images.beyazgazete.com/.../...tabi-ki-olacak_m.jpg
Ekrem İmamoğlu Istanbula 2 yilda neler kazandirdi, neler istanbullular icin daha iyi oldu?
images.beyazgazete.com/.../...tabi-ki-olacak_m.jpg

Kardeş hani kusura bakma ama konuyu açarken neler yapmış neler yapmamış onları konu yapsan daha iyi olurdu. Böyle bodoslama eleştiri yapmışsın. Birde ankette destek yok hep eleştiri eğer benim dediğim şekilde yaparsan sonuçlarına bakmak daha objektif olur diye düşünüyorum. Bu konu çok kalitesiz olmuş bence sil benim dediğim şekilde aç
Destegini yorumlarinla yapabilirsin, ama ankete imamoglu iyimi diye secenek koysam, körü körüne inadina, bos bos sececekler var.
Sen bilirsin kardeşim ben sadece fikrimi söyledim.
yaptiklarinin bir kismini sundum, bundan baska yaptigi daha bircok sey var ama buraya sigmaz, bodrum tatili, isci kiyimi, abisi fransada hdpkk destek konusmasi vs.
metro hatlarını molozla doldurma gibi dahiyane hizmetlerini unutmuşsun.
Öyle bir showmenki, icrat yok, sirf show, 8 adim geri atiyor, 2 adim ileri atiyor o iki adimida show yaparak atiyor, o attigi 2 adimin temelide kendi yapmadigi, caldigi icrat cikiyor.
Cevap
1Cevap
O kadın arabanın üstüne atkarsa ağzında kırılır arabanın altında a kalirrr
O kadin vatandas özgür bagimsizlik vatnadaslik ahakkini kullaniyor, protesto ediyor, arabanin önüne sen atladigini nasil gördün. hicte öyle degil. Kadinin ezme pahasina gaza basiliyor.
Giden arabanın üstüne atliyirsa sorun var demektir
Giden arabanin üstüne atladigini nereden cikardin? Birde AKP#Li diye iftira atildi kadina, CHP'li cikti
https://www.youtube.com/watch?v=xEUlkOnXdbQ
Aktroll
Su anda senin yaptigin trollük, cübnkü fikrin yok, sadece satasma, hakaret, proveke amacin.
Imamoglunun söz veripte Itsanbul icin yaptigi ve yapmadiklarini say.
Fikrin varsa bildigin birsey varsa acikla hekres ögrensin. Ama oyk, sizde biliyorsunuz bos balon ciktim, cahil zenginin teki oldugunu sizde anladiniz.
Ya bir sus! sabah sabah peynir mi yedin pudra şekeri mi yedin ne yediysen artık. Sizlere laf anlatılsa burada saatleri harcar laf anlatırım ama sizlere laf anlatılmaz. Siz milliyetçi gözüken kan emicilerisiniz. Kan emicileri
Halen trollük yapiyorsun, sen bana birak bos bos satasmayi, imamoglunun Itsanbul icin yaptiklari projeleri anlat, katkisini alat.
Sürekli gündemde ama calismalari ile degil, y a fransada hdpkk savunur, ya bodrumda, ya halkla tartisirken, alay ederken görüyoruz
Ben sana tek tek anlatayım
Şimdi sen zamlardan bahsetmişsin ya. Ulan aklı kıt adam bu adam keyfine göre mi zam yapıyor. Sen de hiç mi akıl yok. devlet ekonomisi kötü diye zam yapılıyor. adam cebinden mi ödesin. Yapılan zamlar devlet ekonomisi ile orantılı olur. Bunu önce anla
İmamoğlu kadına vurmuş demişsin. Ulan akılsız adam. Git videosunu izle. Yolda giden arabaya atlayan kadın. Giden araca koşa koşa atlarsan arabaya çarpıp bu hale gelirsin.
Ve ben İstanbul'da yaşıyorum. Belediyenin kaç kere geliri olmayan ailelere gıda yardımı yaptığını da gördüm. Allah'tan korkun bee
Bak hakaretle basliyorsun trollük yapiyorsun cünkü fikrin yok, sacma fantazi ile savunuyorsun. Senin anlayabilecegin kadar basit yaziyorum, madem ekonomi kötü , indirim yapamayacaksin, zam yapacaksin, neden insanlari IBB olmak icin kandirdin?
Peyniri ve pudra şekerini fazla kaçırmışsın.
Sizler ALLAHA inaniyormusunuzda ALLAH tan korkun diyorsun? Bak halen Trollük yapiyorsun, dogru dürüst bir fikrin yok, IBB geliri olmayan ailelere yardim yapti diyorsun, dünyadan bhir habersin, Devlet o yardimlari zaten ypaiyor, onudami Showmen Eko size ben yapiyorum diye yutturdu.
Itse gercekler,
Beylikdüzüpnde kaldigi yerden devam ediyor
iatkv.tmgrup.com.tr/.../...memis-1550674584956.jpg
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?