Hakan Ural katıldığı bir programda şahsına ve diğer sanatçılara 'yandaş' yaftasıyla saldırılmasına, "Ben şu an dibine kadar yandaşım. Ben her zaman devletimin yanındayım, devletimin ve bayrağımın dibine kadar hizmetkarıyım. Halkı tarafından seçilmiş görevli kim varsa yanındayım. Bizim nesil, yani 80'ler-90'lar olarak ömrümüz kuyruklarda geçti. Bir arkadaşım gaz kuyruğuna giderdi, bir arkadaşım ekmek kuyruğuna giderdi. Biz yokluk görerek büyüdük" dedi.
Hakan Ural "Dibine kadar yandaşım, halkın seçtiği kim varsa, yanındayım!" dedi! Siyasi görüş böyle mi olmalı?
Birisi siyasi tercihini kullandı diye yandaş diyerek hakaret etmek tek kelime ile saygısızlıktır. Sanane yani isteyen istediğini destekler. Bu ülkede muhalif olmak bir vatandaşlık göreviymiş gibi davranmayı bırakalım. Ayrıca açıkça konuşmak gerekirse muhalefete bakıyorum tek amacı erdoğan gitsin. Kardeşim erdoğan illaki bir gün gidecek adam yaşlandı zaten daha fazla sağlığını koruyamaz o gittikten sonra sen ne proje üreticeksin ondan haber ver. Mesela muhalefet desin ki erdoğan şöyle bir hizmet yaptı sağolsun varolsun ancak biz iktidarda olsaydık o işi öyle değil böyle yapardık ülke için bu daha iyi olurdu dedikleri hiçbirşey yok. Ben meral akşeneri takipteydim kadın sürekli halinden şikayet eden esnaf ile videolar paylaşıyordu bende dedim ki sayfada ülkenin zor durumu zaten biliniyor bu gizli saklı birşey değil sen iktidar olursan halkı bu durumdan kurtarmak için ne gibi projeler yapıcaksın biraz stratejilerini anlat ülke yönetiminde nasıl bir vizyona sahipsin halk olarak ölçüp biçelim. Sayfadakiler bana akp li trol demeye başladı oysa ben ömrümde birkere bile akp ye oy vermedim. Akabinde sayfadan engellenmişim. Böyle bir muhalefetin olduğu ülkede erdoğandan başkasının seçilmesini beklemeyin derim.
Yahu askerlikten kaçıp 1999'da sahte çürük raporu aldığı gerekçesiyle 10 ay hapis cezasına çarptırılan Hakan Ural, 3713 sayılı Şartlı Tahliye Yasası'ndan yararlanarak cezasının 5'te 2'sini yattıktan sonra tahliye edildi ve askere alındı. Bu insanlar işte hep sözüm ona vatansever. Daha ne denilebilir ki? Ve halk da her zaman buna inanıyor. O yüzden bu ülkede hiçbir şey değişmez
Aslinda Hakan Ural birseye itiraz etmis. Sosyal medyada goruyoruz. Ak parti veya Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili olumlu konusan sanatcisindan tut is adami, sporcu, siradan vatandasa bile yandas diye yakistirma yapan bir kitle var. Bu kitle kendinden gecmis ki. Kendileri ile ayni siyasi goruste olanlari bile sirf bu nedenden dolayi lincliyor. Bu lincleyen tayfa sözde cok medeni dusunce ozgurlugunu savunan, yatip kalkip insan haklarindan demokrasiden dem vuran tayfa. Ama bilinçaltilari oyle degil iste. Gecen günlerde Milli sporcu bir kizimiz, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan kendisine gonderilen tebrik twetini etiketledi diye yine linc yedi. Iste Hakan Ural'in isyani bu tayfaya bir sitemdir.
Milleti vatan düşmanı göstermeye çalışan bu ve benzeri gereksiz dalkavuklwr hep avrdi ve var olacaktır bizim baş kaldirdigimiz devlet değil devletin memuru devlet adına çalışan herkes mevki farketmeksizin memurdur bizde yönetilme seklimizden ve vizyonsuzluklarindan bıktık ve bu böyle gidecek asker kaçağı bir yalakanin sözünü dikkate almayin
İdeolojiden yoksun siyasal görüş tam da böyle bir şey evet, halk dilinde bunun adı kaypak siyaset güçlüden yana olacakki çorba kaynasın, sırtlanlar kalabalık haldeyken güçlüdür. Tek başına acizdir.. Uğur Mumcu: Haklıdan yana değil güçlüden yana olanlar korkak ve kaypak olurlar, güç merkezi değiştikçe döner fırıldak olurlar..
Yoklukla mı büyümüş😄 Yalanını gibsinler senin, baban selçuk uralın servetini bilmeyen mi var. Sene 89 boğazda satın aldığı yalı, sayısı 20, ye ulaşan antika otomobil koleksiyonu😄 Nasıl yokluk çektiyse artık eğitimini tamamlamak için 17 yasında amerikaya gidiyor. Sibel Can, dan boşanmak için Aksütten boşanma 1 milyon dolar alan birinden de böyle bir çıkış beklenir zaten
Biz hangi 80 leri 90 ları yaşadık? Bunlar paralel evrende miydi anlamıyorum. Seksenler her konuda gelişimin olduğu yıllardı. Doksanlar desen belki de paranın en fazla döndüğü yıllardı. Doksanlarda bu adam yazları bodrumdan, kışları akmerkezden çıkmazdı:) bu kadar çarpıtma olmaz ya!
Yanında olmak ayrı, karşı gelmemek, saygı göstermek ayrı. Bana göre bu yandaşlık demek değil.. Yanlış anladıysam, erdoğana ve iktidar partiye yalakalık yapıyor.. Tüp kuyruğundan, ekmek kuyruğundan ne günlere geldik gibi.. Bir nevi haklı aslında.. O zaman bir nevi alım gücü para vardı.. Bugün ise bedava patates, soğan almak için kuyruklar var..
Klasik padişahım çok yaşa şakşakçılığı. Bu tipler kimin kayığına binerse onun tavuğunu yüzdüren tiplerdir. Mübarek olsun, Allah muhabbetini arttırsın ama böyle rüzgar yapmakla olmuyor bu işler. Yandaşlığı‘nı rüzgâr tersine döndüğü zaman görürüz.
Ben her gün proguram yapsam, proguram başı, binler alsam, market fşyatları, pek umrumda olmasa reyizimin yanında olur, düzenim bozulmasın isterdim elbet ama Herkesin siyasi ve maddi görüşüne ssygı duymak lazaım.
Midem bulanıyor artık, neden yandaş ünlüler hep gaz kuyruğundan bahsediyor?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
tabii para pul rahat varken bana dokunmasınlar + imkanlar yağsın diye ben olsam ben de pişkin pişkin böyle yapardım. hep aynı hikayeler, hep aynı terane
halkın seçtiği kim varsa ne oluyor? "ben döneğim, yarın sol parti gelse dibine kadar solcuyum" diyor.. Hahahahaha!! ulan böyle yavşaklık görmedim 🙈 40 yıllık yoğurtçuyum böyle kase görmedim 😂