. Bariz belli hdp kapatma davası hesaplara tedbir talebi baktılarki biz gidiyoruz bizi yok edecekler. Hdpkk kendi insanını zaten dağlarda öldürmüyor mu bunu kendi yapıp başkası yapmış gibi göstermesi çokmu zor ve ve ve nedense o kişinin annesi hastaymış gelmemiş onun yerine başkası gelmiş planlanmış her şey noldu şimdi hdp suikast kapatma süreci uzuyacak ya da iptal olacak. Ahhh canım ülkem ahhh
Bu eylem de bir terör eylemi bence. Her ne kadar hdp ve destekçilerinden nefret etsem de yapılanı yanlış buluyorum. Ayrıca katilin ifadesini de okudum. Planlı ve bir yerlerden destek alarak bunu yaptığı çok açık.
Eline silah alan veya onu destekleyen , oh iyi oldu diyen herkesin nokta nokta. Hdp de onlardan geri değil onu da belirtelim. Her gün askerimiz oluyor ve hala pkk pkk diye bağırıyorlar
Aynen öyle adalet bir kendilerine gelince işliyor ölüm bir tek kendilerinden olunca can yakıyor şehitlerle dalga geçen zihniyet bize burada insanlık dersi veriyor
Böyle tipleri iyi gosterme cabasina girenler, İnsallah zamaninda Eren Bulbul icin, Firat Cakir icin, Aybuke ogretmen icinde ayni humanistligi gostermislerdir. Uzulmedim. Gunahsa da allah affetsin.
dagda terorist burda parti uyesi bunlar. Rabb’im asil SEHİTLERİMİZE RAHMETİYLE MUAMELE EYLESİN !!
Sen bi insanlığını sorgula etkisiz hale getirilmiş! Aybüke öğretmeni de unutmadık, Deniz Poyraz'ı da unutmayacağız. Yılan bir gün seni ya da aileni de sokarsa aynı yorumları da sana yaparlar hiç merak etme.
sorun HDP'li veya a partisi b partisi değil masum bir cana kıyıldı bunu lanetlemekten başka birşey yok ve saldırgan tüm insanlığa karşı bir suç işlemiştir.
Eee yaşamı bu kadarmış ölüm vakti geldi mi ona çaresi yoktur kimse ne zaman öleceğini bilemez kız aslında ölüme gidiyormuş haberi yokmuş olamazda zaten işte ölüm bize çok yakın ama bizim haberimiz yok hiç ölmeyecekmiş gibi yaşıyoruz
Baska ne olabilir, olay kullanilmaya baslandi bile magdur rolleri yine. Öldüren kisi giriyor, bina bosaltilimis, sadece o kadin ve erkek olsa kadini öldürüp cikmaz. Bu olay yine planli magdur.
@Berkan26 Hemen olayı siyasete ve ırka bağlamışlar şaka gibi yıllarca hatta yüzyıllarca bu halka aynı taktiği uyguladilar hala daha anlamıyorlar birbirlerine düşmüşler her fırsatta askeri polisi halkı birbirine düşürmek için atmadıkları iftira yapmadıkları şey kalmadı hala daha anlamıyorlar
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > İzmir'de HDP İl binasına yapılan saldırıda annesinin yerine işe gelen Deniz Poyraz öldürüldü. Ülkedeki iklimden memnun musunuz?